- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ANT
őstag
válasz
Hegyirabló #50497 üzenetére
Persze, én is töltöm mindenféle micro usb-s töltővel.
Szerk: ezt a töltőfejet pedig le lehetne tesztelni egy másik (biztosan jó) USB kábellel. Vagy ennek a kábelét egy másik töltőfejjel. Több variáció nincs. -
Bátor75
tag
válasz
Hegyirabló #50497 üzenetére
Persze, hogy megpróbálhatod, sőt... Kéne is próbálni, mert ha azzal megy a töltés, akkor a töltő halt meg....
-
-
ANT
őstag
válasz
Hegyirabló #50494 üzenetére
-
Sziasztok!
KollégaNŐ szólt, hogy nem tölt a Lenovo tabletje a hálózati töltőről. Mondtam neki, hogy töltse addig USB-ről. Így tölti is neki, csak hát ugye nagyon lassan. Behozta az asztali töltőt. Ennek látszólag nincs semmi baja.
Nekem nincs tabletem, de nekem gyanús ez a töltő. Tablethez adnak töltőfejes hálózatit, nem csak öntött kábelest? Emellett nem kevés egy kicsit az 5V? Nekem ugyanis az a gyanúm, hogy ez nem tablet töltő.
Köszi előre is!
-
becksim
aktív tag
Sziasztok!
Megjött a Concorde Amazon a gyerekeknek, ez az első androidos cuccom, szóval lehet, hogy nagyon alapokat fogok kérdezni, de van ami nem tiszta.
A tárhely pillanatok alatt elfogyott, ezért feltettem rá egy egy prerootolt kitkat-et, ami egy időre megoldotta a problémát, de már megint necces a helyzet.Amit nem értek, hogy a belső memória mintha két "partícióra" lenne osztva, van egy 7-800 megás, meg a maradék 4-5 giga, ezen kívül még az SD kari amit beletettem. Ezt a kettő belsőt nem lehet valahogy egyesíteni? Ha igen, akkor hogy?
-
Szputnyik
csendes tag
Sziasztok
Két tablet között vacillálok
Samsung Galaxy Tab S 8.4 vagy Lg G Pad 8.3 A Samu 287,39 € az Lg 179,39 megoldható mindkettő, de a kérdés megéri e az arat a samu ? -
SpeedR
őstag
A legolcsóbb árkategóriás kínai tabletek közül melyik a leginkább best buí ajánlat jelenleg? Teljesen alap dolgokra kellene, web, email, stb, szóval nincsenek nagy elvárásaim, de örülnék ha 2 magos lenne, és a kijelzője megütné a közepes szintet. 10-15e-s kategóriában gondolkozom.
-
Predator2
addikt
válasz
this is life #50488 üzenetére
De ez az említett tablet nem vált, és pont ez a baj, így muszáj voltam törölni a messengert és az alap appot hagyni, amig az engedi. (mert egy idő után tiltja)
Nálad automatikusan átvált messengerre?
-
Hoffer
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy tabletet jegyzetelésre, netezésre, némi kis játékra alkalmanként!
A telefonom ott van mellette szinte minden másra!
A neten terjedőben vagy egy 7"-os HYPORO A23 4.2 Jelly Bean tábla!
Mik erről a tapasztalatok? Meg szabad venni ezen a nevetséges áron? Használható valamire egyáltalán? -
-
Tenager18
senior tag
Sziasztok !
Szeretnék Kínából tabletet rendelni. Tavaly már vettem tőlük egy gépet, pozitív tapasztalataim vannak, vámot nem kellett fizetni, és a gép is tökéletes volt. Most ezt a gépet néztem ki : LINK . Kérdésem, hogy valaki próbálta már ezt a tipust, vagy tud róla valamit, mennyire megbízható ?
Köszönöm
-
én is régóta nézelődök tabletek után, de már lassan vásárolnom kellene. 8", minél jobb felbontással és persze minél alacsonyabb árral
elsősorban .pdf-eket olvasgatnék tömegközlekedésen, sok képpel, ábrával, jó lenne ha ezeket folyamatosan vinné. android preferált, meg az, hogy könnyű legyen.
dell venue 8 pl.? [link]
vagy lenovo yoga [link]
esetleg egy asus? [link]vagy van, ami olcsóbb és megfelelő erre a célra, de minőségi kialakítású?
köszönöm
-
Predator2
addikt
Helló
Anyumnak van egy Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8.0 tabletje, sokat használja facebookozásra, volna egy olyan gond, hogy amikor fb-on belül megnyit egy üzenetet a tablet látszólag behal és nem lehet vele megjeleníteni az üzeneteket, csak akkor ha külön megnyitja a Messenger alkalmazást.
A hiba engem arra emlékeztet mintha nem tudna felbontást váltani. Biztos, hogy a messenger.el van a gond mert próbáltam több fb klienst is és mindig csinálja.Mit lehet a problémával kezdeni, hogy megoldódjon?
Illetve, aki használ tableten fb kliesnt és hozzá a (kötelező) messenger appot az legyen kedves nézze meg nekem, hogy amikor egy ismerősének üzenetet akar küldeni fb-on keresztül akkor automatán behívja e a messengert!?THX
-
d@vee
őstag
Na figyeljetek: egy e-book olvasó vagy egy nagyon olcsó tablet? Csak olvasni kellene. E-book mellett szól az e-ink kijelző, de az csak 1 funkciós, a tab viszont több. De a tabnak meg hamarabb merül az akksija meg fárasztja a szemet. Most csak olvasni kellene ,könyveket, de jó volna ha tudna picit többen, ha néha az ágyból akarnék netezni, ne kelljen a gép után nyúlni. A határ max 15, jöhet használt gép is.
-
Szatura
aktív tag
CHUWI VX3 használ (használt) ilyet valaki? tudom kisebb, de a számok magasak...
-
Szatura
aktív tag
Üdv
Van egy Galaxy 3 8.0 táblagépem, elég volt belőle, szeretnék egy jobbat (sokkal jobbat) hasonló vagy nagyobb méretben.
Androidnál maradnék, létezik olyan kütyü amin legalább olyan sebességgel tudok netezni mint egy normál asztali pc esetében? -
Kris87
aktív tag
Sziasztok!
Van egy WayteQ xTAB-100qcr tabletem, ami szerencsére a relatív panaszmentesek közül való, de ettől még a programtelepítések és frissítések iszonyatosan megfogják, ilyenkor használhatatlan percekig, nagyon idegesítő. Frissítés / telepítés után viszont nagyon gyors, gyönyörű képe van, nagyon sokáig bírja az aksija.
Szeretném lecserélni egy olyanra, ami a fenti pozitív dolgokat tudja, de nem lassul be használat közben. Mit javasoltok 10" környékén, ha 3G nem szükséges. az ár maradjon 80 K alatt lehetőleg. Köszönöm előre is!
-
EnderMauL
csendes tag
WayteQ xTAB 7x GPSként történő használatához folyamatos mobil internet kapcsolat szükséges? Szóval, ha kocsiban akarom használni vennem kell egy mobilinternetezésre alkalmas simkártyát is bele?
-
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
Ez mennyiért lesz jó vétel?
MyAudio Next Q73G ,még nincs ára.
-
kovacs65
őstag
válasz
trialboj #50469 üzenetére
Én már több éve így olvasok. Papírkönyvet nem veszek, drága és sok helyet foglal.
Régebben 5,7"-on (Note 2), most 6,5-en (Xperia Z Ultra) olvasok.
Egy jó readerrel az olvasás élvezete ugyanaz.
Max a céleszköz (e-book olvasó) annyival jobb, hogy jobban kíméli a szemet, mert általában nincs háttérvilágításuk. -
tyuli76
tag
Sziasztok.
Jo ideje kisérem a topicot,és ez miatt sokszor változott h, mit vegyekA hdmi jo lenne,h ösze tudjam kötni a tv-vel.Egy kicsit képbe is vagyok,mivel már a 3,kinai telefonom van.Szeretnék egy tabletet,ami jo a gyerekeknek is meg néha nekem is
gyors böngészö,vigye a jobb játékokat,tudjak filmet nézni össze kötve a tv-vel.Ez a 2 maradt fent,de ha tudtok jobbat ne tartsátok magatokban
Alcor Zest Q813IS
WayteQ xTAB-79qci
Az elsön több gari van,dupla memoria.Estleg vegyek olcsobbat és vegyek egy miracastot hozá?[link] -
trialboj
őstag
Üdv,
Arra lennék kíváncsi, hogy mennyire szokatlan, vagy zavaró dolog, tableten könyvet olvasni? Fárasztóbb mint a nyomtatott papírt?
Többnyire erre kellene, illetve Ingress-t is kipróbálnám vele. (3g, nagyobb aksi szükséges, és android szoft)Lenne valami opció ami mindkét elvárásnak megfelelne?
kösz
-
ANT
őstag
válasz
zsigus #50459 üzenetére
Én Predator 8-at használok. Amit már leírtam korábban, azt most nem ismételném meg.
Viszont itt egy ma reggeli screenshot a lemerített akkuról. Csak netezés + pdf olvasás volt, a kijelző fényerő pedig kb. 30%-ra le van véve.(Eddig még nem találtam root szoftvert/leírást, pedig az engem is érdekelne!)
-
buca84
őstag
Melyik mediatek chipsettel szerelt tabletet érdemesebb beszerezni?
Amelyikbe MTK6592 vagy MT8392 van? (FnF iFive mini 3GS vs Teclast P89 3G) -
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
A téhomos galaxy tab 3 7.0 wifi mennyire vállalható?
Meg ér 24ezret? Kapni ennyiért jobbat, újat, magyarba garanciával?
Netezésre lenne használva csak. -
tjb007
nagyúr
válasz
pavika #50461 üzenetére
Igen, van benne (mint minden MediaTek processzoros tabletben).
(#50462) zsombi54
Igen, lehetséges, ezekkel kompatibilis a Q10: [link]
Fogod a sticket és rádugod az OTG kábelre/adapterre, ennyiből áll a csatlakoztatás. Ha nem csatlakozna a hálózatra meg kell nézni az APN beállításokat, és a szolgáltatónak megfelelően be kell állítani. -
zsombi54
csendes tag
Helló!
Vettem egy Concorde Q10 tabletet(android 4.2.2. van rajta) amivel nagyon meg vagyok elégedve( csak ajánlani tudom, ár érték arányban) de lenne egy olyan kérdésem, hogy lehetséges-e rá a telenoros (vagy egyéb) webstiket csatlakoztatni és hogy ha igen? Ha esetleg más fajtát szeretnék csatlakoztatni akkor mit kell állítani? Előre is köszi -
pavika
tag
Sziasztok!
A Lenovo A3500L (A7-50) tabletben van gps? Valamelyik oldalon azt írják, hogy igen valahol pedig hogy nem.
Előre is köszi! -
lorcsi
veterán
elhiszem hogy jobb, meg még azt is hogy hosszabb távon sokkal jobban megéri egy drágább és erősebb kiépítésű
viszont arra meg drágának találom a közel 40k-t, hogy csak pdf olvasgatásra használjam...néha egy kis net..böngészés..stb..
a t61-et csak egy még ettől is komolyabb tudná kiváltani...alapvetően pedig nem innen indult a tablet tervem -
zsigus
őstag
Úgy döntöttem egy pár héttel ezelőtt, hogy elhalasztom a tab vásárlást (Vega Q7108), és egy kicsit többet szánok rá (+ feljebb lépek egyet a kijelzőméretben)...
A 8"-os tabok közül egy Alcor Zest Q813IX vagy egy NAVON Predator 8 között vacillálok.
De az a baj, hogy nem túl sok infó van a Navon-ról.Főleg netezésre és játékra lenne használva, vajon az RK3188 és az A31s között mennyi difi van teljesítményben?
A Navon-nak talán egy picit szebb lehet a kijelzője (1280x800, szemben az 1024x768-al), és szvsz szebb maga a gép is. BT, GPS, kamera nekem nem fontos.
Aki esetleg Predator 8-at vett, meddig bírja szuflával? És a kijelzők közötti különbség mennyire lehet szembetűnő (főleg az izgatna a kettő között, a Navon javára +26 ppi a felbontásbeli különbség)?
Nem okoz gondot az alkalmazásoknál a 4:3-as képarány?
Egy árban van mindkettő az edigital-nál (34.900 Ft).
(a Navon-ra létezik root?)
Köszönöm a választ.
-
Yany
addikt
A5500-zal kapcsolatos tapasztalat: éjszakánként 1%-ot merül bekapcsolva hagyott WiFi-vel (SIM még nincs benne).
-
lorcsi
veterán
válasz
lorcsi #50455 üzenetére
találtam még egyet..
ő menynire best buy a kategóriájában ?
ill. ami lényegesen jobb az melyik lenne?
és menynivel drágább? -
lorcsi
veterán
droidos tabletet szeretnék..:
- hány hüvelykes legyen a kijelző? 7'-10'-ig okés..
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? tök mindegy, inkább az ár a fontos
[I]- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? inkább itthon (aprón pl. ), de ha olcsóbb kintről a sokkal gyorsabb és megjön max 2 héten belül akkor okés
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) böngészés és pdf olvasása
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? 20k +/- 1-2knem ártana egy hdmi kimenet is és a bővíthető sd..
első körben egy WayteQ xTAB-70dci gondoltam..
-
szimla65
aktív tag
Sziasztok!
Már érdeklődtem itt tablet vásárlási szándékkal,és most találtam két márkát ami tetszik. Kérlek benneteket segítsetek dönteni.1, AKCIÓ! ACER ICONIA A1 - 16GB TABLET,GARANCIÁVAL,
Új,1év gari 39900ft2,Lenovo Yoga Tablet 8 (16GB, WiFi)
Kb még 6 hónap garancia van rá 39900ftSzívesen várom a véleményeteket.
Köszi
ui: root recoverí,custom rom előny de nem feltétel -
Zeki
nagyúr
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
8"-os tabletet szeretnék venni. A kiszemelt a egy Alcor Zest Q813I SWH. Auchanba 36.990Ft-ba kerül a 2/16GB-os. Semmi extra elvárás nincs, csak a minél több gari és a megbízható működés. -
keszo
őstag
Hali!
Innen a hardverapróról lenne véve tab, ezek közül melyik az ajánlottabb?
Asus Transformer Pad TF300TG 32GB HSPA+ GPS WiFi
Samsung Galaxy Note 10.1 (N8000) WIFI+3Gsürgős lenne
Előre is köszönöm
-
anonym1s
őstag
válasz
tjb007 #49603 üzenetére
Hali.
Visszakuldtem a toshibat es vettem egy 10.1"-es galaxy tabpro-t amit ajanlottal.Ez igen! Ez mar tablet! Ehhez kepest a toshiba elegge le van maradva, a pipo, prestigio, meg a tobbi kinai hulladek a kozelebe sem er.
Kicsi, vekony, konnyu, hibatlan kijelzo, jo kamera, teljesen akadasmentes rendszer. Roviden: szep es jo
Engem nem tudtak lazba hozni a tabletek eddig, de egy ilyet vennek magamnak is ha nem lenne ilyen draga
Kossz az ajanlast!Akinek 10.1"-es galaxy note 3 van, megtenne hogy beirja ide a pontos mereteit?
Venni akarok a tabpro-hoz egy tokot, de tabprohoz alig arulnak, ellenben note-hoz van tobb fajta is, es a note 3 ranezesre ugyanolyan mint ez a tabpro. Meglehet, hogy csak a processzor, ram meg tarhely a kulonbseg, minden mas (beleretve a hazat is) ugyanaz. -
Kazasi
tag
válasz
kelzsoca #50444 üzenetére
Igen,ezt már én is néztem csak még meglehetősen kevés felhasználói visszajelzés van róla.Láttam a Mobilarénás tesztet is... Egyébként eléggé korrektnek tűnik.
Arra tudnál válaszolni,hogy hozzávetőleg mikorra várható újabb SoC-val szerelt tablet itthon? PL: RK3288 vagy Tegra K1?Hoznak-e akkora előrelépést amiért megéri várni 3-4 hónapot? -
kelzsoca
félisten
válasz
Kazasi #50443 üzenetére
Esetleg nézz rá a WayteQ xTAB 9 tabletre.
-
Kazasi
tag
Üdvözletem mindenkinek!
Olyan tabletet szeretnék maximálisan 65000 forintig, amely 8-10,1 coll közötti,fHd, fHD+ IPS vagy PLS kijelzővel rendelkezik,magyarországi,boltban vásárolt, honi garanciás készülék.Fontos a problémamentes, folyamatos működés,akadásmentes használat.Játékra nem lenne használva,kizárólag net,ebook.Üzemidő legalább átlagos szint.HDMI előny, képarány nem fontos.
Köszönök minden segítő szándékot!
-
truecolor16
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Navon Platinum 10 tabletem szoftver hibás mindig lefagy , valami gyári szoftvert tud rá valaki segíteni ? A navon.hu nem találtam egyáltalán...Köszönöm
-
student
őstag
Ha valakit érdekelne LG Gpad 8.3 180€-ér ~ 54k de magyarországra hozzájön még egy 15€ szállítási ktsg.
-
ANT
őstag
Milyen alkalmazásnál tapasztaltál akadást? Én másfél hete használok egy ilyen tabot, de eddig akadás nem volt nálam. Igaz, a bekapcsolás után az első dolgom volt felrakni a Nova launchert. (Na jó, a második, a Play automatikus frissítésének letiltása után.
) Játékok, böngésző, filmek is mennek simán.
Az alkalmazáskezelőben tudsz átpakolni az SD kártyára. De ez nem a külső SD-re megy, hanem a belső tárhely SD kártyának elnevezett "partíciójára". -
afekete
csendes tag
Sziasztok!
Nézegettem tabletet magamnak és a gyereknek. Amit szeretnék:
- legalább 7"-os, de inkább 10"
- új
- itthon szeretnéd megvásárolni, cask ha nagyon nincs más opció, akkor külföldről
- nekem mindenképpen kéne Bluetooth, jó volna GPS és mindenképpen Androidos. Amit én használok alakamazás - GPS, OBD II olvasó az szerintem nem erőforrás igényes, de a gyerek játszana rajta (nem tudom milyen játékokkal) Telefon funkció nem érdekel.
- max kb 75e tudnák árban elmenni
- nem baj ha van rá 2 év garanciaNéztem a Prestigio MultiPad 4 Quantum 9.7-t. Ez tetszett, főleg kép minőség, csak:
- Elég a 8G belső memória játékoknak is? Mert úgy halottam a külső flash kártyával nem használható programok telepítésére. Igaz ez?
- Birja a processzor a felbontást?
- GPS nincs rajta. LEhet ezt külső antennával megoldani, vagy eszélytelen/túl drága?Úgy általában Android nagyon nem támogatja az Adobe FlashPlayer-t. Működésre bírható rajta, vagy job ha elfelejte. Ha működésre bírható, milyen kompromisszumokkal?
Más hasonló tablet esetleg?
Köszi,
Attila -
keszo
őstag
Segítsetek légyszí!
Ismerős akar venni használt tabot.
Ezeket nézte ki:
Samsung Galaxy Note 10.1 (N8000) WIFI+3G
Samsung Galaxy Tab 3 10.1 32GB GT-P5210
Asus Transformer Pad TF300TG 32GB HSPA+ GPS WiFi
sorrendben melyik az ajánlottabb?
( tekintsünk el a garitól, nincs bill. sem )Köszönöm
-
Fabor
csendes tag
Ma reggel kézhez kaptam a Navon Predator 8 névre hallgató tablettát. Az első fél órában 1x indult újra csak.
Első kézbevételnél furcsa, hogy fémes, ezáltal jobban lehet érezni a melegedést. Néha mintha kicsit belassulna, de nem egy felső kategóriás készülékről beszélünk, amúgy minden rendbe vele. Belső tárhely ~1gb "SD kártya" 4gb. Hogy lehet belső tárhelyről SD-re másolni? Csak rootjoggal?
-
gilba
csendes tag
Esetleg ez a tablet?
LENOVO IdeaTab A1000L 7" 8GB 59-385925 -
fezsoo
aktív tag
Sziasztok.
Milyen gép ez a E-BODA REVO R80 BT ?
Mik lennének hasonló paraméterekben, tudásban a vetélytársai?
-
gilba
csendes tag
Sziasztok!
Androidos tablet-et kellene vennem ajándékba. A rá szánt összeg max. 30eFt.
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
atala
addikt
válasz
tjb007 #50431 üzenetére
Köszi. Te melyiket ajánlanád? Elvileg ugyan azt tudják, csak az Alcor 2 év garis. ja, és az akku nagyobb benne.
[alcor_zest_q813ix] -
EnderMauL
csendes tag
Sziasztok. Egy tablet vásárlásán gondolkodom és ebben kérném a segítségeteket.
- hány hüvelykes legyen a kijelző?
7" körül elég, ha kisebb az sem nagy baj
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Új
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
Itthon, Debrecenben ha lehet
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Internetezés, skype, autóban GPS-ként
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?
25-30 ezer között maximum. De inkább kevesebbA tabletet nem én használnám, hanem szüleim, akik nem rendelkeznek túl nagy számítógépes ismerettel. Emailek megtekintésére, képnézegetésre, kis böngészésre és főként skype-ra használnál (előlapi kamera mindenképpen kell). Jó lenne a GPS ként is lehetne használni.
Tescóban akciósan kapható most Navon Platinum Explorer GPS tablet. Paraméterei:
7" kapacitív 5x multitouch érintőkijelző (800x600), Mali-400 3D grafikus gyorsító, G szenzor, Wi-fi, GPS vevő
1080p HD-video, Android 4.0 + szivargyűjtós töltő és autóstartó. 1,2 Ghz processzor, 8 GB memória
27 ezerért.
Erről a fajtáról esetleg vélemény, tapasztalatok.Előre is nagyon köszönöm a válaszokat.
-
atala
addikt
A két proci közül melyik a jobb?
MediaTek MTK MT8125 Quad-Core Cortex A9 1.2GHz
Cortex A9 SOC, 4 magos magonként 1.6 GHz órajellel (Rockchip RK3188) -
Yany
addikt
válasz
csemberlen #50424 üzenetére
(dupla, bocs)
-
Yany
addikt
válasz
csemberlen #50424 üzenetére
Pedig a MyAudio nem is az én kezeim közt viselkedik így, szóval felhasználói szokásokra is kár fogni.
No, közben megjött a 3G-vel felvértezett Lenovo A8 A5500-as 8"os tablet.
Toljak ide mondjuk AnTuTu eredményeket? Kérdések?Addig is ha van valakinek 3G nélküli A5500-asa, betehetné ide a saját AnTuTu eredményét...
-
vapor X
csendes tag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne h már 2 napja nem tudok fészre felmenni Asus memo pad FHD10 tableten, mindig azt írja ki h Facebook alkalmazás leállt...
letöröltem, majd ismét feltennem play-ről de semmi változás...
minden más jó amúgy rajt...
mobilon bejön meg szgépen is...
mi lehet a gond?? -
sagesz93
addikt
Akkor szoktak ezek az olcsó gépek ilyeneket produkálni, ha pl. a play áruházból alkalmazásokat frissít a gép a háttérben. Olyankor tényleg jobb, ha nem nyúl a géphez az ember. De egyébként ilyen borzalmas hosszadalmas behalást a mai gépektől nem igazán láttam még. (persze biztos el lehet érni valahogy)
-
Halfer
tag
Sziasztok! Ha az a cél, hogy egy közel 8 vagy 8 colos tabletet vegyek szűkös keretből és legyen rajta legalább egy kamera akkor a Concorde vivo 7.85 colos 26 ezerért jó választás vagy akad jobb, top 35 ezerért? Köszi előre is.
-
Yany
addikt
Az ilyen 20e Ft-os cuccoktól csak én fázom? Volt már a kezeim között Concorde és MyAudio is (ez utóbbi IPS paneles és az akkor 50e Ft-ba kerülő kategóriából volt), de mindegyik brutál módon belassult. Nem lagolt, hanem konkrétan fél-1 percek teltek el, mire lereagáltak egy-egy mozdulatot. Mindegyik megy faszán a bekapcsolást követően, majd 5 perc használat után fullra használhatatlanná válnak. Ilyet Nexus 7-tel, iPad-del, stb még nem tapasztaltam...
(félreértés ne essék, nem fikázni akarok és nem is kezdőként írom e sorokat, ugyanis fejlesztek is androidra, de nagyon kíváncsi lennék, hogy a mai alsó árkategóriás cuccok megbízhatóbbak-e)
-
patomi
őstag
Sziasztok
Ezzel a készülékkel van valakinek tapasztalata,illetve véleménye róla?
Alapvetően az Alcor Zest D714I a kinézett cucc. Akkor meg is kérdezném,hogy alap,egyszerűbb játékokra elég e hardveresen az Alcor (Sonicjump,Angry birds)? -
atala
addikt
Néztem két alcor gépet. Eltekintve a RAM, és ROM-ról melyik jobb?
[Alcor Zest Q813IS]
[Alcor Zest Q813IX]
Esetleg még ez:
[link] -
atala
addikt
Egy ismerősömnek keresek tabletet az alábbi feltételekkel. Mit tudnátok ajánlani ami ár/érték arányban a legjobb?
8 coll, 1024x768 felbontás, IPS kijelző, 1 GB, de lehet 2 GB RAM, 4 magos proci -
Lipton
őstag
válasz
Polllen #50408 üzenetére
Szia, Lenovo s6000l az edigitalban 55k. Ugyan ezt futottam vegig par hete es lenovo lett. Stabil, akku sokaig birja, gyors, jo wifi (itthon) de az ipad-hoz kepest jobban latszik valahogy a tapi nyoma rajta es nem olyan "finom" a tapi mukodese (nyilvan nem ugyan annyi az ara sem...).
-
Zeki
nagyúr
válasz
tauhiri #50407 üzenetére
A gyártókat kérdezd meg, hogy megy a modemeddel a tabletjük.
Amúgy meg mindenkinek ajánlom A BESTBUY 7"-os GPS-es, IPS kilezős, 2 SIM KÁRTYÁS (3G mobilnetezés is) 1/8GB-os Cube talk 7x négymagos tabletet!
Vámolással is megvan 100 dollár alatt! -
GZoli7
senior tag
-
JBela72
újonc
Köszi
ez kár
g2 vagy sony sp telefonok mhl kompatibilisek de a tv nem, ezeket valahogy fel tudom varázsoli mert mhl kábellel ez sem ment gondolom tv miatt
http://www.argep.hu/popup.asp?pid=288723254&pnr=10001&foto=1
ezt a kábelt próbáltam g2 nem látta, így vissza is vittem
kélek segíts köszi Béla -
-
Polllen
félisten
Sziasztok,
10"-s tabot szeretnék vásárolni 40-60k környékén.
Amire használva lenne:
- minimális böngészés
- kártya játékok (főleg pasziánsz)
- hang és videó chatIPS kijelző jó lenne.
Mit tudnátok ajánlani? Itthoni vásárlás lenne, a hazai gari miatt.
-
tauhiri
csendes tag
Senki nem tud segíteni???? SOS!
Sziasztok kedves Hozzáértők!
Nagy segítségre volna szükségem. Az anyu sajnos kórházba készül és gondoltuk vigyen magával egy tabletet. Tehát olyant, amivel lehet netezni és nagyon (NAGYON) olcsó
Vett is szépen egyet, de az nem megy a net stick-kel. Ezért most keresünk egy másikat. Ami van: UPC net Huawei E3131. Tényleg a legalapabb, legolcsóbb készülékre volna szüksége, de olyan, ami megy ezzel. Tudnátok segíteni, mert én sem értek hozzá jobban
Köszönöm szépen! -
Merlini
tag
Egy ismerősünk előfizetésében van 1GB mobilinternet, amit régi telefonjába nem tud használni.
Kinézte ezt a márkajelzés nélküli akciós phable-et http://www.csak1nap.hu/termek/media/?product_id=48075, hogy akkor ezzel tudná használni a mobilinternetet is.Van valami márkásabb ilyen phablet a magyar piacon rendes garival, ami hívásra és mobilinternetre is alkalmas?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest