- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
WeThePeople9
csendes tag
Hello!!
Mi a különbség az Ainol novo9 spark és a firewire között?
elvileg ugyan az de akkor mi értelme lenne ugyanazt kétszer elnevezni ezt nem értem biztos különbözik valamiben!! valaki ezt elmagyarázná nekem??És amúgy megéri megvenni ezt a tabletet megéri az árát?? akinek van ilyen az lécci mondja már el, hogy milyen, hogy rossz-e vagy jó!
és akkor melyiket vegyem meg a firewiret vagy a sparkot?
-
Shoo
senior tag
válasz
vertigojames #33682 üzenetére
Ezeknek a tableteknek mi lesz a sorsa? Netán eladó sorba kerülnek a teszt után?
-
eckmester
tag
Segítséget kérek. A 808dcc után nem szeretnék megint belenyúlni a sz@rba,viszont a méretét megkedveltem. A 7"-t kicsinek érzem a10"-t nagynak. 8"-ban nem találtam tabot, aminél ne lett volna túl sok a kompromisszum. 9"-es méretben csak az IPS hiányával a Lenovo Ideapad 2109-t néztem ki. Mi a véleményetek erről?
-
kateb
tag
Tabletet vennék a közeljövőben, de valahogy az engem leginkább érdeklő technikai adatokat a gyártók nem mindig adják meg a termékleírásban.
Számomra egyik legfontosabb lenne pl a jó és erős Wifi vevő, mert sokszor a kertünkben, a "g-s" routertől 30 méterre használnám, közte egy főfallal. HP laptoppal SSID-vel megnéztem, kb -70 dbm volt a jelerősség.
Concorde tabletek tesztjében pl többször is ovastam, hogy wifi terén gyengélkednek. Gyanítom sok gyártmány hasonló cipőben jár.
Vajon hol lehet arról infót szerezni, hogy melyik tabletben alkalmaznak erősebb cuccot? Mert az nulla info, hogy b/g/n wifi. -
Yoyoyo
tag
Eme cikk alapján, melyiket kellene beszereznem, hogy tudjam használni a google GPS-es dokkolóját?
http://www.christianpost.com/news/galaxy-note-8-car-dock-to-turn-device-into-portable-gps-90886/
A wifi-only verzióban S-GPS lesz az eddigi leírások alapján, az is elég lenne, nem? nem szükséges az A-GPS megléte...(csak gyorsabb)
-
Rx
aktív tag
válasz
RunTimeError #33690 üzenetére
Igen-igen ezt láttam már korábban, csak a Rockchip-től félek, hogy felléphetnek kompatibilitási problémák.
Öcsémnek kellene aki szeret az androidos játékokkal játszani (GTA3, GTAVC, Pou, Duddly jump, autós játékok...stb) még utána nézek személyes tapasztalatoknak, de köszönöm, hogy emlékeztettél rá. -
Rx
aktív tag
Sziasztok!
Öcsémnek szeretnénk venni egy tabletet.
A rá szánt összeg 30.000ft lenne. Mivel eléggé nagy a kínálat, ezért segítséget kérnék, hogy mit ajánlanátok?
Első sorban játék, internet, mese nézés, és talán skypera kellene (<--első kamera kellene).
Jöhetnek nyugodtan az ajánlatok, hogy legyen miből választani.
Előre is köszönöm a segítséget! -
Harlond
tag
hello!
tudtok olyan kinai 7"os tabletet mondani ami nagyából a Concorde Tab Speednek az alternativája? mert eddig a Momo7 Speed-re mondta mindenki hogy az lehetne, de ebből sajnos kimaradt a bluetooth..
egyéb más opciót tud valaki? -
vertigojames
tag
válasz
freaghill #33652 üzenetére
Neked akkor az M8 is jó lenne. Használat során én akkora különbséget nem érzek az M8 és az M9 közt... a 4 mag nem ad annyival többet a bevált RK3066-os kétmagoshoz képest... de ha a 3G fontos, akkor az M8 ideális (vagy vársz kicsit, mert az M9-ből is lesz 3G verzió. A hozzá kapott használati utasításban ugyanis van olyan fotó is, és a leírásban is szerepel, ami tud 3G-t)
-
Zozzer888
addikt
-
-
Sanzaa
senior tag
Skype miatt kérdeznék, mert rágják a fülem, hogy használjam.
Egyszer próbáltam a ConCorde Pluson a videóhívást, de a hang szaggatot betyár mód, ezért érthetetlen volt a másik fél. Van elvileg egy patchelt verzió, ehhez tudtok adni linket? Mik a tapasztalatok egyébként Skype téren a taboknál? -
bacsis
Közösségépítő
Urak!
Tudtok olyan tablet-ről amibe lehet gyömöszölni SIM kártyát, és tud valamit kezdeni a gép GSM hálózattal?
Jó volna ha tudna SMS-t fogadni!
HA létezik ilyen akkor esetleg lenen konkrét példa is?Köszi a választ előre is
-
Tannhauser
csendes tag
válasz
Chaser #33638 üzenetére
Re "Összes webshoppal lehet copóka, pandawill, buyincoins, ipadalternative, ki kell fogni."
Én is erre a következtetésre jutottam a másik topik végigolvasása után.
A buyincoins-ot pl. többen mondták hogy milyen jó, aztán valaki arra is beírta, hogy azok megszívatták.
Reménykedni lehet, valamint PayPal-el kell fizetni, esetlegh Aliexpresst használni, aztán még az idő letelte előtt disputát indítani ha gyanús valami. (Vagy itthon megvenni 1,5-2x annyiért.)Mindennek ellenére nálam továbbra is a buyincoins az esélyes, mert ott az Ainol Novo 10 Hero csak 170 USD, van PayPal, és SingPost.
-
samir
tag
Sziasztok!
Lenne 1 kérdésem,hol lehet megnézni, hogy van-e valami frissítés a tab-ra? koobe s7 easy-m van. -
freaghill
őstag
Nézegettem, hogy mikkel kompatibilis, a ti véleményeteket szeretném először is kikérni erről, hogy mit ajánlanátok, azt tudom, hogy vertigo jön az M9 teszttel
De akkor lehet kint nem fogok annyit netezni rajta.
Csak azért mert magyarba tuti fogok venni, mert találtam olyan hogy 21k 1 évre és 2giga. Gondolom az csak elég -
freaghill
őstag
Milyen tabletet ajánlanátok nekem?
3G legyen benne, GPS nem fontos, netezésre, játékra, viberezésre esetleg fényképezésre használnám
Suliba használnám többet, de azért itthon is használnám, illetve külföldön abba a 2 hónapban.
Méretbe én 10"-re gondoltam, azon lehetne normálisan netezni, gondolom.PIPO M9-et néztem, azzal az volt a gáz, hogy nincs 3G de támogatja a sticket, illetve bicós.
Ebbe az árkategóriában mit ajánlanátok még?Esetleg lenne valami infó ami kéne, csak szóljatok
Azt nem tudjátok, ha itt magyarba veszek netre sim kártyát, akkor az németbe is ugyanolyan faszán fog működni, vagy jobb lenne ottani sim kártyát venni?
-
z0d1AK
nagyúr
A Hyundai brand kezd ráerősíteni! T10 tablet: 10,1" HD IPS, Exynos 4412, 2GB RAM, 3G, GPS!
Árát még nem tudni, de spec alapján nem tűnik rossznak. Már csak azt a fránya ICS-t kéne frissíteni JB-re. -
Shoo
senior tag
A Fujitsu M532es tabletről mi a véleményetek?
-
tjb007
nagyúr
válasz
Zozzer888 #33643 üzenetére
Igen és igen.
A billentyűzet+egér páros esetén csak rá kell dugni az OTG kábelre a vevőegységet, a másik dologhoz meg csak egy HDMI kábelre van szükség (persze csak akkor, ha van rajta HDMI port).
Ha olyan eszközre szeretnéd kiküldeni a gépet, amin nincs HDMI csatlakozó akkor megfelelő átalakítókábelt kell használni (pl. HDMI → DVI), analóg kábelek esetén (mint például a VGA) pedig konverterre is szükség van. -
Zozzer888
addikt
Sziasztok!
Vigyázat, a következő kérdés sokaknak fájhat:
Az ilyen 35-40ezres tabletek tudnak olyat, hogy megfelelő kiegészítővel kezelnek egy "egy adós" bill+egér kombót és valami átalakítóval VGA-n keresztül küldik ki a képet?
-
cerka14
csendes tag
válasz
Keresztapper #33639 üzenetére
Üdv. Fel akarom rakni a CyanogenMod 10.1-et a Zt C93-asomra. De az instrukciók sokaságában elvesztem. Már nem tudom mit hova másoljak mit mire ... kis segítséget esetleg kérhetek e hogy mit hova másoljak
Unrar the "common" rar file and put "zt-update" folder to the root of a microsd.
* Put rom (cm-10.1-$DATE-UNOFFICIAL-c97.zip) and gapps (gapps-jb-$DATE-signed-ubifs.zip) files inside internal or external sdcard.
* Turn on the tablet keeping pressed VOL+ and POWER. Press VOL+ to confirm and you'll boot to CWM recovery.
* If this is your first install flash this file that will format /system, /data and /cache partitions and from "Wipe" menu erase "Android secure".
* Flash rom (cm-10.1-$DATE-UNOFFICIAL-c97.zip), gapps (gapps-jb-$DATE-signed-ubifs.zip) and, if you're using a different device, the required compatibility zip.
* Now select "Reboot system now".
* Enjoy CyanogenMod 10.1! -
Keresztapper
senior tag
Sziasztok!
Egy pár napja találtam meg ezt a topicot, mert minden felé kutakodom androidos tablet ügyben. Olvasgattam is a hozzászólásokat, de ebben a témában konkrét beszélgetést nem találtam. Érdekelne, hogy mi a közvélekedés a retina kijelzős táblákról mostanában.
Én az Ainol Novo 9 Spark-ot nézegettem, ami a technikai specifikációk alapján jónak tűnik, de eről azért tudom, hogy az eszközről keveset mond.
Ti tudtok többet? Vagy javaslatot tenni olyan masinára, ami:
1. 10,1"/9,7" IPS
2. 2/1 GB RAM
3. 16 GB storage + TF kártya hely
4. 3G, GPS nem kell, BT nélkül tudnék élni, de ha van, hát az sem baj
+1 az sem baj, ha vannak rá custom ROM-ok, főleg nem ha CyanogenMod.De e nélkül sem kötöm fel magam...
Árban a 60e környéke tűnik reálisnak, ha a zsebembe nyúlok...
Minden javaslatot előre is!
-
Chaser
legenda
válasz
Tannhauser #33637 üzenetére
Sokan azt csinálják hogy apróságokból összeszednek 500-1000 értékelést, utána kidobják a madárfogót és lelépnek. Írni kell baynek, valszeg sok mindenkivel megjátszotta, akkor vissza fogják adni a pénzt.
Összes webshoppal lehet copóka, pandawill, buyincoins, ipadalternative, ki kell fogni. -
Tannhauser
csendes tag
válasz
Chaser #33635 üzenetére
Nem tudom, sajnos.
A 7" tablet kb. 5000 Ft áron volt. Ők is látták, hogy túl szép, de úgy voltak vele, hogy hátha bejön, ha meg nem, akkor nem buknak sokat. Nem jött be.Akárhogy is, most olvasom a tracking numberes fórumot. Még mindig nem tudom, honnan rendelem meg, de a pandawill úgy tűnik, felejtős.
-
Chaser
legenda
válasz
Tannhauser #33634 üzenetére
Mennyi volt az a "nagyon sok" eladás?
-
Tannhauser
csendes tag
Re: "ebay-ről 20e feletti eladással rendelkező embertől szerintem nyugodtan lehet rendelni."
Sok mindent rendeltem már az eBay-ről, de csak olcsó dolgokat. Drágát nem szívesen rendelnék, mert nemrégiben jártak úgy az ismerőseim, hogy egy gyanúsan olcsó tabletet rendeltek egy nagyon sok eladással rendelkező eladótól, és helyette valami bizsut ékszert kaptak.
-
csibe1
addikt
-
ftc
nagyúr
Acer Iconia Tab B1- A71 129EUR-t megér?
-
apuc
őstag
Sziasztok!
Milyen tabletet vegyek ha max 30-35 ezret szánok rá?Itthoni beszerzés lenne, nem külföldről szeretném.
(Esetleg ha tud valaki jó akciót, azt nagyon megköszönném..)Esetleg a Wayteq xtab70dci -nél van aminek jobb az ár/érték aránya ebben a kategóriában?
[link] -
Ezekiell
veterán
Kindle-m van, de azon pdf-et olvasni nem igazán nyerő, pláne nem tervrajzszerű ábrákkal. Pl iPad3-on nem fárasztotta a szemem az olvasás, de az nyilván más kategória árban is, és mellesleg nem szeretem az iOS-t
Van olyan ebook reader, ami tudja natívan kezelni az ilyen pdfeket, és jó lenne az igényeimnek?
-
Ezekiell
veterán
Hi,
a retina screenes tabletek közül melyiket éri meg megvenni mostanában (10 inch körül)? Olyan 250 USD körül nézelődök - főleg PDF olvasásra kell a retina nekem, mert a normál felbontások egyszerűen nem elég jók, fárasztja a szemem.
Kösz!
-
zone
őstag
válasz
redspot #33623 üzenetére
Ha fontos a jó láthatóság napfényben, akkor a Super AMOLED kijelzőt ajánlom. Pl. a Samsung 7.7-ben az van.
(#33625) Tannhauser
ebay-ről 20e feletti eladással rendelkező embertől szerintem nyugodtan lehet rendelni.
Kínai webshopok között népszerű a dealextreme és a pandawill. -
Tannhauser
csendes tag
Valószínűleg egy Ainol NOVO 10 Hero táblagépet veszek. Tudnátok abban segíteni, hogy melyik (külföldi) webshopból érdemes megrendelni?
Nem szeretném, ha átvernének. -
Rocsesz79
tag
Szevasztok!
Tablet vásárlás előtt állok,de fingom sincs róluk.Ebbe kérném a segítségeteket,véleményeteket.
Igazából 10"-os tabokat nézegetek.Játékra,(gyereknek) filmnézésre,böngészésre használnám.
Max 70 ezret szánnék rá.
Idáig ezeket néztem ki:http://www.laptopszalon.hu/tablet_tabla_pc/modecom/ModeCom_FreeTab_1002_7891.html
http://www.edigital.hu/Tablet/WayteQ_xTAB-100dci_tablet_(Android)-p349681.html
De ha tudtok nekem jobbat ajánlani,azt megköszönném.
Üdv. -
redspot
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tablet választásban. Körülbelül 150E-m lenne rá.
Ami nagyon fontos az a kijelző: Minnél jobban látható legyen, akár szabadban is (igaz itt valószínűleg árnyékban lesz használva). Igazából ha ez nem lenne fontos már rég vettem volna egyet. Néztem, hogy a jobb tabletek (tehát az árkategóriában ahol én keresek) általában Gorilla Glassal vannak szerelve. Azonban, ahogy látom a tesztekben, ez nagyon visszveri a dolgokat, és egy 200 nit-tel alacsonyabb fényerejű, de Gorilla Glass nélküli kijelző sokszor jobban látható...
Pl: Simán megvettem volna a Fujitsu M532-t, (kb 600 nit), de a Gorilla Glass miatt félek, hogy egy 350-400 nites normális kijelzős tablet jobban látható az esetek többségében. Ti mit tudtok, erről, mi a tapasztalatotok?
Amire lesz használva valószínűleg: Játékok alkalmilag, ekönyv olvasás, wifizés (itt fontos, hogy erős legyen a wifi vevője! Különben megvettem volna a Sony S-t, csak azt mondják elég gyenge benne), zenehallgatás, youtubeon videónézés, alkalmi gépelés (talán jó lenne olyan amihez komolyabb billentyűzetes dock van). Nagyjából ennyi, de akár minden más.
Köszi a segítséget
-
Komi28
senior tag
Sziasztok! nem igazán értek hozzá azért kérdezem a szakik véleményét.
)
Milyen 10 Tabot ajánlottok kb. 100-120e ft között? Wifi, 3G, gprs, net, erős akkuval? Esetleg autóban is tölthető legyen. Köszi -
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Olcsóbb árszegmensben milyen Tabot javasolnátok amiben van 3G is (lehet simkártyával netezni?)
Üdv,
Misi -
spileraaa
senior tag
nehéz a döntés föleg hogy még külföldröl soha nem rendeltem és ezek közül edig egyik oldalt sem ismertem hanem itt ott akadtam rájuk ...
vagyis elöször ebben kellene segitség pl. melyik oldal megbizhato és nem vernek át rajta vagy a postázás idötartalma nem 1 -2 honap vagy vám mentes a tablet (nincs riziko hogy postázás közben észreveszik és megvámolják ) stb. vagyis melyik cég a legjobb választás és akkor utána lehet könyebben menne a tablet kiválasztása is ...( vagy ha a felsoroltakon kivul tudok mas oldalt mondani ahonan erdemes rendelni az is johet )es igen ami fontos :
1. ebook olvasas
a tobbi funkcio az mind melekes elonyelozmeny:
mert eloszor ebook olvasot akartam veni irtam is a megfelelo topikba de ott azt mondtak hogy azok amiket kineztem * mind lebutitot tabletek igy inkabb akkor mar vegyek egy tabletet ...*ez a ketto volt amit kineztem es mondtak hogy ezek lebutitot tabletek
1. [link]2. [link]
(off) -
RunTimeError
tag
válasz
gorgocska #33617 üzenetére
Én is ezeket néztem ki, plusz még egy kínait, de ott + 10eFt lenne a vám. Így maradtam a Concorde-nál, legalábbis egyelőre. A Prestigo és a CC ugyanazt a chipkészletet kapta, a Wayteq gyengébb náluk 3D téren. Én azt javaslom az előző kettő közül válassz. A CC-nek kicsit jobb a felbontása és van benn bluetooth, a Prestigo-nak viszont nagyobb az aksija. Szerintem ezeket kell fontolóra venni, kicsit jobb felbontás + bt vagy kicsit gyengébb felbontás + nagyobb aksi. Na meg persze a formatervezés. Ez az én véleményem, úgy hogy én is csak most merültem bele a témába tablet vásárlás előtt
-
gorgocska
tag
válasz
RunTimeError #33616 üzenetére
Ez oké,de szerintetek melyiket érdemesebb megvenni?
-
gorgocska
tag
Sziasztok. Tabletet szeretnék csak nem vágom hogy milyet vegyek.Egy pár tipp van légyszíves ha tudtok segítsetek melyiket érdemesebb.
http://www.edigital.hu/Tablet/WayteQ_xTAB-70dci_tablet_(Android)-p347592.html
http://www.edigital.hu/Tablet/ConCorde_Tab_SPEED_8GB_tablet_(Android)-p349046.html
http://www.edigital.hu/Tablet/Prestigio_MultiPad_7.0_Pro_Duo_(PMP5570C_DUO)_tablet_(Android)_+_tok_+_5_GB_Ingyenes_felho_szolgaltatas-p343476.html
Ezek lennének ,de ha valaki tud hasonló árba jobbat az légyszi irja le.Előre is köszi a segitséget -
Stephan89
aktív tag
Goclever már most is 40000 forintért vásárolható a Tescoban. Erről írok épp.
Egyébként nem rossz, persze nem tökéletes. De ezt már tudtam, mikor kiválasztottam is. Később majd leírom a tapasztalataimat bővebben.
RunTimeError, szerintem rendben van felbontása ennek is. Szép képet ad, nekem tökéletesen megfelel.
Üdv.
-
RunTimeError
tag
A CC-nek 1200x800as felbontása van a Goclever 1024x768 felbontásával szemben. Csak 600mAh-val kisebb az aksija a CC-nek, de a kijelzője is kisebb amit meg kell hajtani. Bár a két kamera jó lenne a speed-be is.
Amúgy én is CC Speed vásárlását tervezem, eddig Pipo U1 Pro-t szerettem volna, olyan árba mint a CC, de a vám rátesz + 10eFt-ot kb :/ -
.DLL
veterán
válasz
korcsillio #33610 üzenetére
Jelenleg a GoClever R83.2 ugyan annyiért ugyan azt tudja, csak 8"-os, és nagyobb akksival rendelkezik. Bár a CC Speednek nagyobb a PPI-je, és ha elfogy a GoClever a Tescoból, akkor már csak 40-45 körül lehet majd megvenni, tehát a Speed valszeg BBuy lesz a későbbiekben.
-
korcsillio
addikt
CC Speed-et érdemes lesz vennni?Lehet best-buy?
-
.DLL
veterán
válasz
spileraaa #33608 üzenetére
A Ramos w28 szép és jó, de kicsi az akksija (3000mAh), pont a kiemelt hosszabb üzemidő, amit szeretnél, az kevésbé teljesül.
Az Ainol-tól a Novo7-eseknek már 3800mAh akksijuk van, ez 1-1,5 óra +t is jelenthet.
-Ezek közül a Legend az egymagos, 512MB-os gép, de végülis ha könyvolvasásra kell akkor nem gáz, és a 4:3 arányú kijelzőt erre jobbnak tartom.
-A Masr már komolyabb, kétmagos SoC, 1 giga rammal, ez már netezés közben is elég erős lesz, kijelője is kicsit nagyobb felbontású. Valszeg ezek matt kicsit többet is fogyaszt.Egyiknek sem voltam tulajdonosa, tehát később előjövő rigolyáiról nem tudok nyilatkozni.
-
spileraaa
senior tag
válasz
Tannhauser #33547 üzenetére
Megsem tud senki segiteni ...
lehet tul nehez a kerdes ... -
Yoyoyo
tag
válasz
tjb007 #33600 üzenetére
Ne ijesztegess, hogy 100k fölött lesz... Ezt néztem ki magamnak ;(
Azt írták sok helyen, hogy jó gép - bár ez sem tökéletes - ezért az ár lesz nagyon meghatározó, hogy befut-e.
Amúgy van neki (Galaxy Note 8) valami alternatívája jelenleg (8"-9"), vagy ami nemsokára jelenik meg? -
haruspex
aktív tag
válasz
Nova89 #33585 üzenetére
Szia!
Ha mindenképp 20 alatt keresel akkor megnézném ezt esetleg:
http://szamitastechnika.vatera.hu/tablet_pc_ipad_e_book_olvaso/tablet_pc/prestigio/prestigio_multipad_7_0_prime_4gb_pmp3270b_tablet_1729920296.html?cod=1729920296&obd=2
Kicsit drágább mint amiket néztél, de 2 év garancia van rá, és a prestigio-ról jobbakat szoktak mondani.
De ha el tudsz menni 29 szintén az edigital "refurbished" termékei között van ez:
http://szamitastechnika.vatera.hu/tablet_pc_ipad_e_book_olvaso/tablet_pc/prestigio/prestigio_multipad_7_0_pro_duo_pmp5570c_duo_tabl_1729920281.html?cod=1729920281&obd=2
Ez, ha játszani akarsz mindenképp jobb választás szerintem.
-
-
kreten67
senior tag
válasz
this is life #33598 üzenetére
A TN panel hátrányait még nem tanulmányoztam.
Jelentős különbség érzékelhető az IPS panellel szemben? -
Tucobe
tag
Érdemes úgy venni tabletet valakitől, hogy netes előfizetéssel vette meg szolgáltatótól és eladó sorba került bontatlan állapotban? Ezt ha jól tudom le sem tudják tiltani!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen egeret válasszak?
- Debian GNU/Linux
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mikrotik routerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ford topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest