- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fire/SOUL/CD #76936 üzenetére
-
cidalain
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #76936 üzenetére
Bekapcsolva csinal valamit? Bootloop, vagy hasonlo, vagy be sem kapcsol?
USB hibakereses opcio be volt kapcsolva (a gyari default a kikapcsolva)? Ha igen, PC-rol meg lehet probalni elerni. Ha nem, akkor passz.Kulso bill-t hasznalva esetleg talan, bar olvastam olyat a neten, hogy ez nem igazan mukodott annak, aki probalta. Itt meg annyit olvastam, hogy ez a cucc majdnem ugyanaz (vagy teljesen) mint a Viewsonic VSD220. Esetleg ezen a vonalon is el lehet indulni, mert az Acer vonal nem eleg segitokesz... Ide is eljutottam a Viewsonic vonalon, talan van valami hasznos.
-
csendes
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #66548 üzenetére
Ha jól értem, akkor az innen [link] leszedett ROM-okkal van ez a gond, Toshiba pedig erre a típusra nem nyújt Android támogatást. A giro driver, ha minden igaz, innen letölthető: [link].
Ha a hangkártya Realtek 5642, akkor ez talán segíthet [link], bár volt, akinél ez sem működött [link], és az Ubuntu bug report sem annyira biztató az utolsó hozzászólás időpontját tekintve [link], bár ott is körvonalazódik a megoldás. -
cidalain
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #66548 üzenetére
Sejtettem hogy valami ilyesmi miatt kerdezed.
Ez mar nagyon hardcore nekem
Ide android fejleszto, guru, vagy atyauristen kellene neked. Nekem most hirtelen Kelzsoca jut eszembe, akivel talan tudnal konzultalni. -
cidalain
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #66546 üzenetére
Persze hogy van. Jopar gepben van Bay Trail Intel soc.
Igazabol nem ertem a kerdest. Mert ezzel a valasszal nem sokra mesz. Masra meg nem tudok valaszolni -
tjb007
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #52886 üzenetére
A recovery az a "szervizmenü", ami alól el tudod végezni azt a törlést/gyári állapotra való visszaállítást (ez ugye a wipe data/factory reset). Több fajta recovery is létezik, némelyikkel elég sok mindent meg lehet csinálni (pl. komplett rendszer lementése és visszaállítása), de gyárilag általában az alap 3e található meg rajtuk.
Telefonoknál és tableteknél általában billentyűkombinációval tudod elérni, de mivel itt egy AiO-ról van szó, ezért a billentyűkombinációk kikísérletezése helyett egyszerűbb egyből az ADB-n keresztül kiadott paranccsal (adb reboot recovery) elérni.
Mondjuk az, hogy a recoveryn belül hogyan fogsz navigálni megint egy jó kérdés. A hangerő állító gombok szoktak erre szolgálni, nem tudom van-e ilyen rajta.(#52889) Itachi82
Ha kicsi a 8,3 hüvelyk, és a HD felbontás is kevesled, akkor maradt egyedüliként az ASUS MeMO Pad FHD 10. Gyakorlatilag ez az egyetlen Full HD felbontású tablet, ami belefér a keretedbe.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #52855 üzenetére
Recovery alól (ADB-n keresztül) egy wipe data, a másik meg már egy "nem legális" beavatkozás.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #52855 üzenetére
Hasonlóval találkoztam 4.1 alatt, ott végül a factory reset volt a megoldás
-
válasz
Fire/SOUL/CD #52809 üzenetére
Hmm, ennyire egyedi problémába sikerült belefutni, hogy senkinek sincs ötlete a megoldásra?
-
laszlohu
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #49904 üzenetére
A beállításokat az otthoni PC - n is lehet nézegetni,
Android emulátoron :
én pl. ezt használtam anno :1. feltenni a virtualbox - ot,
2. letölteni a megfelelő .iso - t, pl.
Android 4.0 , 4.2 , 4.3 , 4.4 valamelyikét,az alábbi linken részletes ismertető van :
-
tjb007
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #49900 üzenetére
Erre van szükséged: [link]
-
kelzsoca
félisten
válasz
Üdv!
Android alatt alapértelmezettként csak felhasználója vagy a rendszernek, itt ugye root-al tudsz rendszergazdai jogokat szerezni, de amit szeretnél, az valószínűleg nem fog menni.
Amit én tennék a védelem érdekében inkább privátban küldöm el.
-
laszlohu
addikt
válasz
1.
Mivel úgy tudom, de lehet, hogy rosszul, hogy Android 4.0 - ás van rajta,
elképzelhető, hogy egy frissített Androiddal ez a funkció bekerül alapból,
mondjuk egy 4.2 - es androiddal.2.
Rootolni elvileg lehet, buherált rommal, amire azért lehet szükség, mert bizonyos
google play -es alkalmazásokhoz root jog kell,
többek között láttam olyan felhasználói profilt váltó alkalmazást, amivel esetleg megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged