- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jokkker
újonc
ipad mini retina VS nexus 7 2013..?
tudom hogy ez alap kérdés, mert mindenhol erről szól az összehasonlítás, néztem videókat, tudom hogy árban is eltérnek, és lényegében nekem meg is felelne a nexus is.. de nem kicsi..? Még nem fogtam kézbe, de sok videót láttam, ott jónak tűnt, + láttam hogy az ipad mini nagyobb, aztán mikor a minit sikerült megtapizni, rájöttem hogy nem is nagy, és belegondoltam hogy a nexus ennél mégkisebb.. :S Tehát az ipad felé húzok, de ugye a nexus meg jó ár/érték arány. + ha már ipad mini, elgondolkodtam hogy miértne legyen egy ipad air..
webes felhasználás a cél, nem játszok, se film, se zene.. Web, skype, facebook, meg pár speckó program ami van iosra és droidra is. Hordozhatóság nemigazán szempont, mindenhová kocsival megyek, szóval amig elfér az ülésen, + befér a kormány és én közém, addig jó. A legfőbb célom hogy a tablet által sokkal mobilisebb lehetek, és nem csak az ágyban döglök fél napokat notival a hasamon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós kamerák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Musk és az xAI beperelik az Apple-t
- Gaming notebook topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest