- R.I.P. Aláírások
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Luissimo
veterán
no, azt én a magamrészéről megVÉTÓznám , de izibe.
(lassan már az is gyanus, aki Ferencszóval, ne májerkoggyá ...
gyanus nekem ez az akyyy,
van olyan program amivel ha hívnak, tovább csörög, akkor is ha az illető letette. ? és csak bizonyos számokra lehetne ezt beállítani :S
ez a kérdés nemlehet véletlen ...[ Szerkesztve ]
-
vétó
aktív tag
válasz
Luissimo #31692 üzenetére
én most elgondolkodtam egy "Mayer Ferenc" felhasználónév regisztrálásán... ha esetleg hiányérzet alakulna ki bennetek
mefistofeles:
ezt tedd fel Go Launcher Ex, és akkor nem kell bűvészkedni
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz
mefistofeles #31696 üzenetére
Marketről szedd inkább, és ne azt a régi verziót (már van hozzá hivatalosan is magyarítás a Marketen)... de amúgy egy fájlkezelővel katt rá miután feldobtad, és úgy telepíti.
(#31695) janes74 :
"Nem tudom miért sérteget, de nekem ez az első regem."
(#31698) vétó:
Tedddd meeeg.[ Szerkesztve ]
-
Köszi az eddigi segítséget, de had zaklassalak tovább (ha nem fárasztóak a láma kérdéseim) megtaláltam a GO launcher EX alkalmazást ráadásul magyarra fordítva. letöltöttem PC-re és le is jött apk kiterjesztéssel. Ha ezt feldobom a telómra akkor egyből telepíti is mint a marketes alkalmazásokat vagy bűvészkednem kell vele?
...persze másnak is megköszönöm ha segít....[ Szerkesztve ]
-
akyyy
senior tag
van olyan program amivel ha hívnak, tovább csörög, akkor is ha az illető letette. ? és csak bizonyos számokra lehetne ezt beállítani :S
-
Fehércápa
aktív tag
Handcent smsben be lehet állitani, hogy jelszoval lehessen csak megnézni az üzeneteket?
-
Luissimo
veterán
annyi esze nincs, hogy legalább az IP címét klónozza, hogy phyloxera ne vegye észre.
Nomeg, hogy stílus órákat vegyen, mert a szókincséban ugyanazt a 40 betűt ismételgeti mindig és ugyanazon sorrendekben összerakva leginkább.ha stílustváltana, akkor nemszúrnánk ki elsőre, csak 3.-4.-re
-
VD
őstag
válasz
mefistofeles #31689 üzenetére
Nem olyan nehéz az, nem kell rögtön feladni.
Itt egy kis olvasnivaló az alapokhoz: [link]
Aztán itt meg lehet ihletet meríteni, kérdezni, meg osztani az észt: [link][ Szerkesztve ]
-
Na jó ez nekem latin volt. Ha ilyen problémás egy téma lecserélése az androidon akkor marad az eredeti legfeljebb feldobok egy háttérképet. (az még nekem is megy
)
Szóval akkor olyan téma, hogy telepítem aztán paff kész legfeljebb ki kell választani nics is?
[ Szerkesztve ]
-
VD
őstag
válasz
mefistofeles #31687 üzenetére
Ez a téma a Go Lockerhez való[link], ami egy képernyő lezáró/feloldó program. Viszont ez önmagában nem működik, mert ez egy kiegészítése a Go Launcher EX-nek [link].
TRob1
Nem szoktam melóban inni, de most megyek egy pezsgőért!
[ Szerkesztve ]
-
-
TRob1
veterán
Ünnepnap a mai.
[ Szerkesztve ]
-
VD
őstag
válasz
mefistofeles #31684 üzenetére
Témát letölthetsz bizonyos launcher-ekhez, vagy moddolt romokhoz pl.: CM7 és MIUI.
Mit szedtél le és honnan?
-
Skacok! Egy olyan problémám lenne, hogy letöltöttem egy témát a telómhoz (android 2.2) de hiába telepítettem nem tudtam beállítani illetve a letöltött cucc helyét sem találtam. Később hallottam, hogy téma váltásához egy külön progi kell a motyóra. Igaz ez? Mi ez a progi?
Előre is köszi: -
janes74
senior tag
válasz
titanic1234 #31644 üzenetére
Tudok egy ingyenest:magasra emel,nagy lendület,földhöz b@sz!Bezár minden programot végleg.
-
Fehércápa
aktív tag
Feltettem a handcent sms-t, de most megkapom duplán is az sms-eket, azaz meg kell néznem a gyári szoftveren is, hogy eltűnjön. Mi a teendő, hogy csak handcent mutassa az sms-t?
-
TRob1
veterán
válasz
Luissimo #31664 üzenetére
Másnevű az még talán oké lenne, de most véletlen elbaxta, mert egyiknél Mayer Ferenc a mélcím, másiknál meg Mayer Ferenc a teljes név. Nagy így már nemigen tudom elképzelni, főleg hogy a mondatai is mindig szinte ugyanazok.
szerk: Akkor nem bírja valami jól a Pengéd ha csak 5 nap repülőben, nekem anélkül tovább bírja.
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
haggyátokmán, engem kifejezetten feldob
ezt a rosszindulatot, irgumburgum.
elsetuggyátok képzelni hogy másnevű emberkének is lehet hasonló problémája?én csináltam egy kisérletet a blédemmel.
kivettem belőle a SIM-et , áttettem a Galaxy TAB-ba és azt használom, a blédet meg repülőmódba állítva tökig feltöltve letettem az asztalra.
ma lesz ennek az ötödik napja, reggel, mielőtt eljöttem még tizenszázalék volt benne, szerintem holnap reggelig kibírja.szerk:
egybaja van az Xperiának.
kicsi és nem fér bele nagy akksi.
a TABletem teljes nyúzás mellett is több mint 2 napig bírja, milenne ha vennél egy olyat, max nagyobb zsebet kell varratni a gatyádranemiosértem, mit panaszkodnak itt egyesek az okostelefonok falánkságára
egyébként meg a sok okosság sok energiát fogyaszt
[ Szerkesztve ]
-
Mcfery
tag
válasz
titanic1234 #31659 üzenetére
Drága barátocskám!
Majd ha nem így regelsz:
"Teljes név: Total Commander
Város: mucsaröcsöge"
-akkor esetleg kikérheted magadnak!
JA: és ne nézz mindenkit hülyének!!!!!!!!!! -
TRob1
veterán
válasz
titanic1234 #31659 üzenetére
Ez biztos véletlen hogy egyezik a név is, meg tök ugyanazok a hülye felvetések...
Ferikém! Ha a kacsa nem tud úszni, attól még nem a víz a hülye...
(Persze mind a 4 említett nick elég durva hasonlóságokat mutat... Legfőképp ez a baromira sokat fogyasztás, meg a megmagyarázás hogy nem mész a Netre csak ha kell, mind a 4 névvel megvolt már.)
[ Szerkesztve ]
-
titanic1234
csendes tag
Különben is,azt hiszem megvan a megoldás,addig nem fogyaszt szinte a telefon semmit,amig nem megyek netre böngészőt el nem inditom.A net és a kijelző ami fogyaszt de baromira+a touch problémát még mindig nem javitották ki,az os monitor mutatta és hiszek neki, hogy ha hozzáérsz a kijelzőhöz 100 %-on van.
[ Szerkesztve ]
-
szente
addikt
Hali!
Ti mit használtok Fancy Widgetnél időjárás szolgáltatónak? Mert az AccuWeather szerint egész héten havazni fog, Google szerint meg holnaptól napsütéses felhős idő lesz...
-
meko1
tag
olyan alkalmazást keresek,ami a nevekhez rendelt napokra figyelmeztet
/síppal,dobbal,nádi hegedűvel/
lehet,hogy a korábbi 30e megszólalásban volt már erre utalás,ha odairányít valaki,azt
is megköszönöm/elkezdtem végigolvasni,lassan haladok/ üdv meko -
baalco
tag
válasz
"Valami jó kis progi ami alkalmazásokat véglegesen leállitja tudtok olyat"
Mondjuk ne telepítsd és akkor végleg nem lesz fent....
-
TRob1
veterán
válasz
Haver, ne bszál már fel hogy csináltál még1 reget. Ez minimum a negyedik, és nem baxnak ki!!! Ez HIHETETLEN!!!
Ha rajtam múlna Te nem csak a PH-ról lennél tiltva, hanem eleve az Internetről (meg eltiltva az Okostelefonoktól bírósági végzéssel).
[ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
válasz
titanic1234 #31642 üzenetére
Ha sok ilyen hülyeséget használsz,akkor valoban nagyon merül az akkumulátor.A monitorozó appok folyamatosan mennek,a task-killerek szintén.Killert fölösleges hadználni,bezár ,pár appot,app ujraindul,killer bezár,app ujraindul,killer....stbMax 1-2 beragadt alkalmazás kilövésére kell használni,bár azt más hasznos progival is meg lehet tenni(Systempanel,Astro...)tehát egy fölösleges + programok.Watchdoggal megnézed,ha van valami,ami gyanus,kilövöd,ha ujraindul,kitörlöd.Kivéve ha system app...
szerk.:
akkor ne használd a defendert...[ Szerkesztve ]
-
titanic1234
csendes tag
Ajánlották még a juice defender programot.Felraktam de mivel az is fogyaszt igy az akkum ettől is merül kicsit, idáig nem sok hasznát vettem,mert ha netezni akarok akkor manuálisan felkapcsolódom,ez a program amit annyira istenitenek csak azoknak jó,akiknek eleve be van kapcsolva a net mindig.Nekem nincs.Igy a juice defenderre sincs szükségem mert maga a program is fogyaszt valamicskét mert mindig fut.Valami jó kis progi ami alkalmazásokat véglegesen leállitja tudtok olyat? kösz
-
Bukk900
őstag
válasz
atillaahun #31635 üzenetére
A 3G Watchdog Pro apponként mér és kézzel resetelhető.
A Droidwall nálam sem tudott minden programot blokkolni, az lesz a ludas. -
titanic1234
csendes tag
Hello.Olyan problémám lenne hogy most vettem egy telót és ha alig nyomkodom 1 napig húzza.Láttam sok embernek baja ez.Ajánlottak os monitort meg sok task managert,de nem egyértelmű mi fogyaszt a legtöbbet a paraméterekből.A task killerek meg managarek bezárják nálam a programokat ha kilövöm de visszajönnek.Valami jó kis progi nincs ami tényleg hasznos és végzi is a munkáját?
-
RootRulez
félisten
Felhagytam az ADW Ex-el, nem adja. Kínlódik, alig akar elindulni, akadozik.
Találtam egy Launchert, amit még "csak" 500.000-szer töltöttek le, ami azt illeti tetszik, a neve Nemus Launcher. Kipróba és kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
Barell
senior tag
Sziasztok. Launcher ügyben érdeklődnék. Egy Xperia Play-em van és így fél év után már unom a gyárit és szeretnék állandósítani valami mást. De van egy olyan gondom hogy akármelyiket rakom fel a gyári zenelejátszó widgetet nemtudom kitenni főképernyőre, konkrétan nem is elérhető. Van erre valami megoldás?
-
decoati
aktív tag
válasz
RootRulez #31631 üzenetére
Nem.
Nem tudom mi lehet az igazi oka, hogy a launcher kikerül-e a memórából vagy csak cache-elődik, de ha vmi anyagerősebb weboldalt böngetek sokáig, és kilépek a böngetőből, akkor tényleg lassan épül fel, én is látom, pedig nem használok lockert. (SGS)
más, böngésző: nem tud valaki olyan browsert ami az idiótán megírt ie6-only oldalakat is tudja kezelni? (megnyílik bármivel, csak a funkciók véreznek el...) -
Vikt0r
aktív tag
sziasztok
Pulse minin, hogy tudom az internet megosztàst beàllitani (wirelis tether, barancle)?
-
nagyvixi
tag
válasz
atillaahun #31628 üzenetére
A repülő üzzemódra gondolsz..? Hát irtam hogy estére alig marad százalék,másnapra úgy se lenne elég,csak másnap egy negyed napra még max,hát ezért töltöm éjjel fel regelre.
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyvixi
tag
Na ezt mondjátok meg nekem,kutya legyen a talpán aki érti:
Felraktam 1 időjárás widgetet,az egyik a gyári a másik a beautifull widgetes!
Na már most megnéztem android assistantba melyik fogyaszt többet és totál ellentmondó dolgok vannak:
-BEAUTIFULL WIDGETS 0.34 % A BATTERY-NÉL
-GYÁRI IDŐJÁRÁS 0.15 %
Aztán bemegyek a processbe ott meg:
-Beautifull widget 1.15 %
Gyári időjárás meg 5.34 %
Pont ellenkező a kettő,most akkor melyik fogyaszt az istenért többet szerintetek?
-
hr2
őstag
válasz
atillaahun #31624 üzenetére
Traffic Counter Extended ezt próbáltad?
Apponkénti mérés újraindítás után Resetelődik.[ Szerkesztve ]
-
Bavid
senior tag
válasz
atillaahun #31624 üzenetére
Android 4.0
.
-
atillaahun
veterán
válasz
sbernardo86 #31623 üzenetére
System Panel fizetős változata ér talán a legtöbbet fogyasztás nyomozásban.
Más.
Ismer valaki olyan adatforgalom mérőt a TrafficStats-on kívül, ami App-onként mér, és kézzel Reset-elhető?
Mert ez a mostani 40 MB-ot mért ma olyanhoz, ami tiltva van a Droidwall-ban. És nem tudom eldönteni melyik a szar.[ Szerkesztve ]
-
sbernardo86
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kerdesem, hogy tudnatok ajanlani az Android assistant programhoz hasonlot vagy annal jobbat, amivel pontosan lehet merni, hogy minden alkalmazas mennyi energiat fogyaszt?
Mert ezen nem tudok eligazodni, hogy mikortol meri azt az x% fogyasztast?Reggel furcsa dolog tortent, levettem 7-kor a toltorol a telot es 12 orakor mikor rapillantok 12% volt az aksi. Raadasul szinte nem is hasznaltam a telot. Ujrainditottam es nem merult tovabb. Tegnap egyedul a Dolphin bongeszot telepitettem csak.
Szerk: az assintanttal neztem, hogy mi mennyit fogyaszt de nem lattam semmi olyat ami annyira zabalna. Amugy eszrevettem, h az assistant nagyon zabalja az akkut. Legalabbis ha megnyitom a Battery Use-t es 30 masodpercenkent frissitem akkor 0.3%-ot is emelkedik a fogyasztasa. Nem tudom, h ez a kijelzo miatt van-e igy, de eleg durva.
[ Szerkesztve ]
-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok,
vki oda tudná adni az új facebook verzió telepítőjét? 1.8.1 van most, de reklamál az újért. Orkitrán vmiért egy régi 1.6.5 van csak fent.
Köszönöm! -
hr2
őstag
Létezik e olyan lejátszó Androidra ami képes ezt megnyitni?:
mms://streamer2.carnation.hu/mtvonlinem1 -
TRob1
veterán
válasz
genius91 #31615 üzenetére
A topikjában lehet hogy jobban tudnak segíteni ez ügyben...
-
genius91
csendes tag
Sziasztok
Már egy ideje van egy HTC Wildfire S-em de szeretném rootolni,viszont sehogy sem tudtam... Nem a HTCdev által felkínált lehetőséggel akarok élni,mert az egyből gari ugrás. Viszont máshogy nem megy... :S Igazából ez a S-OFF-ra kapcsolás sem megy... Egyáltalán lehet ezt a telefont rootolni?
Egy gsm üzletben megcsinálnák 3000pénzért,de inkább valami PH-es embernek adnám azt a pénzt,ha már pénzt kérnek érte...
Köszi a válaszokat!
-
club1
veterán
-
akyyy
senior tag
Üdv. Routeren melyik portot kell megnyitni, stb, hogy telefonon lehessen használni a Gtalkot, illetve a Gmail alkalmazást?
-
TRob1
veterán
válasz
punky10 #31609 üzenetére
Persze, itt nem is az volt részemről a téma hogy melyik a jobb Launcher (egyértelmű hogy Go, max ha vkinek csak és kizárólag a sebesség a lényeg - már pedig sokan így vannak hogy csak azt nézik -, akkor lehet hogy ADW), hanem az, hogy egyik Launcher se fog 40szer annyit fogyasztani a másiknál, de meg 4szer annyit se, annak meg rég úgy kell, aki ilyen hülye appokban hisz és nem a valóságnak... tele vagyok Go appokkal, mégsem merül extrém módon a telefonom (ez alól 1 Rom volt kivétel - ami kb 3,5 napig volt fenn -, ott fél-háromnegyed napnál tovább akkor se bírta, ha hozzá se nyúltam)
(#31611) akyyy:
GTalk-ot nem használom, de Gmail ment alapból, nem kellett semmi portot nyitnom neki.[ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
Én tabletten használom mindkettöt:ADW-t és Go-t is.Nem vettem észre semmi üzemidö különbséget.Azért van többször használva Go,mert telon régota használom,igy jobban kiigazodom rajta.De szerintem meddö minden ilyen jellegü vita,kinek a pappné,kinek a lánya...
Igaz,ha RootRuleznek ennyire merül,akkor lehet valami gikszer,ha nem a teloban,akkor abban az alkalmazásban,amivel mér... -
drstupid
tag
Sziasztok ! olyan programot keresek ami 45 másodpercnél csipog igy könnyítve a számlázásom
hallottam már ilyen programról de nem találom sehogy
előre is köszönöm!
-
VD
őstag
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple II, kompakt Macintosh javítása
- LENOVO THINKPAD E16 G1 - Ryzen 5 7530U, 16, 512 GB, 16GB, Fémházas üzleti laptop 16" kijelzővel
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD
- MacBook Air 2020 M1/8GB/256GB magyar billentyűzet