Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz banderasz77 #24592 üzenetére
N70. RK3066 SoC, dupla mag, 4 magos vga, 1GB ram, 1024x600 IPS kijelző cc 30k from China.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz banderasz77 #24597 üzenetére
ipadalternative.com, pandawill nem annyira megbízható szállítás szempontjából.
-
Chaser
legenda
válasz banderasz77 #24613 üzenetére
Sok társával ellentétben nem csak papíron jó Ha kap 4.1-et akkor már lesz magyar nyelv is. Azt hiszem ICS-en még nem alap a magyar.
-
faresz5
senior tag
válasz banderasz77 #24634 üzenetére
Azzal tudsz játszani amit enged letölteni. (persze ha átírod a build.prom-t akkor mást is, de ezt ha kezdő vagy nem javaslom)
-
banderasz77
addikt
válasz banderasz77 #26043 üzenetére
Na szóval töltés után (gondolom) a villogás megszűnt. De sehogy nem kapcsol be.....
Esetleg adni kellene neki egy új romot? Ha igen, hogyan csináljam? Link esetleg? -
laszlohu
addikt
válasz banderasz77 #35738 üzenetére
Én ezt ajánlom :
-
tjb007
nagyúr
válasz banderasz77 #36159 üzenetére
65e forint és jövő hét elején már állítólag elérhető lesz.
-
tjb007
nagyúr
válasz banderasz77 #36161 üzenetére
Igen, elboldogul, az ára meg teljesen rendben lesz.
(#36162) Oldman2
Személyesen még nem volt szerencsém a Nook HD+-hoz, de a specifikáció alapján nyugodtan megvásárolhatod, főleg most, hogy megkapta a Google alkalmazásokat.
-
csőnadrág
csendes tag
válasz banderasz77 #36729 üzenetére
Így van! Tehát van support. És ott van az Overmax Magyarország Facebook-os oldala is. Készséggel állnak rendelkezésedre. Tapasztalatból írom!
-
csőnadrág
csendes tag
válasz banderasz77 #36731 üzenetére
Nézd...ha neten rendelsz,8 napig indok nélkül visszaadják pénzedet...Ha van időd, nézd meg a neten a Solution, Lengyelországban fél éve forgalomban lèvő klónját! Kiano 3G Dual. Én heteken keresztül vizsgálódtam...legalább 300 felhasználó tapasztalatát néztem át. Van olyan,aki 4 hónapja használja,és csak dícséri tovább..A netes rendelès a Wayteq-ra is igaz...Azzal is próbálhatod elsőre. ( Solution 10 PC Diszkontná l 61 ezer pénz )
-
csőnadrág
csendes tag
válasz banderasz77 #36731 üzenetére
Nézz át a wayteq topicba,hogy mi van a kijelzővel...és dönts!
-
Švejk
őstag
válasz banderasz77 #37693 üzenetére
Tudom, gyakran reklámozom a Hyundai T7-et, de ez van, jó tablet
Amit tudnod kell róla, kb 40 ezer forint, és a Galaxy SIII processzorát használja, vagyis egy Exynos 4412-t. Itt egyértelmű is, hogy minden játék gyönyörűen fut rajta (én is sokat játszom )
A kijelző IPS, 1280x800 pixel, brutális a fényereje és szép is.
Fényképezni lehet vele, 2 mpx a kamera, de tényleg annyira szép képeket nem csinál. Használható. -
addikt
válasz banderasz77 #37693 üzenetére
Egy tabletet két gyereknek? Ajjaj, mi lesz ott
Fényképezés mért olyan fontos? Az olcsó (értsd: jó ár/érték arányú) kínai tabletekben vagy nincs, vagy nagyon szar kamera van, ami használhatatlan képeket készít. Játszogatni lehet a képekkel, de másra nem igazán jók.
-
veterán
válasz banderasz77 #37698 üzenetére
Mert már le vagy maradva. Az első 5db 151USD-ért volt, utána 200 a most kiírt áron.
elpatkorado #37697
Nálam volt egy ilyen (akkor még többe került és máshonnan vettem). Nem volt vele semmi különleges problémám, ment minden rendesen. Netre, filmre elegendő a készülék.
Ahogy látom, ebben már van töltő is - az én csomagomban csak adatkábel volt.[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
CHIPman
nagyúr
válasz banderasz77 #37712 üzenetére
Itthon, vagy Kínából?
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
this is life
Ármester
válasz banderasz77 #37712 üzenetére
Prestigio multipad 2 8 colos 3g verzio , vagy acer a1-810 ...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
vlevi
nagyúr
válasz banderasz77 #37930 üzenetére
Hát, igen a 24p az hiányzik. De 1920 az van. Létezik a freaktab.com -on elég komoly fóruma az mk808, mk908, satöbbi stickeknek, (de itt a PH-n is [link], [link]), ahol hozzá lehet jutni 1080p-s kernelekhez. De én kipróbáltam, és visszaraktam a 720p-st. Komolyabb filmeket nem ezen nézek, hanem megy ki vinyóra, és a tévé majd szépen lejáttzsa.
"Tablet lesz,de még nem tudom melyik"
Én már kinéztem magamnak a Cube U30GT2-t, meg is rendeltem kínából, már valahol úton van. Erről is van PH fórum : [link]
10.1", 1920x1200 felbontás, 4mag, 32G belső tárhely, 250dollár, kb 52-53000Ft. Persze félig feketén, Vám Áfa tranzakciós és füstadó nélkül. Remélem könyvet olvasgatni jó lesz.[ Szerkesztve ]
-
syberia
veterán
válasz banderasz77 #38026 üzenetére
Nekem itthon kéne valami netezős kütyü, milyen telefont lehet kapni ilyen árban (akár használtan) ami már alkalmas wi-fi internet használatára?
https://howbad.info/
-
Redneck
nagyúr
válasz banderasz77 #38131 üzenetére
Igen. Az a Concordenál is. Én is az akksi és a gari miatt választottam. Adnak most hozzá tokot is plussz a Concorde nagyobb felbontású tehát valamivel lassabban futnak rajta a játékok pl. A ROMokról topikokban kérdezzetek azért, én már a Pro Duoról érdeklődtem és jók a tapasztalatok. Hibák azért előfordultak de azokat orvosolták.
Logout Pro Duo
[link]Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
tjb007
nagyúr
válasz banderasz77 #38131 üzenetére
Működni működik, csak nem mindegyikkel.
(#38132) VMatteo
Jól látod, mellette pedig más nem szól, ellene viszont igen, mégpedig az kisebb felbontású kijelzőpanel.
-
veterán
válasz banderasz77 #38216 üzenetére
Legyél bejelentkezve, tedd kosárba, valamint fizess, majd a fizetés után a Pandawill oldalán véglegesítsd a rendelésed. Ekkor van meg.
-
blueye
veterán
válasz banderasz77 #38220 üzenetére
De. Figyelj a PayPal fizetésnél az árra!
-
veterán
válasz banderasz77 #38220 üzenetére
Épp azért mondtam, hogy csak a fizetéskor van meg, addig nincs.
Az nem elég, hogy a kosárban van (ahogy más online bolt esetén sem elég, akár az edigital-nál sem). Az csak olyan, hogy elkezdted a vásárlási szándékodat, a hétköznapi életben olyan ,mintha elindultál volna a boltba otthonról.
Ha a mai vagy holnapi akcióban szeretnél valamit, nagyon igyekezz végigvinni, jelentkezz be előre a pandawill oldalán, hogy azzal se menjen az idő. Sietned kell, h ki akarod fogni az első árat (mivel lassú a netem, eddig csak egyszer sikerült nekem)syberia
Mire akarod használni a tabot? Könnyen lehet önkínzás a vége...
Egyébként nem kapott jobb belsőt, mint a kínai tabok, sőt, gyengébb kínai belsője van, mint a kínai tabok többségének.[ Szerkesztve ]
-
banderasz77
addikt
válasz banderasz77 #38225 üzenetére
Még 1 gyors kérdés. A visszaszámláló óránál kell lenni és gyorsan F5-el ha lejár az idő előjön a kosárba tenni ikon, vagy a terméknél kell lenni és ott az árváltozást figyelni és gyorsnak lenni.
-
tjb007
nagyúr
válasz banderasz77 #38263 üzenetére
Samsung Galaxy Tab 2 10.1 kínai köntösbben.
-
Kobe
veterán
válasz banderasz77 #38447 üzenetére
A happy houros arat jobb ha elfejted, kb 0.0001% eselye van h megcsipsz egyet az akcios aron annyora hamar elkapkodjak. Masresxt vmi nem kerek a leirasbsn mrrt az u30 gt1 egy tavalyi modell, igy lehetetlen hogy rk3188 lenne benne. Vagy a socot vsgy a gep tipusat elirtak
-
kelzsoca
félisten
válasz banderasz77 #38536 üzenetére
-
kelzsoca
félisten
válasz banderasz77 #38538 üzenetére
Igaz, csak azonos néven futnak a régebbi SoC-al szerelt gépeik is.
[ Szerkesztve ]
-
DanielLong
senior tag
válasz banderasz77 #38540 üzenetére
Szvsz nagyon jó vétel ez is csak úgy, mint a SmartQ. Viszont te most felcsaptál viszonteladónak, vagy mi ez a nagy vásárlási láz? Ha jól emlékszem eredetileg a lányodnak kellett egy gép és a SmartQ-t meg is vetted.
ui: nem tartozik rám a dolog, csak már napok óta látom, hogy mennyire érdeklődsz a két gépért
-
Crytek
nagyúr
válasz banderasz77 #38627 üzenetére
Nincs róla video az emberek 99.9% nem csinál ilyet!
Bár teljesen mindegy így is úgy is bukta lenne,mert pandawill a postára terelne ők meg halott ügy!
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
CHIPman
nagyúr
válasz banderasz77 #38774 üzenetére
Nincs ilyen.
2 maggal ott a WayteQ xTab-100dci 3G, vagy 3G nélkül a Modecom Freetab 1014 IPS X4/WayteQ xTab-100qcr
Színeket nem tudom, a qcr biztosan fehér.
szerk.: Tévedtem, a Samsung Galaxy Note N8000 pontosan megfelelel az igényeknek, és van belőle fehér.[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz banderasz77 #38776 üzenetére
Ott is van Samsung egész normális áron, de azok se rosszak amiket írtam. Meg van Xperia Tablet, csak nem tudom, hogy van-e fehér belőle.
-
keszo
őstag
-
vlevi
nagyúr
válasz banderasz77 #39012 üzenetére
A felbontast ugy tudod csekkolni, ha megnezel a mediamarktban egy samu galaxy note-ot, pl. Es melle egy nexus 10-et. Levelezeshez, jatekhoz szerintem eleg lehet a kisebb felbontas is, de pdf olvasashoz, esetleg meg netezeshez is jol johet a nagyobb. Jo dolog az, ha a pdf-ben a 2mm magas betukmis tokeletesen olvashatoak. Nekem u30gt2 van, es a legujabb fw-ben tudom allitani a felbontast. Ez alapjan irtam, hogy ezen a ket teruleten lehet inkabb eszrevenni a kulonbseget. Level olvagatas kozben nem annyira. Sebessegben is trmeszetesen van kulonbseg, mint ahogy pc-n sem nindegy, hogy 1280, vagy 1920 felbontasban tolod-e a crysist :-)
De en probaltam flipperezni, szerintem teljesen rendben van. De volt olyan navi alkalmazas, ami lathatoan szenvedett ezzel a felbontassal, de ugyanez a navi teljesen folyamatos volt a 800Mhz-es, egymagos samu galaxy ace telefonomon. Igaz, annak csak 320x480 a felbontasa.
Ugyanolyan ez, mint hogy pc-n is azt mondjak, az ati 7750 mar keves a fullhd-hoz. Jateka valagoatja, de nagyon, mert pl. Dirt3-at a 7750 is elviszi eyefinityvel, igaz, nem az ultratotal felbontason.[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz banderasz77 #39015 üzenetére
Igen, az új fw-el e között a két felbontás között lehet választani. Én csak fehéret láttam belőle.
-
ZS3NI
őstag
válasz banderasz77 #39027 üzenetére
Mi a bajod a bankkártyás fizetéssel? Az Alin is van buyer protection segitek, addig nem kapja meg az eladó a pénzét amíg te vissza nem jelzel hogy minden oké. 1szer éltem már a lehetőséggel és működik.
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Tim82
félisten
Talán ezzel, de nincsen vele személyes tapasztalatom.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
tjb007
nagyúr
Ott is van vásárlóvédelem, szóval ha gond van, vissza fogod kapni a pénzed.
Én is tartottam tőle, de már túl vagyok a második vásárláson is. Minden zökkenőmentesen ment, annyi a "titok", hogy kerülni kell az alacsony értékeléssel (50-500) rendelkező eladókat, meg a túl szép ,hogy igaz legyen típusú ajánlatokat.(#39030) w.miki
Itthon ennyiért nem tudok olyat, amit nyugodt szívvel ajánlanék. Ez az árkategória már nagyon a legalja, támogatás sincs nagyon, és akkor még a "bírja a strapát" feltételről nem is beszéltünk.
Ha Kínából rendeled, akkor belefér valami komolyabb, de ugye ott is sok mindennel kell számolni. -
ZS3NI
őstag
-
laszlohu
addikt
válasz banderasz77 #39173 üzenetére
Közel egyforma a sebessége, konfig függő
a/
Exynos 4412, vagy
RK3188 proci533 MHz GPU
Mali 400 Mp4 - gyel 19.2 GflopsÍgy nem lehet összehasonlítani, de létezik olyan konfig, amiben erősebb :
b/
PowerVR SGX544MP2 (kompatibilitás a Direct X 11 ) -gyel
Allwinner A31 proci
350 MHZ GPU
22.4 Gflopsazért azt hozzátenném, hogy a fenti konfig nem annyira jellemző, gyakoribb a Mali
[ Szerkesztve ]
-
smkb
őstag
válasz banderasz77 #39173 üzenetére
Órajelektől is függ, de az SGX544MP2 alpvetően erősebb setup. Viszont, ha A31-es SoC-ról van szó, ott azért meg kell jegyezni, hogy a max 1ghzen ketyegő A7 magok (hiába kamuzgatnak 1,5-öt a termékleírásokban) kb olyanok, mint erős vga alatt celeronnal vitézkedni. Azokban a programokban ahol egy szálon megy a számolás, vagy kell a lebegőpontos teljesítmény, ott nagyon gyengén produkál, hiába az SGX544MP2. Pl, az RK3188-ban a Mali 400 ugyanarra a produkcióra képes 3D-ben a a nagyon magas órajelek miatt, meg mert a 4db max 1,6ghzen járó A9 meg is tudja etetni adattal.A Z2560 as Atomban Droid alatt viszont már kellően meg van táplálva sz SG544MP2, és a gpu órajalei is magasabbak, mint az Allwinner megoldásában.
Az csak papíron 1,5ghz a valóságban az A31-ek nem bírnak 1,0ghznél többet. Kicsit pocsékul sikerült SoC-ek azok, ráadásul a 40nm miatt nem is annyira takarékosak, mint a jóval erősebb RK3188. Egyébként meg mindkettőnek sok a retina felbontás. Az A31 szó szerint csak szenved vele.
HD-ig használhatók kompromisszum mentesen max.
Szerkesztettem a két hozzászólásod, 5 percen belül te is tedd meg legközelebb!
[ Módosította: BomiBoogie ]
-
laszlohu
addikt
válasz banderasz77 #39179 üzenetére
A speckó alapján a kijelzője sima TN, inkább IPS - es kéne, nem?
-
tjb007
nagyúr
válasz banderasz77 #39188 üzenetére
"RK3188,1.8GHz,Cortex A9, Quad Core
PowerVR SGX 544 MP2"Ilyen párosítás nem létezik.
-
smkb
őstag
válasz banderasz77 #39192 üzenetére
MXPlayer, Mobo player
Utóbbi tud ablakban lejátszani, és oda huzkodod ahova szeretnéd a képernyőn. Nagyfelbontású nagy tabon még hasznos is lehet. -
smkb
őstag
válasz banderasz77 #39194 üzenetére
Igen
-
Magnat
veterán
-
Magnat
veterán
válasz banderasz77 #39240 üzenetére
Én sem, de pl a Banggodon is csak 102 USD körül van, onnan rendeltem már kisebb tételeket, azokkal minden ok volt.
[link]Köszi az infót.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
smkb
őstag
válasz banderasz77 #39246 üzenetére
Sehol nem írja a gyártó sem az S1Pro-ra sem az S1-re. Azt meg elég elképzelhetetlen, hogy az S1-ben lévő 800*480-as panel IPS lett volna. Sehol nem láttam kínai tabban 800*480-as 7 colos IPS panelt. Valszeg nincs is.
S1pro , S1
Egyiknél sem írja egy árva szóval sem a marketing oldalon, sem a specben. Az meg nem létezik, hogy egy kínia gyártó ezt ne írná ki büszkén.Az S3-nál már kiemelten írja.
[ Szerkesztve ]
-
Keresztapper
senior tag
válasz banderasz77 #39256 üzenetére
Már hogy ne lehetne?!
Nekem még a kenyérpirítóm is rootolt.
http://palscoffeetech.com/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- OnePlus Pad 8/128GB Halo Green tablet - csak kipróbált
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Surface Pro 8 Platinum ezüst vicc áron! i5-1135G7 8GB 512GB 3K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest