- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sonarr és Radarr
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
zoli62
addikt
Galaxy S-en a Viber mennyire láthatóan használja a memóriát, processzort és ezáltal csökkenti a készenléti időt, miközben csak a háttérben fut?
-
zoli62
addikt
Na most már biztos, hogy a CSipsimple terhelte a procit. Mióta nincs fent, azóta megint normális a készenléti idő.
-
-
zoli62
addikt
Tegnap óta sokkal gyorsabban merül a Galaxy S. Eredeti hyári szoftver van rajta. Létezik, hogy ez egyetlenegy azóta feltelepített híváskezelő app miatt van, ami a fejlesztő leírása szerint is indításkor "beül" a memóriába? Különösebb feladatkezelőt nem használok, csak a gyárit.
-
zoli62
addikt
Ezt [link] használja valaki? Beállítom a Neophone fiók adatait, aztán wifin keresztül az első egy két hívás megy, de utána már nem. Látszik, hogy regisztrálva van, de nem indít hívást.
-
zoli62
addikt
Nekem az hiányzik a Handcentből, hogy nem lehet átállítani a nézetet bejövő és kimenő üzenetek mappára.
-
zoli62
addikt
Ezt [link] használja valaki? Mennyi erőforrást használ?
-
zoli62
addikt
Két kérddésem van. Samsung Galaxy S-en nem frissül a Market Google Play-re? Kerestem a Sztaki Szótárt, de nem találtam. Ezek szerint nincs androidos változata? Bár böngészőben a mobil verziója szépen fut.
-
zoli62
addikt
Van valami jó skydrive alkalmazás? Azt tudom, hogy hivatlos kliens még nincs, amiket láttam, azokat nem ismerem, illetve nem kimondottan csak a skydrive-t kezelik.
-
zoli62
addikt
Találkoztatok Galaxy S-nél már olyan hibával, hogy nem fogadott hívás után a lezárt képernyőt a puzzle ekhózásávall feloldva nem a legutolsó hívás listákába ugrik, hanem az eggyel korábbiba akkor, ha több hívás volt rövid időn belül egymás után?
-
zoli62
addikt
Egyik adatforgalommérő program sem mér még megközelítő pontossággal sem jól. Datacounter, Call Meter NG, 3G Watchdog közül még a lehelső aránylag a legpontosabb. Aki már ICS-t használ esetleg, milyen tapasztalatai vannak a belső adatforgalommérő pontosságáról?
-
zoli62
addikt
Galaxy S (2.1) alapnól tudja a push emailt? Samsung ügyfélszolgálat szerint nem, de a Marketről le lehet tölteni hozzá programot.
-
zoli62
addikt
Na a profilkezelő programok közül végüls ez [link] lett a nyerő. Bátran tudom ajánlani mindenkinek, jól beállítható, magyar nyelv, egyszerű kezelni.
-
zoli62
addikt
-
zoli62
addikt
Tudtok olyan SMS programot, ami nem beszélgetésekbe szervezve jeleníti meg az üzeneteket, hanem bejövő, elküldött mappákba? Korábban láttam egy ilyen programot, ami bár nem teljesen erre készült, de ezt is tudja, de most nem találom a marketen.
Aktív témák
- Xiaomi Mi Mix 3 - kicsúszó szerelés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Ingatlanos topic!
- Formula-1
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad Intel I7 - 32GB DDR4 - SSD 1TB - NVidia 4GB DDR6 - 4K LCD - Carbon Fiber/Magnesium
- Metabo PowerMaxx 12V akkus gépek és szettek 2/2
- Metabo PowerMaxx 12V akkus gépek és szettek 1/2
- Eladó ZTE MC888A 5G + router LTE Sim kártyás
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS ULTRA 5 135U vPRO 12 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD 2028-ig Gar
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest