Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Tesztelo.hu

senior tag

válasz punky10 #32141 üzenetére

Nem értem, mit akarsz nekem megmagyarázni. A NavNGo egy piacorientált magáncég, a piacból él. Szerinted mi más okuk lehet arra, hogy nem adják ki az androidos Igót, mint az, amit leírtam? Azaz: nem éri meg. De ha szerinted igen, írj nekik... Egyszerűen egy szoftver kiadása után támogatást is kell nyújtani. Ez pedig a NavNGo piackutatása alapján többe kerülne, mint amennyit a szoftver hoz. Ha ez változni fog, akkor nyilván kiadják megvehető formában is. Egyébként jogi oka is lehet, hogy nem adják ki: Pl. a PNA v. az autógyártókkal olyan megállapodásuk van, hogy nem jöhetnek ki Androidra megvehető appal x ideig.

Nem tudom, hogy jönnek ide a PNA-k. A PNA-k esetében nem a szoftvert veszed meg, hanem a hardvert, amihez gyárilag adják a szoftvert is. Ergo ha pl. garanciális problémád van, nem a NavNGóhoz kell fordulnod, hanem az adott PNA gyártójához. Az pedig szépen összegyűjti a hibákat, és továbbítja nekik. Ergó nem többszázezer ügyféllel kell foglalkozni, hanem kvázi eggyel.
    De jó ideje nem lehet pl. Windows Phone alapú Igót sem kapni. Egyedül az iPhone-ra van megvehető app. És éppen azért, amit írtam: egységes hardver és szoftver, fizetőképes kereslet.

Aktív témák

Hirdetés