Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
csőnadrág
csendes tag
válasz this is life #37032 üzenetére
Nincs szó direkt marketingről. Az Overmax Solution eddig nagyon jól muzsikál nálam..nézd....lehet, hogy holnap meghibasodik...remélem azért nem...Azért is indítottam neki topicot,hogy többen megismerjék...nem kell félni az Overmax-tól...A Solution 10-et meg tényleg nagyon eltalálták. Igazad van persze, hogy csak 10 napja használom. De, mint írtam, más néven , már van olyan lengyel felhasználó,aki agyon dícséri 5-6 hónap után.Bízom benne,hogy mind többen megismerik majd!
-
csőnadrág
csendes tag
válasz this is life #37013 üzenetére
Prestigio, 2 haveromnak is van. Sokat panaszkodnak halk hagjukra. A legjobb fülesekel is elég gyatra állítólag...A Wayteq topicba meg nézd meg,hogy mennyi gond van. 3 hónapos sz@rakodás után...A 3G miatt vettem volna...jobb,hogy nem..Elnézést kérek, a Samudat nem akartam fikázni. A Solution 10 topicba átnézhetnél!
[ Szerkesztve ]
-
csőnadrág
csendes tag
válasz this is life #36855 üzenetére
Jól írtam. Az Overmax Solution 10- nél ezt biztosítja a Conflex Kft. Remélem nem kerül sor rá,hogy szervizbe kerüljön . Nálam a Steelcore 10+ is működött szépen 5 hónapig,míg el nem adtam.
-
csőnadrág
csendes tag
válasz this is life #36852 üzenetére
Mivel lesz Solution 10 topic, oda fotót is mellékelek. A Conflex 12+12 jótállást vállal tabletjeire. 12 hó teljeskörű, 12 hó alkatrész garancia,tehát csak a javítást fizeted. Ez így van. És igenis megnyugtató.
-
csőnadrág
csendes tag
válasz Real_Necro #36842 üzenetére
24. ( 12+12)
-
csőnadrág
csendes tag
Továbbra ia ajánlom megfontolásra az Overmax Solutiont 10-et. Lassan egy hete tesztelem. Hibàt nem tapasztaltam. Amit egy rockchip 3066-os gépnek tudnia kell,azt hozza. 3G -s készükként 61 ezer ft baráti érte. Megbízhatónak tűnik. Bármelyik 3G-s készülék jó alternatívája lehet.
-
csőnadrág
csendes tag
válasz kelzsoca #36752 üzenetére
A hitelrontást a cég köszönheti magának.Bocsánat. Én a mások említette tényeket hoztam fel....Egyébként nagyon sajnálom a történteket.Jártam már én is így.... (ahogy kérted,nem a Wayteq topicban szóltam hozzá....) Itt is csak tanácsot adtam...nem konkrét készüléket ajánlottam.
[ Szerkesztve ]
-
csőnadrág
csendes tag
válasz banderasz77 #36731 üzenetére
Nézz át a wayteq topicba,hogy mi van a kijelzővel...és dönts!
-
csőnadrág
csendes tag
válasz Real_Necro #36747 üzenetére
Nézd meg a wayteq topicban, hogy micsoda gond van a kijelzővel....ez nagy gáz. 3 hónapot késett, és ekkora hiba...minden készüléknél....
-
csőnadrág
csendes tag
válasz banderasz77 #36731 üzenetére
Nézd...ha neten rendelsz,8 napig indok nélkül visszaadják pénzedet...Ha van időd, nézd meg a neten a Solution, Lengyelországban fél éve forgalomban lèvő klónját! Kiano 3G Dual. Én heteken keresztül vizsgálódtam...legalább 300 felhasználó tapasztalatát néztem át. Van olyan,aki 4 hónapja használja,és csak dícséri tovább..A netes rendelès a Wayteq-ra is igaz...Azzal is próbálhatod elsőre. ( Solution 10 PC Diszkontná l 61 ezer pénz )
-
csőnadrág
csendes tag
válasz banderasz77 #36729 üzenetére
Így van! Tehát van support. És ott van az Overmax Magyarország Facebook-os oldala is. Készséggel állnak rendelkezésedre. Tapasztalatból írom!
-
csőnadrág
csendes tag
válasz Viki84 #36697 üzenetére
Szia! Az Overmax Steelcore 10 + jó készülèk. Teljesen ugyanaz,mint a Sencor Element 10`1, mely a magyar PC WORLD újságnàl tesztgyőztes lett. A wayteq 3G- s tablet,mellyel olyan helyen is tudsz netezni,ahol nincs wifi. Pesze ehhez kell egy mobilinternetes előfizetés, SIM kártyával. A Sencor 49.990. a Wayteq 64.900. A wayteq gyorsabb ,erősebb hardverrel bír...kérdés,hogy mire használnád a gépet?
-
csőnadrág
csendes tag
Egyiket sem...Most jelent meg az Overmax Solution 10. Ezzel a készülékkel kiköszörülte a Steelcore-os lekorlátozást. Bár szerintem jó készülék volt az is...De az új Overmax minden téren tarol! 60 ezer alatt 3G-s tablet? És nem is akármilyen. 3 napja tesztelem...Kitűnően optimalizált készülèk. Gyors,baromi jó akksi. Csak egy példa. Folyamatos 8 órás Wifi-zès. Antutuja 11300. Érződik. Ráadásul szálcsiszolt alumínium hátlap, nagyon jó wifi, elegáns, rejtett csatlakozók ízléses kis fedlap alatt. Érdemes rá figyelni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Legszebb nők!
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- További aktív témák...
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest