- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
zebede #78273 üzenetére
Köszi!
Van náluk áfamentes szállítás, csak nagyon lassú, éppen 4 hete várom tőlük a kocsiba rendelt kameráimat, még semmi nyomuk...8"-osat kívánt az asszony, a végén ő veszi majd, én csak piackutattam.
Nem szeretne túl nagyot hurcolni magával, bár nemigen hagyja el vele a lakást.
4-5 éve volt egy ZTE V970-em (MT6577), ahogy mondod, abban is a GPS volt a gyenge láncszem, minden tuning ellenére is használhatatlan volt, az idő 90%-ában nem talált pozíciót. Aztán nemrég volt nálam egy Helio X20-as Xiaomi Note 4, az sem győzött meg, nagyon melegedett, a romcserével kapcsolatos nehézségekről nem is beszélve (téglaként érkezett a telefon, végül hálistennek sikerült megmenteni).
Kétségkívül érezhető a fejlődés az MTK háza táján is, de ég és föld a felhasználói élmény, amióta felsőkategóriás telefonokat használok, már a piacot sem követem, mert nem tervezem a cserét, mint régen mindig (a ZTE után bő 3 évig volt Lenovo K910, most 1 éve Huawei P10). -
Moleman
addikt
válasz
zebede #78269 üzenetére
Ez a Global Mi Pad 4 akkor jó választás lenne? Szimpatikus, hogy Snapdragonos, elég rossz élményeim voltak az MTK procikkal a múltban.
-
Moleman
addikt
Sziasztok!
8"-os 1080p tabletet keresnék a barátnőmnek képregényolvasásra, általános böngészésre, talán youtube videózásra. 4G nem szükséges.
Hol húzódik a használható kategória határa? Minden beszerzési forrás játszik, nézegettem Banggoodon pl Cube-okat, 25-50 ezer ft között vannak nagyjából (az 50-es kategória már Helio X20 vagy X23, kicsit overkill erre a használatra, de sose árthat a plusz erő), dualbootos Windows-osok is szóba jöhetnek, itthon barátibb áron Huawei M3 Lite-ot találtam, de harmatgyengének tűnik a kínaiak mellett, na meg főleg a Huawei P10 mellett, amit napi szinten használ.Kicsit valahol maga a tablet kategória szükségessége sem indokolható a médiafogyasztási szokásainkat tekintve, van saját asztali gépe, céges ultrabookja (ő mondjuk kevésbé használja saját célra), telefonja, ebook olvasója, a hálóban okostévé, én személy szerint soha nem vennék magamnak tabletet, de ha már felmerült a gondolat, utánajárok.
Előre is köszi!
-
Moleman
addikt
Sziasztok, autóba keresnék navigációhoz tabletet, mert a régi Win CE-s PNA-k már évek óta nem fejlődnek (hiába osztályon felüli a GPS vevőjük).
7", legalább 1024×600-as felbontás (1280×800 preferált, de azok úgy láttam, jóval drágábbak), minimum 2 mag, 1 giga ram, jó GPS (3G-re nincs szükségem, de úgy láttam, együtt járnak), lehetőleg fekete szín. Elsőként a Wayteq xTab-X7 ragadta meg a figyelmemet (eddig is Wayteq PNA-m volt), az ára sem vészes, 30 ezer körül kapható. Hasonló áron jobb, vagy olcsóbban kielégítő masina létezik? (Újonnan venném, külföldi rendelés is szóba jöhet, de komoly árelőny kell, hogy a hazai garanciát ellensúlyozza.)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest