Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
Aktív témák
- 

Foose addikt Sajna én nem tudom ezt mondani,hogy legpontosabb. Az Rtl klub hiradója után szoktam nézni az időjárás jelentést,általában egész jól közlik az adatokat,de a palmary szinte teljesen mást mutat. Nyíregyházi vagyok,és a palmary a napkori állomásról kapja az adatot,(rettentő közel van) és mégis fals adatot ír. Nem is értem,hogy lehet ez. A köpönyeg Debreceni adatokat közöl,(onnan szedi a cuccost) és még az is pontosabb. Tegnap estére -6 fokot jósolt a Palmary,holott jócskán -10 alatt volt  
- 

Foose addikt válasz  fatal`

üzenetére fatal`

üzenetéreÍgy használom,ahogy írod. De minden bekapcs után,ha mondjuk neteznék,akkor beírok valamit a google keresőbe,előbb ki kell választanom ott is a használni kívánt bill-t. Igaz,a Swift key x-et toltam eddig,kíváncsi vagyok,hogy a smart fog-e működni... Wazz!! Lehet én voltam a birka,memkarin van a Smart keyboard    
- 

Foose addikt válasz  rum-cajsz

üzenetére rum-cajsz

üzenetéreHidd el,tudom mit beszélek. Én ezt tapasztalom... Nem hiszem,hogy ez készülékfüggő lenne. Android ez is,az is... Froyo van rajta,Telenor One Touch. Viszont ha a teló topicjába mennék,akkor meg ide küldenének a problémával... 
 (#32195) baalco Sajna a Telenor One Touch alapból ennyire merül. Kérdezz utána,tudom miről beszélek...
 A lényeg,hogy úgy látom nem fogtok tudni segíteni... Ez van. Ez van.
- 

Foose addikt válasz  baalco

üzenetére baalco

üzenetéreAzért,mert egyszer kipróbáltam,és este 66%-on volt,reggel meg 32%-on. Lehet valami beragadt,de nem fogom minden este azt keresni,beragadt-e valami,mert akkor ugye merül. Nameg,nem árt néha kikapcsolni,mert a memóriát nem lehet "teljesen" visszanyerni,miután mondjuk megy a teló 2 napja... 
 Egyébként meg,ma reggel is a nemrég említett módon kiválasztottam a billentyűzetet,de ha az alkalmazásokban nézem,nincs ott az "adatainál" alul,hogy alapértelmezett lenne(nincs alapértelmezett adatok törlése) Szóval akkor nincs alapnak beállítva azzal,hogy "kiválasztom".... 
- 

Foose addikt Ha 2 billentyűzet van telepítve a telómon (Smart keyboard pro,és Swiftkey x) akkor be lehet állítani valahogy,hogy melyik legyen alapértelmezett? Mint a progiknál... (pl launcher) 
- 

Foose addikt Sziasztok! erre valaki?  
- 

Foose addikt Sziasztok! Handcent sms-ben hogy tudom beállítani a kézbesítési jelentést? (vagy egy olyan a beállításokban,hogy "szolgáltatói támogatást igényel" vagy mi,de azt bekapcsolva nem kapok értesítést semmilyen módon) 
- 

Foose addikt válasz  pepe10.10

üzenetére pepe10.10

üzenetéreerre gondolsz? 
 Nekem működött,csak az én telómon laggol a játék.
 "Magyarosítás titka:
 a gépeden a gta3 apk-ját megnyitod Winrarral és kitörlöd az american.gxt-t
 utána rárakod az sd-kártyádra majd feltelepíted.
 Utána a gamedatába, tehát az sdcard/android/data/com.rockstar.gta3/files/gta3/text/ és ott felülírod az american.gxt file-t
 és elvileg működik. (ha kitörlöd a file-t akkor nem találja az apk-ban és a memóriakártyán kezdi e keresni)
 Én ezt a német nyelvel teszteltem, tehát azt töröltem ki és azt írtam felül és nekem működik."
- 

Foose addikt idegenufo: Még mindig nem használod a szerkesztés gombot!! tényleg ráférne egy kis bann  
- 

Foose addikt Jogos. De én csakis azért nem azt tolom,mert az említett balra dőlő ékezetet nem kezeli. Ha azt kezelné,én is azt tolnám. Mert ugye a swiftkey x használatát szoktam meg,az meg segít írni,mert feldobja a szavakat,amiket persze ékezetesen dob... 
 (#29395) stefi68 : úgy függ össze,hogy a switkey x-el tudok kényelmesen,ékezettel írni,és mivel a handcent eldönt balra ékezetet,ezért megírom az smst (ékezettel) az meg küldéskor másik oldalra dönti az ékezetet,és nem számol plusz karaktert. Kb 2 napja vagyok handcentes,ebben még nem tudok segíteni 
- 

Foose addikt Nekem meg egy egyszerű beállítás kellene K9-re,mert akárhogy állítom be,mindig letült 3-4Mb-ot. 8kb-ra van állítva,500akárhány email van a postafiókba,de mindig ilyen sokat tölt le,akárhányszor törlöm a postafiókot,és újra beállítom. 
- 

Foose addikt Handcent sms-ben tud valaki segíteni? mondjuk Dokee78?  tegnap dobtam a telóra,volt is itt dumcsi,de amint azt sejtettem,nem alapértelmezett teló bekapcs után. Nyilván a teló memóriába van telepítve,és ki lett választva,hogy alapértelmezett legyen. (akárcsak az ADW EX-em,mégis minden bekapcs után rákérdez) tegnap dobtam a telóra,volt is itt dumcsi,de amint azt sejtettem,nem alapértelmezett teló bekapcs után. Nyilván a teló memóriába van telepítve,és ki lett választva,hogy alapértelmezett legyen. (akárcsak az ADW EX-em,mégis minden bekapcs után rákérdez)
- 

Foose addikt érdekes bejelentés az akku kalibrációról. 
- 

Foose addikt Hm. Letöröltem a magyar nyelvi fájlt,már hápog,hogy kell neki. De nektek sem teljesen magyar  Viszont az üzenetekben nekem olyan van a beállításain belül,hogy értesítések. Abból kivettem a pipát. De nekem volt kézbesítési jelentés is kipipálva,meg mittomén még mi. Azokból is vegyem ki? Hogy lesz a handcent alapértelmezett? Viszont az üzenetekben nekem olyan van a beállításain belül,hogy értesítések. Abból kivettem a pipát. De nekem volt kézbesítési jelentés is kipipálva,meg mittomén még mi. Azokból is vegyem ki? Hogy lesz a handcent alapértelmezett?
 Mr X: nálam nincs külön bejövő,legalábbis nem találtam. Froyo.
- 

Foose addikt Értem. Akkor megpróbálom a nyelvi csomag nélkül is. Csak nem értem,miért nem teljes a magyaritása    
 hihííí,fanatikus lettem 
- 

Foose addikt Leszedtem a Handcent-et. (3.9.10) Leszedtem a magyar nyelvet is (úgy olvastam,hogy mehet SD-re is) de furcsálom,hogy csak kb 70%-ban magyar a kezelőfelület.    A nyelvi fájlt hová telepítsem? És oké hogy magyar a menü (nem egészen ugye) de a nyelvválasztásnál nincs ott a magyar. Ez normális? A beállítások az,ami nem full magyar A nyelvi fájlt hová telepítsem? És oké hogy magyar a menü (nem egészen ugye) de a nyelvválasztásnál nincs ott a magyar. Ez normális? A beállítások az,ami nem full magyar 
- 

Foose addikt Na jólvan, elég volt egy restart, visszajött a memória. De az a proc mappa egyre csak nő. ?? 
- 

Foose addikt Sziasztok! Ma reggel telepítettem egy ICS témát adw ex-hez, és ugye teló memóriába ment. Most töröltem,de a készülék memóriából hiányzik kb annyi,mint amekkora a téma volt. Találtam a tel memóriban egy "proc" nevű mappát, ami tele van mappákkal,fájlokkal. Kb 4MB. Lehet összefüggés? 
- 

Foose addikt erre valaki? Help! 
- 

Foose addikt http://mobilarena.hu/tema/android_appz_szoftver_kibeszelo_topik/hsz_28664-28664.html erre valaki? 
- 

Foose addikt http://mobilarena.hu/tema/android_appz_szoftver_kibeszelo_topik/hsz_28664-28664.html Erre valaki? 
- 

Foose addikt Tudtok valami "jó" emailklienst ajánlani? Root után töröltem a Gmailt,K-9 lett felrakva. De olyan sok beállítás van benne,nekem kicsit sok. És azt sem értem,miért töltöget 3-4MB-okat lefele,amikor megadtam neki,hogy 8kb-ot szedjen. Vagy van valaki,aki tud segíteni a beállításában? Csak szimplán el akarom érni a postafiókom,(gmail) nem kell nekem szinkron,meg mittoménmi...  
- 

Foose addikt idegenufo: használd légyszives a szerkesztés gombot! 
- 

Foose addikt ADW launcher Ex kérdésem lenne. Majdnem minden taló bekapcskor ki kell választanom a feltelepített Nexus téma beállításait. Ikonok,dock kinézet... Ez miért van? Miért nem jegyzi meg?  
- 

Foose addikt Sziasztok! froyo-n mi lehet az a MMITestdev. apk? System/app... 
- 

Foose addikt válasz  dokee78

üzenetére dokee78

üzenetéreígy már jó lesz Csak akkor mobilról linkeltem,kérdeztem is,miért nem tudok mobilos felületen linkelni...  
 Szóval akkor mégegyszer... Tud erről valaki valamit? Olyan mint a Greenpower?
- 

Foose addikt erre valaki tud valamit mondani? 
- 

Foose addikt válasz  atillaahun

üzenetére atillaahun

üzenetéreKöszi,meg fogom nézni. Viszont ha azt is letörlöm,már csak az én Swiftkey x-em marad... (persze van smartkeyboard pro-m is) 
- 

Foose addikt https://market.android.com/ddetail?id=com.vtup.powerrmax 
 Ezt ismeri valaki? Jól értem-látom, hogy kb ez is olyan mint a greenpower?
 Miért nem tudok mobilról linkelni???
- 

üzenetére atillaahun

üzenetéreRoot jogom van,de magát a progit milyen néven találom? Mert az eddig törölteket név alapján egyértelmű volt. Mondjuk még nem kerestem...  Etetésen van a kicsike Etetésen van a kicsike Jah,system/app... Akkor biztos meg lesz az Jah,system/app... Akkor biztos meg lesz az 
- 

üzenetére atillaahun

üzenetéreMár csak a Swiftkey x van fent,(meg az alap android)de az "alap android" bill-t nem tudom törölni. A helyzet ma még változatlan volt reggel,megint kiválasztani,stb. 
- 

Foose addikt Segítsetek légyszi,felraktam a go keybordot,de nem értem,miért nem működik minden esetben a szótár? Amikor épp kedve van,nem ajánlja fel a szavakat?! Na meg persze olvasom hogy sokan panaszkodnak a nagybetűs szavak zavaró meglétére. ? 
- 

üzenetére atillaahun

üzenetéreIgen, végülis ez történik. Sajna gyári rom. Power gombbal kapcsolom ki. Sőt, automatikusan az android billentyűzetet is látja választáskor. 
- 

Foose addikt válasz  RootRulez

üzenetére RootRulez

üzenetéreEzt én tudom,de miután megcsinálom,és írok,használom,estére meg kikapcsolom a telót,reggelre elfelejti!! Szóval bekapcskor automatikusan a Touchpal bemenet indul el,és nem lehet a "beviteli mód"-ban mást választani,CSAK akkor,ha menüben megint kipipálom a használni kívánt bill-t. Ezután látja a "beviteli mód" választó amit szeretnék. 
- 

Foose addikt Sziasztok! Hú,végre nagy nehezen megy a forum/oldal...  Adott egy olyan helyzet,hogy telepítve van a telómon a Swiftkey x,meg a smartkeyboard pro. Namost,kipipálom a swift-et használom,örülök...estére teló kikapcs,és másnap reggel bekapcs után a touchpal indul. (ezt még nem töröltem) hogy lehet megaszondani a telónak,hogy melyik legyen az alapértelmezett billentyűzet? Hogy azzal induljon a teló bekapcskor? Csak úgy,hogy a használni kívánt bill-en kívül minden mást törlök? Adott egy olyan helyzet,hogy telepítve van a telómon a Swiftkey x,meg a smartkeyboard pro. Namost,kipipálom a swift-et használom,örülök...estére teló kikapcs,és másnap reggel bekapcs után a touchpal indul. (ezt még nem töröltem) hogy lehet megaszondani a telónak,hogy melyik legyen az alapértelmezett billentyűzet? Hogy azzal induljon a teló bekapcskor? Csak úgy,hogy a használni kívánt bill-en kívül minden mást törlök?
- 

Foose addikt Van egy usb "hosszabítóm" abban van a mobilnetes usb. Azt kihúztam,abba dugtam az usb-m,és működött. Lehet hogy a pc 2 db usb portja kakilt be??? 
- 

Foose addikt Na ilyen a gyárilag kapott töltő/usb: a képen látható kis lókakiba megy az usb. Csak itt a képen nem usb véget lehet látni,hanem ugye a miniusb vég...Íme 
- 

Foose addikt Hát akkor muszáj leszek ilyen szarsággal visszamenni,és cseréljék ki,mert nekem itthon nincs másik kábel. A gyereknek samsung van,amihez nem kapott kábelt,mi meg nem vettünk neki,mert nincs rá szüksége. Az asszonynak meg SE van,de nem ám android...  Hihetetlen,hogy ekkora taknyok,hogy egy normális kábelt sem tudnak adni a telóhoz... Hihetetlen,hogy ekkora taknyok,hogy egy normális kábelt sem tudnak adni a telóhoz...
 K850: Nincs itthon BT,mert eddig is mindent kábelen csináltam,mit sz...rakodjak BT-al?? Kártyaolvasóm volt,de nem számoltam ilyenre,hogy kapok kábelt a telóhoz,és nekem mégis vennem kéne kariolvasót. Olyan töltőm van,hogy... Alcatel töltő. Szóval nem a sima usb vég megy a töltő aljzatba,hanem még egy kis toldalék van rajta. Na,ezt inkább neten nézd meg ha érdekel Olyan töltőm van,hogy... Alcatel töltő. Szóval nem a sima usb vég megy a töltő aljzatba,hanem még egy kis toldalék van rajta. Na,ezt inkább neten nézd meg ha érdekel Tölteni tölt a teló. Tölteni tölt a teló.
- 

Foose addikt Gondoltam hátha valami külön progival működik,mert olyan gondjaim vannak,hogy mindig megszakad a kapcsolat a teló és a gép között. Próbáltam usb hibaelhárítást kikapcsolni,illetve ki-be kapcsolni,de akármit csinálok,másolás közben megszakad a kapcsolat. Másik portba dugva az usb-t ugyanez...  
- 

Foose addikt Telenor One Touch-hoz milyen progit ajánlottok,hogy gépre kötve tudjak másolgatni? 
- 

Foose addikt Utólag is boldog új évet mindenkinek! 
- 

Foose addikt Bujék mindenkinek! "találkozunk" jövőre  
- 

Foose addikt 
- 

Foose addikt Boldog karácsonyt mindenkinek!! 1 kérdés. Az android 2.2-n található gyári képnézegetőt törölném,de nem találom a coustpack/app mappában. Hol van ez?  
- 

Foose addikt Nem rossz ez a foreca,csak az a baj hogy most frissítettem,és legalul írja, hogy "last update 16:00" Az már elég rég volt  
Aktív témák
Hirdetés
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen házat vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 6 DARAB! DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA IS 7410 7430 7440 7320 5320 5410 5420
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 480-500-512 gb sata SSDk
- Seagate 2TB HDD 100/100% 116 napot ment
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Tudtam,hogy ezt fogod írni,mert mint ezt is "sokan tudjuk" te nem támogatod az időjárás appokat
 Tudtam,hogy ezt fogod írni,mert mint ezt is "sokan tudjuk" te nem támogatod az időjárás appokat 

Kíváncsi leszek,hogy milyen lesz a időkép appja,ha elkészül. Bár az előző verziót sokan szidták...
 Kíváncsi leszek,hogy milyen lesz a időkép appja,ha elkészül. Bár az előző verziót sokan szidták... 

Ez van.
 Ez van. 

(Tescóban lehetett kapni vásárlás után)
 (Tescóban lehetett kapni vásárlás után) 

Jah,system/app... Akkor biztos meg lesz az
 Jah,system/app... Akkor biztos meg lesz az