- skoda12: Webshopos átverések
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
kelzsoca #49110 üzenetére
Sajnos nem tudom, fizikailag kissé távol van tőlem, meló miatt meg nem tudok eljutni egy mm-be pl megtapizni . Illetve a wayteq felé húz a szivem miattatok, de dönteni kellett, megrendeltem az alcort, aztán ha nem jön be csere wayteqre. Sajna limitálva vagyok, csak itt tudom/tudtam megvenni, kicsit csalok miatta.Nem túl SZÉP megoldás de a legolcsóbb számomra.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
tjb007 #49105 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek, kb ezekre gondoltam én is. Még versenyez a wayteq féle 8-as is, de az csak kizárólag a support miatt.Mármint a hazai közösség supportja miatt.
Esetleg pro/kontra az alcor ws 79qci? Mindkettőröl olvasni hideget, meleget.Az 1 gb ram kárpótol vajh a kisebb közösségi támogatás miatt?
Nehéz kérdések ezek -
DeadMeat
nagyúr
Üdv
[link] Innen kellene tabletet választanom, olyan 70 ezer a keret.de jó lenne, ha alatta maradna azért, vennék mást is.
Átlag (kicsit néha erősebb) felhasználásra kellene, néha kocsiban is, nem baj, ha van gps, de az sem ha nincs.Bika hw, bf4 commander app szereti sajna. 2gb ram kell vajon nekem most, vagy a jövőben?
3g sem fontos, telefont meg tudom osztani, ha kell.
Ne legyen nagyon ronda..Kis kellemes, szolid.
Help!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Jövedelem
- Bluetooth hangszórók
- Autós topik
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- Lexus, Toyota topik
- Gumi és felni topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3 db (130 / 131 / 132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest