- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
banderasz77 #39499 üzenetére
Köszi
-
banderasz77
addikt
válasz
instantwater #39496 üzenetére
Csak márkákat tudok ajánlani, konkrét típust válogasd ki.
A Pipo, Cube, Ainol, Onda tartoznak a jobbak közé a Brand kategóriában. -
-
kelzsoca
félisten
válasz
instantwater #39496 üzenetére
(#39498) instantwater
Dehogynem, megy itt is a rendelgetés, van aki örül, van aki szomorú, van aki fizet áfá-t van aki nem.
-
Milyen kínai tabletet érdemes mostanában venni, amiben van 3G is?
-
KisApám
addikt
Sziasztok!
Volna egy gondom.
EZ A KIINDULÓ hozzászólásom.
A gyári adatokat visszaállítottam a Motorola XOOM-on, a gép "lecsupaszította" magát.
Felraktam vissza a szokásos progikat.A gép újraindulgat, néha beragad ebbe a ciklusba.
Miért?
VALAKI segítene felrakni rá egy új Android rendszert? Talán ez segítene...
A segítségért ellenszolgáltatást adok ha kell.
Csak végre működjön ez a gép már...
Nincs pénzem új tabletre. -
kisapa
senior tag
válasz
this is life #39493 üzenetére
Az Acer nekem túl drága. A Prestigoból melyikre gondoltál mert amit találtam abban nincs 3G modem.
-
válasz
kisapa #39492 üzenetére
Ami hasonlo a prestigio 8 col,3g , 2 magos tabja, amugy a netet megoldhatod mobil routerrel, vagy mifivel is , es akkor nagyobb valasztek. Ha megbizhato jo marka kell nem tuldragan akkor acer iconia a1-810 +mifi vagy mobil router. Neves marka , valos szerviz, support , eleg hosszu uzemido. Ha van bluetoothos mobilod ami tudja a modem funkciot akkor arrol is oszthatod a netet a tablara telepitett bluevpn program segitsegevel.
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Egy BluePanter Voyager GT Wifi+3G típusú Tabot készülök venni. Érdekelne a véleményetek.Igazából csak a mobilitás a fő szempont. Dokumentumokat akarok megnézni és esetleg szerkeszteni. Filmnézés és játék kizárva. Esetleg hasonló tudású de GPS nélküli készülék van-e,mert nekem az is elég lenne.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
CHIPman #39490 üzenetére
Ezek szerint már vagy három hónapja lassan.
-
CHIPman
nagyúr
Ezt a Nexus10 koppintást ismerjük már?
VOYO A15 Dual Core Tablet PC Eyxnos 5250 11.6 Inch IPS Screen Android 4.2 2G RAM 16GB Bluetooth Dual Camera HDMI -
Luissimo
veterán
válasz
this is life #39488 üzenetére
erre már gondoltam, hogy az ujat nemszereti, a hüvej régi androidja, de szerin ted hol találok rá régebbi appot ?
-
válasz
Luissimo #39484 üzenetére
Bar nwkem mas fajta tabom van , de gond nelkul megy a mindig tv app a soc a tabomban tiomap 4430 ... nem tudom mennyi idos app a mindig tv , de probalj leszedni egy regebbi verziot hatha az jo lesz, jartam mar igy youtube es dolphin appal is.
Mercike
Esetleg probalj meg egy full wipet a recovery menuben,vagy talan tobbet tudnak segiteni a wayteq 70dci forumban , kelzsocat kerdezd hatha van tippje. -
Luissimo
veterán
nemmondod:-)
tudom, hogy a rootot más miatt csináltam rá, nem ezért, például azért, hogy szép ékes magyar TTS hangon bemondja nekem a prima navi, hogy milyen nevű utcába kanyarodjak be, csupáncsak probáltam leirni a korrekt konfiguráciot. :-)
egyébként:
vanegy galaxy tab p1000, azon , mellette megy simán, tehát a net jó.
sőt azon még wifi se kell neki, a mobilneten is szépen megy.
szoval nem net gond, 15 mega a downlinkem.
akkor mimás ? -
mercike44
csendes tag
Sziasztok ! van egy wayteq xtab-70dci tabletem..tegnap bejött végre a wifi, felraktam tölteni a tabom.. és mikor visszamebntem akkor már nem volt wifi.. bekapcsoltam hogy wifi be.. a tab autómatikusan wifi ki.. most akkor a baja? és mit csináljak? Ma néztem a sorozatomat, és mellettem volt a tablet.. és elkezdett világítani, valamit tölteni.. és így világit, sötét, világit, sötét.. elment az internet, és ugyan ezt.. én wifi be.. a tablet wifi ki.. légyszi válaszoljatok! SÜRGŐS
-
Luissimo
veterán
válasz
banderasz77 #39481 üzenetére
igen, NTFS kell neki, hogy ràfèrjen.
cserébe énis kérdeznék egyet.
Huawei ideos s7-en a MinDig TV alkalmazás feltelepszik, de amikor live streamet akarok nézni, akkor a videobetöltés feliratnál forog a kurzor, de nem játszik le semmit.
gyári, 2.x rom, rootolt kütyü.kérdeztem öollégákat a forumban, van akinekmegy és még rootolva sincs.
milehet a gondja?
flashplayer van rajta, filmeket tudok rajta nézni, nemértem.
Valakinek ötlete ? -
Bozek
nagyúr
válasz
banderasz77 #39481 üzenetére
Ha annyira nagyot akarsz, akkor igen. De valószínű, hogy azt nem fogja felismerni a táblagép, ezért konvertáld át kisebbre.
A filmek esetében én az említett Freemake-ben 3000 kbps-es videót szoktam beállítani, az is bőven elég. A legnagyobb probléma, hogy ilyen 8-10 Mbps-es videókat csinálnak a releaser-ek, ami értelmetlen. Legalábbis PC-n, tablet-en vagy telefonon nézve. -
keszo
őstag
Én a freemake Video Convereter-t ajánlom .
-
banderasz77
addikt
microSDHC kártyára hogyan tudok varázsolni nagy mkv file-okat? NTFS-re formázzam meg?
-
Szabónagymer
aktív tag
Sziasztok!
Bluetooth egér ügyben kérnék segítséget!
Olyan egeret keresek, amely stick nélkül tud csatlakozni a tabomhoz. Valamint kérdésem még az, hogy egy időben tud-e kezelni két eszközt? Pl.: bl. bill és bl. egér.
A készülék egy voda smart tab, Joestone féle rendszerrel. -
Headman
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek Pipo M2-es gépe?Milyen vélemények vannak róla?
-
ZS3NI
őstag
Hi!
Van egy DPS dream7 tabletem, (7", 800*480, TN panel) és szeretnék rátenni filmeket, sorozatokat úgy, hogy a lehető legkisebb helyet foglalja. A gépemen van sok HD film, sorozat de ez így nem túl optimális. Mi a legjobb program amivel adott felbontásra (800*480)ra tudom konvertálni az MKV filmjeim? Gondolom a kis felbontással a méret is csökken. Sokszor van több hangsáv is, azokat is kiszórnám ha lehet.
-
Mike88
senior tag
???
A legtöbb e-ink e-book olvasó 6 col körül van... Akkor miért is kevés a 7 col? Eleve nem könyvolvasásra való egy tablet, de ebbe most ne menjünk bele, azért használható ilyen célokra is, de nem ez a fő feladata. 8 colos tableteknek jellemzően 1024×768-as a felbontásuk, míg a 7 colosok között szép számmal találni 1280×800-as felbontásút, ami egyértelműen jobb olvasásra. A betűméretet egy normális formátumnál (tehát kb. a PDF-et leszámítva az összesnél) szabadon változtathatod, így az olvashatóság nem feltétlenül a megjelenítő méretével javítható. Egy könyv is arányaiban közelebb van a 16:9 ill. a 16:10-es arányhoz, mint a 4:3 arányhoz, de ez már csak ilyen szőrszál hasogatás. -
laszlohu
addikt
Egész jól szerepelt a CC tab Rokee a Tech2.hu - s
tesztben :6300 pont körül az Antutu tesztben.
Úgy van, ahogy sejtettem, a forrósodás a fix 1.2 Ghz órajelre
vezethető vissza( mind2 magnál ), jobb lett volna a dinamikus órajelszabályozás. -
Prego
senior tag
válasz
BomiBoogie #39474 üzenetére
Köszi, szerintem a dc bőven jó lesz, igaz boltban egy 10-essel drágább, nem saját részre meg kicsit parázok PH-ról venni, de majd megoldom magamban valahogy
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
30-ért kapsz WayteQ xTab 70dci-t, illetve nem IPS kijelzővel sima 70dc-t már 25-ért.
-
Prego
senior tag
Sziasztok!
Azt a lehetetlen küldetést kaptam, hogy keresztfiam 9. szülinapjára dobjon össze a család egy tabletet (nem röhög)
A keret 20-25e Ft lenne (megint nem röhög, én sem vennék 80-100e alatt ilyen készüléket), annak elkerülésére hogy cukker telefonszámlát csináljon otthonra, csak WiFi-s kiszerelés jöhetne szóba, inkább veszek mellé egy WiFi routert, 4-5 ezerért, hogy tudjon rá játékokat letölteni.
Megnézegettem a speedshop és E Digital kínálatát, technikailag nagyjából ugyanaz mindegyik, 512MB RAM, 1-1,5Ghz-es kétmagos procc, 7 col, 4GB háttértár.
A mostani Huawei G300-as telefonomról tudom hogy nem kell sokat várni egy ilyen vastól és inkább más nézőpontból kell dönteni (anyaghasználat, support, képernyő minősége, ha megnyomom a kasztnit nem e folyik szét a képernyő, stb).
Van ebben a reménytelen árkategóriában valami elfogadható modell?
Köszi -
Keresztapper
senior tag
válasz
DJ Diablo #39469 üzenetére
Nem igazán ide valók ezek a kérdések, mert van külföldről rendelős topic. Amúgy álltalában az sg postot preferálják.
-
DJ Diablo
tag
És postába melyiket érdemes választani?
Singapost vagy chinaair?Ha valami időközben elfogyott Pandawillen, akkor arra az adott kuponkóddal le lehet adni rendelést?
Nekem nem jön össze. Vagy csak normál áron?Köszi!
-
Dr. Romano
veterán
Berendeltem egy Pipo S1 Pro-t. Az imap x210 után lesz egy "kis" különbség
-
sch_a
addikt
válasz
banderasz77 #39464 üzenetére
Remélem banggood is... Bár a Pipo S1 pro 150 euró alatt van, elvileg ÁFA-t kellene fizetnem, ami +7 ezer FT lenne.
Most nézem, le kellett volna szedetnem a logot a csomagolásról.
-
DJ Diablo
tag
Ha Kínából rendelek Geekbuying.com/Pandawill-ről, akkor mennyi értéket írassak a csomagra?
Geekbuying-on van lehetőség logo eltávolítására. Gondolom ezt célszerű igénybe venni.Köszi!
-
zspeti10
csendes tag
Ez mennyire ajánlott ?:
Samsung P3110 Galaxy Tab2 7.0 Tablet PC 8GB
-
zspeti10
csendes tag
Sziasztok!
Ezekről mi a véleményetek?
NAVON RAPTOR 8
NAVON Platinum 10 tablet
CONCORDE TAB SPEED
Asus ME172VKöszi
-
Bozek
nagyúr
válasz
szlovibuki #39453 üzenetére
Talán azért, mert az e-book formátuma nem épp a PDF. Keress epub-ot vagy mobi-t (leánykori nevén prc-t) és nézd meg azokat. Mindjárt más lesz a véleményed.
-
Dzsabba
aktív tag
Sziasztok.
Lehet,hogy nem jó helyre írok,de nem találtam jobbat.
Van nálam egy Bluepanter Voyager S+ és szeretnék belépni a gyári recovery-jébe,de ha nyomom a hangerő fel vagy le,akkor be sem kapcsol.Próbáltam,hogy felraktam rá egy terminál emulátort és beírtam "su" "reboot recovery" ekkor újra indul,de csak egy sima reboot történik.
Milyen lehetőségeim vannak már ha van még egyáltalán hogy előcsaljam a recoveryt?A segítséget előre is köszönöm.
-
sagesz93
addikt
nem tudom rootolni a pipo s1 prómat. Eleget próbálkoztam vele, az adb részével van gond. Valaki kisegíthetne, mert nem vágom a témát annyira, eltunyultam az iphone5 mellett bütykölés terén.
-
laszlohu
addikt
válasz
szlovibuki #39453 üzenetére
Átfogalmazom, ebben az árban jelenleg jobbat nem kapsz,
Concorde Rokee
8 Gb háttértár,
1 Gb RAM , Android 4.2.2ált. ilyen speckók szoktak lenni ennyiért :
4 Gb háttértár
512 Mb Ram , Android 4.1.2 -
bel6
tag
válasz
szlovibuki #39446 üzenetére
Ha tényleg akarsz ebookot olvasni, akkor 4:3as képarányt és min 8"-t szoktak ajánlani.
Nekem is van 7colos, olvastam is már rajta ki pár könyvet, de ez nem erre valo szerintem. -
szonti
aktív tag
-
laszlohu
addikt
válasz
szlovibuki #39449 üzenetére
Szerintem igen, megéri,
bár az erőforrásigényesebb játékokhoz kevés lesz,
de ha az nem elsődleges, szerintem jó választás. -
DJ Diablo
tag
Sziasztok!
Ehhez a tablethez mit szóltok? Egész friss, itt a legolcsóbb:
Lehet benne magyar nyelv?
Szerintetek is jó vétel?
Üdv!
-
laszlohu
addikt
válasz
szlovibuki #39446 üzenetére
Alapvetően jó vélemények vannak róla,
a negatív a túlzott forrósodás,
de szerintem egy root-olás, és az alábbi app
felrakása után orvosolható a Cpu teljesítményének állítgatásával,
vagy esetleg egy új rom, ha kiadnak rá a jövőben. -
szlovibuki
tag
Hali!
Tabletet szeretnék, viszonylag olcsón, újonnan. Ezt néztem ki: [link]
Nagyon sok tesztet megnéztem már róla, számomra mindenhol jól teljesít, de a végén mindenhol azt mondják, hogy ez egy olcsó tablet és ez meglátszik a teljesítményén is és mindenhol megjegyzést tesznek a 7"-os méretre.
Amire használnám:
- napi pár óra netezés
- csevegés
- ebook olvasásÉs ha ez alkalmas rá, akkor játékra is.
Valaki meg tenné, hogy leírja, hogy körülbelül mire számítsak, ha ezt veszem, alkalmas-e mindarra, amire használnám. Hosszú távra terveznék, tehát míg véglegesen meg nem adja magát én addig (remélem évekig) használnám.
-
zspeti10
csendes tag
Sziasztok!
Tablet vásárláson gondolkozok (max 45 körül).
Mit lehetne kihozni ebből az árból?
Ezeket néztem eddig:
WayteQ XTAB-70QCI
Maxell Maxtab H8
Navon Raptor 8
Samsung Galaxy Tab 2 7.0 Wi-Fi P3110 8GBBiztos vannak jobbak ezeknél, de mivel nem nagyon értek hozzá, ezért kérek egy kis segítséget Tőletek.
Köszi
-
San398
őstag
válasz
sagesz93 #39441 üzenetére
Itt keresgélj: slatedroid itt találtam rá a saját PIPO M8-as root-ra is.
-
sagesz93
addikt
elég nagy off, de valaki meg tudja mondani hogy tudom rootolni ezt a pipo s1 prót(rk3188)?
Láttam én itt egy hsz-t amiben erről volt szó, az alapján meg is próbáltam de nem jártam sikerrel. Valaki segítsen rajtam. -
bel6
tag
válasz
tjb007 #39439 üzenetére
Nem tudom mire jó ez a kézírásfelismerő. Nem szeretnék flémet, csak pár konstruktív véleményt olyantól aki próbálta már, hogy mennyire jött be. Én próbáltam már a sámsungét és nem ritkán mellé ment (bár lehet én irtam csúnyán) és szerintem a gombok pötyögésével (az én képességeimmel fejelve) nem veszi fel a versenyt.
ja bocs tjb, nem csak neked, de akár...
-
-
fradimil3
tag
Sziasztok! 30-40k árban mi számít most szerintetek a bestbuynak?
főleg 8" és felette. -
sch_a
addikt
Megrendeltem én is banggoodról. Remélem nem lesz vele gond, ilyen értékben még nem rendeltem külföldről.
-
-
pazirezz
tag
válasz
Magnat #39419 üzenetére
köszi a választ
ám erről a gépről beszélünk?! pipo S1 Pro ... csak mert itt IPS kijelző írnakszerk: már látom, hogy tényleg nem IPS
-
fpeter07
veterán
Tabletre van olyan alkalmazás (pl. android rendszerre), ami a kézírást gépi írássá alakítja?
-
sagesz93
addikt
válasz
Magnat #39419 üzenetére
Ezeket a sorokat is épp a gépről írom, úgy, hogy rá van kötve USB hubbal egy egér és egy billentyűzet
Észre sem vehető hogy nem asztali gépről írok, csak a "kis" kijelző miatt tűnik fel. De ráköthetném a tv-re, és megszűnne ez a probléma is.
Mivel elég játszós lélek vagyok, teszteltem egy-két játékot TV-n.
[link]
[link]
Az asphalt 7en kívül mindent akadásmentesen vitt eddig 1080p-n. (az asphaltnak az egész rockchip témával van baja nem konkrétan a géppel azthiszem.) -
Magnat
veterán
válasz
pazirezz #39418 üzenetére
sagesz93 kollegát kérdezd, neki már megjött. A tinydeal amennyire tudom megbízható, én a Banggoodról rendeltem tegnap, ma el is postázták. Pdf tuti nem fogja megfektetni, nagyon bivaj a soc benne, ráadásul csak 1024x600 a felbontása, ami a sebességre jótékony hatással van ... viszont a kijelző nem IPS, szóval van ennél szebb kijelzővel szerelt gép, de ha megnézel youtube-os teszteket plusz visszaolvasol picit, akkor láthatod, h a betekintési szög nem annyira vészes ... persze lehetne jobb is.
-
pazirezz
tag
válasz
Magnat #39400 üzenetére
Ez az S1 Pro engem is "megfogott" .. elég szimpatikus .. (mellesleg nem is tűnik drágának)
Ez a tinydeal egyébként megbízhatónak számít?
kínai telefon vásárlás ügyben viszonylag képben vagyok, Jiayu-m van, de a tablet az más tésztaAmúgy b.nőmnek keresek olvasni, netezni .. esetleg sorozatot nézni .. 100-150 dollár között
Per-pill egy Ainol Tornados-a van, ami elég halovány
Kijelző lenne a legfontosabb szempont .. meg a PDF nagyon ne fektesse megKöszi a választ, ha van ötleted, véleményed ilyen ügyben
-
Simba86
senior tag
válasz
DanielLong #39412 üzenetére
mikortól él az akció? pár napon belül akarok rendelni tabletet ebben az árkategóriában (~110 júeszdí), eddig a novo 7 fire a nyertes az 5000-es akksija miatt, de ha ez igaz, akkor gyorsan átgondolom!
köszi a választ!
-
sagesz93
addikt
válasz
DanielLong #39412 üzenetére
[link] ilyesmi levelet kaphattál gondolom?
jacksly: nem nagy divat a gps kínában, tablet téren. Szerintem nem ér annyival többet fizetni egy ritka gps-es tabletért. Már ha van. Inkább külső eszközökkel oldanám meg, hogy egy gps nélküli is tudjon gps-t.
-
DanielLong
senior tag
Kaptam emailt pandawilltől, melyben azt írják, hogy 170 helyett 110 dolcsi lesz ez a tablet. Szerintem best buy (rk3066, 16gb, ips 1200x800, 7800mah). Ha valakit érdekel, akkor iratkozzon fel hírlevélre, én ott kaptam kupon kódot. Esetleg a sajátomat is odaadhatom valakinek, ez ügyben privátot írjatok.
-
adamboro
csendes tag
Sziasztok.
Tabletet venne az egyik ismerősöm és engem kért meg, h nézzek körül neki a piacon. 10"-körüli kijelző lényeges, netezésre, skype-ra és filmezésre használná. Én erre gondoltam: BluePanther Voyager XL
Jó választás, vannak vele gondok, ti mit gondoltok róla?
Köszönöm a válaszokat. -
iff
senior tag
Sziasztok!
Van egy aTab7-es tablet aminek az akkuja (3,7V 3200mAh) a garancia lejárta után tönkrement. Itt találtam akkut, gondolom jó lehet hozzá? Néztem egy másik tabletet ugyan itt ezzel találkozott már valaki? Kerestem volna leírást (tesztet), de nem találtam semmit. A 2év az nem lenne rossz. Az aTab wifi elég jó volt (betekintési szög nem a legjobb), nem tudom, hogy ebben milyen lehet, ill. az lcd betekintési szöge?
-
tjb007
nagyúr
válasz
szonti #39401 üzenetére
Természetesen használható.
(#39402) kapmar
Egyáltalán nem röhejes az elképzelés.
Léteznek ilyen alkalmazások, akár ujjal is lehet írni, de egy kapacitív stylus sokat segíthet. -
kapmar
csendes tag
Sziasztok!
Tudom lehet elég furcsa és hozzá nem értő kérdés lesz a következő, de tableten lehet e olyat csinálni, hogy folyó írással jegyzetelni?
Gondolom kellhet hozzá egy plusz íróeszköz?!
Vagy csak úgy alapban röhejes az elképzelésem?Válaszotokat előre is köszönöm!
-
szonti
aktív tag
Gondolom a rockchip jobb, hirolvasasra meg mailre hasznalhato az allwinner? Ennyire kellene csak. Mert 10 colos tablet ips kijelzovel vallalhato felbontassal 30 ert nem volna rossz. De ha hasznalhatatlan akkor nem veszem meg. Kis szaggatas beleferne. Csak toltse be az oldalt 1 percen belul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged