Új hozzászólás Aktív témák

• kism@csk@

csendes tag

Sziasztok!
    Egy kis segítségre lenne szükségem tablet ügyben. Rendeltem egy 4 magos Sanei N10 2GB-os Allwinner31-es tabletet, a paraméterek miatt linkelem is: http://www.aliexpress.com/store/product/Free-shipping-New-N10-Ultimate-A31Cortex-Quad-Core-1-5G-PowerVR-SGX544-MP2-GPU-2GB-16G/715425_799775461.html

A problémám az vele, hogy ha kikapcsolom, akkor visszakapcsolás után a személyes asztali beállítások elvesznek, más ikonok vannak elöl, mint amit korábban beállítottam, és ha át szeretném rendezni, vagy bármit csinálni a képernyőn, akkor megjelenik egy felirat, hogy az indító alkalmazás sajnos leállt. Innentől kezdve azzal tudom helyreállítani, hogy az asztal témáját megváltoztatom, onnantól már ismét működik minden, rendezgethetem az ikonjaimat, ahogy szeretném. Ezért inkább nem is kapcsolom ki teljesen, csak altatom.

A másik, ami zavar, hogy használok egy Samsung Galaxy s3 minit, ami ugye csak 2 magos és 1 GB-os, de valahogy mégis úgy érzem, hogy a telefon gyorsabb a böngészést illetően, mint a Sanei tabletem, ami meg 4 magos és 2 GB-os, és a processzor órajele is 1,5 GHz a samsung 1 GHz-éhez képest.

Amire használom a tabletet: böngészés, mailezés, dokumentumszerkesztés, filmek nézése.

A kérdésem tehát az lenne, hogy szerintetek van-e valami megoldás erre az indító alkalmazás leállás problémára, valamilyen frissítés, vagy ilyesmi, illetve normális-e, hogy a samsung s3 mini időnként gyorsabban tölt le oldalakat, mint a sanei, vagy nem is érdemes összehasonlítani a kettőt?

Még van lehetőségem visszaküldeni a tabletet a forgalmazónak, de ha tudtok értelmes tanáccsal szolgálni a fenti kérdéseimmel kapcsolatban, azt nagyon megköszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés