- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Aktív témák
-
speed3456
aktív tag
válasz
Altbrucke #43031 üzenetére
jó lenne de ezzel se megy, tényleg a rom miatt, vagy beállítás miatt. "az ön op.rendszer kernelje nem támogatja a netfilter-t,így az avast! Tűzfal nem fog működni. Megoldásként tegyen be egy ROM-t teljes netfilter támogatással." akkor csak tegyek fel egy másik romot és megoldódik a probléma?
-
petipetya
nagyúr
válasz
Altbrucke #19031 üzenetére
Igen, mert a kernel alapból nem támogatja - ám ez nem igaz minden telefonra. Például a HTC-n (és a telefonok többségén) a gyári rom alatt csak a kihangosítás alatt megszólaló hangokat (=külső mikrofon) rögzíti a call recorder (jelen esetben csak a tiédet), ezáltal inkább diktafon proginak nevezhetnénk.
A főzött rom-ok esetében már nagyrészt használhatóak a külünféle hívásrögzítő progik, melyek a belső mikrofonból nyerik ki az adatokat. persze itt is a telefontól és a rom-tól függ, hogy ténylegesen működnek-e.
Érdekesség, hogy az Xperia X8-on működik a hívásrögzítés a belső mikrofonnal a gyári rom alatt is.
-
spiritex
veterán
válasz
Altbrucke #18169 üzenetére
Még egy ötlet:
1. telepítsd fel újra azokat az app-okat amiket valamikor leszedtél, de még mindig mutatja őket (vagy először csak próbáld ki eggyel), nézd meg, hogy a Free átváltozik-e Installed-ra, ha igen, akkor
2a) ne a teló Alkalmazáskezelőjével Uninstall-áld, hanem a Market-en belül szedd le. Nézd meg mi történik. Vagy ha múltkor is így csináltad, akkor lehet, hogy éppen ez a gond,
2b) ebben az esetben 2a) felejtős. Kapcsold ki a netet, és telepítsd le a teló Alkalmazáskezelőjében Uninstall-al, majd menj fel újra a netre és a Marketre és nézd meg így mi az ábra. -
atillaahun
veterán
válasz
Altbrucke #17910 üzenetére
Köszi, jónak tűnik, mindjárt felrakom és megírom mit tud.
(#17909) RexpecT
Nem tudom mit értesz zárolás alatt, de nekem háromszor vonták le az összeget, és nem 1$-t, hanem 5xx forintot, mindháromszor pontosan ugyanannyit. De az a baj, már netes számlatörténettel sem tudom visszakeresni mert régen volt. Mindegy is, úgyis átszoktam már a warez-ra.(#17923) Csedit
ADW Notifier, de csak ADW Launcher-rel megy.(#17964) csukasi
Ha kitörlöd a bankkártya regisztrációdat az nem segít? -
spiritex
veterán
válasz
Altbrucke #17877 üzenetére
Én még megnézném az Android Assistant 17 app Batch Uninstaller részével, hogy az mit lát, mert nálam szépen kiírja, hogy mi installálva a telóra, mi az SD-re, lehet frissítést kérni az app-ok állapotáról a Refresh gombbal, majd kijelölni, hogy mit akarsz letelepíteni, és Uninstall. Ha ez sem lát semmi fölösleget, akkor tuti a Market-en ragadt be valami, nem a telón.
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Napelem
- Xbox Classic / Xbox 360
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest