Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cyborg
üzenetére
A barátomnak vettük, nem saját célra lett, de nálam van most egy (megszerezhető) ifive x2, ami szinte ugyanaz. Sokkal jobb a mérete, mint egy 10-esnek, minden célra jó használni, de őszintén szólva nekem ez is nagy még kicsit (nekem akkora készülék kell, mint a Bibliám, erre pedig a 7 és a 7,9-es készülékek alkalmasak). Lehet, hogy az én szememmel van a gond, de a képek nézegetésén és dokumentumokon kívül nem látom semmi hasznát a hatalmas felbontásnak, képek esetén viszont nagyon kiütközik a különbség, pdf esetén pedig aranyat ér
Szóval netezni, olvasni, játszani, kapcsolattartásra más is jó, de főlént főként képekhez, pdfekhez és más dokumentumokhoz nagyon jó a méret kijelző átló arány
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Dr.NX