- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
stefi68
addikt
válasz
domerator #32091 üzenetére
domerator, zsolt72: Smart Keyboard ügyben nem tudtok segíteni?
Én is áttértem egy ideje erre az Anysoft után..."Latin billentyűzet erőltetése" beállításnál az English (International) van kijelölve.
A magánhangzók hosszú nyomásánál így megjelenik az összes ékezetes variáció (jobbra-, balra dőlő, hullámos, kalapos, umlaut-os, stb.). Engem mondjuk csak a balra dőlő érdekel.
Így viszont olyan hosszú a felugró ablakban a választható betűk listája, hogy fekvő módban át kell csúsztatnom az ujjam sokszor a képernyő másik széléig, hogy kiválasszam a kívánt betűt, ez így kényelmetlen.
Próbáltam hátha működik multitouch módban (mert állítólag tud ilyet), hogy mondjuk jobb kézzel hosszan nyomom a magánhangzó gombját, majd bal kézzel megérintem a felugró listából a kívánt karaktert, de sajnos ez így nem működik.Nem tudjátok miért nem működik a multitouch? Az is jó lenne, ha el lehetne érni, hogy a felugró ablak kint maradjon folyamatos nyomva tartás nélkül is úgy mint a Swype billentyűzetnél....
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest