- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
válasz
fateless #42279 üzenetére
Lényeges,hogy mekkora kijelzőt hajt meg a proci,az exynos még elbánik az 1280-al,de az MTK-nak határeset ez,inkább 1024-en érzi jól magát,és nem 3D-re gondolok hanem 2D-re,mint megjelenítés,képpontok meghajtása.
Én szeretem az MTK platformot,mert mára már simán elérte az "nagyokat",fogyasztásban meg melegedésben simán veri őket.(nem számok,hanem tapasztalat,használati idő szerint írom).
De nézzétek meg azért a gyártók se h.lyék,egyre több telefonban,tabletben lehet látni ezeket a procikat,nem.véletlenül.
Főleg nagyot ugrik az MTK a lépcsőfokon,mert jön a 6592-es proc,amivel szerintem leveri a nagyokat is,már teljesítményben is.
(Volt nemrég egy S4-esem,vettem fel vele sima HD-ban kb.két percnyi videót,olyan szépen bemelegedett,hogy féltem valami zárlat van benne,úgyhogy inkább gyorsan elpasszoltam,kínlódjon más vele)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest