- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keresztapper
senior tag
Hopp, van már Cube U9GT5 már RK3188-cal is. Ha esetleg érdekel valakit rajtam kívül...
-
spileraaa
senior tag
-
Attila xy
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy 50 ezer forint környékén milyen tabletet érdemes venni?
Elsőre My Audio 10-es szériára gondoltam,ennek olvastam tesztjét illetve úgy láttam tűrhető a hardveres szerelhetősége.Másnak még nem néztem utána de majd bogarászok itt,esetleg ha tudnátok összehasonlítást linkelni.
Még az érdekelne honnan lehet ezekre (HD) filmeket és játékokat letölteni,milyen gamék futnak rajtuk? -
istvan287
csendes tag
válasz
polar-x #33891 üzenetére
Hát a méret még nem biztos de 7" lessz szerintem.
Milyen egy jó tablet? (Bocs ez így lehet hülyén hangzik, de ehhez a témához téll az vok)
Tudom hogy a tn/film panel monitorban már nem egy nagy szám, de azt nem igazán tudom mi is az alternatívája?
Ez a [Nexus 7 32GB] (amit csibe1 ajánlott nekem) beletartozik a jobbak közé?
Nem tűnik rossznak amit ajánlottál, ez a samu p3110, csak kevés a memóriája, bár ahogy látom bővíthető.
Ennek már jobb a kijelzője?
Kösszi a segítséget előre is! -
Chaser
legenda
válasz
szeksziboj #33888 üzenetére
Ampe A10 kinnről, de $ miat már valszeg inkább 55k.
-
istvan287
csendes tag
válasz
csibe1 #33889 üzenetére
Hát a méret valahogy eddig nem is került szóba( pedig lényeges
)
Majd ma megkérdezem csajom, csak éjszakás volt :S
Bár szerintem egy 7"-os tutira elég lenne neki.
Hát nem hiszem hogy ez a Netbook dolog érdekli de azért köszi a segítséget, próba cseresznye megmutatom neki azokat amiket belinkeltél, de akkor inkább laptop(mondjuk lehet hogy csak én gondolom így, majd ő megmondja)
Ez a Nexus 7 32GB-ot 77ezerért egéssz szimpatikus, nem tűnik rossznak, hát a bolt megbizhatóságáról annyit hogy a puding próbája az evés
Amit mutattál és jónak tűnik, az a Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate 16GB 10" lehet hogy ez a másik befutó.
Majd megmutatom ma az asszonynak és ő dülőre jut hogy mi is a szive vágya, ha mégsem sikerül akkor ha lehet hogy pár kérdés erejéig tovább zaklatlak titeket
Addig is köszi a segítséget! -
kateb
tag
válasz
fateless #33867 üzenetére
Nem baj, hogy az ipad-et ajánlotta, hiszen nekem is tetszene.
Tulajdonképpen leegyszerűsítve azt is írhattam volna, hogy ipad minit keresek valamilyen hdmi kimenettel és bővíthető memóriával.Az oprendszertől most tekintsünk el.
Ha ezt a két dolgot nem felejtették volna le a kütyüről, akkor már megvettem volna így túlárazva is. Viszont lefelejtették, így marad az android.
Sajnos a 16:9-es képarányt kezdik preferálni a 4:3 kárára a gyártók. Divatot teremtenek a kisebb képernyőfelülettel. Pedig nethez, e-bookhoz jobb az utóbbi. -
-
csibe1
addikt
válasz
istvan287 #33887 üzenetére
Laptop ügyben errefelé kellene érdeklődnöd,ha majd eldöntöttétek,hogy az lesz:
Netbookból a HP EliteBook 2530P ajánlották a topikban, kb. 1,5kg;nincs vészes súlya.
Akad belőle az aprón is:
HP EliteBook 2530P Garanciával! erre fél év garit adnak
HP 2510p 2530p 2730p 6530b 6930p Elitebook csúcskategóriás Core2Duo laptopok eladók !!
Tabletre: méretet nem írtál,hogy mekkora lenne az ideális,és hogy mindenképpen kell-e alapból 32GB-os háttértár,és az elég vagy bővíthető kellene.
Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate 16GB 10", 2 év garival,3G-vel,16GB háttértár,79900FtPrestigio MultiPad 8.0 Pro Duo
8", 2 év gari,8GB háttértár, 41900FtPrestigio MultiPad 8.0 Pro Duo topik
Nexus 7 16GB 7",16GB,74900Ft a 32GB-os az már 100ezer itt,bár találtam Nexus 7 32GB-ot 77ezerért,de a bolt nem tudom mennyire megbízható.A Nexus 7 nem bővíthető.
-
szeksziboj
tag
Ismer valaki ilyet 50 körül? (10"-es persze lehet több is)
Ami kéne minimum: (tulképp mindent tud, de ezért is írom)
7" vagy 10" 1280x800 ips
sd olvasó
2magos cpu
8gb rom, 1gb ram
normális grafikai alrendszer (pl a fenti mali400 4-es kb)
hdmi
wifi
gps
bluetooth
3g -
istvan287
csendes tag
Hali mindenki!
Keresek egy tabletet barátnőmnek max filmnézésre(sima divix), facebook, böngészés, skype ilyesmi lenne a lényeg, ja meg wifi, és minimum 32 giga memória olyan 50 körül lenne a dolog, de ha ennyiből szart kapni akkor max 90... :S De az már nagyon sok úgyhogy akkor inkább laptop lessz belőle bár lehet annyiból meg szar laptopot kapni
A segítséget előre is köszi! -
Dyde
aktív tag
20.000 péz alatt van olyan tablet ami ajánlott? Persze tudom hogy nem kell csodát várni, nekem csak kizárólag netezésre + FB-ra kéne. Az új tesztben lévő Ghoo Tab 7000S-t néztem ki
-
violentSt
tag
-
-
Stephan89
aktív tag
válasz
violentSt #33873 üzenetére
Samsung Galaxy Tab 2 7 kijelzője tudom, hogy nem IPS, de a tesztben amit olvastam róla, jókat írnak. Jó a betekintési szöge is elvileg. Mi a gond akkor vele?
Akik használják ezt a tabletet, mindenki dicséri a gépet. Panaszt nem nagyon olvastam, szemben sok más, kínaival. Most jó áron (47000 Forint) meg is tudnám venni újonnan. Holnap megnyomkodom egy itthoni üzletben, aztán megrendelem ha tetszik.Netezni, skypeolni webkamerával, facebookozni, filmet nézni nekem tökéletes lesz. Meg lehet suliban jegyzetelni, bár majd meglátom, hogy tudok rajta gépelni.
Üdv.
-
violentSt
tag
válasz
gurabli #33866 üzenetére
Szerintem meg told meg egy otossel es vedd a 70dc-t
Szebb kulso (bar ez szubjektiv) szvsz masszivabb is
Pengebb kijelzo, az mar IPS es a felbontasa is nagyobb
Plusz 4GB
es hat amikre te szeretned hasznalni elonyosebbVagy ha ragaszkodsz a hdmi-hez +7ezerert pro duo, massziv osszeszereles,
Az is ips (1024x600) es hdmi is van rajta a hw detto 700dc csak 8GB vel
Aljandek tokkal -
Ombi5
őstag
Udv.50e ft-ig milyen tablat tudnatok ajanlani ami netezesre kellene meg youtube-pzasra leginkabb?! Baratom keri a segitseget tolem,de mivel en apple cuccokat hasznalok ,igy nem igazan birtam neki segiteni ebben a kerdesben.koszonom
-
Tim82
félisten
válasz
randras #33864 üzenetére
Akkor úgy fogom meg: miért jó felülbírálni a saját szempontjaid alapján más szempontjait és az alapján "ajánlani" valamit? Neki ez az egyik szempont, a többi is fontos, amit te figyelmen kívül hagysz.
Amúgy meg nyilván nem gondolsz arra a nagyon életszerűtlen
helyzetre, hogy nyaralásra pl. pár filmet visz magával az ember tableten (ha nem akar "nagy és nehéz" laptopot cipelni).
Mondom, ne vedd kötekedésnek, nem annak szánom.
-
randras
veterán
válasz
tjb007 #33863 üzenetére
Mert törölték őket gondolom, kínai webshopok viszont rogyásig vannak vele. Tökéletesen működnek (szinkronizálnak és töltenek), tehát még csak nem is dzsunka szarok.
Tim82: Igaz, el is bújtam. Mondjuk nem tudom, mi fontosabb: több tíz gigányi adatot tárolni egy tabon, vagy hogy a legfontosabb funkció rendesen működjön (internetkapcsolat)...
-
Tim82
félisten
válasz
randras #33861 üzenetére
Nem kötekedés a szándékom, de azt sem nézted meg, hogy akinek írtál, milyen kritériumokat jelölt meg (memóriakártyával bővíthető legyen, HDMI stb.). Azoknak meg az iPad Mini nem mindenben felel meg.
Nekem pl. meg fog felelni az iPad Mini, de én bőven elférek a cuccaimmal egy 16 GB-os memóriakártyán.
-
csababarca
őstag
Leszedtem a vondroid 4.2-es romot, 4GB, 128as kernel.
De rámegyek a tárhelyre, és 114 MB-t ír összesen.
SD-kártyán van 11 GB memória, de direkt azért szedtem le a 4GB-s verziót,hogy legyen elég hely a sima lemezen is. vagy mire vonatkozik a 4GB?Amikor rom csere után újraindul a tablet, bejön egy ilyen:
CWM for Finless ROMs v5.8.3.4.
-reboot system now
-install zip from sd card
-wipe data/factory reset
-wipe cache partition
-backup and restore
-mounts and storage
-advencedMi a teendő?
(myaudio series 10.) -
gurabli
őstag
Sziasztok!
Tudom, hogy sokan kérdezték már, de teljesen elvesztem a sok kínai csoda között, és nem is volt még tabletem (nem ismerem őket).
Egy olcsó tablet kellene, ami az árhoz képest megbízhatóan működik:
- netezés (ha valamennyire megy a flash, az előny)
- ebook olvasás (könyvek, napi- és hetilapok)
- filmezés (viszonylag kevés, xvid, vagy max 720p).
- jó wifi
- elfogadható üzemidő
- előny lehet a BT, és a hdmi
- 7"-es méret az ár miatt (vagy lehet nagyobb is, nem tudom min a 7" elég e a kényelmes olvasáshoz)Mit érdemes most venni 20-40e között (DPS, Concord, Waytech, stb ismeretlen nevek)? Apple kizárt, Nexusra vagy Samsungra nem akarok most költeni.
Köszönet!
-
Melack
veterán
válasz
CHIPman #33849 üzenetére
HDMI megoldható egy átalakítóval, a memória tényleg necces. Bár én véleményem szerint ha az ember tudja, hogy mire mit szeretne használni, akkor meglévő kerettel is tud gazdálkodni. iPadekből is csak 32GB-osat vennék, mert az - szerintem - minden szempontóból elég. Ha az iOSt leveszem belőle, akkor is marad olyan 28-29 Gb felhasználható tárhely.
-
kateb
tag
válasz
randras #33844 üzenetére
Az milyen?
A "normális tabletek" listáját merre találom?
Vagy egyszerűen a szűrésnél csak állítsam be, hogy 90000-től?
Méretre - pofára - fogásra eddig az ipad mini tetszett a legjobban, viszont ha jól tudom, akkor az nem bővíthető memós, valamint hdmi kimenet sincs rajta, ami viszont kéne (ha hülyeséget írok, javítsatok légyszi). Ezen felül az árából 20 ezret csak a brendért kell kiadni, mert kissé túlárazták a tudásához képest.
Szerintem.Nincsenek egyébként nagy igényeim:
Jó és stabil wifit szeretnék
stabil működést
bővíthető memóriát
hdmi kimenetet
napfényben is viszonylag jól látható kijelzőt
a 12,5 %-al nagyobb képernyőméret miatt inkább 4:3 arányt, kb 8 coll-tól felfeléBöngészéshez, e-bookhoz, filmekhez, youtube-hoz lenne, játékok nem érdekelnek.
3G nem kell
GPS jól jöhet, de nem feltétel. -
Tucobe
tag
Sziasztok! Samu Galaxy Tab 2 7-est használ valaki? Ha igen dobna egy privit lenne pár kérdésem! Köszi
-
polar-x
tag
Sziasztok! Szeretnék venni egy tabot amire max 60.000Ft van.
Amit szeretnék a készülékben :
-IPS panel lehetőleg 1280x.... vagy nagyobb felbontás és 9"-10,1" közötti méretben
-Legyen benne GPS ,vagy ha nincs meg lehessen oldani külső vevővel,bár ebben nem vagyok képben hogy hogy is lehetséges ez a dolog!
-HDMI,mert rá szeretném kötni tv-re is
-lehessen hozzá billentyűzetes tokot csatlakoztatni
-Támogasson 3G sticket (vodafone)Előre is köszönöm a segítségeteket! További szép napot! -
--Robi
-
kateb
tag
válasz
CHIPman #33822 üzenetére
Az erős, vagy inkább mondjuk úgy, normális wifivel megáldott tabletekről már én is érdeklődtem itt, de érdemi válasz nem volt sajnos ez ügyben. Nyilván itt a fórumon senki sem tudja, hogy egy adott vasba milyen vevőt szerelnek, a gyártó meg nem köti az orrunkra, hogy mit spóroltak ki a tabletből.
A teszteket olvasgatva nekem az jött le idáig, hogy a kínaiak a wifin szeretnek spórolni, valamint a tápegységen.
Nálam pl 30 métert kéne áthidalni, plusz egy főfalat. HP laptoppal működik, de tabletben nem tudom melyik tudná ezt megoldani. Így meg lutri a vásárlás... -
korcsillio
addikt
Üdv!
10" körüli tabot keresnék időseknek,kizárólag skype használatára.Melyik a legolcsóbb alternatíva?Leginkább Magyarországi érdekelne,mert nem tudom külföldről hogyan működik a rendelés. -
kateb
tag
válasz
vertigojames #33796 üzenetére
Jó leírás.
A 16:9 képarányt és a számomra felesleges 3G lehetőséget leszámítva tetszik is a ketyereAz Onda 812-ről is csinálhatnál egy hasonló leírást, képarányban az jobban bejönne.
-
Tegla80
addikt
válasz
cerka14 #33834 üzenetére
Szia
Sztem meg ha kiveszem a tab ból és kártyaolvasóban pakolom rá a filmeket,akkor bőven elfér a class10.
Ár miatt is tuti inkább a class10 et venném.
Nem kerül sokkal többe és sokszor jól jöhet a plusz sebesség.
(A minap ép a tv-m el vettem fel rá HD műsort,mert ezt is tudja sebességben. szóval ,Én spec nem bántam meg, főleg h 6e pénzért lehet kapni új 32gb class10 es "samu"-t, itt a "PH"n
)
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
csoszrobert #33835 üzenetére
A válasz egyszerűen: Nem, nincs rá lehetőség. Egyik androidos tabletnél sincs ilyen opció.
Talán tovább nem is érdemes boncolgatni. -
csoszrobert
csendes tag
Üdvözlök minden Mélyen Tisztelt TabletGurut
!
Egy olyan kérdésem volna, ami lehet sokak idegszálait összeborzolhatja, de kérem a Mélyen Tisztelt Gurukat, hogy nézzék el tudatlanságom.
Helyzet a következő: van egy ócccsó (erre volt hirtelen keret...
), de kifogástalanul működő M-Tech aTAB7t tabletem, amely Android 4.0 (Ice-cream Sandwich) OP Sys-el rendelkezik.
Kérdés: Van-e arra lehetőség, hogy erre a táblára (1.2 GB CPU, 512 MB DDR3 RAM, 8 GB NAND, 3D HD MALI 400 Chip 800x480 resolution) Windows 8 op sys-t?
A válaszokat előre is köszönöm, és mégegyszer előre is elnézést, ha netán fárasztó a kérdésem. Megkérek minden kedves válaszadót, hogy a szidalmazó, fikázó válaszoktól kíméljenek, hiszen kajak nem értek ehhez még, ergo ezért kérdezek.
Köszi!!!
-
artiny
őstag
Tabletbe hányas osztályu micro sd kartyat vegyek?
4 class vs 10 class -
Keresztapper
senior tag
válasz
Kössz az írást. Ez alapján várom az M9-ről szólót is.
Szerintem abban próbálj meg bele is kötni a készülékbe az objektivitás kedvéért, mint ahogy az M8-ról is kiderül itt az előző hozzászólásodból, hogy azért a digitizer érdekesen viselkedik töltés közben.
-
turho
addikt
Van itt, aki Cube U30GT-t birtokol?
Két kérdésem volna.
1. Semmi bajom a géppel (na jó, a hangszórója fos), de a tápja-töltője...szóval nekem is ugrál ha rádugom, az érintőfelület. Mire érdemes ezt kicserélni? (esetleg hol van "Bestbuy" szétszedhető 5V 2A töltő, még ha vezetéket is cserélek rajta...).
2. Supersport 1.11 van rajta, elvileg a legfrissebb...de van-e ennél jobb rom hozzá? -
.DLL
veterán
válasz
kelzsoca #33819 üzenetére
Feltettem egy nyers videót, ahogy a kamerából kiesett: [Innen letölthető]
hálás lennék, ha páran kipróbálnátok a tableteteken, első sorban RK3066 SoC-os gépek érdekelnek (MyAudio 808, Concorde Play, Prestigio 7 Pro Duo, stb) persze jöhet AML is, ami bejött a Goclever előtt az természetesen a Wayteq 70dciés szívesen várok 1 magos visszajelzéseket is, mert az előző tabom, amin zsírul futottak ezek a videók szintén 1 magos volt (CC Tab One) kíváncsi vagyok, hogy csak szerencsém volt, vagy más gyártók hasonló szintű gépei is viszik-e.
Ha sikerül folyamatosan, akadásmentesen lejátszani, akkor érdekelne minél több részlet a környezetéről.
Előre is köszönöm mindenkinek!
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. Van olyan Magyarországon kapható kínai tablet, aminek kimondottan jó a WiFi-erőssége? Egy Nexus 7-ben megbíznék, csak feleslegesen drága a felhadználás szempontjából, és nem akarok még egyszer a gyenge WiFi-s Concorde Play hibájába beleesni.
-
.DLL
veterán
válasz
Stephan89 #33812 üzenetére
Pedig reménykedtem benne, hogy ez megoldja. Mondom az az érthetetlen, hogy a Tab One-on, ami egy 1 magos 1,2GHz-es cucc, simán ment, még USB-ről kártyaolvasóval is, ezen meg akkor is szaggat ha bemásolom a belső memóriába.
H.264 kódolású videókról van szó egyébként, .mov konténer, 44Mbps. De ez mellékes, mert ez előzőmön ment, ez az alap kiindulási pont.A ConCorde Tab One-ban ugyebár egy 1 magos Mali400 van, a Goclever R83.2-ben pedig 4 magos, viszont lehet hogy alacsonyabb órajelen.
H.264 dekódoláshoz tudja használni egyszerre mind a négy magot? Mert ha nem, akkor lehet hogy ez a baj. Lehet hogy egy játék ki tudja használni, de itt ugyan úgy csak az egyiket használja dekódolásra.
Én most csak találgatok, tud erről valamelyikőtök többet, konkrétabbat?Letöltöttem az MX Playert, ami hirdeti, hogy több magos rendszereken is kiválóan működik, namost ezek az ominózus videók ezzel is szaggattak, tehát valami nem kóser. Mindig csak a jóöreg (egyébként sok szempontból utált) Tab One-omra tudok gondolni, ahol ez legalább tökéletes volt.
-
vertigojames
tag
válasz
violentSt #33816 üzenetére
Köszi az észrevételt.
A 4,5- höz képest azért nem ad sok pluszt a 7 col, mert azt ugyan úgy nagyítgatni kell.
A 10,1 és 9,4 közt tényleg nem sok a különbség, de a képen nem látszik, hogy a 10,1-es vastagabb, és nehezebb mint a 9,4-es. És valahogy az én kezemre jobban ráállt a 9,4-es (általában két oldalon fogom a tabot, és úgy gépelek a két nagy ujjammal. A 9,4-esnél simán elérek mindent, de a 10,1-esnél már néhol "nyújtózni" kell). Ha még a tokot is mellé teszem akkor pláne a 9,4-es nyert a maga szupervékony tokjával a vaskos műbőr 10,1-es tokkal szemben. Szóval ennyi.A felbontásnál igazad van, javítom is a cikket.
-
violentSt
tag
válasz
igényes leírás
2 észrevételem van
az egyik amit nem értek, hogy neked a 4,5"-hoz képest nem nyújt sok pluszt a 7"
ámde a 10,1"-hoz képest a 9,4" sokkal hordozhatóbbnak állítod be
a képekről nekem valahogy nem ez jött le (szvsz nem túl szembetűnő a különbség 10,1" és a 9,4" között, sőt mintha a káva még vastagabb is lenne a 9,4"nál)
tehát hasznos felületbe a 10,1" akár jobb is lehet
az az 1-1,5 cm magasság (vagy szélesség) különbség nem hiszem, hogy annyíra számottevő mobilitás szempontjábóla másik, a felbontás (1280 x 752) szerintem nem a "különleges" méretből ered
pusztán a tesztprogramok legtőbbje nem számolja bele az alsó menűsávot (pont 48 pixel) mivel az a rendszer részepersze ez már csak szörszálhasogatás...
grat. és köszi!
-
csibe1
addikt
válasz
vertigojames #33813 üzenetére
Szívesen,én is köszönöm a bemutatót.
Akkor viszont a 7,4V-os akksi miatt eléggé eltérő lehet az üzemidő a hasonló kapacitású 3,7V-os akksikhoz képest,és nem igazán jó viszonyítási alapnak a kapacitás.
Az Asus is használ valamelyik tabletjében 7,4V-os akksit,ha jól emlékszem. -
vertigojames
tag
válasz
csibe1 #33801 üzenetére
Köszi a tippet, a következő tesztnél beleteszem.
Ami miatt azonban kicsit összehasonlíthatatlan, az pont az, amit a tesztben is kiemeltem. Mégpedig hogy a PiPO letette a voksát a 7,4 V-os akksi mellett. Ez pedig azt jelenti, hogy a megadott mAh kb. duplájának számítana a 3,7V-osokhoz képest...
Töltés közben is működik, bár igaz ami igaz, kicsit mintha a kalibrálás olyankor picit "elmenne" (alá kell kicsit érinteni), de egyébként jó. -
Webistvan
csendes tag
válasz
RunTimeError #33807 üzenetére
Bocsi nem figyeltem. 7"es kijelzőre elég az 1024-es. (Én csak 10"es kijelzőben gondolkodom.)
-
borsodika
őstag
Érdekesség:
WayteQ 70dci-re megjelent a hivatalos Android 4.2.2 -
violentSt
tag
válasz
RunTimeError #33807 üzenetére
Mindkettovel volt dolgom jelenleg 1024*600 as pro duot
Szemely szerint nekem ez kenyelmesebb a nagy felbontasnal aprobbak az ikonok bongeszesnel szeleknel, sarkoknal macerasabb
egymas melle teve eszteveheto a kulonbseg, felahasznalas szempontjabol boven eleg, kevesebb az energia igenye, es a vas is konnyebben hajtja meg 3Dben -
Webistvan
csendes tag
Piszokul csúszik az xtab 100dci megjelenés.
Valaki tud infót róla? -
Webistvan
csendes tag
válasz
RunTimeError #33799 üzenetére
Szerintem biztosabb a nagyobb felbontás. (Ha mind a kettő 10" méretű) Persze az akksi erösségét is figyelembe kell venni.
-
.DLL
veterán
Hali! Egy frankó, erős videólejátszó programot keresek (Goclever, RK3066) mert vannak videók, amik a régi Concorede tab One-omon úgy mentek mint a kisangyal (gyáril ejátszóval) ezen meg folyamatosan szaggat... :/
-
csibe1
addikt
válasz
Köszi.A táblázatba beletehetted volna az akksikat is.
A kijelző működik rendesen töltés közben is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest