Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
patex1983
őstag
válasz
spyduck
üzenetére
Magyar nyelvre:
More Locale 2 -
fatal`
titán
válasz
spyduck
üzenetére
Attól függ milyen készülék. Sonynál a PC Companion, Samsungnál a KIES.
De ahhoz hogy másolni tudj rá semmilyen program nem kell, csak csatolni kell az SD kártyát a géphez, ezt fel is ajánlja mikor gépre dugod a telót. Ha mégsem akkor MTPről MSCre kell állítani a beállításokban.
-
Koga777
tag
válasz
spyduck
üzenetére
Szia! Próbáld ki ezt (a HTC One X fórumban olvastam):
1. Válaszd a beállításokat (Menu-Settings)
2. Válaszd ki az alkalmazások beállítását (Apps)
3. Válaszd ki az összes alkalmazás fület (All)
4. Keresd ki a 'Customization Setting Provider'-t és válaszd ki
5. Állítsd le (Force Stop)
6. A felugró kérdést hagyd jóvá (OK)
7. Ezt követően tiltsd le és válaszolj OK-val (válaszd: Disable, majd OK)
8. Lépj a programok közé (Home-All Apps) és keresd ki a HTC Setup alkalmazását (Setup)
9. A megjelenő listában már látható minden,a készüléken elérhető nyelv,így a magyar is!
Ha nem megy, kérdezd a készülék fórumában. -
TRob1
veterán
válasz
spyduck
üzenetére
Ez csak egy kicsi probléma, mert mint írtam is, gmail-ben simán látja a citromra vagy egyéb mélre küldött leveleket ha beállítja (ráadásul az is látszik, hogy arra érkezett) És majd szép lassan minden partner/ismerős átszokik a gmail címére ha mindig onnan ír vissza (vagy ugye jelezheti is nekik hogy változott, ha épp írtak neki vhonnan)
Lásd pl egyik címem-ről egy részleten:

(#44526) spyduck:
Jah, vagy 5 percig, míg reggelsz meg átirányítod.
Nekem azért tovább tartott: egy csomó hírlevelet lemondtam, volt aminél csak megadtam az új mél címet (de pont a képen látszik hogy így is kimaradt 1-2
), aztán minden reggelt oldalon megváltoztattam az újak valamelyikére a mélcímet... 
-
TRob1
veterán
válasz
spyduck
üzenetére
Én a legjobb ötletet adom neked (meg mindenki másnak is) ami csak létezik: Szüntesd/szütessétek meg ezeket a világ lexarabb mélszolgáltatói címeket (citromél, frímél...sok helyen még reges címnek se fogadják el ezeket, vagy csak nem ajánlják), és térjetek át vmi normálisra (pl: gmail)
Igaz hogy egy kis munkával/idővel jár (de nem vészes, én minden családtagommal eljátszattam, és én magam is 2 mélcímmel), és csak egyszer kell megcsinálni, és onnantól megszűnnek a gondok is... és ha netán még kapsz a régi címre vhonnan mélt, simán látod az új gmail-esben is (ha beállítod) -
r4z
nagyúr
válasz
spyduck
üzenetére
Felesleges bezárni őket, a rendszer megoldja. Ha ragaszkodsz hozzá, akkor használhatsz valamilyen Task Killert is (ezer meg egy van belőlük a Marketen), de szvsz többet árt, mint használ.
A Skype kamerahasználata a készülék drivereitől függ, ha jól tudom, külön nem állítható be.
-
Gedeon31
addikt
válasz
spyduck
üzenetére
Probáld ki ezt CitroMail app
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch Oled // Számal // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)