Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Aktív témák
-
[w]
őstag
a kínai gyártmányú és ROM-mal rendelkező telefonok ezt csuklóból tudják, márkás készülékeknél ilyet még nem láttam.
egyébként furcsa dolog, mert ezek a telefonok nem tudják, hogy nekik nem szabad tudniuk az autooff-on funkciót és röhögve fel is ébresztenek, ha úgy vannak beállítva.

-
petipetya
nagyúr
kerxy, próbáltad azt, hogy egy szövegmezőben:
- odaböksz, hogy előjöjjön a billentyűzet
- hosszan böksz és kiválasztod a beviteli módot (input method)
- ott pedig látnod kell az utólag telepített billentyűzetet
?domerator: igen Desire S, de távol álljon tőlem a trollkodás illetve más rendszerek és felületek becsmérlése.
-
xSide
őstag
Én mindig vágom, mikor beállítom háttérnek. Direkt nagyobb méretben rakom fel telóra (ált 1600x1000), mert általában görgethetően használom a háttérképeket és a magasság marad fixen 800px...
Másrészről pedig így tudom variálni, ha esetleg valamely widget "rossz" helyen lenne
sssz: build.prop-ban be lehet állítani az idő intervallumot ms-ban, ha rootolt...
-
Tyer
őstag
-
porse
őstag
Én az ubermusic ot használom, nem tud semmi extrát, de nekem tetszik.. wp7 kinézete van a menüjének. cm7 miatt tudok számot léptetni hangerőszabályzóval, és a hangerővel sincs gond így, tehát nekem semmi extra funkció nem kell.. De megnéztem neked lehet állítani, hogy megálljon a mappa végén, de szerintem a legtöbb lejátszó tudja ezt.
k850
Amik elhangzottak azok nem ingyenesek..
Aktív témák
- World of Warships
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium, 87% akkumulátor, Tactical Aramid tokkal, fóliával
- Ryzen5 win11 PC(RX6400/16gb/SSD/win11/Ryzen5-1600)
- MacBook Air 13" - M4 - 16 GB - 256 GB - 3 ÉV GARANCIA
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Profile Scheduler
innen

Minek a navi, amikor van térkép.