Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
- 

Fehércápa aktív tag Olyan programot keresek, ami automatikusan rögzit minden hi vàst. A call recorder nem akar működni a rayemen, ami nem rootolt. Valami olyan kéne, amelyik mindkét fél hangját jó minőségben rögzíti. 
- 

zho-lee addikt 
- 

RootRulez félisten válasz  barnam_

üzenetére barnam_

üzenetéreBeautiful Widgets, meg SiMi Clock, én őket használtam nagy megelégedéssel.  A SiMi tud magyarul is. A SiMi tud magyarul is. 
- 

Üdv, 
 Időjárásra milyen programot használtok?
 Eddig a Google féle News and weather-t használtam, de halálra idegesít, hogy rengetegszer azt írja ki hogy "sajnos az időjárás adatok jelenleg nem érhetőek el", illetve ha elérhető, akkor se a megfelelő pozícióban mutatja. Olyan kellene nekem, ami a lehető legpontosabban tudja meghatározni a helyzetemet, ismerje a kisebb városkat, falvakat, és lehetőleg ne szívja le az akkut. 
- 

- 

Teasüti nagyúr Van vkinek hungarian anysoft keyboard-ból 20120208-nál korábbi verziójának telepítője és el tudná nekem küldeni? Fontos lenne!  
 A mostaniból úgy látszik kiszedték azt a kiosztást, amit idáig használtam. Illetve 1.8.1-nél újabb facebook apk fájl ven-e vkinek szintén nekem? Köszönöm! 
- 

St3ven addikt Srácok, a GO Weather-nek mi az időjárás-szolgáltatója? (AccuWeather, Google... stb.) 
- 

aminat tag Itt vannak nagy guruk hátha valakit érdekel: [link] 
- 

sittes79 addikt Bluetooth egér tab-al összekötve. Szeretnék olyan progit, ami zoom-ol az egér segítségével. Pl mint Windows-ban, ha ez lehetséges megvalósítani androidon!? 
- 

stefi68 addikt Egy kis segítségre lenne szükségem, vállalkozó kedvűektől... Honosítottam a Pansi SMS -t, elküldetem a készítőnek, ő visszaküldte tesztelésre a magyar nyelvi csomagot (én kértem). A tesztelésben kérnék segítséget aki kedvet érez hozzá. 
 A honosítás letölthető innen.
 Tehát fel kell telepíteni a fő programot és a magyar kiegészítést is.Elvileg a nyelvi beállításoknál van magyar nyelvű támogatás, ami azt jelentené, hogy az ékezetes karaktereket kicseréli normálra, vagy balra dőlő ékezetesre, majd kiderül. 
 (Menü gomb > Beállítások > Beállítások fül > Haladó > Beállítások > Nyelvi támogatás engedélyezése > BE (és alatta) Támogatott nyelvek > MagyarEzt is jó lenne tesztelni! Tapasztalatokat várom priviben.... 
- 

- 

Lasy veterán ez egy nagyon rossz hasonlat. 
 DE ha ezt hozod fel, akkor már a plasztikázást írtad volna...
 csajon a cici, már eredetileg is rajta van. Míg a root nincsen...De van olyan, megoldás. 
 pl PC-n a my phone explorer...
 igaz ez nem videó, csak képt, de ha van időd csinálsz belőle videót.
 Amit én használok videófelvételre a telón az a
 Z-ScreenRecorder
- 

ERPY őstag válasz  kissandras20

üzenetére kissandras20

üzenetéreNemtudom, ez a legelterjedtebb és a legjobb. És tényleg szépen felvesz mindent frankón, ráadásul jól beállítható. Nem rábeszélni akarlak, de a root olyan egy android tellán mint a csajon a cici. Persze csak ezért ne rootold ha eddig megvoltál nélküle. 
- 

ERPY őstag válasz  kissandras20

üzenetére kissandras20

üzenetéreScreencast erre a legtökéletesebb. 
- 

St3ven addikt válasz  Illusion1010

üzenetére Illusion1010

üzenetéreKöszi! 
- 

kissandras20 aktív tag Ismertek olyan programot, amivel videó formátumba tudnám elmenteni a telefon működését? Szóval elindítóm a progit, mókolok a képernyőn, és azt lementi! 
 Ismertek ilyet?Köszi előre is!  
- 

Mr X veterán Van valami megoldás arra, hogy Marketen ne csak a top500 appot lássam, hanem az összeset? 
- 

osci csendes tag köszönöm 
- 

#48231525 törölt tag bezár minden feleslegesen futo alkalmazást és felszabadít egy csomo memoriát. gyorsítja a telot. 
 a valoságban nem rebootolja a telefont.
 ezértis hívják fast rebootnak.
 van olyan is, ami rebootol, javasoljál olyat akkor neki, ha neked nemtetszik .
 vanmég a quick reboot, az rebootol, de rootjog kell és vanmég erre az ezReboot.
 tessék, ezek az ingyenesek, de van fizetős is többféle.
- 

Mr X veterán válasz  #48231525

üzenetére #48231525

üzenetéreFastReboot: "Simulates a reboot by closing/restarting all core and user processes and thus frees up memory. Your phone should be much snappier after using Fast Reboot. 
 DOES NOT ACTUALLY REBOOT YOUR PHONE, only the apps & processes."NoLed: Az nem csak a kijelzőn tud jelezni? 
- 

osci csendes tag Hello.Két kérdésem lenne.Olyan app kéne ami a nem fogadott hivást vagy smst a telefon billentyűjén villogva jeleniti meg,nem a képernyőn kis ikonként. 
 Másik,olyan app ami soft resetet vagy kikapcsolás nélküli újrainditást csinál a telón. 
- 

thesound addikt válasz  thesound

üzenetére thesound

üzenetéreAz ultra notes lett a befutó. (nem az igazi, de egyelőre megfelel) 
- 

evo87 őstag Sziasztok! A telefonom topikjában már próbáltunk rájönni egy érdekes bug-ra, de könnyen lehet, hogy csupán valami beállításbeli gond ami felett elsiklottam, amit ti tudtok. Wifi-re tökéletesen kapcsolódik a telefonom itthon, pároméknál...stb., de még az iphone által generált hot spotra is. Viszont a free wifikkel nem nagyon barátkozik, pl Corvin vagy Allée plázában hiába csatlakozok a jó jelerősségű hálózatra, vagy megakad az ip cím beszerzésénél, vagy csatlakozik szépen, de a böngésző akkor is nethiányt ír. Esetleg találkoztatok már hasonlóval? (xperia mini) 
- 

No.01 addikt V.mi jo memoria fejleszto jatekot keresek unalmas meetingek tulelesere... Tudnatok parat ajanlani hatha csak rosszul kerestem?    
- 

St3ven addikt Sziasztok! Tudtok olyan tarcsazot mondani, amiben ha a kontakton vegighuzom az ujjam egy iranyba akkor hivja, ha a masik iranyba akkor sms-t ir? A Samsung Galaxy S-ben van ilyen, ha jol tudom. 
- 

RootRulez félisten válasz  atillaahun

üzenetére atillaahun

üzenetéreMindegy, a lényeg, hogy jó irányba terelt.  
- 

TRob1 veterán válasz  #48231525

üzenetére #48231525

üzenetéreNem tagadok, csakis igazat szólok...  Különben is, hol itt a warez, a cuccos Marketen lesz... Különben is, hol itt a warez, a cuccos Marketen lesz... (#31828) vétó: 
 A guglit ezekszerint a hajadra kenheted, mert bizony már 1-2 egyéb helyen is olvasható. Illetve hogy pontos legyek, máshol már előbb olvasható volt, ugyanis én idéztem. Illetve hogy pontos legyek, máshol már előbb olvasható volt, ugyanis én idéztem. 
- 

bencus3 tag Sziasztok Tudnátok ajánlani egy olyan programot ami lementi az összes alkalmazást, és a beállításaimat is? 
 köszi
- 

sqpp őstag Áhhhh  D végre újra logout D végre újra logout   
- 

volvoguy addikt Üdv! Gyári ROM-ba (ICS 4.0.3) van lehetőség másik akksikijelzőt betenni, és a gyárit eltűntetni? A készülék rootolt... 
- 

TRob1 veterán  Most olvastam egy fórumban Most olvastam egy fórumban : :"Köszönjük megtisztelő érdeklődését termékeink iránt! Legfrissebb hivatalos információink szerint tavaszra várható iGO Primo navigációs szoftver Android Marketen való megjelenése. 
 További információért kövesse az igomyway.com oldalt, vagy a Facebook-ot.Amennyiben további kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal! Üdvözlettel, Naviextras® Támogatás" 
- 

Stephan89 aktív tag Sziasztok! Van valamilyen egyszerű módja a Facebook app magyarról angolra állításának? Nagyon gagyi a magyar felület, gépen is angolul használom. Rootolni, meg egyebeket nem szeretnék, megoldható anélkül? Előre is köszönöm a segítséget! Üdv. 
- 

RootRulez félisten válasz  volvoguy

üzenetére volvoguy

üzenetéreÉn is kedvelem a  File Manager-t, de az File Manager-t, de az ES File Explorert használom és az ES File Explorert használom és az Astro sem rossz (nem véletlen, hogy ez a legnépszerűbb fájlkezelő) Astro sem rossz (nem véletlen, hogy ez a legnépszerűbb fájlkezelő) 
- 

Pityke78 őstag Skacok, az iGO-hoz honnan tudom letölteni az épületek 3D-s rajzait tartalmazó file-t? 
 Ha jól tudom ilyen néven van: valamihungary.3dcKöszi 
- 

volvoguy addikt Üdv! Milyen File Manager-t ajánlotok ICS-hez? Jelenleg ezt használom: De kipróbálnék mást is..  (lehetőleg ICS dizájnút, de ez sem feltétel (lehetőleg ICS dizájnút, de ez sem feltétel 
- 

pethYeti addikt Ha most feltettem a dropbox bétáját és később jön esetleg újabb marketen akkor ebben az esetben tudja majd frissíteni? 
- 

- 

atillaahun veterán válasz  mefistofeles

üzenetére mefistofeles

üzenetéreArra adsz engedélyt, hogy a launcheren keresztül is indíthass hívást, lásd contact icon/widget. Nem fog helyetted telefonálgatni. (#31792) RootRulez 
 Most látom csak, hogy hülyeséget mondtam, a cache mappa is ott van a többi között és szimplán elérhető. Sose néztem még.   
- 

CoolBoy323 nagyúr fancy widgetsnél be lehet vhogy állítani, ha a frissítésre bökök, akkor lépjen ki úgy, mint az elődje?? 
- 

Lasy veterán megy az az apk edit, csak kell hozzá java környezet, míg az apktool kényelmesebb. De ez nem kezel animációt, csak a képeket tudod cserélni, és a fordítást tudod hozzáadni. 
- 

TRob1 veterán válasz  jano_77

üzenetére jano_77

üzenetéreArra telepíti rá... de mivel ez csak beta, és betatesztelőknek van perpill ez a plusz hely szerzés, ez ugye még nem marketes. De amit linkeltem, az az ő oldalukra mutat... szerk: Jaa, azt csak poénból kérdeztem, mert 1)semmit nem értek belőle (mondjuk már régebben se értettem hogy mi van az akt-tal  ) )
 2)megemlítette a "barátunk" nevét. 
Aktív témák
- Spórolós topik
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Arc Raiders
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

és nem sok baja lehet vele, mert az SGS2 -őm kifogástalanul viszi, pedig az egy "háklis" ketyere
 és nem sok baja lehet vele, mert az SGS2 -őm kifogástalanul viszi, pedig az egy "háklis" ketyere  (és persze nem rootolt)
 (és persze nem rootolt) 

a választ!
 a választ! 

Különben is, hol itt a warez, a cuccos Marketen lesz...
 Különben is, hol itt a warez, a cuccos Marketen lesz...  

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)