- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Aktív témák
-
Zsombe
senior tag
válasz
frensys #30985 üzenetére
Én november óta használom a Juice Defender Ultimate-et (megvettem) Motorola Defy-n és semmilyen lassulást nem tapasztaltam a program miatt. Rászántam a kellő időt a beállításokra (nem nagy ördöngősség egyébként) és tökéletesen működik!
Amúgy nem teljesen értem (vagyis inkább hülyeségnek tartom), hogy miért billentyűzár után kellene frissítenie adatokat a telefonnak. Szerintem pont az a lényeg, hogy amikor hozzányúlsz a telefonhoz, "bekapcsolod" a képernyőt, akkor lássam a legfrissebb adatokat (legyen az időjárás, mail, stb....). Semmi értelme annak, hogy akkor legyen adatforgalom, amikor már nem használom a telefont. -
RootRulez
félisten
Szerintetek a fejlesztő lekakálja a Launcer Pro-t vagy csak annyira tökéletes, hogy nem kell hetente foltozgatni?
Egyre inkább hajlok arra, hogy váltsak valamire... Nem szokott lassulni, meg jó ez is, de pl nem támogatja az átlátszó Statusbar-t. És ha továbbra se frissül. akkor eljár felette az idő..
-
frensys
tag
Nem tudom mit kell itt viccelődni/lehülyézni az embert,totál normálisan felsoroltam pontokban dolgokat amik tények és más is igy gondolja akikkel beszéltem,de inkább hagyjuk,legyetek boldogok egymással.
-
Tyer
őstag
Lenne egy kérdésem:
Vagyis több is, de most hirtelen a többit elfelejtettem
Szoval:
Hogy lehet azt beállitani, hgoy a go weather ne csipogjon foylton, hogy nincs gps jel.
Be se x-eltem, hgoy használja a gps jelet...Mi volt a másik kérdésem....
Jah igen, volt egy olyna kérdés is, hgoy vajon miért nem tudok facebook for android-dal képet feltölteni??? Amiota uj a felület nem hagyja...
Azt irja upload failed -
frensys
tag
válasz
jano_77 #30986 üzenetére
1.Ezt nem irtam be másodszorra,most irtam be előszőrre!
2.Nem kell feloldani maga az idő megnézéséhez,de minden ismerősöm és ember akit ismerek ugyanigy tesz,feloldja a zárat megnéz ezt azt a telefonján ez tart olyan 10-15 másodpercig aztán lezárja,nem kell lehülyézni engem mert akkor másokat is lehülyézhetsz!
3.A telefon meg itt van mellettem 1 méterre de néha ránéz az ember ahogy irtam más is ez teszi és aztán visszateszi a polcra.
4.Amit meg irtam valós,ne akkor frissitgessen a wifin vagy 2g/3g-t amikor ránéz a telefonra az ember és mászkál a menükbe 10-15 másodpercig kb.mert ekkor leterheli totál és ráadásul nem is frissül ennyi idő alatt semelyik program csak elkezdi,de ahogy bill.zárat lecsukom abba is hagyja mert a netet lekapcsolja.Pont forditva kéne...hogy amikor a teleonod nem használod akkor felmenjen a netre néha és frissitgesse a programokat,szerintem ez totál logikus! -
jano_77
nagyúr
válasz
frensys #30985 üzenetére
Figyelj már IQharcos!
Mi a francnak írsz le mindig mindent 2x? Mi vagy Te postás vazze?!
Amúgy meg mi a fenének kell feloldani a bill. zárat ahhoz, hogy megnézd az időt?
Bőven elég megnyomni a bekapcs gombot, mert a lezárt képernyőn is látszódik az idő!
Miért kellene szintén bekapcsolni, hogy hívott-e vki vagy küldtek-e sms-t?
Te hol tartod a MOBIL telefonodat pajtás? Páncélszekrényben!? Mert akkor értem, hogy időnként rá kell nézned, de normális esetben a telefon - még1x hangsúlyozom MOBIL telefon - ott van az embernél vagyis érzékeli, ha bármilyen esemény bekövetkezik.Kímélj már meg minket a hülyeségeidtől kérlek!!!!!!
-
frensys
tag
Sziasztok!
Egy kis plussz tapasztalat azok után amiket irtam a juice defender meg green powerről,még egy ok hogy ne szeressük annyira.
Ugye azt csinálja,hogy amikor feloldjuk a bill.zárat akkor elkezd szinkronizálni szép lassan minden program,bekapcsol a wifi vagy a 2g/3g,na már most,ez két dolgoz ererményez:
-totál leterheli a telefont és akadást idéz kicsit elő pár percig,pont amikor használnád a telefont
-másrészt pont forditva kéne,amikor lecsukom a bill.zárat,akkor frissitgessen a neten és kapcsolja le frissités után a netet a program,mert igy az van,hogy a telefont feloldod mert megnézed mennyi az idő meg hivott e valaki vagy smst kaptál e,aztán le is csukod,ezután a bill.zárat lenyomod és a net meg is szakad utána,tehát a programok ennyi idő alatt ami 15 másodperc kb.nem frissülnek,és mondom még a telefont is terheli.
