Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 🖥️⛅
Aktív témák
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz punky10 #32141 üzenetére
Nem értem, mit akarsz nekem megmagyarázni. A NavNGo egy piacorientált magáncég, a piacból él. Szerinted mi más okuk lehet arra, hogy nem adják ki az androidos Igót, mint az, amit leírtam? Azaz: nem éri meg. De ha szerinted igen, írj nekik... Egyszerűen egy szoftver kiadása után támogatást is kell nyújtani. Ez pedig a NavNGo piackutatása alapján többe kerülne, mint amennyit a szoftver hoz. Ha ez változni fog, akkor nyilván kiadják megvehető formában is. Egyébként jogi oka is lehet, hogy nem adják ki: Pl. a PNA v. az autógyártókkal olyan megállapodásuk van, hogy nem jöhetnek ki Androidra megvehető appal x ideig.
Nem tudom, hogy jönnek ide a PNA-k. A PNA-k esetében nem a szoftvert veszed meg, hanem a hardvert, amihez gyárilag adják a szoftvert is. Ergo ha pl. garanciális problémád van, nem a NavNGóhoz kell fordulnod, hanem az adott PNA gyártójához. Az pedig szépen összegyűjti a hibákat, és továbbítja nekik. Ergó nem többszázezer ügyféllel kell foglalkozni, hanem kvázi eggyel.
De jó ideje nem lehet pl. Windows Phone alapú Igót sem kapni. Egyedül az iPhone-ra van megvehető app. És éppen azért, amit írtam: egységes hardver és szoftver, fizetőképes kereslet.
Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Suzuki topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Túra és kirándulás topic
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest