- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: SSD cserék
- Klaus Duran: 2025 dude
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
A Point of Viewnek van itt nagyobb respektje minőség és megbízhatóság terén vagy a Yarvik Xenta-nak? tia.
-
bambano
titán
válasz
dregnarr1 #37851 üzenetére
szerintem nem, lenovot többfélét lehet rendes konfigban is ennyiért kapni, plusz ma fekete péntek van. hajrázzál
-
bambano
titán
válasz
V-kony #37753 üzenetére
az eredeti kérdésed "színes ábrákkal telerakott PDF-eket "@(#37720) -re vonatkozott. azokkal nekem egy első sorozatú galaxy tabon rossz tapasztalatom volt. Pl. egy olyan előadás anyaga, ami 50-60 dia powerpointban, minden dián 2-3 kép, az felborította a tabot, az ebből generált pdf is erősen köhögősen jelent meg.
átlagos pdf-fel semmi baj nincs, azok működnek.
a listádon több tablet is szerepel 512 rammal, 1GHz-es egymagos procival, azok feküdni fognak ettől. A kétmagos 1.6 GHz-es waytek lehet, hogy nem akad fel annyira.
-
bambano
titán
kínai rendelés nem játszik, 13 collban inteles tabletet nem találtam androiddal, de ezt még lenyeltem volna, viszont a 300k-tól felfelé nagy lendülettel induló árakat már nem. mert láttam én is levehető ajtós asus cuccot, 406k-ért.
a 13 coll konkrétan nem annyira lényeg, a fő, hogy minél nagyobb legyen. meg ha nem muszáj, nem vennék w8-at se.
-
bambano
titán
megnéztem, sőt, azt is megnéztem, hogy többes számban írta a válaszát. előtte hárman kérdeztünk, egy 6700 forintos kérdés, egy 400 dolcsis kérdés, ami szerintem már nem az igénytelen kategória, meg volt az enyém. A magam részéről erősen tamáskodom, hogy lehet-e 90 rugóból rendes 13 collos tabletet készíteni, ezért kérdeztem itt. Mivel három kérdezőből egyről tudtam, hogy neki biztosan szól, a másikról úgy gondolom, hogy neki nem szól, így azt feltételeztem, hogy nekem is szól.
de mindegy, mert én csak örülni fogok, ha mond egy jobb ötletet, mint amit én találtam.
szóval semmi sértődés vagy morgás nincs bennem, ezen lépjünk túl és ömöljenek az ötletek.
-
bambano
titán
válasz
z0d1AK #37491 üzenetére
magamra vettem ezt a mondatodat: "Hozzáteszem, kezditek az igénytelenség határát súrolni"
nem azért venném meg azt a tabletet, amit kérdeztem, mert ennyire futja (persze ez is focizik), hanem azért, mert eddig nem találtam másik tabletet, ami nagyobb, mint 10 coll és a feltételeknek megfelel.az asus aio majdnem jó ötlet, két és fél kilós tablet... de ezt még le is nyelném azzal, hogy nem volt teljesen pontos a kérdésem, viszont a majd valamikor sokára kerül piacra dolog nem jön be.
-
bambano
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HP notebook topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest