- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice-ozsé
tag
Sziasztok!
Hatalmas segítségre lenne szükségem.
Kaptam ajándékba egy Svájci haveromtól egy tabeletet, de nem tudom használni, mert gyárilag sincs benne magyar nyelv.
A tablet neve:
MPQC 1020
10.1" internet tablet
Szeretném megkérdezni, hogy esetleg ehhez van valami magyarosítás, vagy esetleg valami új softver vagy bármi megoldás, hogy magyar nyelvű legyen?
Mivel full analfabéta vagyok ezért olyan megoldások érdekelnének, hogy hova vigyem el ahol tudnak ebben segíteni?
Természetesen megfizetem.
Előre is hálás köszönet mindenkinek aki tud segíteni. -
Ice-ozsé
tag
válasz
Simba86 #42354 üzenetére
Azért zártam ki, mert nem igazán tudom, hogy mennyire megbízható, egy soha nem hallott illetve kitalált márkanév.
Arról nem is beszélve, hogy a klon dolgok eléggé tréfásak nekik, például a Samsung galaxy S2, S3, S4, telefonok a maga 4.2.9 androiddala tudásáról, a képnek a minőségéről, és millió más dolgairól nem is beszélve.
Rendelést, meg inkább nélkülözném, ha itthon is lehet kapni esetleg egy már más által megrendelt készüléket.
De ha te esetleg tudsz olyat ami jó lehet és Kínai akkor érdekelhet, mert tablet lévén szó lehet, hogy mások mint a telefonnál. -
Ice-ozsé
tag
Sziasztok!
Van egy Vodafone Smart Tab 7-em amit vagy el fogok cserélni, vagy eladom.
Az ok az annyi, hogy egy kisebbet szeretnék, mármint kijelzőt illetően.
Olyan 5 col körülire gondoltam, ami minimum tudásban annyit bír mint az enyém, természetesen ha jobb akkor jobban is érdekel.Ami fontos:
- 3G legyen, tehát SIM-et lehessen beletenni, (telefonálni nem kell hogy tudjon).
- filmnézésre és egyéb nettes dolgokra használnám, tehát minimum HD lejátszást tudjon.
- Az akkumulátor is fontos lenne, bár tudom, hogy ezek nem igazán jó egyiknél sem, mert mindenki jobbra vágyik.
- Neve sincs koppintott "Kinai" clon..... tabok nem érdeklenek.Árban olyan 30-40k körüli összeg lenne megfelelő.
Várom mindenkinek a véleményét tanácsát, itt vagy privát levélben is, mert kezdő vagyok a dologban és tanácstalan.
köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- LED világítás a lakásban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Autóhifi
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest