Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Aktív témák
-
chab7
addikt
-
Psychonaut
veterán
Nem.
SZERK: de fejlesztes alatt all. Forras: Hongfoglalo Facebook oldala. Kepeknel talalod.
[ Szerkesztve ]
-
Dyrtyho
őstag
-
sssz
őstag
nem mindenki én a make your clock pto appot használom ilyenre. ott a google -on kívül valami másféle számomra ismeretlen szolgáltatót is ki lehet választani időjárásjelzéshez. nem tökéletesen pontos, de megfelel.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
Something_
őstag
-
fatal`
titán
Pedig működik az a része is. A SuperClock Widgettel próbálod?
(#24223) Foose: Állítsd be pl., mert alapból asszem 2-3 óránként frissít csak. Be lehet állítani időközt, meg azt is, hogy amikor kioldod a képernyőzárat, akkor automatikusan frissítsen.
(#24224) HGabor89: Budán esett a hó, csak nem maradt meg belőle semmi, én is meglepődtem, mert Csepelen semmi nem volt.
(#24226) ronson88: A beállításaiban.
(#24230) w333: Bugos az mindenütt, free is, pro is. Használj BW-t, getjar goldon ingyenes.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Beadandót kellett írnom, mert ma van a határidő, de ma nem érek rá sajna. Bár amúgy sem alszom hétköznap valami sokat.
Én is elraktam talonba, hátha fejlesztik, mert amúgy baromi jó csak a qwertyn való gépelésnél, nincs ő és ű, valamint a képernyőn kell taperolni hosszú nyomás után, nem úgy, mint a smart keyboardnál, ahol hosszú nyomás után rövid nyomásokkal lehet váltogatni az ékezetet, úgyhogy egyelőre a smart keyboard a jobb nekem.
Nincs ismerősöd, akinek van bankszámlája / kártyája? Nekem sem fogadta el a kártyámat, internetkártyát kellett rendelnem, de az még mindig nem érkezett meg, így haverét használom (utaltam rá pénzt neki).
-
F-ECT$
titán
Ha te kézzel kapcsolod, akkor nem kell Neked a Green Power.
Spórolás tipp: ne csak az adatforgalmat kapcsold ki, hanem 3g helyett tedd át 2g-re (gsm) a hálózati módot. Emelett nézd meg a futó alkalmazásokat, és amire nincs szükséged, azt töröld/fagyaszd.
Dive ever, work never.
-
sssz
őstag
mennyire merül? ezek az androidos telók, főleg ha nagy a kijelző is, általában intenzív használat mellett bő 1 napot bírnak csak.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
sssz
őstag
rakd fel az android assisstant app-ot (inygenes a marketen) és utána ott a tools menüben nézd meg a battery menüpont alatt hogy mi használja legjobban az akksit.
ezen kívül ha pl sok widgeted van a képernyőkön és állandó szinkronra vannak állítva azok is merítik. vedd ki a beállítások/fiókoknál az automatikus szinkronizációról a ipát.
-
sssz
őstag
sokmindentől függhet, ilyen pl az adott telefonra történő optimalizálása az android verziónak.
pl. az is lényeges, hogy ha kevés a telóban a RAM, akkor megfelelően tudja kezelni a szoftver, ha nem elég jól van megírva a telóra, akkor ez is okozhatja a merülést.de ha a te telefonod fórumában ezzel a szoftverrel mindenki másnak több az akkuideje, akkor az is elképzelhető hogy rossz az akksid. ha még garanciás akkor szerintem érdemes visszavinni.
-
F-ECT$
titán
A következőket mérd le:
-Leteszed a telefont 10 órára úgy, hogy nincs felöltve maxra az akksi. 2g, adatofrgalom kikapcs. Ha ekkor 5-15%ot merül, az ok.
-Játssz a telefonnal fél órát folyamatosan. Ha ekkor 15-20%-ot merül, az ok.Ha ezeknél többet merül, akkor van gond.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Foose
addikt
Na,akkor lekapcsoltam a go launchert. Resrart,és érdekesen megváltozott az android assistant szerint azt akksi használat Most a gyári launcher használ 7,4 %-ot, a köpönyeg widget 9 %-ot, a smartkeyboard 6,98%-ot,a k9mail 5%-ot,és a többi cucc ezektől kevesebbet. Hm...
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest