Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
Aktív témák
-
matthew23
csendes tag
3 kérdésem lenne.
1) Go Sms Pro-t használom. Jön az üzenet, megnézem, felül el is tűnik a felső sávban az értesítés, viszont a képernyőzáron mindaddig kijelzi h 1 üzenetem érkezett, még az alap sms kezelővel is meg nem nyitom. ötlet?
2) Hogy tudom megoldani,h több programot egyszerre futtatni androidon és közte egyszerűen ugrálni? (Ne keljen egyikből kilépni, másikba be) Pl youtube app-on megy a zene, közben facebook (ha kilépek belőle nem jeleniti meg amit addig chat-en irtam), meg közben böngészni. És ezek között egyszerűen ugrálni (szgépen alt+tab)??
3)és egy oan app-ra is szükségem lenne, h autómatice csatlakozzon bármely (természetesen nem jelszavazott) wifi hálózatra, és erről vmien hangjelzést adjonelőre is köszi
-
matthew23
csendes tag
letöltöttem jó pár ien "megrázod a telót és lehalkul" appot. nekem a flip4silence jött be legjobban, van jó pár beálítási lehetőség, sztem elég jó
-
matthew23
csendes tag
hali.
security alkalmazást, mint pl Lookout , érdemes e telepíteni ?
új androidos vok. de hamar rá lehet lelni hasznos app-okra... pl asszem lehet itt olvastam és letöltöttem az eFile appot, ami nekem sokkal jobban tetszik mint pl az Astro
Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Építő/felújító topik
- Gumi és felni topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest