Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syz
senior tag
Cube U30GT2 barát ár?
Hazai termékek közül mi jöhet még szóba?"Egy nap 24 órából áll..egy tálcában 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!
-
senior tag
válasz laszlohu #38686 üzenetére
Utána olvastam Acer A1-810-nek. Pont az akku kijelzéssel voltak gondok. Nem tudom, hogy azóta megoldódott-e, de ha nem, akkor nem hiszem, hogy megállapítható, hogy hogyan, mennyire merül készenlétben.
Más javaslata nincs valakinek olyan 8-10"-os tabletre, ami készenlétben az iPad-hez hasonlóan nem, vagy csak minimálisan merül? Nem játékra kell, szóval nem muszáj erőgépnek lennie, de a kijelző legyen IPS...
Nothing Phone (1) | Samsung Galaxy Watch5 Pro
-
belajkl
tag
válasz lacuska74 #38690 üzenetére
Személyes tapasztalatom nincs szerintem amire te használnád arra elég a wayteq, de ez sem rossz ha nem zavar hogy nem retina akkor jobb is mert 16:9-es képarány jobb a filmnézésre. ez[/L szerintetek milyen lenne játékra(amiről fent kérdeztek) vagy inkább nexus 7?
[ Szerkesztve ]
A szavak nem számítanak !
-
vlevi
nagyúr
"kínai 4 magos gépekről "
Idén tavasszal jelent meg a Rockchip RK3188 processzor, azokról biztos nem olvastál ilyet.
Például Cube U30GT2.
Az, hogy egy tesztben egy korábbi gép gyorsabbnak bizonyul, az azért is lehet, mert sokkalta kisebb a felbontás. És a benchmark tesztekben a grafikai teljesítményt 1920x1200-ban számolva igencsak lehúzza egy 800x480-hoz képest. Kábé, mint amikor a PC-n a 3Dmarkot az 1080p extreme beállítás helyett 640-ben indítod.
Például itt egy kétmagos gép, rk3066-os processzor, 1280x720 felbontás (egyébként egy szintén kínai Mk808 USB stickről van szó)
[link]
És itt az U30GT2 [link]
Hát, nem mondanám, hogy a kétmagos lekörözné.
Egy régebbi Mediatech procival, és méggyengébb videókártyával viszont igazad lehet, előfordulhat, hogy esetleg egy jó kétmagos eléri azt a teljesítményt. -
kelzsoca
félisten
-
marcyman
aktív tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy Samsung tabletek gariztatásához elég a Samsung-féle garancia jegy lepecsételve, ugye? Történetesen egy nyeremény gépről van szó, ahol ugye nincs külön számla a készülék vásárlásáról.
-
kelzsoca
félisten
de olyat sem szeretnék mint a tegnapi WayteQ tesztben látható volt hogy döcögős az egész tablet.,még sima alap műveleteknél is
Az a helyzet, hogy nagyon nem ilyen a 100qcr, szerintem próbálj ki élőben egy ilyen gépet, és ne adj egy MA TV-s "bemutatóra" de lehet valami probléma volt a teszt géppel...
-
lacuska74
tag
Sziasztok!
Nagyon sokat rágódtam, hogy milyen tablettet vegyek, először Kínát zártam ki, gondoltam jó ha van magyar garim.
(Igaz van itthon egy Ainol Aurora II azt onnan rendeltem és semmi baja).
Tegnap már majdnem megrendeltem a WayteQ xTAB-100 QCR -t.
Megnéztem a tesztjét és eléggé elbizonytalanított.A túl jó kijelzőhöz, már nem olyan túl jó a hardver ahogy láttam.
Azt nem szeretném, hogy egy ilyen klassz kis tab akadozzon, döcögjön.Arra meg ha szoftveres baja van, alkalmatlan vagyok, hogy frissítsem, rootoljam stb.Ha megvettem utána már csak használni akarom.
Szerintetek-elfogulatlanul- érdemes megvenni a WayteQ xTAB-100 QCR -t, vagy vegyem meg ezt:Overmax OV-SteelCore10+II
[link]
3 év garanciaAz elődjét nem nagyon dicsérik, de ebben látok fantáziát.
Netezni, E-book olvasni, filmezni kellene, játékok nem érdekelnek.[ Szerkesztve ]
-
Syz
senior tag
Én is olyan 60-70 ezer ft-ot szánnék tabletre,ahogy néztem ebay.uk oldalon,pont ennyiért adnának mondjuk Pipo,Ainol Novo Spark,Cube,Ramos terméket de nem igazán tudom eldönteni melyik lenne az igazi.Elsősorban filmnézésre kellene a tablet és mivel szeretem a szép felbontást ezért 1920x1200 alá nem is adnám de a kínai 4 magos gépekről még az a hír járja némi utánaolvasás után hogy kiforratlanok és gyakori hogy a két magosak is gyorsabbak náluk.A 3G számomra nem fontos de olyat sem szeretnék mint a tegnapi WayteQ tesztben látható volt hogy döcögős az egész tablet.,még sima alap műveleteknél is
[ Szerkesztve ]
"Egy nap 24 órából áll..egy tálcában 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!
-
bsanya
aktív tag
tjb007 és kelzsoca szakértő urak,
ha van egy tabletem hivatalos garanciajeggyel, de nincs róla számlám és történik valami a szerviznek elég lehet a gari papír?Köszi
Sanya[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 11i
-
Bozek
nagyúr
válasz Nelorfin #38684 üzenetére
Én is a refurbished-et vettem, ami gyakorlatilag még új is lehet, csak átcsomagolt.
A billentyű nekem kényelmes, bár még mindig nem szoktam meg, hogy pár ékezetes betű lekerült a space és a nyílgombok közé. Na meg QWERTZ-es, nem QWERY-s (bár most az itthoni billentyűm is az). -
Nelorfin
csendes tag
Köszi!
Bozek, de te is újat vettél. Billentyű kényelmes hozzá?
Puskás Öcsi 1927-2006
-
atika88
senior tag
Érdemes lehet egy külső hdd-t (jelen esetben 1TB) tenni tabletre? Igazából itt az írás/olvasási sebességekre célzok...milyen értékekre lehet számítani kb? pd egy HD tartalmat eszem ágában sincs 4-5 MB/sec sebességgel másolgatni...
-
Nelorfin
csendes tag
Hello mindenkinek!
60.000 pízig milyen táblát tudnátok ajánlani?
A kijelző méret nem annyira számít, inkább a minősége lenne fontos + gps legyen benne, ne akadjon feltétlenül a droid rajta. Net+ebook+filmnézésre lenne navigáció mellett.A válaszaitokat köszönöm!
Puskás Öcsi 1927-2006
-
tjb007
nagyúr
válasz belajkl #38675 üzenetére
Igen, az is megy rajta.
"Nem túl kicsi a 7col?"
Ezt mindenkinek saját magának kell megtapasztalnia.
Nem vagyok egy nagy játékos, de nekem például 5-10 perc Dead Trigger után már féj a kezem.(#38676) smkb
Igen, saját tapasztalat.
Természetesen megy azon is, csak amíg a Nexus 7-en folyamatos volt, addig az Acer A1-810-en érződött, hogy kevesebb az fps (épp úgy mint az RK3066+WXGA párosításon).[ Szerkesztve ]
-
smkb
őstag
válasz tjb007 #38673 üzenetére
Miért nem? Tapasztalat? Elméletileg az SGX544-nek vígen kell vinnie (ha nem is high beállításokon), a 4 A7 mag meg kell, hogy tudja, amit egy dualcore A9. Még a 6577T-vel is korrektül megy a Jiayu G2S-en 960*540-ben (igaz valszeg automatikusan lowra veszi a grafot) és az SGX544 legalább 3 szoros teljesítményű az SGX531 Ultrához képest.
-
atika88
senior tag
Üdv!
Szerintetek felismeri a mobilomat a tabletem, vagy fordítva, ha összekötöm őket egy OTG kábellel? Vagy ez kivitelezhetetlen?
-
belajkl
tag
Sziasztok!
Szerintetek milyen tabletet vegyek játszásra(pl: real racing 3, batman:the dark ...,mc4 stb.)?
70k körül van rá pénzem.A szavak nem számítanak !
-
z0d1AK
nagyúr
Jah, hogy te ráadásul a vezetékes billentyűzetekre gondoltál. Nincs is szebb, mikor még egy plusz kábellel is vesződni kell. Azért azt kár tagadni, hogy a Transformerek dokkolós megoldása és egy USB-s billentyűzetes tok között használat során és komfort érzetben is ég és föld a különbség. Ezt talán csak az nem éli át aki nem használta még őket.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
-
z0d1AK
nagyúr
Azokkal közel nincs notebook érzet, hiszen egyrészt nem olyan masszívak, sőt, a legtöbb billentyűzetes tok kifejezetten gagyi is. Ezen kívül külön kell tölteni mind a két cuccot, míg a Transformer esetében a tablet és a dokkoló képes tölteni egymást mind a két irányba és együtt is tölthetőek, valamint külön-külön is.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
senior tag
Sziasztok, létezik olyan androidos tablet, mondjuk 8-10" tartományban (akár 1 magos is), ami IPS kijelzővel, hosszú (min. 6-8 óra) akkuidővel rendelkezik, és készenlétben nem, vagy csak minimálisan merül? (Lehet Kínából is.) Mert lecserélném az iPad-et, de mivel nem minden nap használom, nem szeretném mindig töltögetéssel kezdeni. Az iPadet berakom a fiókba x%-kal, 1-2 nap múlva is kb. ennyit mutat...Köszi...
[ Szerkesztve ]
Nothing Phone (1) | Samsung Galaxy Watch5 Pro
-
todie
tag
sziasztok!
erdeklodni szeretnek es segitseget kerni, hogy max 40 korul milyen 8 inch feletti ips kijelzos tabletet erdemes venni?
bestbuy erdekelne ebay nem problema, vagy ha mas kulhoni oldalrol az sem baj, de nyilvan nem vetem meg a magyar vonatkozasuakat semelore is koszonom!
szep napot! -
Boldika11
csendes tag
Helló!
Tablet PC-t szeretnék venni, még pedig olyat, amihez lehet jó dokkolót csatlakoztatni és gyorsan laptoppá lehet alakítani. Gyors legyen és megbízható! Jó multimédiás funkciókkal és HDMI-vel. Nem feltétlenül androidos tabletre gondolok
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék rendelni egy tabletet kínából (tisztában vagyok vele, hogy mivel jár, hogy kell rendelni stb már rendeltem párat ), pandawillről vagy minidealről. Ami nagyon fontos lenne, hogy a lehető legjobb GPS chip legyen benne. Ezen kívül full hd képernyő, gyors rendszer és a HDMI megléte is szükséges. Az ár szerintem kb 100k-ig ok de azért inkább jóval alatta, ha lehet Segítsetek légyszi
Privátokat várom
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
Olyan iránt érdeklősnék, hogy usb 2-es wifi sticket, (tp-link, ami cask wifi jelet fog) életre lehet lehelni androidos tableten? Sajnos cask ilyen usb-re kötött wifi sticken van net, akinek kellene.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Drachoo
senior tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok, ha esetleg nem jó helyen kérek segítséget.
Tabletet szeretnék venni amivel telefonálni is lehet. Jelenleg Samsung Tab (p1000) van, de már lassan frissebre cserélném. Eddig néhány Samsungot és Asus fonepad-ot nézegettem, de ti hátha tudtok mást is ajánlani amit érdemes megnézni. Méretben 7-8" lenne jó, oprendszerben minimum 4.1 nem ártana, esetleg 4.0. Összegben max 85 körül költenék majd rá.
Ha van ötletetek köszönettel fogadom!
Okos pilóta alagútban nem katapultál.
-
vlevi
nagyúr
válasz dime27 #38643 üzenetére
Utana kell olvasni, hogy hogyan kell rajta firmware frissitest csinalni.
Nem baj, ha nincs frissebb, csak fw alloman legyen valamilyen, amit a gyar adott ki, meg a frissito progi.
Ez minden gyartonal masfele, ezert meg kellene keresni a hozza valo forumot.
Esetleg probalkozni lehet az angol nyelvu freaktab.com oldalon. -
Syz
senior tag
A WayteQ xTAB 100 QCR-el kapcsolatban van valakinek bármilyen tapasztalata?
[ Szerkesztve ]
-
dime27
őstag
Sziasztok
Hogyan tudok olyan tabletet ujjáéleszteni ami nem reagál se rest gombra se a bekapcsológomb megnyomására se tölteni tölti a töltője tehát az akksija nincs lemerülve valószínű rossz recovery került rá vagy vmit elronthattam feltevése közben most teljesen süket van-e rá mód hogy ujraindítsam ilyen állapotbol?! Egy Ainol Novo Sparkról lenne szó!
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
törölt tag
Segitséget szeretnék kérni van M-tech atab 7dci tabom. Használat közben egyszercsak leagyot és azóta semmire nem reagál még a reset-re sem mi lehet a baja és mit kéne tenem.
(levetem a töltőről várom hogy lemerüljön mert 5% volt ) -
smkb
őstag
válasz laszlohu #38631 üzenetére
10.000 a hivatalos ajánlott árak közt a különnbség azonos háttértárak esetén. (HD 7-et is lehet pont így zugpc boltban venni 46 körül). Egy árban kellene lenniük. Az lehetne maximum a reális, főleg úgy, hogy az A1-810 külföldi fórumokat és az Acer saját weblapját is olvasgatva, nem éppen egy bugmentes termék.
-
smkb
őstag
Jó áron nyit az Asus Memopad HD 7 idehaza, 49.900 hivatalosan a 16gb-os verzió, állítólag még az 5mpxes fő kamera is használható. Ezzel jól alávág remélem a gusztustalanul túlárazott, mindenben gyengébb Galaxy Tab 3 7.0-nak, de az Acer A1-810 árát is remélhetőleg helyreteszi.
-
Crytek
nagyúr
válasz banderasz77 #38627 üzenetére
Nincs róla video az emberek 99.9% nem csinál ilyet!
Bár teljesen mindegy így is úgy is bukta lenne,mert pandawill a postára terelne ők meg halott ügy!
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
ArGab
őstag
Update a törött Chuwi V88 ügyben: mivel a visszaküldés + $90 egy újért elfogadhatatlan ajánlat volt nyitottam egy PayPal dispute-ot. Ott a Pandawill-től egy visszajelzés jött, miszerint sajnálják hogy ez van, de mint tudom a szállításnál megsérülhetnek a dolgok, ezért nem ők, hanem a posta a felelős. Illetve azt szerették volna, hogy vigyem szervizbe megnézetni, hogy a mainboard még működéképes-e.
Mivel ezután egy hétig nem reagáltak semmi mást, végül benyújtottam egy claim-et a teljes összegre. Erre ma reagáltak, miszerint a csomag át lett véve, átvétel után keletkezett fizikai sérülésekért nem felelősek, de a kellemetlenségért felajánlanak egy 50%-os, $90 refundot. Szerintetek mennyi esély van Paypal elbírálásánál nagyobb összeg visszanyerésére? Nem tudom hogy elfogadjam-e ezt vagy dobjam vissza az ajánlatot és bízzam Paypalra. -
dime27
őstag
Sziasztok
Sikerült tegnap este felheggesztenem a TWRP-t a Spark-omra illetve azzal a CM 10.1-et és az lenne a kérdésem ha másmilyen ROM-ot szeretnék feltenni a TWRP-vel akkor hogyan tudok ujra belelépni a felrakása előtt factory resetet kellett csinálni és ujraindult a cucc és akkor jött elő de a CM 10.1 felrakása után már nem jön vmiért elő így! Kezdő vagyok még ebben a tmában nem szeretnék semmit se elrontani a válaszért előre is köszi!
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
@matthew@
őstag
Annyi gyors kérdésem lenne h ha egy androidos tablethez szeretnék USB-n pendrive-ot csatlakoztatni és filmet lejátszani róla, akkor FAT32 vagy NTFS formátum kell? Illetve .AVi formátumot lejátssza a droid vagy más progi root nélkül?
[ Szerkesztve ]
Matthew 24:42
-
tjb007
nagyúr
válasz Kunsztler #38611 üzenetére
WayteQ xTAB-100qcr, viszont ha legalább 60%-ban játékra lesz használva, akkor inkább a MODECOM FreeTAB 1014 IPS X4+, mivel alacsonyabb felbontáson gördülékenyebben futnak a játékok.
(#38612) dreggnar1
Első körben a háttérben futó folyamatok/alkalmazások között kéne szétnézni. Ami nem rendszeralkalmazás, azokat egyenként ki kéne lőni, ha ez nem hoz eredményt akkor jöhet a szoftver újratelepítése, majd ha ez sem segít akkor a szerviz.
-
kelzsoca
félisten
-
Kunsztler
senior tag
-
dregnarr1
csendes tag
Üdv!
TF700T-m van (4.2), nagyon elégedett vagyok vele, egy dolog kivételével:
A 3D-s játékok egyszerűen pofátlanul szaggatnak, még legalacsonyabb grafikai megjelenítésben is. Tegra3-as cucli van benne, igaz, hogy viszonylag régi darabnak mondható, de szerintem valami nem kóser, hisz azért ezeket legalább minimális szinten kell, hogy futtassa. legalábbis papíron.
Van esetleg valamilyen megoldás/ellenőrzési lehetőség, hogy minden úgy működik-e, ahogy elvárható, esetleg valamilyen szoftveres megoldás a dologra? Nem igazán értek hozzá, szóval jöhet bármilyen ötlet.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Kunsztler
senior tag
Melyik jobb szerintetek?
MODE COM FreeTAB 1014 IPS X4+ 16GB 10,1 vagy WayteQ xTAB-100qcr?
Előre is köszönöm válaszotokatNexus 5
-
Syz
senior tag
Erről a Visture V97 HD készülékről van esetleg valakinek bármilyen tapasztalata?
-
this is life
Ármester
válasz Dragon3000 #38607 üzenetére
Wayteq 700dc/70dci,Prestigio multipad 8 hd, prestigio pro/prime duo,concorde tab speed.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
CHIPman
nagyúr
válasz Dragon3000 #38607 üzenetére
Nexus 7 8GB Refurbished, a legtöbb helyen 1 év garival 50k.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
Dragon3000
veterán
Milyen táblát ajánlotok böngészés, facebook, estleg skype, meg egyszerű kis játékokhoz?
Elképzelés 7-10 col min 4GB háttértár, wifi, és alacsony ár, de megbízható készülék(nem a legolcsóbb kínai szar).[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz elpatkorado #38605 üzenetére
A kijelző "bánthatja" annak a szemét, aki az IPS-hez van szokva, plusz a fém hátlap miatt a Wi-Fi sem túl erős, ezeket leszámítva nincs vele gond.
-
elpatkorado
aktív tag
Sziasztok! xTAB-700dc-ről vélemény? Van valami nagyobb hibája? Netezésre és játékra lenne.
-
atika88
senior tag
Sziasztok!
Tudtok olyan boltot ajánlani, ahol csinálnak tablet hátuljára ragasztható erős, de igényes és szép öntapadós matricát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest