- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
urak,
WinMo-ról áttérő (megtérő) júzerként keresnék egy mobilnet adatforalmat mérő egyszerű progit, ami napra/hónapra lebontva összegez. nem szeretném a havi 1 gigát túllépni. és egy tök egyszerű, "Notes" jellegű progi is kéne, amivel rövid jegyzeteket tudok készíteni. -
-B-
senior tag
-
llaszlo
veterán
válasz
hodostamas #6495 üzenetére
De a markettal egyszerűbb. Nem kell külön app.
-
hodostamas
addikt
-
ferke72
aktív tag
hahó...
milyen klienst használjak csevegésre?Köszi!
illetve jó és viszonylag takarékos böngészőt tudtok ajánlani? -
Istv@n
aktív tag
-
Falconer
aktív tag
Nem full ide tartozik, de valaki el tudná mondani, hogy hogyan kell bekonfigolni az Astro SMB modult?
Win 7 homegroup van wifi routerrel.... Szóval az alábbiakat mi alapján kell kitölteni?
Label
Server (gép IP címe a hálózaton?)
Share
Domain
Directory
User Name (ide bármi?)
Password (homegroup passwordja gondolom) -
Gyb001
senior tag
Hello !
Automatikus üzemmód váltó programot tud valaki?
Pleggel 8:00 kor átvált csendes üzemmódba iskola után 14:10 kor visza normálba
-
canniball
nagyúr
Na ez tényleg f@sz@ kis proginak tűnik!
Liudvikas!
Motorola Defy (Android 2.1)+a gyári lejátszó (Connected Music Player): füles bedug-> zene elindít-> füles lehúz-> lejátszó magától megáll.Ha már itt tartunk. Olyan ingyenes zenelejátszó kerestetik, amelyik kilépéskor valóban leáll (és nem fut tovább a processek között), valamint lezárt képernyő mellett is működik a hangerő állítás (természetesen az erre szolgáló gombokkal gondolom). Nem baj ha vannak olyan fícsörök mint: rendezés előadó/album/stb. szerint, EQ, borító kezelés, netán léptetés a hangerő gombokat hosszan lenyomva, de ezek összessége már a tökéletes megvalósítása lenne... Létezik-e?
-
kyle_
tag
Sziasztok!
Nem pont ideillő a téma, de segítsetek pls
Sonyericsson x8-as telón, ha le van tiltva az adatforgalom, akkor netre nem tud felmenni ugye?
Előfizus vagyok és nem szeretnék meglepit.
Nagyon hála mindenkinek -
xxman
senior tag
marketem sincs meg , ez mi???!! valaki segítsen pls.
-
llaszlo
veterán
válasz
KuCu_155 #6468 üzenetére
Nem hiszem, hogy nincs valahol wifi a közelben. Keresel egy helyet beülsz egy órára megcsinálod amit kell aztán csókolom. Ezek a telefonok net nélkül nem sokat érnek.
xxman: Már bocs, de hülye voltál. Vinfos alól sem veszed ki az egyik rendszer partíciót és kapcsolod be úgy a gépet. Ne csodálkozz, hogy gebasz van. Rakj újra mindent más nincs.
Nem mellesleg ha nem tűnt volna fel ez nem a Pulse topic.Liudvikas: Pulse-on ha lejátszás közben kihúztam akkor leállt, amikor újra rádugtam akkor meg elindult. De egyébként leáll általában.
-
xxman
senior tag
ÜDV!
S.O.S!!!
Tmobile pulsem van , minden alkalmazásom és minden egyéb memkarin van , ki lett véve a telóból , és úgy lett bekapcsolva a teló (kellett a memkari) . Azóta (úgy h a memkari is benne van , és a teló nem látja a progikat , a widgeteket semmit , de pl a zenéket felismeri...
PLZZ heLP!! -
Liudvikas
tag
hm, rövid keresés után ezt a topicot találtam, elnézést ha off
a kérdés az lenne, hogy androidon ha zenelejátszás közben kihúzom a fülest, a zene szól tovább, vagy elnémul? (régi SE telókon/iOS-nál jó volt ez a fícsör)
mivel elég gyakran hallgatok zenét, zavaró folyton leállítgatni a zenét S60on kihúzás előtt, és erről nem találtam semmit androidfronton..
ez gyártó, vagy lejátszófüggő dolog? köszi -
canniball
nagyúr
Van egy pár találat, melyikre gondoltál?
-
canniball
nagyúr
Akkor köszönöm!
zeorsdfd!
Letöltöttem, kipróbáltam; a két kattintásos megoldással még nem is lenne gond, de ugyanaz a bajom vele mint a jelenleg használt Moto Torch Led-del: baromira nem áll kézre a be/kikapcsoló ikon. A többi része amúgy tetszik, úgyhogy marad.
Widgetekkel spórolok ahol lehet, inkább ikonokkal operálok én is, de ha nincs más megoldás akkor nincs más megoldás. -
ferke72
aktív tag
Sziasztok!
Kis csevegő kérdésem lenne,ki milyen alkalmazást ajánlana msn,és egyéb használatára?Ebuddy fent van most a fring sztem androidon kuka számomra,nimbuzzal tapasztalat?Skype-ra gondolom külön app létezik..
Illetve böngészőben sokan dícsértétek a Miren browsert,csak épp magyarul nem beszél..pontosabban nemcsak jó de viszonylag takarékos böngészőt keresek
Köszönöm! -
aginor
veterán
Sziasztok!
Nincs valakinek véletlenül egy offline Appbrain kliense telefonra?
-
-
Skynet258
veterán
-
zeorsdfd
senior tag
-
canniball
nagyúr
Szükségem lenne olyan zseblámpa alkalmazásra, amelyiket ha bekapcsolom letiltja a képernyőzárat, azaz ne kelljen újra feloldani a képernyőt a kikapcsolásához (és nem lenne rossz ha kikapcsolás után nem futna tovább a háttérben); találkozott-e valaki ilyennel?
-
siofok
őstag
sziasztok! a widgetlocker hez nincs véletlen valahol magyar leirás?mert nagyon tetszik,csak 10%-nál többet pl nemértek a beállítások közül.
Vagy elsőkörben tudnátok abban segíteni,ogy a már kintlévő csúskát hogy tudom eltüntetni,ai nemkell?
előre is köszönöm! -
r0by
addikt
Több helyen is azt olvastam hogy ingyenes navi a Sygic Aura, illetve a market is free-nek jelöli.
Nos, mondom kipróbálom, feltelepítem. De az első indulásnál már aktiválni akar.., 1 hetem van rá.
Akkor most free vagy sem? -
Végre bekerült a magyar fordításom a minimalistic text widget-be. Majd egy hónapja várok rá.
Szóval már van magyar nyelvű óra, időjárás, naptár és akku kijelzés.
Ha fordítási hibát találtok, plz jelezzétek. Thx. (leszámítva a legújabb, még fordítás nélküli részeket)
-
qfm
őstag
Sziasztok, valaki tudja hogy lehetne a clockwork recoveryt hogy lehet kiirtani, és RA-ra cserélni?
SDK-val rá lehet flashelni az RA-t, terminal emulatorral is gondolom, és még a goldcard az ami kigyomlálná. Bármi más egyszerűbb módot tud valaki hogy lehetne a clockwork-ot RA-ra cserélni?
A válasz jöhet privátban is.
Köszi
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
tudnátok mondani lépésszámláló progikat?
más: az interneten elérhető marketről hogy tudom leszedni a programokat? pl ezt a tank hero-t nem találom market kliensen telefonon, viszont hiába nyitom meg bárhol böngészőből, nem engedi telepíteni.
-
gyl66
tag
Sziasztok! A CT Scheduler v1.0.9-hez nincs valami hozzáférés? Free progi, de csak fizetős oldalon találom meg.
-
Inarus
addikt
válasz
manoarc #6439 üzenetére
Vagy Retro Defense (a lite verzió csak egy pályás...)
-
manoarc
senior tag
Sziasztok!
Egy minőségi tower defense játékot tudna vki mondani?
-
Bagan
aktív tag
valaki játszik itt a Modern Combat 2-vel? Újra raktam a romom és elfelejtettem sajnos a mentésemet kimenteni
.
Mentésre lenne szükségem.
-
gubacsino
aktív tag
SlovoED Delux szótár. Widget -et lehe kirakatni vele. Minden napra egy szó, elég sokat meg is lehet hallgatni.
-
vviktor1
aktív tag
Sziasztok, sms felolvasó (vagy bármilyen szöveg felolvasó) program létezik androidra ?
Symbian alatt volt az smsmondó,(pc-n hírmondó asszem), valami hasnonlót keresek, de jó lenne ha bárhonnan kijelölt/kimásolt szöveget is elmondana.Thx all !
-
NoMagix
addikt
Kérdezném azoktól akik a gyári XT9-es ( verzió 2.0.0.0, és a write ASLLIB 5.0.61.0) szövegbevitelt használják, hogy náluk is lehet Slideit-hez hasonlóan kézhuzogatássak írni?
Nálam pont úgy megy ,mint a Slideit-ben!!
Vagy ez azért van, mert 1xr már fent volt a Slideit és annak ellenére, hogy töröltem, valamiért benne maradt?!?5let?
-
rekid
addikt
-
KuCu_155
tag
Valaki egy angol-magyar illetve magyar- német szótárat tudna linkelni ha nem megoltható itt akkor privátba előre is köszönöm szépen !
-
rekid
addikt
Nem tudom ki hogy van vele én most tanulok angolul, így elkezdtem olyan progikat keresni amivel tanulhatnék a telefonomon is.
Nagy meglepetésemre hallás utáni szövegértés gyakorlásra konkrét britishcouncil megoldás van. LinkHa valaki tud hasonlóan hasznos progit azt szivesen látnám.
-
törölt tag
Seek Droid [link]
ha ellopják a telefont, be lehet mérni, riasztást lehet rá küldeni, zárolni, valamint formázni is lehet a telefont is és az sd kártyát is. kulcsfontosságú lehet, de remélem nem kell majd senkinek használnia
az elöbb teszteltem, tökéletesen működik!
-
BalanceR
addikt
Egy remek kis játék:
Robot Unicorn attack -
#TOTTI
őstag
Tamagochi programot nem tud valaki google nem dob ki semmit pedig ideális lenne, mert futhatna a háttérben..
-
hargimalac
tag
Üdv! Androidra van olyan progi, ami szűri a webtartalmakat? (Pl.:18+-os oldalakat) Kerestem de sehol sem találtam. A válaszokat előre is köszi!
-
fabicska
tag
válasz
vbalazs1234 #6415 üzenetére
Szia.
SwiFTP programot ajánlom. Asztali gép -> Wif Routerhez kábellel csatlakozva -> Wifi telefonon be, és simán ráküldi az adatot. Én is ezt/így használom.
Nekem az lenne a kérdésem, hogy valaki tud-e olyan könyvolvasó programot, amely kezel .doc, .pdf, és .html formátumú szöveget, és ismeri a Magyar nyelvet.
fabicska
-
vbalazs1234
tag
LauncherPro (Plus 0.8.3) szokott néha olyat csinálni hogyha kilépek egy appból és éppen balra volt fordítva akkor visszafordítva a dock jobb oldalt függőlegesen jelenik meg, vagy fekvő módban a dock nem oldalt van hanem alul, széthúzva
nálatok is van ilyen bug?valaki tud mondani egy olyan appot amivel a telefon és PC között tudok fájlokat küldözgetni, net nélkül úgy hogy a PC-ben nincs wifi, szóval wifis router-en keresztül kéne megoldani
-
rumos14
nagyúr
urak, elnézést ha nem 100%-ban ide való a kérdés: Garmin térképet tudom valahogy használni android alatt? úgy tudom, a jó öreg Garmin Mobile XT sajnos nem létezik erre az oprendszerre.
-
kmisi99
addikt
valami mód van arra hogy wifin a gép képét kiküldjük telefonra? Vagy ahhoz már kevés a teló?
-
Z0C!
őstag
Hali!
nincs meg valakinek a széles Typophone Clock?
feltúrtam a netet de csak azt a verziót találom ami a képernyőre van szabva... -
kmisi99
addikt
Nemrég új frissítés jött ki az angry birds hez elég érdekes jogosultságokat akar!
sms küldés fogadás meg ilyenek -
kutkut
addikt
Sziasztok! Nem jöttök Modern Combat 2 multizni? Úgy most?
Kéne még pár ember egy 10 fős multihoz. Jelentkezni priviben. -
Domxc
senior tag
Hello! valaki tud mondani egy Androidos Suite programot Macre?
-
deino
csendes tag
Graffiti for android, ezzel konkrétan betűket kell rajzolni. Az 8pen hasonló, de ott körbe-körbe kell húzni az ujjad, valamivel hatékonyabb megoldás, de szerintem a legjobb magyarul is tudó app a SlideIT , ez a kipróbálható verzió, amúgy fizetős.
-
djozsi
senior tag
Olyan program kéne, amivel úgy lehet SMS-t (vagy bármilyen szöveget) írni, hogy lerajzolom a betűket a képernyőre.
Tudom, nem valami hatékony megoldás, csak érdekességképp vadászok egy ilyen programra.
Előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Samsung LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Október közepén érkezik a Tormented Souls II
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest