Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
peestike
őstag
Lenovo TAB3 7 Essential ZA0R0018BG tablettel kapcsolatosan kérnék segítséget, ha netán valakinek lenne tippje!
gyermekem addig nyomkodta, hogy elfogadott valami ota frissítést, ami nem ment fel. csak a hab a tortán, hogy én meg félre nyomtam, aztán a tab fastboot mode-ban van, nem tudom kiszedni belőle, hiába nyomom folyamatosan az on/off-t, se 2 gomb kombó, se 3 gomb kombó, nincs reagálás.
hogy tudnám visszahozni legalább a recovery-be? köszönöm szépen!42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
peestike
őstag
sziasztok!
abban kérnék segítséget, hogy a kettő között mi a különbség?
Lenovo A7-10F Andy lite (ZA0R0018BG)
Lenovo A7-10F Adam (59-434734)
én csak az ár és rom között találok különbséget. gyereknek lenne, ha esetleg ebben az árkategóriában netán lenne jobb, akkor legyetek kedvesek tippeket adni! köszönöm!42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
peestike
őstag
sziasztok! tippet, ajánlatot kérnék szépen tőletek! remélem tudtok segíteni!
2,5 éves gyermekem prestigio multipad "játéka" a ma virradó reggelre valahogyan elhalálozott. este odadugtam tölteni, reggelre a led nem világított, nem tudtam bekapcsolni. ennek keresném az utódját.
7-8 coll
nagyon maximum 25 ezer HUF.
magyarországi beszerzés, vagy valamelyik kínai webshop eu raktára jöhet szóba.
nem 3-4 hét múlva kellene, 1-2 hetet várnék rá, addig hülyíteni kell a gyerkőcöt így is.
egyáltalán nem vagyok képben tabok terén, ezért kérnék segítséget, ár/érték szerint.
kb csak és kizárólag play-es játékokra kellene, amihez elég a kb 1 giga ram, több ram ilyen árkategóriába gondolom nem jöhet szóba.
köszönöm szépen előre is a tippeket, javaslatokat!42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
peestike
őstag
válasz this is life #34030 üzenetére
arra sem csinál semmit
az az érdekes, hogy töltőre dugtam, töltést jelző led világít pirosan, ha egy pillanatra megnyomom az ON gombot, akkor a töltést jelző kis elem a képernyőn megjelenik, mintha tökéletes lenne. de a boot menüt nem tudom előcsalni sehogy.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
peestike
őstag
sziasztok!
először is bocs, ha rossz helyre írok!
prestigio multipad 8.0 pro duo tablet kapcsán érdeklődnék. androidhoz nem igazán konyítok, most próbálkozom ismerkedni vele.
rögtön problémába is ütköztem
android 4.0. rendeszer van a táblán, most délután indítanám, de csak a bekapcsolás utáni képet hajlandó mutatni, semmi egyéb.
reset gomb után se semmi, on+(volume-) nyomásra semmi, hozzáértőktől kérdezném, hogy esetleg hogyan lehetne életet lehelni bele?
köszönöm szépen előre is!
üdv.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
peestike
őstag
sziasztok!
érdeklődnék, hogy nézegetek 8 collos tabletetket, csak net+ filmnézés a cél, persze TV-vel is
össze lenne kötve a gép.
Prestigio MultiPad 8.0 Pro Duo-t hozzáértők szerint megvehetem?
olyan 38-42k HUF közötti a rászánt összeg max.
vagy ha esetleg valaki jobbat ajánl, azt is megköszönöm!
köszönöm.
üdv!42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
peestike
őstag
köszi a reagálást!
nem hiszem, hogy olyan sokat futna játékkal esetlegesen, inkább film meg könyv és persze net.
női júzer lenne főleg
nekem max annyinak kellene, hogy TV-re kitenni a filmet, könnyebb lenne, mint laptopot hurcolni.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
peestike
őstag
sziasztok! érdeklődnék erről: ConCorde tab PLAY 16GB.
kiderült, hogy a 7es tablet kicsi, kellene 8as, aztán ezt gondolnám megfelelőnek ár terén. 45k felé nem szívesen mennék.
érdemes rá beruházni? mit gondoltok?
köszönöm![ Szerkesztve ]
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
peestike
őstag
köszi a tájékoztatást. ezzel ismét okosabb lettem. kérdezném még, hogy esetleg a wayteq szupport jobb e itthon, mint a prestigio? néztem prestigio honlapot, miskolcon is van szervíz, majdnem helyben lenne nekem
csak a hozzáállás is szerintem lényeges.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
peestike
őstag
sziasztok! érdeklődnék a hozzáértőktől, hogy lehet hinni a neten olvasható olyan dolognak, hogy a RockChip RK3066 jobban teljesít játékoknál és üzemidőben is jobb, mint a AML8726??
valakinek tapasztalat esetleg?
köszönöm!42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
peestike
őstag
nagyon jó a video, lényeg megvan kábé
nem nagyon nézegettem még a prestigo-t, így tablet vétel előtt,
de video alapján lassan az a kérdés, hogy Prestigo vagy WayteQ xTAB-70dc.....
ilyen pézért persze.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
peestike
őstag
sziasztok!
néztem ezeket, majd ha lesz valami info, akkor legyen kedves egy hozzáértő adjon tanácsot, hogy az az 5.000 forint különbség melyik irányba dőljön esetlegesen.(myaudio 30K, másik 35K)
köszönöm előre is!
üdv.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
peestike
őstag
sziasztok! olcsó(bb) tabletek közül melyiket ajánlanátok? csak net, meg film, nem baj ha lenne mini hdmi, 7-8 coll, és magyar garancia azért jó lenne. gondolok itt myaudio, concorde, wayteq. köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest