- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- SCYROX V6 gamer egér
- Bukósisak, az életmentő extra!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- R.I.P. Aláírások
- A KOReader ebook olvasó program
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
Aktív témák
-
Beri78
őstag
válasz
hargimalac #6595 üzenetére
nem lesz, mivel átírja az APN adatokat
-
rum-cajsz
őstag
válasz
hodostamas #6567 üzenetére
Én ezt használom: Mort Player
-
hargimalac
tag
Ha APN Droid-ba beállítom, hogy nincs mobilinternet, akkor semmiképpen nincsen, és az alkalmazások se tudnak hozzáférni ugye? A válaszokat előre is köszi!
-
llaszlo
veterán
-
xdx@
aktív tag
Valaki tud valami szövegfelolvasó alkalmazást? Hasonlót mint a Geolinx Speak.
A Svox már fent van. A magyar nyelv is. -
Dude8
tag
válasz
Ferenc1989 #6586 üzenetére
Hali!
Használom, 1-2 dolog kivételévél minden műxik vele!
-
-
Ferenc1989
tag
Applanet _ v2.6 .8. apk
erröl vèlemèny? nem vesz le pènzt fizetös app-èrt? lètezik? vki hasznàlta màr?
köszi
-
l33tus
csendes tag
Hogy válaszoljak saját kérdésemre:
Az Extended Controls-t leszedtem kipróbáltam... 5.0.3.-as verzió, tényleg tud ilyet. Aki nem találja kersgéljen jobban, meg lesz az
De! A notibárra valójában nem kapcsolókat rak ki, hanem csak "visszajelzést" a kapcsolók jelenlegi állásáró, amire ha rábökök akkor felugrik egy kis ablak, ahol a tényleges kapcsolók vannak, és ott lehet kezelni őket. Eggyel több mozdulat mint szerettem volna, de azért így is elég jó.A másik, hogy egy kicsit kiröhögjem magam: Wigetsoid egy nálam is hónapok óta fent levő progi és tud ilyet...
De természetesen ez is csak visszajelzést rak ki ami kattintás után ablakban hozza elő a tényleges kapcsolókat.
A Cyanogenmod (haverom Optimusán) olyat tud, amely ténylegesen kapcsolókat rak ki notification bárra. Tehát bökésre nem jön elő semmi, hanem vált az adott kapcsoló. Na ilyet app tudhat-e és ha igen melyik?
[ Szerkesztve ]
-
Hippo
aktív tag
Korábban valaki már írta, csak elfelejtettem a program nevét..
Olyan programra lenne szükségem, ami 360fokos fényképet készít nekem..
Kérlek segítsetek ebben!
-
Saccco
nagyúr
Talán régebbi verziód van.
Extended controls
Képernyő felvétel:
Ha csak screenshot kell:screenshot. Egyszerű, ingyenes. Root kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
rumos14
nagyúr
köszi, tudtam h van, fel is raktam, de az mht kiterjesztés úgy tűnik, nincs semmi progihoz sem társítva. amiket meg felajánl, egyik sem tud vele mit kezdeni.
közben próbálkoztam, az átmeneti megoldás a teljes weblapként való lementés, de azt is csak az astro filekezelőből tudom megnyitni a html viewer segítségével... érdekes. -
llaszlo
veterán
Ami a képen van azt a HTC-kbe tuti bele lehet rakni nekem is benne van. Kell hozzá egy egyedi framework és két (framework, service) .jar fájl. Illetve a cyanogenmod romok tartalmazzák alapból. Az egyéb megoldást lásd fentebb.
Régen volt fent még Pulse-on olyan appom amivel a notibarra tudtam kirakni pár programot és onnan indítani. Sajnos már nem emlékszem a nevére. Most ilyen appot keresek.
[ Szerkesztve ]
-
dr_ace
aktív tag
hali
nekem ez van fenn, tökéletesen működik: Auto-Rotate Status Bar Switch
ugyanettől a fejlesztőtől vannak még ezek:
Bluetooth Status Bar Switch
Wi-Fi Status Bar Switch -
canniball
nagyúr
Extended Controls
Advanced features: Widgets in notification bar ... -
Hali!
Olyan facebook és twitter widgetet/widgeteket keresek, mint a launcher pro plus-nál a facebook és twitter widget.Köszi!
-
hodostamas
addikt
Köszi, de épp powerampról váltanék, rájött a falied to play, mert too many files...
Azt hiszem meg is van: tinyPlayer
agy elsőre bejövős. -
zeorsdfd
senior tag
válasz
hargimalac #6562 üzenetére
Ez erősen warez, viszont fantasztikus látni, hogy a poweramp fejlesztői komolyan végiggondolják, hogy milyennek kéne lennie egy zenelejátszónak. Az, hogy lockscreenen egy teljesen működő poweramp widget van, na, ott kezdődik a használhatóság
hodostamasnak: ez is tud folderview-t[ Szerkesztve ]
-
l33tus
csendes tag
Sziasztok!
Kérdés: van-e olyan app ami lehetővé teszi, hogy a notification bárba tegyek kapcsolókat? (pl wifi, bt, gps, stb..) De a legfontosabb, hogy a képernyőforgatás ki-be kapcsolóját is beletehessem.
Optimusos romban havernak alapból benne van.
Íme:[ Szerkesztve ]
-
silvergod
őstag
válasz
hodostamas #6567 üzenetére
tessék:
-
hodostamas
addikt
Tudnátok ajánlani valami hasonlóan mappa alapján szűrő egyszerű lejátszót mint ez? [link]
No meg persze kevés CPU használattal is beérje(sajna ez nem jó, van hogy kifagy, vagy épp nem lehet belőle kilépni..)
[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
válasz
llaszlo #6550 üzenetére
Köszi az együttérzést!
Miért cseszegetsz?
Próbálkozzál máshol...
Ott is megkérdeztem, gondoltam ez egy szoftveres topic?!?!De, nem telepítettem semmit, főleg nem ész nélkül!
Gyári szoftveres a telefonom, nem buherálom mindenféle szedett-vetett tákolmányokkal!
Amúgy az első perctől fogva nincs olyankor törlőgomb! -
Hosiminh
tag
válasz
zeorsdfd #6551 üzenetére
én az ellen nem is tiltakozom, hogy ne legyen hardveres gomb sőt, csak azt szeretném hogy ne a bekapcsoló gombra kapcsoljon be a képernyő ha nem valamelyik másik gombra/ vagy az összesre, és mindezek után még maradjon meg a csuszkás képernyő zár a biztonság kedvéért. Nekem zte balede-m van és csak a bekapcsoló gombra kapcsolbe a kijelző.
-
janes74
senior tag
Erre valaki?
[ Szerkesztve ]
-
rumos14
nagyúr
urak, nézzézek el nekem, de megint kérdezek.
1. van egy olyan rossz szokásom, hogy számgépen netezve hosszabb cikkeket lementek, hogy majd útközben telón elolvassam. ilyenkor egy sima .mht file-t mentek el, ezt a korábbi WinMo-s telefonomra rápokoltam, filekezelőn keresztül Opera megnyitotta, juhé. namost az Android úgy látom, tökre nem tudja kezelni az .mht filetípust... lehet, hogy "teljes weblap"ként kéne elmentenem az oldalakat?
2. kőne egy egyszerű de sok formátumot ismerő divx/xvid/stb. lejátszó mert a Desire nem birkózik meg ezekkel.
-
Saccco
nagyúr
Végre sikerült letesztelnem egy nagyszerű XDA-s appot! Mégpedig a TransProxy-t. Akinek proxy támogatásra van szüksége mindenképpen nézzen rá. Tökéletesen működik, ZTE Blade-n tesztelve. Root szükséges hozzá.
-
VD
őstag
válasz
KáZsé Mestör #6555 üzenetére
Ha program írója úgy akarja akkor igen.
Agent T
Léteznek, ott van például az Android Influenza a G1-N1! De szerencsére ahogy a neve is mutatja, ez csak a HTC-ket támadja.[ Szerkesztve ]
-
Agent T
tag
Vírusirtó programokkal, hogy álltok? Érdemes telefonra telepíteni? Léteznek androidos vírusok?
[ Szerkesztve ]
-
KáZsé Mestör
tag
sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne,hogy az Androidos applikációk,gondolok itt elsősorban a játékokra és Igo szoftverekre,amik mondjuk 480X800-as felbontásra lettek írva,azok futnak-e kisebb felbontásokon is,mondjuk 240X400 vagy 320X480?Pl egy Galaxy S-en futó szoftver megy-e egy LG Optimus One-on?
Köszi
-
sto1911
veterán
Udv mindenkinek!
Irtam par scriptet, ami segithet a gyakran hasznalt alkalmazasok egygombos telepiteseben, a /system es a /data ala is.
Vallakozo kedvuek teszteljek le, ha erdemesnek talaljatok, akkor az elso hozzaszolasba is be lehet tenni! Koszi! -
zeorsdfd
senior tag
válasz
Hosiminh #6548 üzenetére
Nálam az LG Optimusban ez alapból van(bármelyik gomb behozza a lockscreent).
Ami engem érdekelne, -valószínűleg nincs ilyen- hogy hardver gomb nélkül felébresszem a telefont. Nyilván valamilyen bonyolultabb nyitó kombináció kell, nehogy zsebben is kinyíljon. A gond az, hogy ha elsötétült a touchscreen, akkor az ki van kapcsolva, tehát vmi félig kikapcsoló kéne...A lezárás már megy hardvergomb nélkül, bármilyen alkalmazásból, egy mozdulattal!(Swipepad+lock sceeen button)
-
llaszlo
veterán
válasz
NoMagix #6545 üzenetére
"Nem tudom, hogy pontosan melyik topicban kellene megkérdeznem," Esetleg a Blade topicban? Jaaaa, hogy ez túl kézenfekvő. Mivel ez nem ide tartozik
Maist: Ezért nem kell ész nélkül minden appot össze vissza telepíteni. Nyilván egy férget vagy egyéb 'hálásos' appot telepítettél. Ha még a számládat is növeli akkor külön jól jártál.
[ Szerkesztve ]
-
Hosiminh
tag
Derűs Estét,
látom az utóbbi pár hozzászólásban megszaporodtak a kérdések/kérések, nekem is lenne egy. Tudnátok mondani egy olyan app-ot amivel a képernyő zár/alvó állapotból való felébresztésnél nem a bekapcsoló gombot kell nyomogatni, hanem elég lenne csak a képernyő alatti két három gomb valamelyikével, és utána lehetne csak a képernyő csuszkájával szórakozni. A segítséget előre is köszönöm. Üdv. -
atillaahun
veterán
válasz
NoMagix #6545 üzenetére
Nem biztos hogy értem a kérdést, egész pontosan ezt az önkiszolgálós menüt, de nálam volt törlő gomb. Emlékeim szerint a számbeviteli mező végén. Tehát nem kifejezetten a tárcsázó számjegyei között. Bár ez így elég hülyén hangzik mert nem könnyű nem észrevenni. Esetleg érdeklődj a Blade saját topicjában.
(#6546) Maist: ha biztos vagy benne, hogy nem csak egy egyszerű frissítésről van szó, akkor érdemes lenne esetleg átnézned az utóbbi időben telepített programok jogosultságait. Hátha valamelyik rakta fel mint kiegészítőt. Bár elég kevés rá az esély.
[ Szerkesztve ]
-
Maist
senior tag
Olyan másnál fordult-e már elő, hogy alkalmazás csak úgy letöltődik, és települ a telefonra? Most nézem az értesítési sávot, és látom, hogy valami települt. Az ALDI talk nevű program települt fel magától! Na, de hogy ki, honnan, hogyan, miért is telepít nekem távolról, vagy honnan alkalmazást? Nem igazán értem a dolgot...
Amúgy a telefon töltőn volt, épp tévézek. A mobilnet megy egyébként. -
NoMagix
addikt
Nem tudom, hogy pontosan melyik topicban kellene megkérdeznem, de az alap T-s romban (Blade) miért nincs törlőgomb,amikor telefonálás közben számokat írok be például egy önkiszolgálós menüben?
Csak beírni lehet a számokat, a billentyűket eltüntetni, kihangosítani, stb...
Érthető vagyok? -
xxman
senior tag
Üdv!
Valaki nem tud egy olyan progit amivel felvehetem a kijelzőt? Ez így most hülyén hangzikde nem tudtam másképp megfogalmazni , olyas valamire gondolok mint pl. PC-n a FRAPS.
-
atillaahun
veterán
Üdv, olyan ember segítségét kérném aki már használta, vagy biztosan tudja hogyan kell beállítani a google translate-ben (vagy a talk to me-ben) a hangfelismerést. Nálam mindkét program olyasmit ír, hogy valami nem támogatott vagy telepített dolog van a telóval. Olvastam már más fórumokat is a témában de eddig mindenhol falba ütköztem, és igazából most nincs túl sok időm ez után kutatni, ezért kérnék segítséget. Mert külföldön vagyok ösztöndíjjal, s míg nem turbózom fel a nyelvtudásom, nagy hasznát venném ennek a programnak. Egyébként ZTE Blade-em van ha ez számít valamit.
[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #6540 üzenetére
Azt kifelejtettem, hogy ha lehet olyan legyen ami tudja a call end-et és a wait-et is.
A call wait notification-t próbáltam és kicsit furán működik most egyfolytában rezegtet amíg a másik fél le nem teszi.Szerk: A market.android.com működik valakinek? Mert nálam azt írja, hogy a telefonom nincs bejelentkezve a marketre.
[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
Van olyan app ami ha hívásvárakoztatás (hívás közbeni hívás) van akkor rezeg egyet a telefon? Eddig csak olyat találtam ami a hívás végén rezegtet.
-
Sentry1
csendes tag
válasz
Sentry1 #6536 üzenetére
Nah Marketen kirpobáltam egy csomót, ez jött be: RecForge Free - Audio Recorder
Lehet minimalizálni a programot és akkor fut hattérben. Sok beállítási lehetősége van. Támogatott hangformátumok: waw, mp3, ogg
-
Sentry1
csendes tag
Van aki tud olyan diktafon programot ami működik képernyő/billentyűzet lezárása után is ?
Keresőben nem találtam erre választ. Előre is köszi !
-
llaszlo
veterán
Te offline appbrain klienst akartál és nem magát az appbrain appot.
Ha meg ilyen problémáid vannak a markettel akkor nem ártana egy factory reset vagy egy új ROM.Nálam mindent marketen keresztül akar telepíteni. Tegnap még nem úgy csinálta hanem kiírta, hogy INSTALL APPS meg azt, hogy hányat telepít, de semmit sem tett fel. Ma leszedtem és újra felraktam. És most mindent egyesével akar feltenni marketen keresztül. A FW installer meg nem találja a netet, pedig előtte tettem fel.
-
aginor
veterán
válasz
SsPL711 #6526 üzenetére
Nincsenek fogalom zavaraim.
Akkor leírom még egyszer: A telefon Marketről nem hajlandó telepíteni semmit, más online kliensről (Pl: SlideME) viszont igen, tehát a market kliensemmel van a baj, ezért szeretném kipróbálni az Appbrain kliensét, de az a pech, hogy azt is csak Merketről lehet leszedni, ezért kéne hozzá egy olyan telepítő, amit a telefonról tudok futtatni kártyáról, nem Merketből.
Ennél világosabban nem tudom megfogalmazni mi a gondom, remélem érthető azért így is. -
SsPL711
őstag
Szerintem fogalmi zavaraid vannak.
Ha SD kártyára felmásolod a sz.géppel letöltött alkalmazást akkor ahhoz nem kell Appbrain, se más szoftver, hogy azokat telepíthesd.
Max. egy file kezelő program kell ha nincs alapból a készüléked alapszoftverei között.
Ha van vagy letöltesz egy fájlkezelőt onnantól kezdve a telefon oprendszere felismeri az apk fájlokat és a csomagtelepítőt indítva telepítheted a programokat.llaszlo: Bocs, de nekem így működik csak. A régi módszerrel nekem se megy, csak így.
[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
válasz
SsPL711 #6510 üzenetére
Kösz, de ennyire nem vagyok hülye. Épp az a lényeg, hogy nem telepít fel semmit sem. Csak látszólag tölti le és teszi fel. Egyesével működik, de pont az lenne a lényeg, hogy egyszerre felmenjen minden frissítés pl.
Ahogy látom nem csak nekem van hasonló problémám: 2 HSZ-el előbb.[ Szerkesztve ]
-
aginor
veterán
-
Nunder
őstag
Üdv!
Aki esetleg komolyabban beleásta magát a platformba, attól szeretnék kérdezni egyet s mást. Mikrovezérlő kezelést kellene megvalósítani Androidos telefon segítségével, ami vagy bluetooth-on vagy USB-n keresztül kommunikál az ezközzel. Valakinek van valamilyen ötlete arra, hogy milyen külső ezköz vezérlését lehetne egyszerűen megvalósítani a telefonnal? Leginkább a gyorsulásmérő és a kijelzőt kihasználva. Bármilyen ötletet szívesen fogadok.
-
aginor
veterán
Erre valakinek ötlete?
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Olyan alkalmazást keresek amibe be lehet állítani, hogy milyen időközönként kapcsolja be a mobilnetet. Pl beállítom hogy 15 percenként kapcsolja be 1 percre. Amolyan akksi kímélés szempontjából kellene.
-
törölt tag
Sikeresen root-oltam a telóm, meg frissítettem 2.1-re (x8), de olyan jól sikerült, hogy nincs se gmail-om, se gtalk-om. Pedig ezeket használtam a legtöbbet....
A gtalk-ra találtam alternatívát a Hi Gtalk személyében, de gmail-ra még nem. Próbáltam telepíteni a merketben lévőt, de az meg csak 2.2-től hajlandó elindulni. Szóval most beszívtam, mint állat.
Tud valaki egy jól működő alternatívát a gmail-re? Vagy esetleg egy régebbi verziót, ami elindul 2.1-en is?[ Szerkesztve ]
-
rumos14
nagyúr
jaja, az avatarod
igen, a WinMo felett eljárt az idő, a WP7 nekem nagyon nem szimpi, az Android viszont egy tiszta, átlátható, logikus, jól integrált, de nagy tudású rendszer. mondom 2 nap tapasztalat alapján
kipróbáltam egy másik progit és bitre pontosan u.annyit mért, szóval gondolom a "rendszertől" szerzik be az infókat, tehát biztos pontos. -
schmo07
tag
Sziasztok !
Olyasmit keresnék, ami meghatározott időközönként élesiti az Auto Sync-et.
Jó lenne, ha lehetne különböző profilokat beállitani, tehát pl reggel 8 és este 8 között fél óránként szinkronizáljon, de azon kivül meg egyáltalán ne.(Találtam egy Periodic Auto Sync nevü app-ot [link], de ezt csak egy módon lehet beállitani, nincs napokra vagy napszakra való megbontási lehetőség)
Most néztem ezt a Timeriffic-et. Na ilyesmi kellene, csak ebben pont az AutoSync nincs benne, ha jól látom.
[ Szerkesztve ]
-
SsPL711
őstag
válasz
llaszlo #6506 üzenetére
Appbrain-ben sz.gépről tedd be a listádba amit szeretnél telepíteni.
Telefonnal menj fel az Appbrain-re, frissíts egyet, ezáltal megjelenik a telepítendő alkalmazások között ezután, telepítések végrehajtása.Akkor letölti amit a markettel nem találsz.
Persze mindezek előtt frissíts az új appbrain-re és a FWI-t is telepítsd újra.
[ Szerkesztve ]
-
doncortio
senior tag
Hali!
Most szerváltam egy Optimus GT540-et de tök hülye vagyo ka Markethez és nem tom mit szedjek leFőleg ingyenes cuccok érdekelnének, kéne GPS, játék és ami még elengedhetetlen
Kérlek ajánljatok pár dolgot!
Kösz! -
deino
csendes tag
válasz
rumos14 #6499 üzenetére
Én ezt használom rövid jegyzetekre: AK Notepad.
-
Inarus
addikt
válasz
rumos14 #6502 üzenetére
Megszépültem?
Jah, a vaksi avatar helyett az idióta avatarom?
Amúgy igen, i780 topic.Na igen, nem véletlenül emlegetem azt a paradoxont sem, hogy az Android a mai kor WinMo-ja.
A legutóbbi általam használt DroidStats elég pontos volt. Nem hinném, hogy azóta elrontották volna.
-
llaszlo
veterán
válasz
hodostamas #6495 üzenetére
Nálam ez rohadtul nem működik. Most sem úgy nem telepít, hogy a kliensből tennék fel valamit, sem a fast web installerrel. Annál hibát ír ki a honlapon. Eddig legalább telepített rendesen. Marad a marketes megoldás.
-
llaszlo
veterán
-
rumos14
nagyúr
'napot! megszépültél mióta utoljára láttalak
(i780 topik?)
köszi a tippet, megnézem, screenshotok alapján jó lehet.i780 után Omnia II-t használtam, nincs különösebb baj vele a kevés memót leszámítva, de a WinMo az haldoklik keményen.
na fel is raktam a progit, csak 18 mb adatforgalmam volt ma? aszittem sokkal több lesz... remélem pontosan mér.
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Synology NAS
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...