- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
-
t72killer
titán
Tökéletes vétel nincs a piacon
. A szoftver még a bajom a kínai tabletekkel, itt nem teheted meg, hogy "felhúzol rá egy tiszta windózt", mint pc-n -> én leginkább emiatt kerültem ki ezt a triót (ok, a xiaomi már civilizáltabb, viszont nekem lte kell és abban csak herélt lte van, ráadásul 8"-os, amikor 10est kerestem).
Ha nem sürgős, akkor megvárhatod a samu őszi tabletjeit, én inkább vennék alsókategóriás samut rendes supporttal+később közösségi ROM-okkal, mint akármilyen kínait.
-
t72killer
titán
A Chuwi Hi9 Air-ről már írtam - két baja van: gyenge az LTE jel és sötét (200nit) a kijelző. A Teclast T10 ugyebár nem tud LTE-t+az itt nyilatkozó kollégák szerint nagyon béna a szoftvertámogatás, a Mi Pad 4 LTE verziója pedig nem tudja a legfontosabb B20 csatornát (és egyébként nemigen vannak még róla tesztek).
Ja +tisztázni kellene, hogy milyen méretet szeretnél? (mi pad: 8", T10: 10")
Én múlthétig rágódtam, végül vettem egy akciós samu Tab A 10.1-et. Igaz, hogy csak 2GB RAM, öregedő SoC - de a gyakorlati dolgok terén (fényerő, akksiidő, wifi/LTE minőség, szoftver) ott van a szeren.
-
tjb007
nagyúr
Ha nincs semmiféle "speciális igényed", akkor én is csak annyit tudok mondani, hogy mindegy melyiket választod. Annyit tudsz még tenni a választás megkönnyítésének érdekében, hogy összeszeded azokat a jelenleg is használt alkalmazásokat, amiket a tableten is használni szeretnél és megnézed, hogy ezek elérhetőek-e az iOS-en is.
(#58415) no more
ConCorde tab RAY
(#58416) komyka
A kijelzőátló mindegy ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xbox Series X|S
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest