Új hozzászólás Aktív témák

• buklee

csendes tag

Múltkor kértem itt segítséget, hogy melyik tabletet válasszam a DPS Dual 7 és a Concorde Rokee C közül. Végül megvettem a Rokee-t KÁVÉ színben. Lehet csak én voltam ezzel szerencsétlen, de néha beugrott egy-egy ponton valami érintési zavar nála. Mikor bekapcsoltam a mutató helyének megjelenítését alkalomadtán úgy döntött, hogy a jobb felső sarokban folyton érintést érzékel, eleinte nem volt zavaró aztán már alig tudtam használni. Sebaj, nemhogy a három nap nem telt le még éppencsak másnap van beviszem az üzletbe kicserélik egy ugyan olyan KÁVÉ színűre, de ezt még ott a boltban kipróbáltam, ennél is hasonló probléma lépett fel, dönthettem, hogy megint cserélek, vagy levásárolom, nagy volt a dilemmám, mert DPS Dualra még rá kelett volna fizetnem 2000 Ft-ot, ami a háromnegyed akkora felbontásért nem tűnt éppen ideálisnak, ezért megint lecseréltem, de elfogyott a kávé színű ezért most SZÜRKÉT adtak, aminek ugyan úgy hullámzott a kijelzője, ha kicsit erősebben fogtam(széria hiba ennek tudatában voltam, használhatóságot nem befolyásolja), de ez végre jó volt. Szóval csakis azért írtam ezt a kis szöveget, hogy aki ilyen készüléket tervez venni annak erősen javaslom a szürkét, de lehet csak én fogtam ki a bolt utolsó két darab kávé színű használhatatlan masináját és lehet hogy a színnek ehhez semmi köze:D De még most is azt mondom, hogy a nagyobb felbontás miatt a sok csere ellenére is megérte a DPS-sel szemben. Viszont neten rendelésnél érdemes vele vigyázni, ott bajosabb a csere.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés