Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolby84
tag
Tegnap megérkezett a Hyundai X900 RK3188 tabletem
Még csak ismerkedünk, de eddig elégedett vagyok. Kijelző bámulatos, szép, összeszerelés szerintem megfelelő, gombok műanyagok, de jó a nyomáspontjuk. Rendszert még rootolnom kell, hogy kínai dolgokat kiírtsam belőle, egyelőre csak letiltottam. Play Áruház működik, letöltögettem appokat, szuperül fut.
Wifi jel fém hátlap ellenére megfelelő, bár kis lakás és jó router, szóval ez kimondottan nem mérvadó.
HDMI kimenet ugyanaz, amit már más is jelzett, hogy 16:9-es felbontásokat ajánl fel, a TV-m 16:9-es is, ami szuper lenne, de a rendszeren látszik, hogy amúgy a tablet eredeti 4:3-as felbontását húzza szét, így arányok nem jók és a kép minősége is elég gyatra. Szóval ezen így HD filmnézés nem lesz, bár nem is terveztem őszintén...
Rendszer elég fluid, néha-néha röccen, de ez majd idővel szerintem egy-két frissítéssel javul majd.
N.O.V.A 3-t tettem fel, mert bár ezek irányításával nem vagyok kibékülve, de látni akartam mit tud... hát beszarás, hihetetlen mit tudnak grafikailag ez a kütyük és viszi szépen akadás nélkül.
PDF-et akartam még olvasni. 100 Mb-os HVG lap EZ PDF Reader. Ettől nem voltam elájulva, de valahogy program furcsán működik, nem értem megnyitásnál miért nem nézi rendesen előre a következő oldalakat, kb meglepődik, hogy át akarok lapozni és akkor tölti be. Ha már betölti, akkor utána jó... Egyébként sem tetszik vhogy ez a PDF olvasó, pedig jókat olvasni róla... tudtok valami mást ajánlani?
Akksira még nem tudok mit mondani, tegnap kiírás szerinti 96%-ra töltött míg nyomkodtam, mert úgy érkezett ide, hogy full lemerülve, be sem tudtam kapcsolni. Majd kiderül mennyit bír a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Windows Insider Program
- Sorozatok
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- További aktív témák...
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Ipad Pro 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest