- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
belajkl
tag
válasz
monti0222w #38393 üzenetére
Még egy kérdés: hány éves vagy?
-
belajkl
tag
válasz
monti0222w #38393 üzenetére
Ok, hol tudnád megmutatni?
-
belajkl
tag
Ja és ugye eddig semmi baj nem volt vele?
-
tjb007
nagyúr
válasz
laszlohu #38389 üzenetére
1. Mindenki azt kommunikál kifelé, amit csak akar, aztán hogy mekkora a valóságtartama, már egy másik történet.
Ez mindegyik gyártóra, brandre, forgalmazóra igaz, legyen az egy 5 fős kft, vagy egy 300000 főt foglakkoztató multinacionális vállalat.
2. Szerinted a többi brand nem küldi vissza a hardverhibás szállítmányt ?
A ConCorde azt teszi, amit minden cégnek tennie kéne, tájékoztat. Ők megteszik, sajnos azonban nagyon sok olyan cég, illetve képviselet/forgalmazó van itthon, akik annyit nem mondtak eddig még, hogy bú vagy bá (nem nehéz példát találni rá).Ettől amúgy még mindig nem lesz valami minőségibb.
-
belajkl
tag
válasz
monti0222w #38346 üzenetére
Köszi érdkelne, most nem vagyok pesten de fel tudok utazni szinte bármikor.
Neked mióta van meg ? -
laszlohu
addikt
válasz
tjb007 #38386 üzenetére
Azt mondod marhaság,
de nincs igazad,
ui. csak 1 példa : Annak idején, amikor a CC tab Novum újdonságnak számított, sokáig hiánycikk volt a karácsonyi időszakban : ezt azzal magyarázták, hogy, ami érkezett szállítmány, abban túl sok volt a hibás darab, ezért nem kerültek forgalomba, hanem egyből küldték vissza Kínába. -
-
Bozek
nagyúr
válasz
tjb007 #38386 üzenetére
Bár nem vagyok otthon a témában, de még az se biztos, hogy hülyeséget mondott. Nézd meg például, hogy több a hibás műszaki cucc, ha a Tesco-ban veszed, mint ha rendes boltban. Az előbbibe nagyrészt a selejtet küldik.
Lehet, hogy a CC-nek elküldik a jót, a többit meg különböző neveken eladják. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
monti0222w #38383 üzenetére
Nexus 7-ről beszéltünk, nem a One X-ről. Természetesen előfordulhat az, hogy egyes készülékek esetében valami miatt nem megy a Tegra 3 ellenére sem a játék, bár itt leginkább nem az SoC a hiba forrása, hanem a gyártó és annak a szoftvere.
-
laszlohu
addikt
válasz
Seems Legit! #38382 üzenetére
Ha nem kapsz választ, az azt jelenti, hogy senkinek sincs, úgyhogy nincs róla tapasztalat.
Elvileg a Concorde is tőlük veszi a tabletjeit, csak ha CC név alatt veszed sokkal jobb a minőség,
kevesebb a hibás.Szerintem az alábbi típusok közül válassz és akkor nagyobb eséllyel lesz olyan, akinek van :
Ainol
Cube
Window
Chuwi
Ramos
Pipo
Onda -
monti0222w
addikt
válasz
z0d1AK #38349 üzenetére
Háát, nem tudom, de egy ideig követtem a ONE X topicot és ott ólvastam, hogy van jó pár játék ami elég necces, az is igaz hogy már jó ideje nem jártam arra, s ez akkár meg is óldodhatott!
this is life: a gariba igazad van, lutri igy be rendelni, de van aki már tudta érvényesíteni a gariját és kapott a rossz helyett egy újjat! Nekem jó a Chuwi és igy öröm bodosság van!
-
Seems Legit!
csendes tag
válasz
Seems Legit! #38334 üzenetére
Még mindig szeretnék információhoz jutni a Ployer Momo7-el kapcsolatban ha akad valaki.
Köszönöm!
-
VMatteo
őstag
Mennyi idő kell hogy a Pro akkuja elérje teljes kapacitását?
-
Hannibal88
csendes tag
válasz
this is life #38369 üzenetére
A játék amúgy se lenne fontos, arra majd ott lesz neki az asztali.
Valóban nagyon megnyerő a kis ConCorde tab, csak a késői megjelenése a problémás!
(#38378) z0d1AK: akkor marad a keresgélés a sok pozitív visszajelzéssel rendelkező, árkategóriába még beleillő gépek iránt! remélem találok ilyet! -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Hannibal88 #38377 üzenetére
Nem feltétlenül a lassúsággal lesz a gond, hanem a hibás, sok esetben megbízhatatlan működéssel. Például jellemző lehet az érintés kezelésének a hibája, a készenlétben is 0-ra merülő akkumulátor, vagy egyéb bug.
(#38374) tjb007: És akkor a MyAudio csodájáról nem beszéltünk amiért 50K-t kérnek.
-
Hannibal88
csendes tag
válasz
laszlohu #38368 üzenetére
Köszönöm az ajánlatot!
Valóban nagyon jó darabnak tűnik, viszont nem találtam olyan boltot ahol jelenleg raktáron lenne belőle (a legtöbb július közepét jelöli meg érkezésként). Az már sajnos késő lenne.
Valamint az hogy nincs róla tapasztalat, ez is kicsit aggaszt, egyetértek (#38367) z0d1AK-val, hogy ha vannak hibái akkor nem lesz túl jó ajándék.Esetleg olyan gépet tudnátok ajánlani amiről már sok pozitív visszajelzés született és beleillik ebbe a kategóriában?
-
z0d1AK
nagyúr
-
válasz
Hannibal88 #38366 üzenetére
Online jatekok futtatasa kisse maceras a tabokon arra nem javallanam, a tobbire jo egy tab, fentebb linkeltek egy 7 colos concordot, ha nem tul kicsi szuleidnek akkor erdemes lesz ranezni.
-
laszlohu
addikt
válasz
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Saját véleményem szerint idősebb embernek nem célszerű a legolcsóbb tabletekből adni használatra.
Sok velük a különböző hiba és inkább kudarcként élik majd meg a használatot, mint sikerélményként. -
Hannibal88
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tablet vásárlásban.
e-book vásárlásnak indult a dolog, de rászánnánk egy kicsit nagyobb összeget 20-25 ezer körül és egy tablettel ajándékoznánk meg édesapámat a születésnapján.Amire lenne használva
-természetesen könyvek olvasására
-netezés
-filmezés
-excel
-na meg online stratégiai játékra (ha bírja)Milyen gépet tudnátok ajánlani?
-
Samott
addikt
Legyen egy par jo szo a Pandawill-rol is: 14-en rendeltem, 20-an postaztak es 28-an meg is jott, ez: Freelander PD900 (RK3188, 2GB/16GB, IPS 10.1"1280x800) kuponnal, Singapore post-al 200 dolcsi volt, ajandekkent jott vele egy autos tolto, egy plussz fulhallgato es egy powerbank. Rogton angolul beszelt, de persze tud magyarul is, mindene mukodik rendben, gyors - egyedul a folita raktak ra kicsit benan, azt cserelem majd.
PD900 galeria (bocsi, nem vagyok tul jo fotos)
-
Mike88
senior tag
válasz
VMatteo #38344 üzenetére
Pipo-ról van szó, ugye?
Pipo tudtommal simán frissíthető img-ből. Szal firmware letölt, aztán átnevez update-re, microSD-re másolás, majd be a tabletbe, s a billentyűkombináció. Aztán elindul a frissítés.
S3 is 2× csinált nálam ilyet, úgy látszik akkor ez jellemző a pipo tabletekre. -
z0d1AK
nagyúr
Ha a MyAudio-tól irtózol, csak néhány kérdés, ami alapján szerintem vélemény formálható a Navon tabletekről:
Hallottál-e már Navon szoftver frissítésről?
Láttál-e már valamelyik oldalon Navon tesztet?
Találkoztál-e már a magyar oldalon egyáltalán bármilyen infóval a tabletekről?Az én saját válaszaimból az derül ki, hogy ezeket is csak eladni akarja itthon a forgalmazó, foglalkozni már kevésbé akar vele, tehát nincs support, ha megvételkor valami nem jó, rosszul működik, az úgy is marad.
-
mycso
veterán
Hali sràcok, ezek a Navon Raptor tàblàk mennyire jòk/megbìzhatòak?
Kollègàm keres olyan 40k magassàgàban wifis tàblàt. pl. erre gondoltam. Vagy mi ajànlott mèg ilyen àrban? A my audio taboktòl ìrtòzom, mert volt pàr rossz tapasztalat. Esetleg a concorde tabok amik szòba jöhetnek, de azokat nem ismerem vagy esetleg mèg a wayteq 70dci. -
tjb007
nagyúr
válasz
A Tegra 3 miatt pont megy gyakorlatilag minden, a Tegra exkluzív játékokról nem is beszélve.
Tény, hogy gyengébb, mint az RK3188-ban lévő magas órajelen járó MP4-es Mali-400, de azért az NVIDIA név elég sokat dob rajta. -
válasz
monti0222w #38345 üzenetére
A chuwi szerintem is boven jo jatekra, a forumtarsat csak amiatt terelnem az acer iranyaba, mert egyszerubb a szervizeltetes ha gond van, meg aztan kicsit felek mar a kinai gyartok termekeitol. Ezzel nem azt akarom mondani hogy a chuwi rossz lenne, de inkabb egy neves gyarto termeke meg ha picit gyengebb is hw tekinteteben, sem mint a vakon rendeles kintrol.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Én nem nagyon találkoztam olyannal ami nem megy. Azért az NVIDIA elég sokat fizet az optimalizációért és azért, hogy a tegra készülékeken még szebben is menjen egy-két játék, mint más SoC alatt.
-
Crytek
nagyúr
Saját hátteret hogy a fenébe lehet berakni úgy, hogy ez a nyomorék android ne vágasson ki belőle és nyújtsa szét foshomályossá?
-
vlevi
nagyúr
válasz
belajkl #38343 üzenetére
Ez tényleg így van, az az 1" méretbeli különbség a valóságban sokkal többnek néz ki. Én is vizslattam a MM-ban különböző tableteket, és meglepődtem rajta, hogy a polcon kirakva mennyire aprónak néznek ki a 7"-osak, de ehhez képest a 8"-s már majdnem akkorának néz ki, mint egy 9.7"-os. Persze kisebb annál jóval, de mégis. Amiatt lehet ez, mert a 7"-osak azok 16:10 arányúak, jóval keskenyebbek, mint a 4:3 arányú, 8, vagy 9.7" arányú táblák. Ugyanez van a 9.7" és a 10.1" között. Látszólag a 4:3 arányú 9.7"-os (ez volt az első iPad mérete is), valahogy nagyobbnak, testesebbnek tűnik, mint a valójában nagyobb képátlójú, de keskenyebb 10.1"-osak.
u.i.: Azért firkálok kínomban, mert már két napja a postán rohad az U30GT2-m, pénteken nem tudtam érte menni
Nem is számítottam rá, hogy itt lesz, mert szerdán néztem a trackiget, akkor még "célországba elküldve" volt, csükörtök délután volt Vám elé álltva. Nem is néztem pénteken a trackingot
És pénteken már itt volt, nem is értem. Pedig a tracking elég friss, mert péntek este 6-7 körül megnéztem, és már oda volt írva, hogy letétbe helyezve, 2-es számú postahivatal. Ezek szerint legközelebb, ha veszek valamit, ki fogom rakni valami desktopra live wallpapernek, vagy nemtudom, hogy azonnal frissítsen
Egyébként 18-án rendeltem a Geekbuyingról, tehát 10 nap alatt ideért. -
monti0222w
addikt
válasz
this is life #38342 üzenetére
Ugyanúgy jó játékra Chuwi mint az N7, ha nem alkalmasabb, idáig amit felraktam játékot tökéletesen futott! Ehhez a kijelző mérethez, felbontáshóz bőven jó ez a soc. Nem véletlen a tesztekben a pont szám különbség, más quad Rockship-es tabbal összehasonlítva!
-
VMatteo
őstag
Srácok!
Ma a Pro lefagyott youtube közben. Kapcsolnám be, semmi, csak villan a képernyő. Nyomom hosszan a bekapcs+ hangerő fel/le gombokat, megjelent egy droid felnyitott hassal, meg piros felkiáltójellel! Visszaküldjem 8 napon belül? Mi volt ez????Szűz készülék -
belajkl
tag
válasz
this is life #38342 üzenetére
Ok csak a nexus kicsit kicsinek tűnik de szerintem is erősebb gép az acernél.
-
-
válasz
belajkl #38339 üzenetére
Itt egy osszehasonlito tablazat bar ez az sgx544-bol az mp2 ...[link] amugy mint mar irtam , inkabb egy neves gyarto , talan kicsit gyengebb tabja mint sem egy tavolkeleti ahol a garancaztatassal is lehetnek nyugok. Az acert ki tudod probalni a hulye azert nem vagyok boltban de chuwinal ez nem biztos hogy osszehozhato.
-
belajkl
tag
Segítsetek léci dönteni főleg játékra vennék tabletet 60k körül.
Eddigezek kerültek szóba: asus google nexus 7
acer icona tab mango a1 810
chuwi v88.
Ezek közül melyik a jobb grafikai teljesítményben főleg? -
VMatteo
őstag
válasz
this is life #38336 üzenetére
köszi, de nem rootolt a tab
-
Seems Legit!
csendes tag
szia mindenki.
Ployer Momo7-ről van valami információja valakinek?
Megéri?
Mennyire használható?
Mennyire megbízható? -
KisApám
addikt
Valaki ERRE tud valamit???
-
dugesz77
őstag
válasz
choco01 #38322 üzenetére
Nem ismerem a Concorde szervizes részét ,de szerintem minden zokszó nélkül ezt garanciális hibaként megjavítják/kicserélik neked.
A flash programoknak akkor van értelme ha mondjuk már lejárt volna a garancia vagy kínában tudnád csak érvényesíteni. Így hírtelen ezt találtam rk soc-hoz: [link]
A progi+ a leírás adott csak a firmware-t kell vadászni ami jó Concorde-hoz. -
choco01
addikt
Valaki erre?
Fontos lenne.. -
VMatteo
őstag
a Pro-ra hogy lehet olyan szoftvert varázsolni, amiben alul van virtuális hangerő gomb?
Most 4.1.1. van rajta, ettől van frissebb?
Most az akksim még elég gyengusz, remélem helyre jön -
tjb007
nagyúr
válasz
szabi__memo #38316 üzenetére
IPS
-
choco01
addikt
Sziasztok!
Van egy ConCorde tab PLAY-em 4.1.1-es androiddal..
A mai nap leszedtem töltőről, összeomlott..majd vissza akartam kapcsolni ahogy a bekapcsolásnál forog a zöld logó, ott megáll forog órákig ha kell..
Reset megvolt elvileg külső gombbal.
Mi lehet a probléma?
Köszi.. -
Arthuro_Adam
őstag
válasz
this is life #38276 üzenetére
Köszi, én is hasonlóra jutottam.
-
kelzsoca
félisten
Többen kérdeztétek, mikor lesz itthon is kapható rk3188-as SoC-al szerelt tablet, úgy néz ki hamarosan:
-
kacsip
tag
Sziasztok. Sony Xperia z tabletnek milyen ellenfele lehet windows fronton? Androidnal talan nexus 10, de szerintem annal jobb illetve ios fronton ipad 4 a megfeleloje. Windowal erdemes foglalkozni? Felbontas minimum full hd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Linux kezdőknek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- ZUGU iPad PRO 11 1.2.3.4gen tok. Hibátlan! Fulldoboz,
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged