- Szólánc.
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- R.I.P. Aláírások
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Nem a Premium változatát használod véletlenül? Én ebbe a hibába estem: az ingyenes nagyon tetszett, pontos is volt a térségünkre nézve, gondoltam, megérdemelnek ezért némi pénzt, fejlesszék csak tovább, megvettem a premium-ot. Ekkor jött a fekete leves: az ingyenes változat a Foreca-tól szedi az információkat, a fizetős pedig teljesen mástól, ami - természetesen - számomra sokkal pontatlanabb előrejelzést ad, akár csak néhány óra tekintetében is.
Írtam a fejlesztőknek, hátha lépnek rá valamit, de 1 hónapja semmi választ nem kaptam ez ügyben.
[ Szerkesztve ]
-
rum-cajsz
őstag
-
vétó
aktív tag
ja, ezért meglepő számomra is. de kíváncsi vagyok, mit, és mennyi időn belül tesznek, mert jeleztem a dolgot a marketnek is, és az instagram-nak is. Egyiküknek sem jó, hogy egy jó nevű alkalmazásnév mögött kéretlen reklámokat telepítő és küldő szart terjesztenek...
iPhone-os barátom jelezte nagy boldogan, hogy van végre androidra is instagram. Én meg gyorsan telepítettem.
Még el sem indítottam az alkalmazást, már 3 új ikon volt a homescreen-emen (semmi közük az instagramhoz), plusz kaptam az értesítősávra reklámüzenet.
Elindítottam az alkalmazást: megnézhetsz instagram képeket, és elindíthatod a telefonodra telepített kamera alkalmazást, de semmi több funkció.
Ezután persze megnéztem a marketen a felhasználói visszajelzéseket... hát nem semmi.A tanulság: legközelebb mindegy ki ajánlja, és mindegy, milyen "nagy nevű" alkalmazást, először (ahogy egyébként minden más esetben is csinálom
) felhasználók visszajelzéseinek olvasása, fejlesztő csekkolása...
-
Something_
őstag
Köszi, felraktam. Majd tesztelem.
Viszont még nagyon kéne egy olyan progi, ami ha aktív automatikusan felveszi a hívást. Nem rögzíti, hanem felveszi.
Akarok egy számot a fehérlistára, fülest bedugva és ha ez a szám hív, akkor vegye fel egyből a telefon, ne kelljen nyomkodni.
Régi telefonokon volt ilyen opció, hogyha füles aktív, akkor automatikus hívásfogadás.
-
-
Mr X
veterán
Értesítésekből is van több. Ha a bejövőknél veszed ki a pipát, nem fog se hangot adni, se kis ablakot feldobni új sms-nél.
Alapértelmezettnek úgy teheted be, hogy a telefonkönyvben egy kontaktnál ráböksz az sms írásra, aztán a felugró ablakban bepipálod az alapértelmezettet, és ráböksz a Handcent-re.
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
Na ezért nem játszok már PC-n se, nemhogy telefonon. (Volt egyszer ilyen, hogy reggel 7 kelek, elvittem a lányt oviba, hazaérek, játék, korog a gyomrom, órára nézek, du4!, gyors kaja, fél5kor már játék, este 11 megint kaja+zuhany me asszony szólt hogy hagyjam már kicsit abba
, játék, kezdek álmos lenni, mennyi az idő? hajnali5!!! gyors alvás, 7kor kelek, viszem a lányt oviba...
-
TRob1
veterán
Passz, mert egyiket se használom, csak ezt próbáltam anno. (De nincs ilyesmikre szükségem. Legalábbis eddig nem volt) De az biztos hogy méretre vagy 1/6-a...
ui: Egyébként mit kell még tudni egy bezárással kapcsolatban mint azt hogy Bezár?
(#28228) Edenyke:
1200!!! SMS?!?Nekem van vagy 12
Sztem az utolsó 12-13 éves mobilos életem alatt összesen nem kaptam+küldtem még felét se
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
Nálam általában valami LatinIME.apk névhez hasonló, de lehet T9 is a nevében, gyártó függő.
Ha egyik sem, akkor menj bele a Futó szolgáltatásokba a Beállításokban, ott válaszd ki a gyári keyboardot, és a részletes infók között elméletileg ott van az apk-s neve is.(#28013) engine88
Opera Mini. De az elég fapados, Opera Mobile viszont már viszonylag okos, és még mindig köröket ver a többi böngészőre gyorsaságban.[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
Tehát a Beállításokban a régiből kiveszed a pipát, az újba beteszed, átváltod a beviteli módot és újraindítás után ezt mindig visszaállítja?
Ez így érdekes. Gyári ROM?
Valami külön vezérlő programmal kapcsolod ki, vagy Power gomb - leállítással?(#27884) DonThomasino
Én is kipróbáltam már pár programot, OS verzió szám eltérés miatt még egy se sírt. Inkább az a jellemző, hogy a készülék típusa, meg főként ország szerint szűrik a felhasználókat, de ez sem gyakori azért, és többnyire ki is játszható.[ Szerkesztve ]
-
Bluetooth ?
Egyébként ez volna a leglassabb megoldás! Kártyaolvasó?
Nem hiszem, hogy olyan borzasztó összeg lehet egy új adatkábel, de akkor, ha ő a ludas, hogy töltöd a telód?
Lehet, hogy a PC USB csatlakozója ment tönkre!Lehet, hogy neked nem olyan töltőd van mint a SE-nak, akkor ezt ne vedd figyelembe.
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
Nekem a Blade kábele elejétől fogva ezt csinálta, asszony Ace-éhez való kábellel nem volt gond. A csatival van gebasz tippre.
Az általam vázolt dolog persze csak akkor érvényes, ha van otthon wifi router. Az mindegy, mivel kapcsolódik a pc, csak legyen wifi router a telefonnak.
-
Mr X
veterán
Nekem is volt ilyen, a kábel volt a ludas nálam.
De egyébként csinálhatod azt is, hogy a pc-den megosztasz egy mappát, oda bemásolod a telefonra szánt cuccokat, aztán telóról pl. ES File Explorerrel wifin keresztül csatlakozol a pc-s megosztásodhoz, és wifin másolod át. Így kikerülöd a kábeles gondokat.
-
-
Foose
addikt
-
F-ECT$
titán
A következőket mérd le:
-Leteszed a telefont 10 órára úgy, hogy nincs felöltve maxra az akksi. 2g, adatofrgalom kikapcs. Ha ekkor 5-15%ot merül, az ok.
-Játssz a telefonnal fél órát folyamatosan. Ha ekkor 15-20%-ot merül, az ok.Ha ezeknél többet merül, akkor van gond.
[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
sokmindentől függhet, ilyen pl az adott telefonra történő optimalizálása az android verziónak.
pl. az is lényeges, hogy ha kevés a telóban a RAM, akkor megfelelően tudja kezelni a szoftver, ha nem elég jól van megírva a telóra, akkor ez is okozhatja a merülést.de ha a te telefonod fórumában ezzel a szoftverrel mindenki másnak több az akkuideje, akkor az is elképzelhető hogy rossz az akksid. ha még garanciás akkor szerintem érdemes visszavinni.
-
sssz
őstag
rakd fel az android assisstant app-ot (inygenes a marketen) és utána ott a tools menüben nézd meg a battery menüpont alatt hogy mi használja legjobban az akksit.
ezen kívül ha pl sok widgeted van a képernyőkön és állandó szinkronra vannak állítva azok is merítik. vedd ki a beállítások/fiókoknál az automatikus szinkronizációról a ipát.
-
-
fatal`
titán
Beadandót kellett írnom, mert ma van a határidő, de ma nem érek rá sajna.
Bár amúgy sem alszom hétköznap valami sokat.
Én is elraktam talonba, hátha fejlesztik, mert amúgy baromi jó csak a qwertyn való gépelésnél, nincs ő és ű, valamint a képernyőn kell taperolni hosszú nyomás után, nem úgy, mint a smart keyboardnál, ahol hosszú nyomás után rövid nyomásokkal lehet váltogatni az ékezetet, úgyhogy egyelőre a smart keyboard a jobb nekem.
Nincs ismerősöd, akinek van bankszámlája / kártyája? Nekem sem fogadta el a kártyámat, internetkártyát kellett rendelnem, de az még mindig nem érkezett meg, így haverét használom (utaltam rá pénzt neki).
-
fatal`
titán
Pedig működik az a része is. A SuperClock Widgettel próbálod?
(#24223) Foose: Állítsd be pl., mert alapból asszem 2-3 óránként frissít csak. Be lehet állítani időközt, meg azt is, hogy amikor kioldod a képernyőzárat, akkor automatikusan frissítsen.
(#24224) HGabor89: Budán esett a hó, csak nem maradt meg belőle semmi, én is meglepődtem, mert Csepelen semmi nem volt.
(#24226) ronson88: A beállításaiban.
(#24230) w333: Bugos az mindenütt, free is, pro is. Használj BW-t, getjar goldon ingyenes.
[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
Aktív témák
- Cisco ISR 4331/K9
- Remek áron dobozos új Lenovo Ideapad Gaming 3 Ryzen 5 5500H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 2050garancia
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új 2K Gamer PC Intel i9-12900F/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)
- HP Laptop , 17,3" , R3 7320U , 512GB SSD , 8GB DDR5 , Radeon
- Lenovo ThinkPad E580 i5-7200u Full HD laptop 8 GB RAM 256 GB SSD 4,5 órás akkumulátor
- Új Corsair HS70 Bluetooth
- NBASE 500w táp
- HP Elitebook 8570W - i7-3630QM I 16GB RAM I 480 GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia Quadro K1000M + Dokkoló
- KETO Fit ketonszintmérő készülék, új állapotban, hivatalos garanciával, Keto Cont tesztcsíkokkal