- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pacino68 #82727 üzenetére
Én P10-et használok nem rég óta, 4/64-est, lte-st. Ebben 7000 mAh-s az akksi. Gyakorlatilag lemeríthetetlen. Nagyon meg vagyok elégedve vele. Pedig a SOC nem új, de nincs akadás és nem játszom vele. Full HD-s, szép a képe. Amit írsz, vehető szerintem, kérdés mennyiért.
-
válasz
Pacino68 #76176 üzenetére
Nagy kár, hogy nem lehet egy független pl cyanogenmodot rájuk húzni.
Hogy ebből mennyi a valóság és mennyi az amcsi vásárlók iPad irányába terelése, nem tudom.
-
válasz
Pacino68 #76174 üzenetére
Az előző pár post alapján puszta biztonsági okból se veszek noname tabletet. Az se teljesen világos, hogy a Huawei nem tartozik-e ide, vagy ennek egy kifinomultabb csoportba, amibe a kínai szolgálatok tesznek profibb/keresők által nem észlelhető backdoort. Mivel netes masina, nekem erről menne netbank, email, minden...
-
-
include777
aktív tag
válasz
Pacino68 #72107 üzenetére
Telefonban elég sok snapis járt a kezem között, ebben a 615-ös van, ami elég jól bánik az aksival.
Tény, hogy T580-as samu az 1000 MaH-val többet raktároz el. Nekem annyira nem probléma, mivel mindig töltő mellett vagyok. De igaz, hogy ebben az árkategóriában vannak nagyobb akkuval ellátott tab. [viszont az M2-esben is "csak" 6600 van benne, arra meg azt írák, hogy elég korrektük bírja] -
Joe.36
addikt
válasz
Pacino68 #68944 üzenetére
Ez már nem jó.... 1.8 járunk...[Ez kell!] kell neked, másold a belső tárhelyre , ne csomagold ki !
AIO_1.8.6.zip , MX player azonnal megkérdi hogy akarod e használni e az új kodeket és minden lesz mint a mesében
és nem lesz akadás sem, ha igen szoftveres dekodert használj !
Ha ez nem jön be próbáld a többit a tableted chipje szerint. -
szaboger
tag
válasz
Pacino68 #51294 üzenetére
Pacino68 Köszi meglesem ezek szerint a class 10 uhs i -esek az ajánlottak? Illetve olyan kábel létezik ami OTG is egyben és van sima usb kimenete is, olyan kellene amivel egyszerre tudom a Cube Talk7x-et tölteni is és akár pendriveot, egeret és billentyüzetet használni. Egyáltalán meg lehet ezt oldani képes rá a tablet?
-
Zeki
nagyúr
válasz
Pacino68 #50518 üzenetére
Itt jobb áron van, a posta is benne van az árban. De a sima postát kínából mostanában jobb kihagyni, és DHL-el kell rendelni.
-
válasz
Pacino68 #50518 üzenetére
nemrossz, de azért én nem biztos, hogy meg merném kockáztatni ezt egy noname gyártótól.
viszont azt hiszem megtaláltam a tökéleteset (a 3g hiányával együtt tudok élni): HP Slate 8 pro
akik értenek hozzá, esetleg felvilágosíthatnának, hogy mennyire izmos az ebben lévő hardver, köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged