Aktív témák
-
rum-cajsz
őstag
válasz
atillaahun #49958 üzenetére
Vess erre is egy pillantást (bár ez egy 14 napos próba verzió): DeskSMS
-
rum-cajsz
őstag
válasz
Whynot? #36900 üzenetére
Ha csak a hang a baj, akkor megpróbálhatod ezt: Silent Night
-
rum-cajsz
őstag
válasz
GrandeP #36811 üzenetére
Én nem tudom neked milyen telefonod van és milyen Android verzió van rajta, de nekem a wifi nem fogyaszt (vagy legalábbis nagyon minimálisat), ha nincs kapcsolatban.
Ha az aksi kímélés a cél, akkor érdemes elgondolkodni, hogy mi fogyaszt többet, egy háttérben futó program (ami akkor is fogyaszt, ha kapcsolódva vagy), vagy az inaktív wifi.
Esetleg ki is mérheted BMW-el. -
rum-cajsz
őstag
válasz
superTibcsi #34208 üzenetére
milyen telefonod van, mert ez gyártónként eltérő.
Esetleg próbáld megkérdezni a telefonod topikjában...Nekem a Motorolában itt van:
Calendar -> Settings -> Set Alert & notifications: ALERT
Calendar -> Settings -> Select ringtone: A kívánt hang[ Szerkesztve ]
-
rum-cajsz
őstag
válasz
superTibcsi #34203 üzenetére
Az alap naptárban is szokott lenni ilyen funkció, csak alapból hangtalanra van állítva.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
v_angelus #34178 üzenetére
én is pont most találtam meg az infót:
To celebrate, we’ll be offering a different album, book, video rental and Android app at a special price each day for the next week in our “7 Days to Play” sale. In the U.S., today’s titles include the collection of top 40 hits Now That's What I Call Music 41, the popular game Where's My Water, the novel Extremely Loud and Incredibly Close and the movie Puncture for just 25 cents each. In addition, you'll find great collections of hip-hop, rock and country albums for $3.99 all week, detective novels from $2.99, some of our editorial team's favorite movies from 99 cents, and our favorite apps from 49 cents.
-
rum-cajsz
őstag
-
rum-cajsz
őstag
válasz
atillaahun #32007 üzenetére
ez mekkora kretén feltétel már egy telefon vásárláshoz....
Sajnos nem tudok segíteni, nem hallottam még ilyenről.
-
rum-cajsz
őstag
Na, végre van előttem telefon.
Ha belépek a Marketbe, akkor a főoldalon a menü gombra nyomva előjön egy Accounts menü.
Szerintem ha több google accounts is fel van véve, akkor ki lehet választani, hogy melyik legyen a market accountja. De azt én sem vitatom, hogy nem lehet átvinni a megvásárolt alkalmazásokat az accountok között simán. -
rum-cajsz
őstag
válasz
Cindercone82 #30218 üzenetére
Ha már fel van telepítve a program, akkor nyugodtan használhatod a másik accountot, nem?
Vagy olyankor sem jönnek a frissítések? -
rum-cajsz
őstag
válasz
Sanyi.mTs #28419 üzenetére
Én nem tudom milyen telefonod van, és milyen romot használsz rajta, de a sajátomon kimértem 2-3 rommal is, hogy a nem használt, de bekapcsolt wifi nem fogyaszt lényegében.
Szóval egy háttérben futó program, amit csak emiatt futtatsz, lehet, hogy többet fogyaszt, mint, ha nem foglalkozol vele. -
rum-cajsz
őstag
válasz
kavics325i #25424 üzenetére
google maps?
-
rum-cajsz
őstag
Nem fake.
Tisztelt X Y!
Értesítjük, hogy 2011. november 2-án a Díjnet Mobilfizetési Szolgáltatást az Android operációs rendszerrel is használható DigiCsekk Mobiltelefonos Alkalmazás váltja fel, mely a korábbiakhoz hasonlóan ingyenesen áll rendelkezésére. Annak érdekében, hogy Ön továbbra is mobiltelefon segítségével tudja kiegyenlíteni számláit, rövidesen a DigiCsekk alkalmazás telepítéséhez szükséges linket tartalmazó SMS-t küldünk az Ön által a Mobilfizetési Szolgáltatásba regisztrált telefonszámra.
Az alkalmazást Android mobilkészülék esetén letöltheti közvetlenül is a https://market.android.com/ honlapról.
Amennyiben Ön már DigiCsekk felhasználó, abban az esetben nincs szükség az alkalmazás újratelepítésére, csupán a Beállítások/Szolgáltatások aktiválása menüpontban jelölje ki a számlasablonok szolgáltatást. Az alkalmazás letöltését követően a Díjnet rendszerből mobiltelefonjára megküldött, de még ki nem egyenlített számlái megjelennek a DigiCsekk alkalmazás "Várakozó számlák" menüpont alatt, korábban kiegyenlített számláit pedig a "Kiegyenlített számlák" menüpontban találja.
A korábbi alkalmazásban megadott kártyaadatai az Ön biztonsága érdekében törlődnek, így azokat a DigiCsekk alkalmazásban újra rögzítenie kell.
Az új alkalmazás letöltésével egyidejűleg javasoljuk a feleslegessé vált Díjnet Mobilfizetési Szolgáltatás mobilkészülékéről való törlését.Szolgáltatásunkról bővebb információt talál a www.dijnet.hu vagy a www.digicsekk.hu honlapokon. Esetlegesen felmerülő kérdéseivel, észrevételeivel forduljon hozzánk bizalommal az info@dijnet.hu vagy az info@digicsekk.hu e-mail címek bármelyikén!
Bízunk abban, hogy az alkalmazásváltással járó kellemetlenségeket sikerül ellensúlyoznunk szolgáltatásaink folyamatos fejlesztésével!
Együttműködését köszönjük!Üdvözlettel
Díjnet Ügyfélszolgálat -
-
rum-cajsz
őstag
válasz
TazLeacher #17924 üzenetére
nyomva tartod rajta az ujjad, és akkor törölheted.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
Kofetto #12781 üzenetére
Az sd kártya cache méretét valamiért a Motorola 0-ra állította. Ezt át lehet állítani Marketről letölthető segédprogramokkal. Pl. SD-Booster, SD Speed Increase
Viszont ehhez rootolni kell a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
rum-cajsz
őstag
válasz
thealkimist #9832 üzenetére
milyen telefonod van?
Ha a gmailben rendbe rakod a kapcsolataid, elvileg be tudod állítani, hogy csak a "my contacts" csoportba sorolt kapcsolataid szinkronizálódjanak a telefonoddal.
-
rum-cajsz
őstag
Találtam egy érdekes alkalmazást, gondoltam megosztom veletek. Egyelőre még csak letöltöttem, tapasztalataim nincsenek.
BATTERY DOCTOR -
rum-cajsz
őstag
válasz
Speeedfire #8817 üzenetére
kicsit sokba került neked ez a facebook0, ennyi pénzért már kaptál volna netes előfizetést 500 MB letöltéssel.
Na, látom más is ezt tanácsolta....
Ha nem akarsz ilyen meglepetést, szerintem kapcsold ki a mobil netet a fenébe, nem hiszem, hogy a facebook megér neked ennyi szenvedést...[ Szerkesztve ]
-
rum-cajsz
őstag
válasz
RootRulez #8601 üzenetére
Ez nem a SIM kártyára rakja a mentést, hanem az SD kártyára.
Viszotn ha az SD kártya mentés is jó, akkor inkább ezt javaslom:
SMS Backup + -
rum-cajsz
őstag
Előszóban megjegyezném, nem önreklámnak szánom...
Írtam egy kis összefoglalót a legfontosabb programjaimról. Esetleg másnak is van ilyen? Szívesen megnézném más miket használ....
[link] -
rum-cajsz
őstag
válasz
Shrike7973 #8155 üzenetére
Esetleg ez: QuickPic?
-
rum-cajsz
őstag
válasz
Snoop-y #6768 üzenetére
Találtam Neked egy ilyet appot: Moxier Mail
(de nem tudom kipróbálni exchange szerver hiányában)Mondjuk nem tudom megér-e 20 dollárt egy ilyen alkalmazás....
[ Szerkesztve ]
-
rum-cajsz
őstag
válasz
Snoop-y #6777 üzenetére
bocs, nem írtam elég világosan.
Úgy értettem, hogy a google alkalmazásai mindent tudnak, amit keresel.
Azt is meg lehet oldani, hogy az asztali géped szinkronizálod a google calendarral erről a calendar sugójában olvashatsz.
A leveleidnek pedig csinálhatsz egy szabályt, hogy küldjön egy másolatot a levélről a gmailre. De a gmailben van pop3 kliens is.Talán van valami excange kliens is androidra, de úgy emlékszem fizetős. És nem biztos, hogy push...
[ Szerkesztve ]
-
rum-cajsz
őstag
válasz
hodostamas #6567 üzenetére
Én ezt használom: Mort Player
-
rum-cajsz
őstag
Olyan zenelejátszó widgetet tud valaki ajánlani, amelyik maximum 3x2 méretű?
-
rum-cajsz
őstag
-
rum-cajsz
őstag
SlovoEd English - Hungarian
De nem tudom mit jelent a trial megjelölés... -
rum-cajsz
őstag
válasz
Senki9876 #4336 üzenetére
Ez xml-be menti: SMS backup and restore
Ez pedig a gmail fiókodba: SMS Backup +A kapcsolatokat pedig tudod exportálni a névjegy alkalmazásból. (mantés SD kártyára)
De én azt csináltam, hogy létrehoztam egy gmail fiókot, ahová csak a névjegyeim szinkronizálom. Szerintem ez a legegyszerűbb megoldás. -
rum-cajsz
őstag
szerintem nem érdemes.
De ha nagyon aggódsz, és rootolva van a készüléked, csinálhatsz egy dalvik cache wipeot és egy battery statistics wipeot.
(ekkor a programok fenn maradnak, csak a róluk gyűjtött statisztikákat törlöd)
A wipe utáni bekapcsoláskor lassabban indul el a készülék (akár 5 perc is lehet), mert ekkor gyűjti össze az infókat. -
rum-cajsz
őstag
válasz
Gál István #3884 üzenetére
a kapcsolatokat tudod exportálni egy vcf fájlba,. és azt be is tudod importálni a másik telefonon.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
pc-market #3471 üzenetére
Kicsit pontosabban kellene leírnod mit csináltál, mert szerintem ennek nincs értelme.
- Az ntsc nem egy fájlrendszer (ntfs -re gondoltál talán?), hanem egy videó közvetitési formátum.
- Miért cseréltél fájlrendszert, miért nem volt jó neked a fat32? Azt olvassa bármilyen eszköz.
- Miért nem használtad simán az usb kapcsolatot, vagy az On-Air alkalmazást?[ Szerkesztve ]
-
rum-cajsz
őstag
-
rum-cajsz
őstag
A múltkor valaki RSS olvasót keresett.
Az androinica most csinált egy összehasonlítást.
[link] -
rum-cajsz
őstag
Ezt nézted már?
GPS toggle widget -
rum-cajsz
őstag
Megvan a megoldás a halk zenelejátszóra!
A Modaco-s fórumban ajánlották, és valóban üvöltve lehet végre zenét hallgatni ezzel a zenelejátszóval:
Lithium Music Player. Viszont két euró. -
rum-cajsz
őstag
válasz
Rickazoid #2785 üzenetére
Nekem az ADW használatával nagyon belassult a telefon, a LauncherProval pedig FC-k tömkelege áradt rám (az volt a furcsa, hogy egész addig, amíg le nem szedtem teljesen a telefonról)
Most ezt próbálgatom: Zeam Launcher, és eddig nagyon bejön.
-
rum-cajsz
őstag
Ezt próbáltad már?
Snowstorm weather widgetVan app és widget funkciója is. Nekem ez eddig a leghasználhatóbb időjárás alkalmazás.
Frissít manuálisan, wifin, vagy ahogy akarod.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- teljesenÚJ csak aktivált Apple iPhone 16 Pro Max 512GB Black Titanium 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- MInt az új !! MacBook Air Retina CTO 13" M2 / 16 GB RAM / 512 SSD / Midnight / Akku 100 %