- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Van egy Bluepanther Voyager GT 7 típusú tabletem. Eladás előtt szerettem volna vissza állítani a gyári értékekre,de azóta nem indul el. Hogyan lehetne rábírnom ,hogy mégis elinduljon?
-
kisapa
senior tag
Esetleg erre valaki?
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Elnézést a naiv kérdésért de nagyon kezdő vagyok ebben a témában. Van egy Bluephanter Voyager GT típusú tabletem. Szinte alig van rá telepítve valami és már azt írja,hogy nem tud felrakni semmit mert nincs elég hely. Elméletileg a leírás alapján 8GB nand flash van benne. A tárhely információknál is azt látom,hogy a phone storage címszú alatt az elérhető hely 5,62GB. Igaz a belső adattárolónál az szerepel,hogy 383MB foglalt és elérhető 78MB. Nem értem akkor minek a 5,62GB ha nem tudom programok telepítésére használni.
-
kisapa
senior tag
válasz
tjb007 #61530 üzenetére
Érdekes módon amikor rádugtam a töltőre sokadik próbálkozásra működött a két gomb megnyomásos módszer. Már el is kezdtem vissza rakni ami eddig volt rajta. Amit szintén nem értek,hogy csak néhány alkalmazást tettem föl de már azt írja,hogy a letöltés nem sikerült mert nincs elég hely . Elvileg be van állítva,hogy elsődlegesen az sd kártyára írjon ami egyébként 4 Gb-os.
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Van egy Bluepather voyager gt típusú tabletem .Megpróbáltam beállítani rajta a titkosítást( bár ne tettem volna). A jelszót beírtam de ezután már nem indul el az eszköz. Bejelentkezéskor eljut addig,hogy kéri a jelszót de hiába adom meg természetesen helyesen nem lép tovább. Már ott tartok ,hogy reszetelni szeretném de a gombot hiába nyomom ugyanez a helyzet marad. Tudja valaki hogyan kell hard reszetet csinálni?
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. Érdekelne,hogy meg lehet-e oldani a google drive szinkronizációját a pc alkalmazáshoz hasonlóan androidon is. Arra gondolok,hogy internet nélkül is meg tudjam nyitni a drive-on korábban megosztott fájlokat.
-
kisapa
senior tag
válasz
tjb007 #40090 üzenetére
Köszönöm azt hiszem felfogtam a lényeget. Mélyebben meg,hogy mi az a brand én nem mennék bele. Maradok felhasználó szinten egyenlőre még ezzel is csak ismerkedek. Ez az első androidos készülékem. Egy kicsit más téma. Azt viszont nem értem, hogy a Bluepanther honlapon olvasom a fórumot és már év eleje óta frissítik a szervizben az eszközöket 4.04-re. Én 3 hete vettem de ezen is még a régi 4.03 van.Ez nem számít nagy csúszásnak?
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Lehet butaságot kérdezek,de mitől függ az ,hogy milyen verzióra lehet frissíteni egy eszközön az androidot. Gondolok itt például a Bluepanther Voyager GT -re. Nekem ilyen van és azt mondják a 4.04 nél magasabb verziót nem lehet felrakni pedig valahol már 4.2-ről is olvastam.
-
kisapa
senior tag
Sziasztok.Vásároltam egy Bluepanther Voyager GT típusú tabletet. A problémám az ,hogy az usb csatlakozón keresztül a számítógéphez kapcsolódik de a pendrive-ot nem ismeri fel és az usb-s billentyűzet sem működik. Mi lehet a probléma?
-
kisapa
senior tag
Üdvözlök mindenkit.Vettem egy Bluepanther Voyager GT típusú tabot. Szeretném egy sim kártyával használni a Notebookot és az új tabletet. Még egy előfizetést nem akarok. Nem lehetne megosztani valahogy az internetet.
-
kisapa
senior tag
Üdvözlök mindenkit! Az lenne a kérdésem,hogy az RK2906 mint típus mit jelent.
-
kisapa
senior tag
válasz
this is life #39493 üzenetére
Az Acer nekem túl drága. A Prestigoból melyikre gondoltál mert amit találtam abban nincs 3G modem.
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Egy BluePanter Voyager GT Wifi+3G típusú Tabot készülök venni. Érdekelne a véleményetek.Igazából csak a mobilitás a fő szempont. Dokumentumokat akarok megnézni és esetleg szerkeszteni. Filmnézés és játék kizárva. Esetleg hasonló tudású de GPS nélküli készülék van-e,mert nekem az is elég lenne.
-
kisapa
senior tag
Sziasztok kérnék egy kis segítséget. 3G modemet szeretnék beállítani tablethez. Találtam egy oldalt de ez már elég régi és nem tudom változott-e azóta a beállítás. Az oldal itt található:http://pdaplus.hu/content/view/6691/73
-
kisapa
senior tag
válasz
ßrainiac #39277 üzenetére
A kompatibilitási dolog nekem is eszembe jutott csak sajnos a leírás amit kaptam hozzá nem közli,hogy melyik típussal működik. Többek között ezért kerestem volna a forgalmazót de egyenlőre nem válaszolnak.
Egyébként a készülékkel már megbarátkoztam. Minden másban elfogadható még akkor is ha az ígért 4GB helyett csak 2 van rajta, és irodai programot is nekem kellet rá keresnem.Ezeket megoldottam és elfogadtam de a mobil internet elérés elsődleges fontosságú lenne. Már azzal is megelégednék ha megírnák melyik az a
modem típus amivel biztosan megy. -
kisapa
senior tag
Sajnos én is hasonlóan jártam Mondjuk én nem magánszemélytől vettem és nem a vaterán de nem teljesen azt kaptam ami az oldalon le volt írva. Egy hete keresem őket telefonon és emailben is semmi reagálás. Szívesen leírnám a cég nevét ami egyébként létező mert benne van a cégjegyzékben de még a végén feljelentenek hitelrontásért. Már a fogyasztó védelmen gondolkodom.Sajnos nem mindenki tud márkás eszközöket megengedni magának és a leírás alapján ez teljesen megfelelt volna nekem. Sajnos nem tudom a 3G modemet csatlakoztatni hozzá ezért lényegében használhatatlan arra amire szántam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Napelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Wuthering Waves
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Haladó fotósok digitális fényképei
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest