- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Én is csak annyit tudok írni, hogy előfordul. Két évvel ezelőtt volt vele gond bőven, manapság viszont már elenyésző azoknak az alkalmazásoknak a száma, amik nem hajlandóak elindulni.
(#51693) bostone
A Nexus 7 (2013) legutolsó ára, amikor még lehetett kapni 60e forint volt. Ennél olcsóbban (sőt, jelen pillanatban ennyiért sem) Full HD kijelzőt, erősebb négymagos processzort (nem RK3188) és 2GB RAM-ot nem fogsz kapni.
(#51699) tvamos
Nekem is van, idén lesz két éves, de nincs vele semmi problémám.
-
-
GeronimoTama
tag
Sziasztok!
Vettem egy Asus Memo Pad HD 7-et és olyan problémám van hogy a kamera felvétel közben iszonyatosan szaggat és a felvett videó is ugyanolyan darabos, illetve youtube-on látom hogy real racing 3-aznak ezen a típuson de én nem tudom letölteni mert nem engedi a play. Ebben a kettő dologban kérném a segítségeteket hogy mitől lehetnek ezek a problémák? http://prntscr.com/4eegnz
Válaszokat előre is köszönöm!
-
maestro87
őstag
válasz
maestro87 #51676 üzenetére
Erre valaki?
Sencor honlapon nem találtam semmit.Típust javítom: Element 7 V3.
-
XAB90
újonc
Az Evolio X7-ről engem is érdekelne a véleményetek.
Mert jelenlegi árán ez is bekerült a kalapba, mint lehetőség.
-
bostone
addikt
Egy Nexus7 II vagy Lg G Pad 8.3-hoz hasonlatos fegyverzettel ellátott, mégis szerényebb árazású Tabletet keresek. Fő szempont: nagy hardware igényű játékok futtatása. Van remény?
-
lenox
veterán
válasz
tjb007 #51668 üzenetére
Mennyi kompatibilitasi gond szokott lenni intel procival? Valahol azt olvastam, hogy elfordul.
Amugy 2012-es Nexus 7-hez kepest a 7 collos g pad majdnem dupla annyi ideig birja egy feltoltessel, legalabbis az en Nexus 7-em kb. 6 ora utan merult le, az lg meg 10 ora felett birja, igen elegedett vagyok vele.
-
tjb007
nagyúr
válasz
cantus #51681 üzenetére
Itthonról a YooBao powerbankok ajánlottak, külföldről pedig a Xiaomo Mi Power Bank, de utóbbit csak megbízható helyről, ugyanis elég sok silány minőségű hamisítvány létezik belőle.
(#51686) dorika87
Az a probléma, hogy ebben az árkategóriában akármilyen szám is van odaírva a kamera mellé pocsék minőségű képeket fogy csinálni, de ha a minél nagyobb megapixel szám a lényeg, akkor ConCorde tab KRONOS IPS vagy Alcor Zest Q813IX.
(#51688) antibes2000
1-1,5-2 hónap. Ezeknél az új processzorra épülő modelleknél egyetlen egy cél volt, mindenki más előtt kihozni. Minden más csak másodlagos.
Amúgy meg jellemzően inkább szoftveres hibák vannak, amiért meg a SoC felel, azok szinte biztosan meg fognak maradni. -
Ezekiell
veterán
Hello!
9-10 colos gépet szeretnék venni, akár Kínából rendelve is. Az árlimit 200 dollár körül van. Nézegettem már párat, de nem tudok dönteni, sajnos mostanában eléggé kiestem erről a területről
Win 8.1 lenne a legjobb, de nem zárkózom el az Android elől egyátalán.
A kinézettek:
Onda v975W (Win 8.1)
Cube Talk 9X (Android)
Teclast X98 (Android/Windows hekkelhető rá)
Teclast X98HD (Android/Win 8.1, melegedési problémák és szar aksi?)Melyik legyen? Vagy ha van ezeknél jobb ár/érték arányú cucc, akkor várom a javaslatokat! Köszi!
-
Gabor.Sz
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy erről a tábláról mi a véleményetek? [link]
A paraméterek alapján egész jónak tűnik, és a 24 hónap garancia sem elhanyagolható tényező.Válaszotok előre is köszönöm!
-
dorika87
őstag
Sziasztok! Még új vagyok itt. Anyukámnak szeretnénk tabletet vásárolni, elsősorban fényképezésre szeretné használni a nagy kijelző miatt. Tehát fontos lenne, hogy minimum 7 colos legyen a kijelzője és a hátoldali kamerája 3 megapixelnél ne legyen kisebb. Persze az lenne a legjobb ha minimum 5mp-s lenne, mert eddig egy asus nexus 7-en próbált fotókat készíteni, és az nagyon tetszett neki. Viszont nem nexus árkategóriában nézelődünk. Jobb lenne 30-35e körül maradni.
Mi most a best buy vétel olyan tabletből aminek jó/elfogadható a kamerája az árkategóriájában? Köszi előre is. -
Kar07
tag
Szia!
Kb. egy hónapja vettem a gyereknek Draco tabletet. Csak játékra és youtube videó nézésre használja, eddig minden ment vele (komolyabb játékok is).
Viszont elég sokat játszik egyhuzamban és így az akksi max 4 órát bír. Játék alatt persze melegszik kicsit, de nem vészesen, netezés alatt nem.
Ami számomra kényelmetlen, az az írás, 7"-os kijelzőn nekem kicsi a 'billentyűzet', de ez ugye attól függ ki használja és megszokás kérdése is.
Minőséggel nincs gondom, de ez az első tabunk, nem tudom mihez hasonlítani.A többiek által ajánlott WayteQ xTAB-7X Quad többet tud ha jól tudom (pl.: GPS, 3G, 2 SIM foglalat). Neked kell tudni mi szükséges számodra, de egy tipp: érdemes megnézni hardveraprón is a Draco tabot, annyit szerintem mindenképp megér.
-
cantus
tag
Tablethez használható powerbankot keresek. Vettem egy WayteQ xTAB-7X Quad-ot és ehhez jó lenne powerbank, de fogalmam sincs melyik az a típus, ami valóban használható. Hátha itt a sok tabletes guru tudna segíteni, hogy milyen a jó powerbank.
-
-
Matykoh
tag
Sziasztok!
Hallott már valaki a Chuwi ezen termékéről?
-
tjb007
nagyúr
válasz
Tussky #51675 üzenetére
Egyelőre csak az ASUS Shopból lehet rendelni, ott 70e forintot kérnek érte.
-
maestro87
őstag
Sziasztok!
Tabletnél akkumulátorra szokott garancia lenni? Mert lenne egy gagyi 0Ft-os Sencor Element V7-em, aminek az aksija kb 1 hónappal ezelőtt annyira megdöglött egyik napról a másikra, hogy már 3 perc alatt lemerül teljesen. A tabletet egy hűtőgép vásárlásért dobták utánunk még decemberben, de a bolthálózat már megszűnt a megyénkben, viszont jó lenne gariztatni remélve, hogy javíthatatlan és utánunk dobnának egy új 2 magos tabletet.
-
XAB90
újonc
Valaki erre esetleg: [link]??
-
hitchins
őstag
Sziasztok
40e magassagban mi most a best buy?
7 colos erdekelne, es minel jobb kepernyo.. -
glocker
tag
válasz
canadaa #51670 üzenetére
itt arról spekulálnak, hogy valószínűleg a nexus 8 közelgő megjelenése miatt "tűnt el"
OLX-en láttam, talán tegnap... szinte újat kínáltak 50e alatt
-
canadaa
tag
Hali!
Új Nexus 7 (2013) Wifi-only 16GB verziót már nem lehet kapni? Azokon a helyeken ahol eddig vásároltam egyáltalán nem is találtam (magyarország).
Megérné külföldről megrendelnem? (Amazon.de 65k) Igazából többet nem is akarok rá szánni, wifi only verziót is azért keresem, mert nem akarok hozzá mobilnetet vagy sim kártyát, 16gb tárhely is elég lenne, csak mangát olvasni akarok rajta, meg filmeket nézni. (Esetleg, ha szerintetek lenne jobb vétel nyugodtan szóljatok).
Köszönöm!Nexus link: http://www.amazon.de/ASUS-1C035A-Tablet-PC-Snapdragen-Adreno-Android/dp/B00IPD10JE/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1408389127&sr=8-4&keywords=nexus+7+2013
-
tjb007
nagyúr
válasz
Tussky #51652 üzenetére
Melyik MeMO Pad 8-ról van szó ? Van kettő is.
(#51666) zooom3r
Ha számodra elég, amit nyújtani tud, akkor igen, érdemes.
(#51667) Xaels
LG G Pad 7.0, Nexus 7 (2012, refurbished), Alcatel One Touch POP 8
Ha esetleg valami véletlen folytán még az eMAG is játszana, akkor onnan az ASUS MeMO Pad 7-et (ME176C) érdemes választani. -
Xaels
félisten
Üdv.
7" körül 50k alatt idehaza is megvásárolható készüléket keresnék. Páromnak kéne netezni idehaza meg a gyereknek. A kijelző legyen jó és 1GB RAM legalább legyen benne. Mit ajánlanátok?
-
zooom3r
tag
Sziasztok!
Ezt ennyiért Asus Memo Pad 7 érdemes? -
Fl3x
aktív tag
Sziasztok!
Egy Asus Memo pad 8 tulaja lettem és felrántottam rá a Sygic GPS Navigation v14.5.3, a gond csak az h full fekete kép és csak a sygic logója pislog rám és semmi
Egy fórumon ezt írták, hogy ez lehet a megoldás, csak h ilyen funkciót h én GPU-t áligassak nem találtam:
("Fejlesztői lehetőségek"-nél szedje ki a pipát a GPU-megjelenítés -ből. (vagy pipálja be, ha anélkül nem megy).
Esetleg vkinek vmi ötlet javaslat?Segítséget előre is köszönöm!
Üdv.: Fl3x
-
glocker
tag
válasz
AndrewTdi #51658 üzenetére
én is gondolkodtam tőlük való vásárláson...
a rendelés után fel is hívtak és korrektül tájékoztattak, hogy ezek pl. francia nyelvű kiállított bemutató darabok és még táp sincs hozzá... nekem így már nem kellett... (írtak itt olyat is, hogy ilyen bemutatókra lite-os darabok kerülhetnek)szóval elgondolkodni mindenképp érdemes (lehet tök jó cucc is, de ebben is van bizonyos fokú stressz, úgy ahogy a kínából rendelt is lutri...)
-
AndrewTdi
addikt
A kérdés az, hogy a galaxy tab s (T700) megéri e 30K-val többet a gyártói garancia miatt a telefon boltban kapható társával szemben?!
-
Throme
veterán
válasz
Mercutio_ #51655 üzenetére
Szerintem nem lesz gondod. A kivezetéseket ellenőrizd azért, de azok általában rövid oldalra kerülnek, ahogy én azt látom.
Ha jól sejtem rendelni akarod és nem személyesen megvenni. Utóbbi esetben simán kipróbálhatod vásárlás előtt és így nem érhet meglepetés.Én nem használok fóliát. Ez szvsz szokás, ill. felhasználás kérdése. Mi útközben nem használjuk a cuccost, zsebre vágni nem tudjuk
-
XAB90
újonc
Sziasztok!
ConCorde Draco-ról szeretném kikérni a véleményeteket.
Mennyire használható masina? Megéri az árát?
Utazások során internetezésre, olvasásra, kis játékra lenne használva.Vagy ha ez nem akkor milyen tabletet ajánlanátok 30 000 Ft és az alatti árkategóriában?
Köszi!
-
Throme
veterán
válasz
Mercutio_ #51643 üzenetére
Nekünk van egy prestigio 8" tabletünk, a tiédnél régebbi (multi 2 és még két magos procival) és működik az usb-s bill-csatlakozás.
Nem ez az igear típus, hanem más (bocs most lövésem nincs a márkájáról), de szvsz arra figyelj hol fogja meg a tabletet.
Amit mi vettünk, annak a 4 sarkában van a beszorító pofa. Na ez gondolom a tabletek 90%-nál hülye megoldásnak bizonyul, mert a ki-bekapcs gomb az az egyik sarok közelében van (mindegy, hogy rövidebb, vagy hosszab). -
Tussky
tag
Sziasztok,
LG g pad 8.0 és asus memo pad 8 közül melyiket érdemes inkább választani?
-
brobert1
tag
üdv!
egy samsung gt p1000 re szeretnék online rádiót telepíteni honnan tudnék ingyenes Tuneln Radio letöltést találni
köszönöm -
DemonDani
addikt
válasz
kelzsoca #51648 üzenetére
Nem saját részre lesz, hanem ismerősnek, aki az iskolakezdésre szeretne valamit... Amúgy meg nem mindegy, hogy új cucc ami azért lehet szar, vagy a jól bejáratott szarok?
50 alatt vagy max 60-ban vámmal meg akar állni, itt pedig azért még nem annyira szórják a 2 GB ramot, 1 GB-tal meg nyilván meg lehet akasztani az Androidot. Muszáj lesz rizikót vállalnia. Aztán majd elválik, hogyan tova. (xTAB 9-et ajánlottam neki egyébként, ami a leginkább problémamentesebb lett volna, de a Tech2 Android 4.4.4-es videója lehangolta)
(#51649) CineDOG1
Kíváncsi lennék én erre az Aldisra is... Eladás után mindenki szereti leszarni a usertde ez a kínai bolt az átlagosnál is jobb ebben.
-
DemonDani
addikt
Hello!
Pipo P4 beszerzése (vagy valami hasonló, javaslatot elfogadok) honnan lenne leginkább megoldható? Ahol jó áron megy, azt a boltot nagyon lehúzzák (dealsprime)...
Köszi!
-
brobert1
tag
üdv!
egy samsung gt p1000 re szeretnék online rádiót telepíteni honnan tudnék ingyenes Tuneln Radio letöltést találni
köszönöm -
Mercutio_
félisten
Ha már tok: Prestigio Multipad 4 Quantum 7.85-ös tabhoz jó lenne ez az iGear 7-8"-os univerzális tok?
A billentyűzet működne az usb-csatiján keresztül, vagy csak OTG-képes taboknál használható? -
.OM.
aktív tag
Valaki tud tokot WayteQ Xtab-100qcr -re?
Google-ben én is találtam, de mindenhol hiánycikk, ahova odatelefonáltam - az írjon aki konkrétan tud Pesten.. -
mm89
őstag
válasz
eladogeppc #51640 üzenetére
Persze, hogy meggyőző, mert apple! Csúcshardver.
DE!
Annak azért nem árt utánajárnod, hogy milyen játékokkal szeretnél játszani. Szinte biztos vagyok benne (nincs apple termékem, de két öcsémnek, anyumnak is iphone-ja van), hogy sokkal több free játékot lehet letölteni androidra, mint iOs-re. (a warez cuccokról nem is beszélve, az még egyszerűbb). -
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Vacilálok LG G Pad 8.3 és az iPad mini között..
Amit nem tudok, hogy mennyi játék lehet free az iPad minihez.Kamera ilyesmi nem érdekel, de az, hogy hogy mennek a játékok rajta, fontos lenne.
Szerintetek ?
A 2 hardver teljesen eltérő, de amiket láttam videókat, nagyon meggyőző az apple. -
TabletKaland
újonc
Sziasztok,
Hosszú keresgélés után, benneteket is olvasva két 7.85 (illetve 7.9) tabletnél maradtam.
Alcor Zest Q813IS
Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85
Amire használnám: netezés, email, olvasás, olykor film nézés.
Viszont ketten használnánk a párommal, így fontos lenne a többfelhasználó mód, már a levelezés miatt is, meg persze kinek-kinek mi a szimpatikus beállítás, stb.
Az Alcor-ról azt olvastam, hogy volt benne, de kivették.
A Prestigio-ról meg egyáltalán nem találtam, hogy van-e benne.
Azt tudom, hogy az Android verzió elméletben mindkettőn támogatja a többfelhasználós módot.
Előre is köszi a segítséget.
Illetve, ha már tanács, akkor melyiket inkább?
Az Alcor ugye papíron izmosabb (16GB/2GB), és néhány tekintetben (pl. kamera) egy kicsit jobb.
Viszont nekem inkább a megbízhatóság számítana, szóval nem a nyers erő mindenek felettKöszi!
-
lenox
veterán
Megvettem az lg g pad 7.0-t, tud valaki hozza tokot? Olyat, amit konyvszeruen nyithato, es nem gumiszalag rogziti benne a tabot, hanem konrketan ehhez van gyartva, tehat racuppan.
-
tjb007
nagyúr
válasz
pity-putty #51630 üzenetére
Lenovo IdeaTab A5500, ASUS MeMO Pad 8 (ME180A), ASUS MeMO Pad HD 10 (ME102A), LG G Pad 8.0, Alcatel One Touch POP 8
-
Gaben01
őstag
Sziasztok!
Sógornőmnek szeretnénk a születésnapjára egy tabletet venni. A keret 25-30K (inkább 25), csak újban gondolkozunk, 7"-8" méretben, 4-8GB. 3G nem kell, leginkább netelésre és főleg játékra használná (angry birds, hay day, stb). Nincs kiszemeltem vagy favoritom, érdekelne hogy ti, mint hozzáértők mit javasoltok.
Van itthon a családban egy wayteq xtab-700dc, amivel nincs semmi komolyabb gond, leszámítva a nem túl combos akksit és a már háromszor javított töltőcsatlakozót. Minden javaslat érdekel és előre is köszönöm a segítséget. -
pity-putty
tag
válasz
pity-putty #51506 üzenetére
Ebben tudnátok segíteni?
-
synar
őstag
Amennyiben nincs gyári autós tartó a tablethez, akkor minimális sufnituning után íme egy lehetséges megoldás.
-
atosan
veterán
válasz
this is life #51627 üzenetére
Köszönöm
-
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Após fel vitte a keretet 30 ezerre, így már tudtok ajánlani valamilyen tabletet?
Új, film nézésre/internetre, elég a wifis, hazai boltból rendelhetö. Vagy legalább annyit áruljatok el, hogy mire figyeljek, gondolok itt arra, hogy vannak más chipsetek is, mint a telefonolnál, pl rockchip, ha jól emlékszem. Melyiket kerüljem, melyiket ajánljátok? -
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Szeretnék egy olcsó táblagépet amin a subway surfers akadás nélkül fut. Mit tudnátok ajánlani?
-
draco31
veterán
válasz
this is life #51619 üzenetére
Rendben, Köszönöm!
-
jarisz46
csendes tag
Helló! Phabletet, vagy a lenti celnak megfelelo okostelot vennék. A kereséshez, összehasonlitáshoz jo lenne a specifikácios parametrekröl valami bövebb leiras, szotar,lista , weboldal. / ne kelljen egyenkent keresgelni/
A célom az elavult /10 eves telo,pc, es a 3 éves tablet/ kivaltása. Koszi a segitseget. -
válasz
draco31 #51618 üzenetére
A droid tabok nem igazan jok flashes jatekokra, mert azok egerre es nem erintesre vannak optimalizalva. Kisse maceras a flash jatekok futtatasa... mind e mellett fogja a hw-t mig betolt. Nem egy x86 elmeny jatszani flash jatekot androidon...esetleg ha klienst, dedikalt programot talaltok hozza akkor jo a dolog...amugy flash jatekra egy win tab a megfelelo egerrel ...stb.
-
draco31
veterán
Hello!
Ismerősöm kórházba vonul egy időre, és szerinte egy Androidos tablet lesz a megfelelő társa. Farmvill-t és társait lehet ezeken játszani? Nem ismerem ezeket a játékokat. 3Gb netet kapna hozzá havonta a vodától. Nem tudom pontosan melyik tipust veszi, nem ért hozzá, és nem is emlékezett melyiket ajánlották.
-
ZeUS2140
aktív tag
Sziasztok!
A héten vettem egy Onda V975s tabot.
Kerestem olna hozzá root-ot, de csak a V1-es firmware verzióhoz találtam. Az enyémen V5 van. Megpróbálnám, de minden oldalon only V1 szerepel, szóval lehet ne mindegy
A kérdésem az lenne, hogy van valakinek valami tapasztalata, hogy melyik progival lehetne megpróbálni root-olni?
Előre is köszönöm!
Üdv!
-
Mercutio_
félisten
8"-os tablethez milyen billentyűzetes tokot javasoltok?
Ebay vagy ha nincs nagy eltérés árban jöhet hazai bolt is -
stigma
addikt
Sziasztok, tudom ez nem épp az a topic ahova írnom kéne de kellene egy gyorshelp részemről. Adott egy Myaudio 916DCC tablet ami RK3066 chippel szerelt és szerettem volna romot frissíteni rajta, de még mielött megtettem volna, a tabletet kikapcsoltam és kivettem a memóriakártyát, mert leírás alapján írták lehet a frissítés adatokat töröl le róla.
Azóta a tablet olyan mintha tégla lett volna, bekapcsolásra nem reagál, se logo , se bekapcsolás nem működik.
Ha géppel csatlakoztatom akkor felismeri a tabletet (Rockchip drivert fel tudom tenni) de eredeti firmware-t nem tudom telepíteni mert azt írtja minden program (RkbatchAndroid, RKAndroidTool) hogy ,,device not found...Valami ötletetek van mit lehet vele kezdeni?
Jó lenne, ha lehetne vele valamit kezdeni, mert most nem igazán akarok egy új tabletet venni.
Bármilyen nemű recovery-t próbáltam már nyomkodni a gombok kombinációjával de semmire nem reagál.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
atosan
veterán
Sziasztok,
[link] erre tudnátok ajánlani valamit?
Elöre is köszi -
glocker
tag
válasz
kovacs65 #51608 üzenetére
én is Tab S 8.4 szeretnék / szerettem volna... de kicsit elbizonytalanított, hogy itt azt írja a kolléga, hogy:
A Tab S WiFi-s változata az Exynos 5420-as chipsettel és az ARM Mali-628MP6 GPU-val lett felszerelve, az LTE-s variáns idehaza ugyanezzel a kombóval jön, de egyes piacokon a Snapdragon 800-as SoC-t és az Adreno 330-as grafikus gyorsítot kapta.
Én Snapdragonos változatot szeretnék
/ szerettem volna... de a 64bit-es architektúra megjelenése érdekes változásokat hozhat... (szóval megfordult bennem, hogy most csak egy 1xű tabletet kellene venni, mivel a jelenleg forgalomban lévőknek, hamarosan komoly kihívói akadnak...)
-
glocker
tag
ha valaki esetleg a jövő ködébe szeretne révedni...
Android L, ARM Cortex A53 / A57, Snapdragon 810 / 810
-
Bass
addikt
Sziasztok,vettem egy asus memo pad 7 tabletet(k01a) a mediabam me70c-nek arultak,igazabol nem is tudom miben mas a ket tabicsek,viszont nem talalok gps jelet vele 5perc alatt sem,ugyan onnan a telom kb 30mp alatt talal (lg f6) ? Kell valami trukk vagy mi lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- OLED monitor topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged