- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- GAI: Poor Volta...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
tayaka #72200 üzenetére
Valszeg remlett neki, de tenyleg a tied volt az a beiras
Tovabbra is csak azt tudom mondani, hogy ez a tablet hibaja lesz.
Most vagy amit mar emlitettem, hogy kamu memoria van benne, vagy a kinai hibas gapps-ot tolt ra. Talan ra lehetne probalni egy masik gapps-ot.Ha a memoria kamu, azzal ugysem tudsz mit kezdeni.
Illetve ha Paypallal vetted, akkor lehet jelenteni, hogy hamis szart kaptal, ami hasznalhatatlan. Ha neked ad igazat a paypal, akkor visszakapod a zsetonod.(#72202) laca500
Ha esetleg kiderul az igazsag, dobj ide egy rovid kommentet, hogy melyik jeloles mit jelent pontosan. Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest