Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsabba
aktív tag
Sziasztok.
Van egy op3n dott tabeletem. Eddig nem volt semmi baj,de most nem lehet bekapcsolni, csak annyit csinál,hogy amikor töltőn van és megnyomom a power gombot akkor egy pillanatra felugrik a töltés jel.
Hogy ha leveszem a töltőről és úgy próbálom bekapcsolni,akkor egy pillanatra fehéren villan egyet és nem csinál mást.
Esetleg tudjátok,hogy mi lehet a baja? -
Dzsabba
aktív tag
Sziasztok.
Most kaptam egy Asus Fonepad 7-et (FE170CG)
4.4.2 rendszer volt rajta és addig nem volt semmi baja. Viszont frissítettem a gyári lollipoppra (5.0)
Azóta az érintések 15-20%-ban kétszer-háromszor is hozzá kell érni a képernyőhöz mire reagál a tablet.
Szerintetek mi lehet a hiba vagy tudtak mutatni egy részletes leírást hogy hogy tudom vissza tenni a 4.4.2-őt?A segítséget előre is köszönöm.
-
Dzsabba
aktív tag
Sziasztok.
Van egy kis régi Ramos 17 w pro tabletem.
Megvan már egy pár éve és eddig megvagyok vele elégedve és igazából semmi baja, még az aksija is bírja 6-7órát.
Egyedül az érintés érzékeléssel van most már egy kis baja és ez néha elég bosszantó tud lenni.
Gondolom a touch screen-el lesz a hiba.A kérdésem az hogy van valami trükk hogy újra a régi legyen az érzékelés vagy csak az segít,ha kicserélem az egész tocuh screen-t?A segítséget előre is köszönöm.
ZS3NI: Pár napja vettem én is egy LG G Pad 8.0-át.
Azóta nyúzom és minden szempontból nagyon kellemes kis készülék.
Én is csak ajánlani tudom. -
Dzsabba
aktív tag
sziasztok.
Ma került hozzám egy Asus prime tf201 ami csak az asus logóig töltbe és sehova tovább.
Tegnap már tjb007 írt segítséget,de a gépem nem érzékeli hogy csatlakoztattam a kelzsoca álltál írt program sem látja. Az asus oldalán sem találtam semmi segítséget a rendszer vissza állításra.A maradék linkekkel pedig nem boldogulok.
Esetleg tudtok mutatni egy nagyon részletes,szájba rágós leírást vagy tudtok egy megbízható embert Debrecenben vagy a környékén aki megtudja csinálni?A hiba:
A segítséget előre is köszönöm.
-
Dzsabba
aktív tag
Sziasztok.
Szerintetek ha egy Transformer TF201-es csak az asus logóig tölt be,akkor még van remény,hogy életre lehet kelteni?
[ Szerkesztve ]
-
Dzsabba
aktív tag
Sziasztok.
Nekem egy olyan kérdésem van hogy ha jól értem akkor az [ebben] a tabletben lévő DVB-T tunerel tudom fogni a Mindig TV adásait,akkor az most egyből működik és tudom nézni vagy kell méghozzá valami extra kütyü?
A segítséget előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Dzsabba
aktív tag
Sziasztok.
Lehet,hogy nem jó helyre írok,de nem találtam jobbat.
Van nálam egy Bluepanter Voyager S+ és szeretnék belépni a gyári recovery-jébe,de ha nyomom a hangerő fel vagy le,akkor be sem kapcsol.Próbáltam,hogy felraktam rá egy terminál emulátort és beírtam "su" "reboot recovery" ekkor újra indul,de csak egy sima reboot történik.
Milyen lehetőségeim vannak már ha van még egyáltalán hogy előcsaljam a recoveryt?A segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest