- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ace owner
addikt
válasz
Mercutio_ #45615 üzenetére
ne feledd hogy a kijelzo sarkainal a hotol elvalik a ragasztas es atszurodik a feny, ahol csatlakozik a femhez. Kiabrandito latvanyt nyujt, megy is majd gariba, plusz a bekapcs gombom mar csalen all, egyik fele beljebb van.
Mindent osszevetve banom hogy nem vartam meg 2 honapot mert 100k-ert vehettem volna miixet plusz xboxot. Azzal 100x jobban jartam mert asztalim nincs es xboxot is szeretnek. Szoval lehet kampo lesz a wayteqnek. Ettol fuggetlenul szeretheto, ennyiert megeri.
Ha gariba adom akkor az otg kabelt is vissza kell adnom? Mondjuk ha kicserelik akkor mindent cakkpakk vissza es adnak egy bontatlan dobozt?
Ja meg fekete hatternel foltos picit a kijelzom szele de ez mar pont nem erdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest