- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
atos30
aktív tag
válasz
kristof123 #78152 üzenetére
Ma jött meg a MediaPad T5 wifi only verzió.
Van rajta jack. Értesítő led is. Pixeleket nem látni, csak 5 centiről nézve. Ha a tesztekben nem írják a kis műanyag keretet az oldalán, akkor észre se vettem volna. Nagyon egyben van a gép. Kellemeset csalódtam a hangszórókban. Tisztán , szépen, hangosan szólnak, de megsüketülni nem lehet tőlük.( a bluetooth kis hangszórót el is raktam a fiók mélyére) Betüméretet lehet növelni. A gombok nem lötyögnek, fémes érzetűek. Érintés érzékelés teljesen jó. Akadozás eddig nem volt. Rögtön lefrissítette magát. Sötét háttérnél van egy minimális fényszivárgás a széleknél, de normál használatban nem lehet észrevenni. A kijelző színei és fényereje nagyon rendben van. Az , hogy csak 3 GB Ram van benne, eddig nem okozott problémát. Gyors.
Még ismerkedünk, de eddig pozitív a cucc. Gyári fólia nincs rajta. -
troland26
őstag
válasz
kristof123 #78152 üzenetére
[link] írja , hogy van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple Ipad 10.generáció
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest