- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
xigris
őstag
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék olya tabletet keresnék amin: bluetooth gps av in bemenet található 7" méretben. Lehet külföldről is
Kocsiba kerülne,csak azt nem tudom a tolató kamerát rá lehetne e kötni,attól félek a kép nem lenne olyan gyors mint a mostani kis kijelzővel.(boot idő),vagy van rá megoldás esetleg? -
tjb007
nagyúr
válasz
mediumgecso #50698 üzenetére
Lenovo Yoga Tablet 10 3G, vagy ASUS MeMO Pad FHD 10 LTE, bár utóbbi 100e forintnál valamivel több (115-120e Ft).
-
mediumgecso
őstag
Üdv Mindenki!
Öcsém tabletet szeretne magának venni, az alábbi kritériumok mellett:
- hány hüvelykes legyen a kijelző? 10" FHD (NEM FONTOS, HOGY FHD LEGYEN, DE JÓL OLVASHATÓ, JÓ MINŐSÉGŰ PANEL LEGYEN)
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? ÚJ
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? ITTHONRÓL
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) MUNKA LEGFŐKÉPPEN, MIVEL VÁLLALKOZÓ, EZÉRT CÉGES LEVELEZÉS, INTERNET, YOUTUBE IS, FILM RITKÁN)
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? 100eFt KÖRÜLAmi még fontos: - SIM kártyát is lehessen bele tenni!!!!!
- Jó üzemidőKöszönöm ha segítetek.
-
rozso22
csendes tag
Egy kábelel,
mondtam hogy nincs tudás!
kell valami féle, átalakitó? A tv 100hz nanos bityó!
-
rozso22
csendes tag
Sziasztok, remélem tudtok segíteni mert eddig nem kaptam választ sehol, olyan problémám van, hogy van egy Navon Raptor 8" tablettem mini hdmi kimenettel, és onlineban szoktam filmet nézni rajta és arra gondoltam hogy mi lenne ha a tv-én kerüsztül tehetném, letölteni nem akkarok meg másolgatni és okos tv-t semm akarok venni, és talán mások is vannak igy vele.
Szóval, van egy Samsung aa68-03845g tv hdmi bemenettel elvileg, de olyan rca szerű foglalattal (zöld, kék, piros), vedtem hozzá való kábelt de nem müxik, mi kell még hozzá, a tudáson kivül? -
Zeki
nagyúr
A focalprice ajánlata is elég jó, ha valaki 7"-os tabletet keres.
Allfine Fine 7 Genius 70 dollár ingyen postával. De erre jön még itthon 27% Áfa a vámon. -
JoseyAdams
csendes tag
Üdv Urak! (és persze Hölgyek!)
Barátnő szeretne tabletet, de mivel nem vagyok ezen a téren nagyon jártas, szeretnék tanácsot kérni, hogy milyet.
Az alapvető kívánalmak:
- hány hüvelykes legyen a kijelző? min. 7, de inkább 10
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? új
- mire szeretnéd majd leginkább használni? internet és filmnézés
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? 50 eHUF (ha indokolt, akkor 60-ig el lehet menni esetleg)Előre is köszönöm az ajánlásokat!
Üdv,
Josey
-
tonyrulez
őstag
Üdv!
Milyen olcsó (lehetőleg Kínából rendelhető) tabletet ajánlotok? Lényegében csak filmnézésre kell, de ahhoz eléggé, lehetőleg HD-t is lejátszon. Kijelzőméret lehet 7" is. Ja, és ne merüljön le 2 óra használat után -
Chimpy
tag
Ok, a 6 óra nem folyamatos nyomkodással telt, főleg appokat telepítettem meg szinkronizáltam.
Antutu szerint
CPU: MT8382
Renderer: Mali-400 MP
Cores: 4
Freqency: 598.0 - 1300.0 MHz
Resolution: 600x1024
Density: 160dpi
RAM total: 970MB, Available: 535MB
System storage total: 0,98GB
Internalnal storage total: 5,3GB
Android: 4.2.2Az oprendszer alap Android, módosítások nélkül, telepített google alkalmazásokal (play áruház, gmail, stb), plusz van jó néhány kínai progi is, amiket törölni sajna nem lehet.
-
dragonfx
veterán
most akkor a navon raptor ajánlott vétel?
-
Yany
addikt
A Lenovo A5500 3G 16GB Antutu infója:
-
Zeki
nagyúr
válasz
BRIKLY #50673 üzenetére
Ha van 20 ezred, hagyd ezeket a fenébe.
Az 1GhZ-es dual core is nagyon hamar nagyon lassú lesz...
Fentebb írt valaki erről, ennyiért best buy. Még vámolással is belefér a 20-ba. -
BRIKLY
veterán
Sziasztok!
12k-ért Auchan-os Navking Maxitab 7 használható valamire?
Böngészésre,néha zenehallgatásra keresek valami extra olcsó tabot,ami sebességben tud kb annyit,mint egy S.E Xperia mini.
Esetleg Tesco-s Alcor Zest D714l megéri a felárat? (Ezt 19k-ért tudnám elhozni.
Végülis ha azt nézem,hogy dupla akkora proci,dupla annyi RAM, nagyobb felbontás,neten talált infók szerint IPS kijelző. -
Zeki
nagyúr
Beneve i7 gyerektablet Antutu:
8572
Android 4.2.2
Multitaszk 1772
Futási idő 230
RAM 460/1024MB
Ram műveletek 617
Ram sebesség: 488
CPU 1008MHz (x2)
CPU integer: 797
CPU lebegőpont: 53
GPU: PoweVR SGX540
2D grafika (600x976) 668
3D grafika (600x976) 2148
IO 476/1007.9 MB
Tároló I/O 563
Adatbázis I/O 410Rear camera 1.9 megapixel.
front camera: 0.3 megapixel
Resolution: 1026x600Density: 160DPIÉs most dobok egy hátast:
Támogatottak:
direction sensor, G sensor, acceleration sensor, light sensor, e compas, proximity sensor, gyro sensor, pressure sensor, ambient temperature sensor, linear acceleration sensor, rotation vector sensor.Elég fura lenne, ha ez így lenne.
Mivel lehet ezeket még leellenőrizni? -
Zeki
nagyúr
válasz
Chimpy #50670 üzenetére
Sorold fel a hardveres tulajdonságokat, mert sokan félnek, hogy ez immerson16-os, ahogy a weboldalon hibásan írják a videokarit.
A beach buggy blitz gond nélkül fut rajta? Már úgy, hogy közben nem frissít semmit.6 óra alatt 30%????
Bakker! Olyan használattal az BAROMI JÓ!
Van itt egy gyerektablet, A Beneve i7, na az el sem 6 órát így. -
Chimpy
tag
Ma megjött az Acube Talk 7X tabletem, amit a jd.com-ról rendeltem.
DHL-el jött, 25-én rendeltem.
Első tapasztalatok: elég jól összerakott, nem nyöszörög, ropog, stb. Viszont fényes az egész ház, szóval karcokat, ujjlenyomatokat gyorsan fog gyűjteni (bár az egész fehér színű, így annyira nem látszik majd rajta).
Hardver: elég gyors, bár nagyon nem izzasztottam meg, Antutu 15944 pontot dobott. A 8 giga memóriából kb. 5.6 gigát hagy szabadon használni. Kamera pocsék, wifi elég erős, érzésre jobb, mint a Lenovo A820-am. Viszont: komolyabb igénybevételnél (pl. antutu teszt) melegszik a bal felső sarok, de rendesen. Az akku nem túl izmos, nálam 6 óra alatt 30%-ot esett, igaz folyamatos wifi mellett és sok app letöltésével. Ami még fájó, hogy töltő és OTG kábel nem jár mellé csak egy szimpla adatkábel.
Elsőre ennyi, ha valami kérdés van írjatok nyugodtan. -
Lipton
őstag
-
zka67
őstag
Sziasztok, van egy Alps F721B típusú tabletem, amiben a Hardware Info szerint van egy AKM8963 típusú Orientation és 3-axis Magnetic Field sensor.
Ezt hol lehet engedélyezni vagy letiltani, mert semmilyen alkalmazás nem tud belőle adatot kinyerni?
A segítségeteket előre is köszönöm.
-
rolkaDb
aktív tag
-
Lipton
őstag
Igen, igaz, 4 giga a határ, nem is tudom miért 1-et írtam.
A lényeg az, hogy a filmek sajnos 5-8 giga közt vannak.
Ezek szerint konvertálhatom akkor őket. -
jayjay
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy best buy tableteket akár többféle kategóriában is. Fontos szempont az aksiidő és a stabil működés. Kijelzőben talán a nagzobbakat preferálnám, de nem kritérium. Forrasztgatni nem szeretnék. Nem baj ha kínai, sőt akár előnyben is részesíteném.
Sony Xperia Tablet S 16GB WiFi esetleg ez 60000Ft-ért megéri?
-
Kapanyél
őstag
-
Lipton
őstag
Hogy tudok az SD kártyára filmeket másolni?
Ha FAT32-re van formázva, akkor nem megy rá az 1 gigás korlát miatt, ha NTFS, akkor pedig nem ismeri fel a tab.
Lenovo S6000 -
tgumis
tag
Sziasztok!
Az lenne a kèrdèsem, hogy van egy tabletta ès az egèsz csalàd hasznàlja. Hogyan tudok úgy könyvjelzőket létrehozni hogy azt csak èn làssam. Ha màs veszi kézbe ő ne làssa amit èn böngésztem. A privàt lap nem jò megoldàs mert egy csomót kell ìrni mindig. -
Akve
tag
Sziasztok!
Kinéztem a wayteq x-tab 9 készüléket, nem játszok, fórumozásra, és általános netezésre, zenehallgatásra használnám. A kijelzője és a 2 Gb ram vonzó nekem. A mérete pont megfelelő. S wifi only sem gond, 3 g nem kell.
Esetleg hasonló, új, hazai beszerzésű best-buy tabletet tudnátok még ajánlani?
Köszönöm előre is! -
buca84
őstag
Abból mi igaz, hogy a 3Gt jobban kezeli az MTK platform mint az intel atom?
Van valakinek tapasztalata e téren? -
Kar07
tag
válasz
Skillet #50649 üzenetére
Gps és dual sim nem kell (nem ezek miatt néztem). Az otg-t kihasználnánk, de inkább a kijelző, teljesítmény, üzemidő lenne lényeges.
A Wayteqnek IPS kijelzője van, ezt láttam élőben és szép képe volt.
A Navon is IPS de 8"-os, emiatt ezt venném csak ez már túllépi a keretet kicsit.
A Concorde Draco az ára miatt lenne jó. Azt nem tudom ez milyen kijelzős, és kérdés hogy mennyire megbízható, megéri-e 10k-val inkább többet költeni a Navonra? -
Skillet
addikt
kérdéses, mennyire van szükséged egy dual sim-es tabletre. ha nincsen, akkor a wayteq túlzó lehet.
meg amúgy is "csak" 2 magos. a concorde 4 magos.
csak ugye a concorde meg gps-t nem tud, sajna.
már akinek fontos ez a funkció.
nem tudom, a többin mi fut, de a draco-n kitkat. -
Kar07
tag
Sziasztok!
Gyereknek néznék tabletet 25-30ezer forintért, játékra, netezésre. Az alábbiak közül melyikről tudtok jókat mondani?
ConCorde Tab DRACO - 25 eFt
WAYTEQ xTAB-7X - 30 eFt
NAVON Predator 8 - 35 eFtA ConCorde sokkal elmarad teljesítményben a másik kettőtől? Mert 25 ezerért jónak tűnik.
Esetleg más alternatíva amit ajánlotok?
Köszönöm!
-
janaman01
addikt
sziasztok tabletet szeretnék rendelni kinából kb 190 usd körül ( max) (plusz tréfa ha lesz...)
kérdésem milyet ajánlanátok , amit kinéztem az ez lenne....( 8 mag vagy 4, tudjon simet kezelni..otg fontos)
a válaszokat előre is köszi.a geekbuying mostanában mennyire megbizható?
-
485
aktív tag
sziasztok,
milyen az Onda V975i? használja már valaki? köszi
-
Skillet
addikt
válasz
atiiika #50640 üzenetére
szeintem meg concorde draco. extremedigital. ajándék tokkal 25e ft.
a lenovo gondolom amúgy sem jöhet szóba, mert több, mint amit erre szántál.
így az, kiesik. a cube szóba jöhet. de számítani kell az esetleges áfa megfizetésre, meg a körülményesebb gariztatásra.
hasonló okok miatt én is a concorde-nál maradtam. ha mást nem találok, a héten megveszem. -
kgyuri
tag
válasz
atiiika #50640 üzenetére
Ha magyar beszerzés:
Lenovo IdeaTab A3500L (A7-50) Ár: 2000Ft-s Paypal kedvezménnyel: 32.900 Ft.
Fórum: Prohardver Lenovo IdeaTab A3500L (A7-50) fórumIgaz 3000Ft-vel a keret felett van, de szerintem jelenleg 7" kijelzőben itthon best-buy jelenleg.
(Mondom ezt, akinek Vega 7108 tabletje van.) -
atiiika
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Gyors tanácsot szeretnék kérni!
Lányomnak szeretnék tabletet vásárolni (12 éves), max 30-ezret tudok költeni rá.
Ezért az árért melyik a legjobb, amely megfelel az igényeknek?
(játék, netezés, videózás) -
cikasz
őstag
válasz
cinemazealot #50635 üzenetére
Mert 720p-ben van letöltve és 2,4gb. Gondoltam ha 1024*768-ba át tudnám konvertálni akkor jóval kisebb lenne a mérete.
-
Lovi24
senior tag
Aki rendelkezik Cube tabbal ,meg tudná mondani mennyire megbízható ez a márka?
Találtam egy jófajtát : Cube talk 9x -
cikasz
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy prestigio multipad 4 quantum 7.85 tabletem amire szeretnék filmeket konvertálni mkv-ból. Tudtok ajánlani egy programot amivel meg tudom ezt tenni?köszönöm.
-
parkr
őstag
Üdv!
Ismerősnek van egy Alcor tabletje, ami bekapcsolás után az android feliratos töltőképernyőt mutatja aztán újraindul.
Factory reset sem segített.
Találkozott már valaki ilyesmivel? -
Skillet
addikt
tablet vásárlás előtt állok. mostanáig húztam. sajnos mindig a telefonomat nyomkodom itthon is, hamar lemerül, pici, kényelmetlen stb. szóval, kell egy tablet.
olvasgattam itt a fórumon. 3 versenyző volt. wayteq, concorde draco és cube.
első kiesett, mert rosszakat írnak róla. lassú, megadta magát pár hét alatt, stb.
második 25 az extreme digitalban, ajándék tokkal, ingen kiszállítással. körülnézek majd, hogy van-e jobb ajánlat.
a 3. meg ugye EZ lenne, amit már korábban linkeltetek.
ennél kérdéses az áfa, ugye. van rá esély, hogy ki kell fizetni rá. akkor meg már 22 környékére dagad az amúgy kellemes összeg. az meg már nem áll messze a 25 ezres concorde-tól. csak itthoni garancia intézés, stb.
van esetleg olyan forrás külföldről, hogy nem kell plusz költségekkel (vám/áfa) számolni?
mert akkor érdekelne a cube. ha 5-7 ezret lehetne nyerni, az már nem rossz. annyiért megrendelném kintről. pár ezres különbség viszont necces. hiba esetén postázhatom vissza, az is pénz.
egyelőre concorde gyanús a dolog...hacsak nincs jobb ötlet.
köszönöm. -
törölt tag
válasz
monti0222w #50625 üzenetére
Ok megnézem, köszi !!
-
-
törölt tag
Sziasztok,
nézelődök itt vmi komolyabb, gyors tabletet.. nem ijedek meg a kínai modellektől sem, egy Pipo-m már van és szuperül működik, de nem én használom - úgyhogy most magamnak néztem ki egyet: [link]
Ez egy 2G RAM-os, 3G/LTE képes, 8-magos motyó, ránéznétek esetleg ? Vannak tapasztalatok erről, hogy pörögnek, úgy értem, mennyire gyorsak a mindennapi használatban ?
A Pipo egy M9 Pro 3G modell, 4 mag Rockchip, 2G RAM, stb, de nem egy sebességbajnok.. (és nem AnTuTu-ra gondolok itt, hanem amúgy). Bár a RileyROM féle firmware-el egész jó.
Lett egy Galaxy S4-em (céges), na az pikkpakk.. szívesen látnám viszont azt a sebességet - hacsak nem még többet - egy tabletben, kérdés, hogy a linkelt modelltől elvárható-e ez kb.
-
Halfer
tag
Sziasztok! Ha a 8 colos paletta és az olcsóság a cél, akkor mely márkák kerülendők és melyeknek nézzek utána? Pl. Concorde, Alcor?
-
rolkaDb
aktív tag
Sziasztok!
60k-s árkategóriában melyik tablet lenne a legjobb választás? én a nexus 7-tel(2013) szemezgetek. De lehet várok az új 8"-os nexusig, hátha lentebb nyomná az árát, bár nem tartom valószínűnek, hogy rettenetesen lentebb nyomná.
Lényegében a kérdés adott, 7-8" lenne az ideális, filmre, zenére, némi játékra és lényegében az ágyban fetrengésre kellene.Napi szinten sajnos nincs szerencsém használni androidot, majd 2 éve volt, azóta igaz nyomon követem, fejlődött sokat. DE úgy érzem tudok neki most adni egy esélyt tablet személyében.
A választ előre is köszönöm!u.i.: Természetesen bármilyen gépet megnézek/hallgatok, ebben a ~60k-s keretben. Nekem a stabilitás lenne a legfontosabb és, hogy a mennyiség ne menjen a minőség kárára.
-
Hege1234
addikt
Sziasztok!
galaxy 10.1-es tablet közül melyiket érdemesebb venni ?
tab 2 vagy tab 3 ?+
mennyire teszi gördülékenyé a 2 mag a tab-ot ?
(főleg böngészés, kisebb játékok, sorozatnézés)érdemesebb lenne a note régebbi modelljét használtan megvenni ami 4 mag és 2 gb ram ?
vagy amire nekem kell elég lesz a galaxy 1 vagy 2 ?
köszi előre is!
-
tjb007
nagyúr
Akkor ismét.
A négymagos változatban MT8382(=Mali-400MP2), a kétmagosban pedig MT8312(=Mali-400MP1) van. Nincs/nem létezik olyan verzió belőle, amiben PowerVR vagy Immersion.16 (aka Vivante GC4000) GPU lenne.
A belső tárhely és az akku pedig azért tér el, mert léteznek alverziók is belőle.(#50617) St3ven
Jól, de a másik is ugyanolyan jó választás lett volna
-
zka67
őstag
Nos, az ACUBE TALK7X tablet szerepel MALI-400-as GPU-val, Immersion.16 GPU-val, PowerVR GPU-val, 2700mAh-s akkuval, 3000mAh-s akkuval, 4GB ROM-mal, 8GB ROM-mal, úgyhogy most már fogalmam sincs.
-
tjb007
nagyúr
Az Immersion.16 a HiSilicon (Huawei) K3V2-ben lévő Vivante GC4000 fantázianeve/kódneve, a Cube Talk 7x négymagos változatában viszont MediaTek SoC van, egészen pontosan az MT8382, amiben Mali-400MP2 van. Ez csak egy szimpla elírás, nem kell vele foglalkozni.
(#50610) CineDOG1
Ebben is MediaTek SoC van, egészen pontosan az MT6592, ami azt jelenti, hogy Mali-450MP4.
(#50611) Freddycom
Semmit.
Most az olcsó Windows 8.1-es modellek vannak náluk terítéken.(#50612) wandor0930
ConCorde Tab DRACO
-
wandor0930
aktív tag
Sziasztok!
20-25k környékén keresnék egy tabletot, netezésre filmezésre.
Mivel az ár behatárolja 7-8"-ban gondolkodom.
Belső tárhely igényem nem nagy, bővítést memóriakártyával megoldom.
netet mobilról megosztom rá ha nincs wifi a közelben szóval 3g modem nem kell, de a telefon praktikussági okokból kifolyólag pici a hosszabb netezéshez.
GPS sem kell.
Tulajdonképp azért van rá szükségem mert a notebokot le kellett cserélnem asztalira így kell valami olcsó hordozható gép ha utazom.
Szóval az igényeim szerintem nem nagyok, talán csak annyi a fontos hogy jól össze legyen rakva. -
Mit lehet arról tudni, h jönnek-e 12 colos kínai tabletek a közeljövőben? Pletykálnak vmit?
-
Zeki
nagyúr
-
zka67
őstag
Szia találtam egy összehasonlítást az Immersion.16 vs MALI-400 GPU-król:
-
-
zka67
őstag
válasz
Tálydi #50600 üzenetére
Szia, ehhez mit szólsz?
Cube U25GT-C4W 7" Quad Core 1GB/8GB Android 4.4 GPS HDMI WIFI Tablet PC Camera
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest