Hirdetés
- Pitterix: Gyógytorna
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolby84
tag
Tegnap megérkezett a Hyundai X900 RK3188 tabletem

Még csak ismerkedünk, de eddig elégedett vagyok. Kijelző bámulatos, szép, összeszerelés szerintem megfelelő, gombok műanyagok, de jó a nyomáspontjuk. Rendszert még rootolnom kell, hogy kínai dolgokat kiírtsam belőle, egyelőre csak letiltottam. Play Áruház működik, letöltögettem appokat, szuperül fut.
Wifi jel fém hátlap ellenére megfelelő, bár kis lakás és jó router, szóval ez kimondottan nem mérvadó.
HDMI kimenet ugyanaz, amit már más is jelzett, hogy 16:9-es felbontásokat ajánl fel, a TV-m 16:9-es is, ami szuper lenne, de a rendszeren látszik, hogy amúgy a tablet eredeti 4:3-as felbontását húzza szét, így arányok nem jók és a kép minősége is elég gyatra. Szóval ezen így HD filmnézés nem lesz, bár nem is terveztem őszintén...
Rendszer elég fluid, néha-néha röccen, de ez majd idővel szerintem egy-két frissítéssel javul majd.
N.O.V.A 3-t tettem fel, mert bár ezek irányításával nem vagyok kibékülve, de látni akartam mit tud... hát beszarás, hihetetlen mit tudnak grafikailag ez a kütyük és viszi szépen akadás nélkül.
PDF-et akartam még olvasni. 100 Mb-os HVG lap EZ PDF Reader. Ettől nem voltam elájulva, de valahogy program furcsán működik, nem értem megnyitásnál miért nem nézi rendesen előre a következő oldalakat, kb meglepődik, hogy át akarok lapozni és akkor tölti be. Ha már betölti, akkor utána jó... Egyébként sem tetszik vhogy ez a PDF olvasó, pedig jókat olvasni róla... tudtok valami mást ajánlani?
Akksira még nem tudok mit mondani, tegnap kiírás szerinti 96%-ra töltött míg nyomkodtam, mert úgy érkezett ide, hogy full lemerülve, be sem tudtam kapcsolni. Majd kiderül mennyit bír a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Dr.NX