Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
apholyon
aktív tag
válasz
eddie17
üzenetére
Én is T5 10-zel szemezek pár hete, láttam is, hogy olcsóbb, de én meg pont arra gondoltam kivárom a BF-t, nem sürgős. Meglátjuk jó ötlet volt-e

Szeretnék magyar garit, aztán az igényeimnek ez tűnt leginkább megfelelőnek, illetve ár/érték arányban a tesztek alapján verhetetlen.
Esetleg Te, vagy bárki akinek van: nem próbáltátok esetleg a Hearthstone-t rajta? Főként netezni/filmezni veszem, de nemrég feldobtam a HS-t párom laptopjára és néha játszanék ezen, ha elviszi...

-
apholyon
aktív tag
-
apholyon
aktív tag
Sziasztok!
Androidos tabletet vennék, újonnan, 50-60k körül, minimum 8", 2 GB RAM és 4 magos 1.3-as procival (nyilván jobb lehet
). Sajnos mivel eddig nem használtam tabletet, nagyon el voltam tájolva, 40k-ig néztem, de hamar rájöttem, hogy az nem lesz elég nekem.
Ami eddig tetszik, az a Huawei T5 10, jókat is írnak róla, Lenovo Tab4-eket néztem még, illetve Asus Zen sorozat. Samuk szerintem túlárazottak a spec-hez képest, de kijavítotok, ha tévedek. Általános használatra kellene, netezés, film, esetleg néhány játék. Wifi és LTE közti különbség megéri a felárat?
Mit ajánlanátok? Külföldi rendelés belefér, bár gari miatt inkább itthon venném. Amazon Fire HD10 van még agyonajnározva, de itthon nem kapni.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- RAM topik
- Router gondok
- További aktív témák...
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Dr.NX