Pont a forditottja kéne,ha lecsukod a zárat,frissitsen aztán kapcsolja le a netet,ne akkor kapcsoljon be mindent és terhelje a telefont pláne mondom nem is tudja ennyi idő alatt elvégezni ezeket kb.10-15 másodperc mig ránézel a telefonra,aztán lezárod..
Na erről mi a véleményetek.
-
-
mexel
veterán
válasz
atillaahun #30979 üzenetére
Kár. Valami tűzfalszerű kellett volna ami programonként engedi a ki és bejövő kapcsolását. Ami teljes tiltást csinál az melyik?
-
mexel
veterán
Olyan program van, ami megtiltja egyes alkalmazásoknak hogy küldjenek adatot kifelé? Pontosabban olyan kellene amiben beállíthatnám, hogy x program ha küldene valamit 3g-n kifelé az ne tehesse meg, de befelé tudjon kommunikálni.
-
spiritex
veterán
Ha esetleg valaki szintén érintett a dologban megírom, hogy a GoLocker problémám egy része megoldódott, ugyanis a tegnap frissített NoLED app kis színes ikonjai immár meg tudnak jelenni a GoLocker képernyő használata mellett is. (A NoLock probléma megoldására még várni kell, vagyis hogy nem tudom egy gombnyomással megakadályozni a képernyő lezárását GoLocker mellett, de megírom, amint sikerült.)
-
petipetya
nagyúr
Nekem a callweaver remekül bevált erre a célra. Van benne ismeretlen szám tiltás, fehér -és feketelusta egyaránt. Mindez ez nagyon egyszerűen kezelhető felületen.
-
PaFec
aktív tag
St3ven, spiritex. Köszönöm mindkettőtöknek. Kipróbàlom mindkettőt.
-
PaFec
aktív tag
Sziasztok!
Szüksègem lenne egy app-ra. Annyit kellene tudnia: bejövő hivàsokat ne engedjen be, semmilyet, de az sms-eket igen. Ha esetleg tudnà jelezni valahogyan azt, hogy valaki pròbàllt hivni, az nagy dolog lenne.
-
beers
addikt
Sziasztok!
Mivel lehetne megoldani, hogy kitegyem a win7 megosztott mappáját az "asztalra"?
Nem szeretném minden alkalommal betallózni, ha nem szükséges!
Egy médialejátszóról lenne szó, 2.3.6-al! -
aggleány
addikt
Régebben volt szó egy olyan alkalmazásról, ami lockolja a telefont, és arcfelismerésre enged belépni. Kerestem, de sajnos nem találtam meg. Meg tudná mondani valaki, hogy mi volt az? Nagyon kellene, holnap arcoskodni akarok vele.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Levmen #30955 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe ezt a magyar nyelvű cikket: ROOT: mi az, mire jó?
-
Levmen
tag
Értem köszönöm!
Szerintetek megéri a rootolást a live? Kinek csinálta meg eddig? lett valami változás? pl gyorsaság.
-
havri1
félisten
Köszönöm
-
petipetya
nagyúr
válasz
havri1 #30947 üzenetére
Adfree és másik kettő, amiket Trob1 ajánlott.
-
Levmen
tag
Sziasztok!
A root-olás garanciavesztéssel jár?
-
havri1
félisten
Újra kellett pakolnom a telefont, és elfelejtettem felírni annak a programnak a nevét, ami a free programokból a reklámot kiszedi..nem találtam keresőben, valaki kisegítene?
Köszönöm! -
pikszel
addikt
válasz
krisztian112 #30942 üzenetére
Telefonkönyv » Xyz » Névjegy megtekintése »Névjegy szerkesztése » itt bökj az alapértelmezett kis képre és innentől egyértelmű
-
vlevi
nagyúr
válasz
krisztian112 #30942 üzenetére
"Vagy esetleg magához a telefonkönyvhöz is lehet?"
Igen, onnan veszi a képet. A rendes androidos telefonkönyvből. Ha itt hosszabban nyomod az üres szürke fejet, akkor majd megkérdezi, hogy mi legyen. File kiválasztás, satöbbi. -
krisztian112
senior tag
Sziasztok!
Arról szeretnék érdeklődni, hogy használom a SPB Shell 3d nevű programot. Ha valaki használja, akkro a kapcsolatok panelnél hogy lehet képeket hozzárendelni a nevekhez? mert ugye ott egy ilyen fej alak van és oda egy képet is lehet rakni, csak nemtudom hogyan. Vagy esetleg magához a telefonkönyvhöz is lehet? És ha igen, akkor hogyan?
Köszönöm a válaszokat! Üdv!
-
Cortex procis telefonnal (Defy+) melyik az a lejátszó, amivel 720p mkv-t is meg lehet etetni és nem lassított felvétel lesz az eredménye? Előre is köszi!
-
Tyer
őstag
válasz
gyuszmó #30928 üzenetére
GO Launcher EX Theme ICS
Én erre szavazok
De ha már feketénél tartunk, ezt találtam
Jut eszembe, Hendcent sms-hez nincs valami menő téma?
-
spiritex
veterán
válasz
gyuszmó #30928 üzenetére
Akkor még nézd meg a Black chrome témát, amit nekem is TRob1 ajánlott, köszönet érte!
-
Luissimo
veterán
ráhát:-)
akkor írja ki hogy superuser jog van.
most rebootoltam ujra , kiírja, hogy yuo are good to go, not needed to update ...
minden oké szerinte , de reklámozós oldalakon ugyanugy jönnek a reklámok
what the fuck :-)
szerk:
-vannak ottan mindenféle pipák, abból be kell valamelyiket klikkelni ? -
Luissimo
veterán
felraktam a rootolt tabra az adfree-t, rebootoltam, superuser jogot kapott, de továbbra is jönnek a reklámok
mermér ? :-)
mit kell még beállítanom benne ? -
gyuszmó
őstag
Egy pár go ex thema :
Blackened Theme Go Launcher EX
Black Glass Go Launcher Theme
iSad Go Launcher Ex ThemeSzeretem a feketét
-
Mika1227
őstag
-
spiritex
veterán
válasz
F-ECT$ #30920 üzenetére
Hát ha már itt tartunk tényleg nem sok az a 173 MB szabad terület, és ez kicsit zavar is ennél a telefonnál, hogy miért olyan kevés. Idézet a Mobilarena tesztjéből:
"A RAM és a ROM mérete viszont kellemes, mindkettőből 512 MB található a készülékben, a futó programok számára 283 MB hely jut, melyből a készülék bekapcsolása után körülbelül 100 MB alapból foglalt. A belső tárhely mérete 173 MB (31 MB alapból foglalt), ami mondjuk megkérdőjelezi, hogy valóban 512 MB-os méretű-e a ROM, de reméljük, hogy hihetünk a specifikációnak."
Mi lehet az oka annak, hogy csak 173 MB áll a rendelkezésemre és mit tudnék ez ellen tenni? -
-
Belaca
csendes tag
Kedves Mindenki, olyanról tud-é valaki, hogyan lehet a Kontaktokban megadott születésnapokat, névnapokat megjeleníteni valamelyik naptárban? Jorte, Business Calendar, vagy egyéb javaslat?
-
-
havri1
félisten
Helló ismét!
Felraktam egy új kernelt a telefonra, és ezzel a cpu spy nem kompatibilis, nem írja ki csak a sleep időt.
(A cpu spy olyan program, ami megmondja, hogy restart óta a készülék melyik cpu frekin mennyi időt üzemelt).
Használ valaki más programot erre a célra?köszi, havri
-
aggleány
addikt
válasz
RootRulez #30912 üzenetére
Na jó, de az én telóm nincs rootolva.
Egy kis programajánló Nektek:
PhotoFunia arcfelismerés segítségével lehet bohócot csinálni bárkiből. Ha van az illetőről egy képed, a meglévő sablonokba lehet átvinni az arcát - elég érdekes lehetőségek is vannak. Nemrég csináltam egy szakállas angyalt nagy szárnyakkal.
Bunny Shooter ugyanaz, mint az Angry Birds, csak a madarak helyett nyilak, a malacok helyett pedig nyuszik vannak.
-
Z0C!
őstag
kaptam egy ilyen csoda masinát.
angolul tud, viszont magyar menü kellene rá.
Hogy tudnám megoldani, úgy hogy sem gyártót se mást nem tudok róla? -
aggleány
addikt
válasz
RootRulez #30906 üzenetére
Ugye, ugye?
Nekem a 3G magas, egyszer vagy egy órát kísérleteztem vele, de nem tudtam beállítani, úgyhogy maradt az NG. Egész pontosan be tudom vele lőni a fizetendő havidíjat, pár száz forint eltéréssel, az pedig nekem megfelel.
Nem kell belinkelni CoolBoy323 leírását, az alapján is próbáltam, úgy sem ment.
-
aggleány
addikt
Három kedvenc (kis késéssel):
1. Call Meter NG
2. Quick Settings
3. Astro File ManagerAz első kettőt még nem láttam másnál, bár lehet, hogy csak átsiklottam felettük az olvasásban - ha igen, sorry.
A közkedvenc topikvegzálónknak pedig valóban egyszerűbb nem írni semmit. Sem a high profiency alkalmazásismertetőire, sem pedig a soha még nem látott kérdéseire. Az egyoldalú kommunikáció egy idő után elég unalmas tud lenni.
-
spiritex
veterán
A 2.2-es Froyo rom-om alapból mindent a teló rom-jára rak, és csak utána lehet áttenni a dolgokat az SD-re. Van valami applikáció, aminek segítségével alapból az SD-re lehet rakni az app-okat? Mert pl. itt ez a "Where's My Water", most néztem, és hát 23 MB-os, fel se férne most a rom-ra.. Köszi előre is a segítséget!
Szerk:
Még egy kérdés eszembe jutott: Nem tudjátok hogyan működnek a Thermometer applikációk? Hogy tudnak belső hőmérsékletet mérni? Ilyen szenzor tudtommal nincs a telókban..Mr X, RootRulez köszi szépen, akkor nincs más megoldás, ez van..
Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Mafia: The Old Country teszt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest