- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pacino68 #82727 üzenetére
Én P10-et használok nem rég óta, 4/64-est, lte-st. Ebben 7000 mAh-s az akksi. Gyakorlatilag lemeríthetetlen. Nagyon meg vagyok elégedve vele. Pedig a SOC nem új, de nincs akadás és nem játszom vele. Full HD-s, szép a képe. Amit írsz, vehető szerintem, kérdés mennyiért.
-
t72killer
titán
válasz
Pacino68 #76176 üzenetére
Nagy kár, hogy nem lehet egy független pl cyanogenmodot rájuk húzni.
Hogy ebből mennyi a valóság és mennyi az amcsi vásárlók iPad irányába terelése, nem tudom.
-
t72killer
titán
válasz
Pacino68 #76174 üzenetére
Az előző pár post alapján puszta biztonsági okból se veszek noname tabletet. Az se teljesen világos, hogy a Huawei nem tartozik-e ide, vagy ennek egy kifinomultabb csoportba, amibe a kínai szolgálatok tesznek profibb/keresők által nem észlelhető backdoort. Mivel netes masina, nekem erről menne netbank, email, minden...
-
include777
aktív tag
válasz
Pacino68 #72107 üzenetére
Telefonban elég sok snapis járt a kezem között, ebben a 615-ös van, ami elég jól bánik az aksival.
Tény, hogy T580-as samu az 1000 MaH-val többet raktároz el. Nekem annyira nem probléma, mivel mindig töltő mellett vagyok. De igaz, hogy ebben az árkategóriában vannak nagyobb akkuval ellátott tab. [viszont az M2-esben is "csak" 6600 van benne, arra meg azt írák, hogy elég korrektük bírja] -
Joe.36
addikt
válasz
Pacino68 #68944 üzenetére
Ez már nem jó.... 1.8 járunk...[Ez kell!] kell neked, másold a belső tárhelyre , ne csomagold ki !
AIO_1.8.6.zip , MX player azonnal megkérdi hogy akarod e használni e az új kodeket és minden lesz mint a mesében
és nem lesz akadás sem, ha igen szoftveres dekodert használj !
Ha ez nem jön be próbáld a többit a tableted chipje szerint. -
szaboger
tag
válasz
Pacino68 #51294 üzenetére
Pacino68 Köszi meglesem ezek szerint a class 10 uhs i -esek az ajánlottak? Illetve olyan kábel létezik ami OTG is egyben és van sima usb kimenete is, olyan kellene amivel egyszerre tudom a Cube Talk7x-et tölteni is és akár pendriveot, egeret és billentyüzetet használni. Egyáltalán meg lehet ezt oldani képes rá a tablet?
-
Zeki
nagyúr
válasz
Pacino68 #50518 üzenetére
Itt jobb áron van, a posta is benne van az árban. De a sima postát kínából mostanában jobb kihagyni, és DHL-el kell rendelni.
-
válasz
Pacino68 #50518 üzenetére
nemrossz, de azért én nem biztos, hogy meg merném kockáztatni ezt egy noname gyártótól.
viszont azt hiszem megtaláltam a tökéleteset (a 3g hiányával együtt tudok élni): HP Slate 8 pro
akik értenek hozzá, esetleg felvilágosíthatnának, hogy mennyire izmos az ebben lévő hardver, köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bittorrent topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Apple MacBook
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 128GB WIFI+Cellular, Szép Állapot, üzletből, garanciával
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest