Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
xxman
senior tag
Üdv!
Valaki nem tud egy olyan progit amivel felvehetem a kijelzőt? Ez így most hülyén hangzik
de nem tudtam másképp megfogalmazni , olyas valamire gondolok mint pl. PC-n a FRAPS. -
xxman
senior tag
marketem sincs meg , ez mi???!! valaki segítsen pls.
-
xxman
senior tag
ÜDV!
S.O.S!!!
Tmobile pulsem van , minden alkalmazásom és minden egyéb memkarin van , ki lett véve a telóból , és úgy lett bekapcsolva a teló (kellett a memkari) . Azóta (úgy h a memkari is benne van , és a teló nem látja a progikat , a widgeteket semmit , de pl a zenéket felismeri...
PLZZ heLP!! -
xxman
senior tag
Üdv!
Valaki tudna segíteni nekem a proci húzásában? nem tudom h sérti-e ez a téma a topic szabályzatot ezért ha valaki segít dobjon egy PÜt. köszi
részleteket és is PÜbe adok
-
xxman
senior tag
Üdv lenne egy ajánlás :
ZEAM Luncher
pehelykönnyű luncher gyengébb telókhoz.és kérdésem : olvastam valahol egy ilyet hogy memory hack , nem tudom hogy ez wareznek minősül-e ezért kérdezem meg. Ilyen létezik , hatásos , how to is jól jönne .
ha van ilyen és van aki segítene is nekem de ide nemakarja az kéremszépen dobjon egy PÜ-t. köszi
-
xxman
senior tag
nekem se megy az ingyen face...
szerintem az a baj hogy nekem csak 2G hálózat van beállítva(0adatforgalom...)
meg hogy a böngésző is a wifit/3Gt keresnééé....
nincs valami olyan ami gprst (
) venne alapértelmezetnek? mert szerintem vicc hogy 2000fts LGn lehet , androidos okostelefonon meg nem... -
xxman
senior tag
Üdv!
engem egy olyan élő háttér érdekelne ami a kisebb teljesítményű telót se terheli le ...
pl : a Nexus One Ramped perfektül megy. -
xxman
senior tag
Üdv!
Pulsem van (nem mini ) szinte bolti állapot ,
valaki csere x8ra? -
xxman
senior tag
jah és annyi hogy nem tudtok egy olyan task managert mint a galaxy s en? az lenne a legjobb ha azon a lehúzható vackon lenne. meg hely felszabadítás is jó lenne (kevés a ram).
jah és mégvalami a nexus one rampeden kivűl van valami minimál igényű live wallpaperetek?
és hogy pulse-ra a legjobb az FLB ROM? és egyáltalán az mit módosít? mire jó az? bocs a kérdésekért de nagyon kezdő vagyok (2napja a témában) -
xxman
senior tag
Üdv tudtok javasolni egy olyan billentyűzetet ami olyan mint az ipodos?
Aktív témák
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

de nem tudtam másképp megfogalmazni , olyas valamire gondolok mint pl. PC-n a FRAPS.