- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
superg
senior tag
válasz
Cyborg #68190 üzenetére
Ezt én is néztem a 4.3 kijelző miatt,sajnos eltüntek a 7.9-es 4:3-ok ami nekem is van és pont megfelelő a mérete.
Nem hiszem hogy itt lenne valakinek ilyen,én csak annyit tudtam kideríteni hogy samsung gyártmány a panel és úgy szemre dicsérik [link].Nem hiszem egyébként hogy különleges lenne de meg kéne nézni Samsung portfólioban ha van 7.5-ös tablet lehet egyezik a panel.
Egyébként EU raktárból 81 $ -
válasz
Cyborg #42570 üzenetére
A barátomnak vettük, nem saját célra lett, de nálam van most egy (megszerezhető) ifive x2, ami szinte ugyanaz. Sokkal jobb a mérete, mint egy 10-esnek, minden célra jó használni, de őszintén szólva nekem ez is nagy még kicsit (nekem akkora készülék kell, mint a Bibliám, erre pedig a 7 és a 7,9-es készülékek alkalmasak). Lehet, hogy az én szememmel van a gond, de a képek nézegetésén és dokumentumokon kívül nem látom semmi hasznát a hatalmas felbontásnak, képek esetén viszont nagyon kiütközik a különbség, pdf esetén pedig aranyat ér
Szóval netezni, olvasni, játszani, kapcsolattartásra más is jó, de főlént főként képekhez, pdfekhez és más dokumentumokhoz nagyon jó a méret kijelző átló arány
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- iPad Pro M4 12, 9 Smart keyboard HU hibátlan
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- MacSzerez.com - iPad Air 13" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Kék / Apple Garancia!
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 128GB WIFI+Cellular, Szép Állapot, üzletből, garanciával
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest