- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
hackeeeee #30595 üzenetére
Ok.
Gyári sms appot használsz egyébként? (Csak a backup miatt kérdezem, mert szoktam látni többször a nevét... én pl. GoSMSPro-t használok amiben van kifejezetten backup/restore rész is, ezért nincs szükségem ilyesmi külön appra)(#30596) thesound :
Köszi.Látom más is szereti a TBP-t, nem csak én
Timerifficet is szeretem/használom, csak sajna nem fér bele a listámba (még talán a 10esbe se
)
Ezt a Gesture-t viszont nem ismerem... bármelyik home képernyőn elkezdek vmit írni és dobja a listát (fut mindig a háttérbe)? -
hackeeeee
Jómunkásember
Okés, akkor a launcherek kimaradnak a szórásból.. Jelenleg most ezek a kedvencek..
Mondjuk az SMS backup és a Call log backup is 2 app, csak ugye 1 "gyártótól"... Szal akkor viszont az sms backup..
Csak, hogy akkor tiszta legyen a lista.
-
TRob1
veterán
válasz
RootRulez #30590 üzenetére
Nekem is van 71 app telepítve, de elég könnyen nyomtam a 3as listát, mivel azok abszolút (egyelőre örök
) kedvencek, mindig azokkal kezdek Romolás után, ezek nálam alapok, a legfontosabbak. A többi úgymond "töltelék", persze túlzással.
Direkt ezért nem is azt kértem hogy ki milyen appot használ, mert ugye azokról már voltak ömlesztett listák, hanem arra vok kiváncsi, hogy ténylegesen ki mit szeret a legjobban (de csak 3ra). Én is tudnék tutira 10es, meg 50es listát is "felállítani"...szerk: Jah, krokodilos. Megvettem óccsóér, de meguntam kb. 12-13 pálya után.
(#30592) petipetya:
-
-
TRob1
veterán
válasz
Fehércápa #30588 üzenetére
Ajánlanék a telefon helyett egy "pléjsztésönt vagy gyerekszobát"
(De azért köszi a listát, még ha komolytalan is.
)
Nem rootoltam mostanában, mert mindig olyan Rom van fenn, ami eleve rootolt (de anno z4root-ot használtam)(#30587) vétó :
(#30586) hackeeeee :
Top3!!!A Launcherek már nem férnek bele, azokat nem tartod kedvencnek. A Go meg bizony kedvenc, mert nem csak Launcher, hanem több más appot is kivált.
-
vétó
aktív tag
Go Launcher Ex
SwiFTP
Evernotemár több mint egy éves a telefonom, és vele ezek az alkalmazások is
persze vannak másféle kedvencek is, de ezek amik olyannyira beváltak, hogy egy készülékcsere esetén (feltéve hogy android) ezek újra felkerülnének az első 10 percben.
Mindhárom fenti alkalmazást még azelőtt választottam (tesztek, ajánlások alapján), hogy egyáltalán meg lett volna a telefon (ami számomra az első androidos készülék), és nem csalódtam egyikben sem.
Jajj, és majd elfelejtettem: Documents To Go, az első olyan alkalmazás, amit vettem, és azóta is hibátlanul használom.
-
atillaahun
veterán
Fagyasztással nincs tapasztalatom, de az eltávolítást sem úgy kell érteni, hogy törlöd a francba, hanem áthelyezed egy backup mappába, aztán ha valami nem megy akkor visszarakod.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Pl. S7 slim-nél fagyasztással folyamatos fagyások, újraindulások voltak.. Ugyan annak az appnak az eltávolítása után viszont nem voltak..
Annó a GT540-nél próbáltam ki, ott is hasonló volt a tapasztalat, azóta nem próbálkoztam vele.. Ha tudom, hogy olyan, ami nem kell, inkább uninstall..
De mint mondottam, ezek eddigi saját tapasztalatok.
-
TRob1
veterán
válasz
fatal` #30575 üzenetére
Tudom én.
(#30576) hackeeeee :
Mik a problémák? Mert nem hallottam róluk (és személy szerint soha nem is találkoztam velük). De most komolyan kérdem.(#30578) Tarantula33:
Nekem meg viszont TBPro az első számú kedvenc appom, megosztva a helyet a GoLauncherEx-szel.Tényleg, írjatok már nekem egy 3-as (ne hosszabb) Kedvenc App Top listát. Kiváncsi vagyok. Az enyém (már hosszú hónapok óta fixxen):
1) TitaniumBackupPro és GoLauncherEx (megosztott első hely, nem tudok dönteni)
2) Root Explorer
3) Note Everything Pro -
atillaahun
veterán
válasz
flash- #30569 üzenetére
Érdemes lenne azért tisztáznod, hogy mit értesz futás alatt, mert attól, hogy valami be van töltve a RAM-ba még nem jelenti azt hogy használja a processzort, vagy erőforrásokat.
Watchdogot én is próbáltam, de amennyire emlékszem nem tud historyt, csak valós idejű kijelzést, az alapján meg valami kevés következtetést lehet csak levonni.
Két, részben használható App/fogyasztás monitorozó programról tudok, az egyik a SystemPanel fizetős változata, a másik a MIUI beépített batterystat-ja.
Ezek mutatják napi/heti lebontásban az egyes programok mikor és hány % processzorhasználattal tartották ébren a telót, az Android alapvető hibái miatt ezez pontossága is megkérdőjelezhető. -
TRob1
veterán
válasz
hackeeeee #30571 üzenetére
Jegeléshez nem kell root? Főleg System appok jegeléséhez? Ez nekem új. "Jó tudni".
Főleg hogy ezt írja a Link2sd is:
"What you need:
- root permission.
- a second partition on your SD card."(#30569) flash- :
Csak egy kis ZTE Penge, semmi extra (de az is igaz, hogy 1 fillért se fizetnék rá más telefonért)
TBPro meg sosem téved...
-
Tarantula33
tag
absolute system programmal is lehet törölni.
-
flash-
veterán
Nemtudom milyen telefonod van de nekem Samsung galaxy acenál ezek a trükkök beváltak es jobban birja az akksi.
tarantulla33:
Auto szinkron off net off és probléma megoldva. Akkor
kapcsolod be amikor kell, de létezik olyan program ami
időzítve kapcsolgatja.
ezzel az a baj hogy ezek a programok amik net igényesek hiába nincs net attól még folyanmatosan futnak.A jegelésről meg annyit hogy mivan ha a titanium backup téved es igazabol nem képes 100%osan jegelni..
ezert celszeru a vegleges torles -
Fehércápa
aktív tag
válasz
hackeeeee #30567 üzenetére
A helyzet az, hogy nagyon belassulgat a Se Ray-em. Azt a tanácsot kaptam ray topicban,hogy nézzek utána mi zabálja a belső memóriát. Na,itt tartok
Nemigazán értek a dologhoz, ha aszondjátok töröljek futó gyári alkalmazásokat akkor törlök, ha elég a jegelés akkor jegelek
-
atillaahun
veterán
válasz
Ferenc1989 #30544 üzenetére
Maga a Dropbox az megfelelő beállításokkal.
(#30556) Fehércápa
Ha a ROM-ra gondolsz azt az alap alkalmazáskezelő is kiírja.
Ha a RAM-ra, azt is, de arról keményen hazudik, ahhoz a TaskXP-T javaslom. Alapvetően szvsz legjobb task switcher, és eddig ez jelzi a legkorrektebbül a memóriát.Mingyárt kitűnik, hogy az 512 MB memóriával árusított telefonok nagyrészében valójában 150-250 MB használható csak felhasználói szinten.
-
TRob1
veterán
Hááát, kb. annyit, hogy Tilos a Warez minden formája. Linkelés, segítség, kérés,... stb.
"minden olyan hozzászólást, amely kimeríti a "Wareztevékenység" fogalmát, vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
használatát elősegíti (információ megadásával, linkelésével, bárhogyan);
használatára buzdít;
illetve segítséget kér ezek beszerzésében, használatában.
így különösen tiltott témák például: szoftver regisztrációjához, működ(tet)éséhez szükséges kód vagy azt kijátszó szoftver, egyéb eljárás; készülék (műholdvevő, telefon, stb.) szoftverének jog- vagy licencellenes megváltoztatása, kijátszása, ehhez szükséges eszközök adás-vétele, telefon vagy egyéb eszköz szoftverének megváltoztatása a szolgáltatótól való függetlenítéshez, fájlcserélő oldalak meghívóinak adás-vétele, bundle játék/szoftver értékesítése az azt tartalmazó újság nélkül;" - PH alapelvek -
Fehércápa
aktív tag
Milyen alkalmazással tudom megnézni,hogy mely app-ok zabálják nagyon a belső memóriát?
-
gabe96
aktív tag
sziasztok!
tudtok nekem egy olyan programot ajánlani, amivel tudom wifi adapterként használni a telefonomat?
egy régi laptophoz kéne, amin nincs hálózati csatlakozó, viszont van XP, és USB
nagyon hálás lennék -
Drenadar
veterán
válasz
pacman789 #30548 üzenetére
google ezt dobta ki : Grades: Student Organizer
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az ingyenes MX Player és az MX Player PRO között mi a különbség?Rájöttem, az, h reklám mentes.. Ezen kívül van még valami?
-
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
tudtok ajánlani jó "egyetemi" programot?
Ami szükséges lenne:
tárgyak tanárok kreditmennyiség bevitele, órarend grafikus megjelenítése, zh-k beírása átlag számítás,
egy olyan program jó lenne mint az Istudiez eddig azt használtam, de sajnos androidra nem elérhetőElőre is köszi!
üdv
pac -
ERPY
őstag
válasz
RootRulez #30528 üzenetére
Én is a SIMI-t használom időjárásra, sztem a legpontosabb, és legalább nincs a bazi nagy óra a képernyőn, aminek semmi értelme számomra. Időjárás infó nekem csak azért kell, hogy reggel mikor felkelek tudjam éppen hány fok van, hogy a gyereket hogy öltöztessük a suliba.
-
Ferenc1989
tag
Csáó!
Olvastam hogy van olyan alkalmazás hogy fényképezek és egyből tölti fel dropboxba.. Valaki ismeri. Nem találom hogy hol volt
köszi
-
vétó
aktív tag
egyébként meg ha írsz egy levelet a fejlesztőnek, hogy szeretnéd megvenni, de ide nincs engedélyezve, akkor valószínűleg megváltoztatja a beállításokat... mert többnyire egyszerűen csak lustaságból maradnak úgy, hogy csak egyes országokban engedélyezik a vásárlást.
ajj, közben most nézem, hogy eredetileg gezatata-nak volt ilyen problemája... na mindegy, így jártál, neked válaszoltam
-
szalasz87
csendes tag
válasz
Dark Archon #30522 üzenetére
AHA értem köszi!!!
-
r4z
nagyúr
Egy hamis SIM azonosítót emulál a Marketnek és az alkalmazásoknak, így meg tudsz venni, illetve használni tudsz olyan alkalmazásokat, amik csak más országokban/szolgáltatóknál érhetők el. Például ha lenne olyan andoridos akció, mint az iPhone-nál és a T-Mobile-nál, hogy ingyenes navigációt tölthetsz le, akkor ezzel a programmal Telenoros/Vodafone-os kártyával is tudnád használni az alkalmazást, mivel a Market azt az infót kapja, hogy T-s kártyát használsz.
-
Gedeon31
addikt
Szomorúan tapasztalom egy hülye miatt,ha nem járok erre egy nap ,3X annyit kell átnéznem ,mert teleszemeteli a topicot. Jó lenne erre valami megoldás.
-
gezatata
aktív tag
Feltettem a MarketEnablert, root jog eleve volt, a bank kártyámat már ismerte a maket régebbről, kiválasztottam T-Mobile USA, marketben megkerestem a Toggle Settings | Profiles - szépen mellé tette a dollárban meghatározót árát, de amikor vásárlásra kerülne a dolog "Ez az elem nem telepíthető az Ön országában"
ugyan ez történt egy német szolgáltató választásánál is
valamit rosszul csináltamúgy tűnk még is TRob1 lesz igaza - költöznöm kell az országból
-
Tyer
őstag
válasz
Dark Archon #30522 üzenetére
Énis megszivtam, miota igy hazsnálom... hát hogy is mondjam... kicsit gyorsabb, egyszerűbb, és kiterjedtemm a fejlesztése a cimlistának... lévén 700nál több contact-om van, igy elég tré lenne elveszteni az adatot
Beautiful Widget-röl meg annyit, hogy:
Nekem az egyetlen, amelyik nem akadoztatja az órát
Millió1-et kiprobáltam, amugy épp ICS skin-em van, ezt tudja valamelyik másik? -
volvoguy
addikt
Udv! A GetJar-rol mi a velemenyetek? Megeri hasznalni, hiszen elvileg tok jo akciok vannak, es ezt sem az Appbrain, sem a Market nem jelzi
-
Probert75
addikt
válasz
flash- #30486 üzenetére
Szép kis felsorolás!
Viszont annyi kérdésem lenne, hogy akkor a jegelt dolgokat is töröljem, ha nem használom? Galaxy Ace-em van és jó pár dolgot jegeltem. Azért jegeltem, hogy hátha valamikor mégis szükség lehet rájuk. Ha jegelve van, akkor az olyan, mintha nem is lenne telepítve, akkor hogyan kommunikál mégis?#30530 Drenadar Valóban így a legegyszerübb.
-
-
Nordik
őstag
válasz
atillaahun #30481 üzenetére
Mobilnetem termeszetesen van, korlatlan.
Csak azt nem szeretnem, hogy egyeb rejtett koltsegek felszamolasra keruljenek... -
válasz
szalasz87 #30498 üzenetére
Ha megnyitod a Kapcsolatokat, látsz egy olyan ikont, hogy két emberke torzó egymás mellett (legalábbis az én telefonomon van). Azzal lehet új csoportot létrehozni.
A legjobb egyébként, amit tehetsz - amit nekem is javasoltak első Android telefonomnál - hogy a Gmail fiókodban (ha nincs, akkor csinálj) a Címtárat megírod vagy valamilyen módszerrel kimented a telefonodról és importálod oda. Aztán megszerkeszted, amit meg akarsz, majd szinkronizálod a telefonoddal, amin értelemszerűen be kell állítani a Google fiókot meg azt, hogy a kapcsolatoknál azokat mutassa. Azon belül ki lehet kapcsolni a listából, akiknél nincs telefonszám. Ezek után aztán ezt soha többet nem kell eljátszani, mert ott mindig meg lesz, akármelyik jövőbeni telefonra átvihető egyszerűen.
-
meko1
tag
cső mind,lehet az elmúlt 2évben már téma volt/nem jutottam még a végére-elejére,rajta vagyok/,olyan programot keresek,ami folyamatosan kutatja a környezetenben a szabad
wifi hozzáféréseket,ráadásul kapcsolódik is hozzá!Javaslatokat kösz üdv meko -
gezatata
aktív tag
sziasztok
a segítségeteket szeretném kérni a marketben a Toggle Settings | Profiles Toggle Settings | Profiles alkalmazással kapcsolatban
szeretném megtudni milyen készülékre engedélyezte a telepítése (mert a Galaxy s2 re nem lehet megvenni)ezért kérlek katincs rá a linkre és ha engedi a megvásárlást és a telepítést is kérlek értesíts
köszönöm
-
Tyer
őstag
válasz
petipetya #30504 üzenetére
Persze, én ezt értem, de ha nem használom a twittert, meg a frequance-et, meg a sima e-mail appot, akkor miért indul el minden alakalommal, és foglalja a ram-ot, és lassul be töle a telom????
Nekem is szinkronizál, én is hazsnálok naptárat, és e-mail-t is, de nem a stock appot. -
petipetya
nagyúr
Őszintén? Emiatt vettem meg anno az androidot, a gmail, naptár, időjárás stb. szinkronizálás pedig folyamatosan fut - használom a telefont és eszembe sem jutna a gyári alkalmazásokat leszedni. Sőt, nincs rootolva a készülékem és elégedett vagyok a gyári rommal, az aksit pedig letojom.
-
Tyer
őstag
válasz
sunahunter #30502 üzenetére
Amit törölni kéne:
Twitter, alap e-mail progi, frequance, amiket nem használok soha semmire...Leszedtem az uj Facebook for Android-ot, és nem tudok feltölteni képet. az alappal meg az van, hogy leválja a képet, és a fele lemarad...
Mit tegyek?
Aktív témák
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest