- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalacskepu: Elb*szott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
zone
őstag
válasz
Davebowman #33498 üzenetére
Nem hardver, inkább szoftver kérdés. Lehet, hogy elég egy Sixaxis Controller vagy hasonló app, de lehet, hogy más firmware kell.
-
gonger
senior tag
válasz
this is life #33492 üzenetére
Ainolokkal bizniszel itthon egy ismerősöm, esetleg még az jöhetne szóba. Korábbi típusok voltak a kezemben, bár az nem IPS volt, de ami megmaradt, hogy gagyi volt a töltő cstlakozója és használat során kellemetlenül melegedett a hátlap.
Ainolt hova tennétek mondjuk egy Prestigio Prime Duo és egy Galapad viszonlatában? -
zone
őstag
válasz
Davebowman #33494 üzenetére
A titok az, hogy más gép kernelében benne van a szükséges driver.
-
Maxtreme
addikt
válasz
Davebowman #33494 üzenetére
Én a dead trigerre most néztem rá. A Vezetékes x360 gamepad-el simán megy. A Vezetéknélkülimmel nem néztem, nincs kedvem kirángatni a gépből
-
Davebowman
senior tag
Bevittem a tabom azMM-be, hogy kipróbálhassam a gamepadokat de sem az olcso, sem az xbox360-al nem működtek az fps játékok gameloftosak mc3, 4 semmi. Más meg úgy használja, mint a pc-n mi a titok? Addig nem merem megvenni a gamepadot. Help!
Amúgy az egyik joy(bal) az megy csak a jobb oldali nem az lenne a lényeg.
-
Donpepe7
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tablet vásárláshoz. A kettő közül melyiket érdemesebb választani és miért? Hardvert tekintve nem látok nagy különbséget.. a kettő közül a sebesség és a szoftver (Android 4.1.1. Jelly Bean) optimalizáltság, kompatibilitás lenne fontos. Kiváltképp a skype
Ő lenne az egyik: http://www.edigital.hu/Tablet/ConCorde_Tab_ONE_8GB_tablet_bronz_%28Android%29-p329577.html
Ő pedig a másik - róla nem találtam semmilyen tesztet: http://www.edigital.hu/Tablet/Prestigio_MultiPad_7.0_Prime_4GB_%28PMP3270B%29_tablet_%28Android%29_+_5_GB_Ingyenes_felho_szolgaltatas-p347179.html
Köszönöm előre is a segítséget!
-
-
Maxtreme
addikt
válasz
z0d1AK #33490 üzenetére
Wayteq xtab 70dci
Én meg az elején arra gondoltam hogy esetleg a felbontásnak lehet hozzá köze, hogy mittomén' ott sűrűbb a "rács" (az ugyebár 1280x800-as) és azért nem látszik.
Nem tudom az értintőfelületnek ehhez mennyi köze van, lleteve hogy van e összefüggés.
1-2 eredmény a teljesség igénye nélkül.
-
Maxtreme
addikt
válasz
Maxtreme #33486 üzenetére
Nem tudok már szerkeszteni.
Kis korrigálás:
látszik hogy a kijelző felülete egymástól kb 0.5cm-es távolságban elhelyezkedő, vízszintes (nyilván ha a tab nem fektetve van, akkor függőleges) csíkokból, és kockákból áll.
A háttértárra való filemásolás nem úgy történik mint a többi szabványos androidos cuccoknál, hanem MTP eszköznek ismeri fel a gép.
Ez nem baj, csak megemlítem hogy senki ne csodálkozzon -
Maxtreme
addikt
válasz
z0d1AK #33484 üzenetére
Kiderül, egyelőre úgy tűnik hogy tényleg rendesen töltötte, és nem csak fals értéket ír mert reggel óta standby módba csak 3-4%ot merült. (Töltés és működés közben sme melegszik egyébként a cucc számottevően.)
szerk: Hogy valami rosszat is írjak
A kijelző Ips panel ugyebár, viszont bizonyos szögből kis fényerő mellett (0-10%) (ha teljesen alulról nézed) látszik hogy a kijelző felülete egymástól kb 0.5cm-es csíkokból, és kockákból áll.
Namost ezt ne úgy tessenek' elképzelni hogy ilyen képet is ad, hanem maga a kijelző fizikailag ilyen A "vetített" képen nem látszik.
Lehet am ez tök természetes, csak nekem nem tűnt eddig fel más készüléknél. -
gonger
senior tag
válasz
this is life #33482 üzenetére
igazából nem költenék rá sokat, még egy samu 3110-es árát se, mert csak netezésre, emailre kellene, illetve munkájából adódan képeket egyszerűbb lenne neki azzal mutogatnia, mint mindig cincálni a régi 14"-os laptopot, aminek már az akksija is gatya.
Ill utazásaink során is a tabot vinnénk magunkkal kapcsolattartás gyanánt, és sokat fényképezünk, tabon keresztül másolgatnánk a mem kártyáról át a fotókat, videókat külső hdd-re.
Prestigio prime duo is gondolom kezel külső hdd-t aktív hubon keresztül, úgy még mellette kóg rajta egy kárytaolvasó is.Van ötlet, hogy a Prestigio-t hol tudnám megnyomkodni? Speedshopban ez az átépítés miatt sajna legalább 1 hétig nem lesz kivitelezhető..
-
-
Maxtreme
addikt
válasz
this is life #33482 üzenetére
Nekem eddig semmi gondom nem volt vele, persze ez semmit nem jelent.
1. Ez csak 1 vélemény (ettől függetlenül szart ki lehet fogni belőle)
2. Én sem régóta használom.Esetleg ha valakit érdekel, futtathatok rajt pár bencset. (Quadrant, Antutu, Epic Citadel)
Az aksiról pl annyit ha játszol, értelemszerűen eszi. Viszont a netezéssel úgy nézem nagyon jól bírja (50% fényerő) Reggel kb 2 órát nyomkodtam, 100%-ról 79%-ra merült az aku)
A töltés 0-ról 100-ra kb 1 óra, az se semmi(nekem 20-25%-os töltöttségről 45-50 perc alatt nyomta fel magát 100ra.)
-
válasz
gonger #33481 üzenetére
A galatabrol csak amiatt beszelnelek le,mert keves az info rola hogy valojaban mennyire jo is,mert a bika hardver sajna nem minden. Ha a parod nem geek akkor jo lehet a samu,az legalabb bovitheto,de ha eleg a nexus 7 16 gigaja es anyagilag is belefer akkor a nexus melle tennem a voksom,arra még 1.5 ev szoftver tamogatas,nagy felhasznaloi bazis ,emiatt custom rom hegyek (arra az esetre ha lenyulnad az asszonytol)
. Ha a kereted kisebb erre a celra akkor a prestigio prime,neten rendelve hogy legyen 8 napotok visszakuldeni ha valamiert nem felelne meg,de azert ha a prestigio mellett dontesz akkor azert keress egy helyet ahol kiprobalhatod. Milyen szempont jatszik a vasarlasnal ?
-
gonger
senior tag
válasz
this is life #33465 üzenetére
Nekem a napokban kellene választanom.03.22-én lesz a párom szülinapja...
Tegnap benéztem speedshopba, de átalakítás miatt a wayteq70dci-t nem tudtam megtapogatni, az eladó szerint is gyönyörű a képernyő, az összeszerelés már gázabb. Prestigio prime duo-t ajánlotta még 2 maggal, ami IPS és jobb összeszerelés. de akkor má elgondolkodtató, egy Galatab 56 e Ft-ért vagy esetleg egy Samu 3110. (asus nexus 7 is tetszik, de gáz, hogy egy micro sd-t sem lehet beletenni)
rk 3188 31xx szériások nem tudom mikor jönnek ki, igazából szerintem a fent felsorolatk nekem megfelelnénk -
z0d1AK
nagyúr
válasz
2ofthem #33479 üzenetére
Én az ASUS-t ajánlanám inkább, jobb helyzetben van az androidos tabletek terén, lásd példaként, hogy a TF300T az első nem-Nexus tablet, amin Android 4.2 frissítést kapott. Emellett ott a dokkolhatósági lehetősége is, ha a későbbiekben szükséged volna rá, vagy veheted rögtön billentyűzettel és akkor tényleg közelebb vagy egy számítógépszerű felhasználási lehetőséghez.
-
2ofthem
aktív tag
Szerintem egy kicsit többet áldozok inkább rá, utolsó kérésem lenne pár hozzáértő kollegától:
Toshiba AT300-101 vs Asus Transformer Pad TF300T pro és kontra vélemények érdekelnének. Melyik lenne jobb választás? -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Maxtreme #33468 üzenetére
Miben elismertebbek? Tabletek terén? Csak mert a GalaPad 7 (ugyan ezen névvel) három brand alatt érhető el, megveheted a Gainward mellett Palit és Galaxy néven is. Igen, ők mindannyian videokártyát gyártanak, nem tabletet. Ez a GalaPad ugyan annyira kínai bérgyártmány, mint a ModeCom.
A Gainward semmit sem csinál a minőség érdekében, csak megveszi a kínaiaktól az OEM terméket, amelyre az ő márkáját szitázzák rá, ennyi.
-
Chaser
legenda
válasz
this is life #33472 üzenetére
Nem hát. TN-es tab vakok és gyengénlátók számára különösen ajánlott
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok,
Segítsetek légyszi, mert a tabletekbe nem vagyok otthon.
Ajándékba vennék, lehet használt is, 10"-os kijelzőset szeretnék.
- Olyan 30-40k van rá.
- Ilyen árban mennyire jó és strapabíró cuccot lehet venni?
- Windows vagy androidos legyen?
- Itt a programok ugyanúgy telepíthetőek mint asztali gépen, vagy fizetős?
- valamint az 1 magos proci már nagyon gyenge?Csak 90%-ban netezni, 10%-ban filmet nézni kellene.
Köszönöm! -
hercsi
tag
válasz
this is life #33465 üzenetére
Szia!
Az Actions ATM7029-et Te hova tennéd teljesítményben? A Hero II-ben ilyen van pl...
Üdv és köszi a választ...
-
2ofthem
aktív tag
válasz
this is life #33471 üzenetére
Köszi!
-
-
válasz
2ofthem #33469 üzenetére
Nem a ppi szam ami meghatarozo,hanem hogy a samu pls lcd ,nagy betekintesi szoggel ,nix szin invertalodas,a lenovo tn panel ,emiatt kisebb betekintesi szoggel rendelkezik,s talan a fekete se annyira fekete...de ezt leszamitva teljesitmenyben a lenovo verhetetlen a gt p5110 reszerol. Probalj valahol kezbe fogni egy lenovot ,es ha minden oke szamodra a kijelzovel ,es arban is belefer akkor szerintem vedd meg,lehet hogy nem olcso,de inkabb egy lenovo tn panellel sem mint 1 kinai mondjuk 15-20 al olcsobban ips el. Ha meg ide veszed hogy kinaiban nem is nagyon van 4 magos,ami van az meg hmmm...
-
2ofthem
aktív tag
válasz
this is life #33448 üzenetére
Alaposabban megnéztem ezt a Lenovot, eléggé tetszetős. Az hogy 9" talán nem gond, nem nagy különbség. Viszont írtad hogy nem IPS a kijelző, amennyire utána tudtam nézni, 1280x720 pixel és 163 ppi. A note 10.1-hez hasonlítottam phonearenan ami 1280x800 és 149 ppi. Note 10.1-et már láttam és az a kijelző eléggé meggyőzött, nagyon szép. Mi a különbség a kettő között egy átlag user számára, számadatok alapján én úgy érzem nagy különbséget nem látnék köztük?
-
válasz
gonger #33459 üzenetére
Nem lenne rossz a modecom csak az a baja hogy alwinner 31 sockal van ami cortex a7 magokat tartalmaz es emiatt alig gyosabb mint az rk 3066 2 maggal. Az rk 3188 31xx szerias tableteket kell megvarni,azok tenyleg erosek es nem csak mokus vakitasnak van negy mag ,ja a freescale 4 magosa is felejtos...
-
kano
nagyúr
válasz
Tannhauser #33463 üzenetére
Csak a Hero kuponkódja nem működik. Írtam nekik, de természetesen nem válaszoltak.
-
Tannhauser
csendes tag
válasz
Blackhole13 #33444 üzenetére
A kupon kód már nem működik
-
Maxtreme
addikt
válasz
gonger #33459 üzenetére
"PowerVR SGX 544 MP2 - 8 magos"
ez már igen
AMúgy nem tudom, nekem eddig egy iylen csoda modecom készülék volt a kezembe, annak valami kritikán aluli volt az anyaga.Amondo vagyok inkább a Galatab. Azért a Gainward-ba jobban bízok. (aztán az is lehet hogy csak annyi a különbség hogy Kínába egy utcával arrébb készül, ki tudja
)
-
Maxtreme
addikt
Megvettem a Galapad-et.
Komolyan mondom ilyen igényesen összerakott tabletet még nem láttam.
Eddig nem csak a külső, hanem a belső is nagyon korrektnek tűnik.
Mondjuk elsőre kicsit meglepett hogy a tabra előretelepített tegrazone azt írja frissítésnél hogy nem kompatibilis az eszközzel
De elvileg ahogy nézem ezt javították, csak le kell frissíteni a készüléken levő androidot. -
kano
nagyúr
Sziasztok!
A mai napon kipróbáltam egy Prestigio 8 Pro duo-t az egyik üzletben. ICS volt rajra és rettentően akadozott rajra az android. Ez tényleg ennyire lassú ICS-el vagy csak ennek a példánynak volt valami nyűgje?
Egy Ainol Novo 10 Hero-n gondolkodom, de most megijedtem, mert a Prestigioban is ilyen CPU van.
Ha tényleg ennyire lassú akkor nem veszem meg.
Köszönöm! -
stmiklosi
tag
Szevasz!
Az én Bladem is 2,5 éves, az elején rengeteg ROM került rá, hibátlanul tette eddig a dolgát, egy módosított FirstStrike van rajta, hónapok óta nem kellett hozzányúlni.
Megy rajta a navigáció, Youtube lejátszás, DivX lejátszás, neteztem vele a világ túloldaláról, (azzal együtt, hogy ekkora képernyőn egy kicsit mazochizmus, nem vagyok hajlandó nagyobbat hordani a zsebemben nap mint nap). Telefonos topikban írják: elavult, nem jó az semmire... Most mit mondjak? Amit akartam, mindazt tudja. Ja! De nem dual coros, meg nem jár 1GHz-en. És???
Max. zsebkopottnak mondanám. Azért volt baja, elfelejtett csörögni, tán 1 hónapja.
Ebayen rendeltem hozzá SpeakerBuzzert 900-ért, beletettem, azóta a régi.
Ha nem babrálom, 5 napig elmegy, ez jó...
Üdv: -
-
artiny
őstag
Szerintetek GTA Vice cityvel megbirkozik majd a ConCorde Tab Speed ?
r3066 1,6ghz -
válasz
2ofthem #33442 üzenetére
Csatlakoznek szilva01 valaszahoz... amugy 80 at irtal es arra ott lenne a lenovo 85 ert,annal,kevesebbert jo minosegu es harveru 10" tabletet nem kapsz,a kinai brandeltek meg kicsit lutri,de ha onnet valasztasz akkor talan a prestigio ultimate 10.1 ami szoba johet,ha inkabb a minosegre mennel ra akkor egy 7 colos markast vegyel..nekem is volt kinai brandelt,de tanultam belole,inkabb tobbet fizettem egy markasert ,semmint az ideget egyem...amugy amirol linkeltem azzal mi a baj az ara nem annyira gaz es a hardver se gyenguska benne ...
-
kano
nagyúr
válasz
Blackhole13 #33444 üzenetére
És azt hogy kell érvényesíteni?
-
Blackhole13
senior tag
Ha valaki ilyen kiváló árfolyam mellett akar külföldről rendelni, mp4nation-ön 145$ az ainol novo 10 hero AinolMove20Hero kuponnal.
-
szilva01
őstag
-
2ofthem
aktív tag
válasz
szilva01 #33441 üzenetére
Igen ez igaz, de szerintem ez inkább középkategória jelenleg (ha a kínai csodagépeket is figyelembe vesszük akkor pedig alsó kategória
) viszont amire nekem kell arra valószínűleg megfelel.
Csak jó lenne hozzáértőktől megerősítés, esetleg egy kis felhasználói tapasztalatBiztos van valaki aki használt már ilyet.
-
2ofthem
aktív tag
válasz
szilva01 #33439 üzenetére
Amit említettem az nem felel meg azoknak az elvárásoknak amiket említettem? Új vagyok a témában azért kérdezem
-
2ofthem
aktív tag
válasz
this is life #33436 üzenetére
Ezek kicsit drágák
Azért köszönöm!
-
2ofthem
aktív tag
Üdv!
Én a pc-met szeretném kiváltani egy tablettel.
Szeretném ha akadásmentesen futna, bluetooth billentyűzetet felismerne, hdmi-vel tv-s használat, és bővíthető lenne a memória.
Egy Galaxy Note-ot használok jelenleg telefonként, ezt elég smoothnak tartom, legalább ilyen gyors tabletet szeretnék.
Mindenképpen 10" körüli mérettel.
60-80 ezer forint környékén keresgélek.Kérlek titeket pár lehetőséget osszatok meg velem, amit Ti jónak találnátok ilyen feltételek mellett.
Köszi!
U.I.: Jelenleg egy Modecom Freetab 1002 IPS X2-vel szemezek amihez alapból jár billentyűzet. Ha esetleg valaki ismeri, megoszthatna velem tapasztalatokat róla.
-
Rawulf
őstag
-
gyuszmó
őstag
A PLS TFT LCD kijelző 1024 x 600 (WSVGA) milyen kijelző ?
Mennyire jó ? A többihez képest ? Olvasni filmet nézni ? Jó,közepes ? Kategória ?
köszi -
sagit
veterán
Sziasztok
erről vélemény?
-
.DLL
veterán
válasz
csibe1 #33427 üzenetére
Nem, de a háttérvilágítás LEDsora valószínűleg külön mozog a képernyőtől, mert ha megtekerem a házat, a fényereje a sarkokban egy kicsit változik
de ezt csak sötétben vettem észre, fekete képernyőnél.
Egyébként jó széles kerete van, meg lehet rendesen fogni hüvelykujjal anélkül, hogy beletapintanánk a kijelzőbe, ez nálam +pont.
-
.DLL
veterán
válasz
csibe1 #33422 üzenetére
Na jó pár szó így hirtelen a GoClever R83.2-ről:
A kijelző valóban IPS, ennek minden előnyével, a háttérvilágítás lehetne erősebb, messze van egy Samsung Galaxy Tab-tól, de a kategóriatársak között, főleg a TN paneles társakhoz képest nem rossz ez a fényerő sem. A fekete nem az igazi, a kontraszt mégis egész jó, alapvetően nagyon kellemes panel.
A wifire nem tudom ki panaszkodott, nálam -1 csík 5m távolságban 1 fallal elválasztva, ráadásul a tabletek réme, az SSID rejtés, és MAC szűrés is aktív a rúteren. Eddig alvás után is gyorsan visszatalált a Wifi-re.
A hátlap ezüstös alamónium, én nem vagyok fém fetisiszta, de van akinek biztos, hogy pozitívum, mindenesetre látványra elég minőségi. "Megtekergetve" a házat már kevésbé, minden elem, akár elöl akár hátul, elég vékony anyagból készült, de szerencsére nem recseg-ropog, csak érezni, hogy ha akarnám rendesen meg tudnám csavarni...
A hangerő igen combos a 3,5mm-es kimeneten, én csak az alsó tartományban használtam eddig, mert 50% felett konkrétan letépte a fejem, ez mindenképp jó hír az utazóknak. A hangminőség eddig tiszta, DnB fogyasztóként nekem a basszus kicsit kevés, de valószínűleg csak a szét EQ-zott többi eszközömhöz képest
(valahol olvastam, hogy néha zajos lesz a kimenet, ilyet még nem tapasztaltam, sem mp3, sem YT esetén)
Fagyásról eddig nem tudok beszámolni, ahogy játékokról sem (ez nem is tartozik nálam a fő profilba), majd még írok róla, hogy a későbbiekben hogyan viselkedik, most még nagyon friss.
-
.DLL
veterán
válasz
Zozzer888 #33419 üzenetére
Én is őszinte leszek: vigyázni kell rájuk.
A ZTE Blade-em 2,5 éves, karcmentes, az akksija remek kondiban, és minden tökéletesen megy rajta. (Innen is külröm köszönetem Kelzsocának a Froyo R8 Hun-ért ami szintén több mint két éve fut reccenés mentesen a telón)
Az előző telefonom egy Alcatel 756 volt, 6,5 évesen cseréltem le a Blade-re, de a mai napig működik, félévente egyszer feltöltöm, tartaléktelefonként pihen a dobozában.
Előtte való telefonomat mondjuk 2-3 évesen ellopták, de jól jártam utána a 756-tal.
A Canon 550D-m 3 éves, szintén jó állapotban nincs rá panaszom, és még csak azt sem mondhatom, hogy nagyon vigyáznék rá, mert szeretem magammal vinni ahova csak lehet, legyen az kirándulás, városi séta, stb. ezen kívül forgatási eszköz is, tehát van nyüstölve, de amennyire lehet figyelek és vigyázok az eszközeimre.Hacsak nem valami silány ólommentes forrasztás miatt jön szét egy alkatrész belül, akkor viszonylag hosszú élet elé nézhetnek, nem kell ezen aggódni.
-
csibe1
addikt
válasz
Zozzer888 #33419 üzenetére
Fogyasztói társadalomban élünk ahogy előttem is említették.
Ez majdnem mindenre igaz,szinte senki sem gyárt túlzottan tartós dolgokat.
A minősége,optimalizálása jobb a drágább tableteknek,de ott se érdeke a gyártónak,hogy ne vedd meg az újat.
A szervizelésük x év után meg érdekes,általában már nem éri meg.Némelyik úgy van összerakva,hogy alig van benne csavar,ragasztás fogja össze,hogy minél nehezebb legyen szervizelni,otthon meg neki se állj. -
Mandarinn
senior tag
Sziasztok!
Egy Concorde play tulajdonosa vagyok és szeretnék tokot venni hozzá itthon. Ez ugye 8" ami elég ritka. Tudnátok valamit ajánlani? Csak egy sima tok kellene.
-
.DLL
veterán
válasz
Zozzer888 #33415 üzenetére
Egyáltalán nem, nagy ritkaság az is, legalábbis a 40e alatti kategóriában.
Én ma vettem meg a GoClever R83.2-t, ebben pont van Bt. is, meg HDMI, meg 8"-os IPS kijelző, meg minden. 35 ezer Ft-ért!! Egyébként hihetetlen, nem tudtam kihagyni.
Ha véletlenül elég neked a 8" akkor csak ajánlani tudom.
-
Zozzer888
addikt
válasz
this is life #33412 üzenetére
Szia!
Inkább az akksi bírja,gps,3G nem kell, csak wifi
Kijelzőből meg megfelelne olyan mint az ipad1-be van, szóval a sima LCD.
-
-
zone
őstag
válasz
Melack #33408 üzenetére
Van még több is, ugyanúgy megvannak a slágerek ezeken is, mint a Google Playen. A GetJar pontokat is ad telepítésenként, amit sok játékban in-app fizetésekhez lehet használni.
(#33402) Hungarikum87
Szerintem nem érdemes várni, max., ha már fixen ki van választva és csak az árcsökkentésre vársz, mert mindig jön egy új, egy jobb. -
Zozzer888
addikt
Sziasztok!
Egyelőre csak nézelődöm,felmérem a terepet hogy mi van mennyiért...kell-e nekem...stb.
Az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan 10" körüli tablet, amit használtan megszabad venni és tudok rajta pdf-et olvasni + netezni. Játék, egyébb programok annyira nem fontosak. Mik közül érdemes válogatni droidos fronton?
köszi, üdv: Z
-
.DLL
veterán
válasz
tjb007 #33389 üzenetére
Sajna nem nagyon vannak hozzá főzött ROM-ok. :/
Nekem nincs bajom a gyári megoldásokkal, ezek a tabletek már bőven olyan erősek, hogy az én 600MHz-es telefonhoz szokott szememnek és igényeimnek akár egy gyári rom is megfeleljen. Csak éppen ez az egyetlen egy kis dolog hibádzik ebből a készülékből.Én nem vitatom a szakértelmet, hovatovább, hogy a szakértelmet meg kell fizetni, és az sem vitás, hogy nekem sem Linux sem másmilyen programozói tapasztalatom nincs.
Vegyük azt az esetet, hogy bemegyek a teszkóóóba megveszem ezt a kiváló tabletet, amivel természet nem megy az áhított funkció. Szabadidejében puszira itt a fórumon senki nem fog; nem tud segíteni, mert lehet hogy bele lehet varrni sokmindent házilag a kernelbe, de ehhez bőven kellene a fentebb említett programozói előélet, amit senki nem fog tudni itt megtanítani.
Ezt úgy összességében mindenkitől kérdezem aki olvassa: kihez tudnék fordulni személyesen, hogy nyilván némi pénzmag fejében -ha megoldható egyáltalán- megoldja ez a gondot, hogy a Canon DSLR-eket USB-n nem hajlandó felismerni ez a rendszer, miközben a többi meg igen.
Ennyi lenne, köszönöm szépen!
-
gyuszmó
őstag
válasz
this is life #33405 üzenetére
köszi
-
válasz
gyuszmó #33404 üzenetére
Dolphin 9.00 nekem a best, mert az uj verzio instabil, csak dolphin jetpackel jo az uj verza,de neha meg azzal is ossze tud omlani. Nalam nincs melegedes,de lehet hogy csak nem erzem mert tokban van...ha youtube futi azert az nem csoda,kapcsold be a fejlesztoi beallitasok kozt a kenyszeritett lekepezest ,akkor harveres 2 d gyorsitast hasznal az alkalmazasokban.
-
gyuszmó
őstag
válasz
this is life #33403 üzenetére
köszi
Nekem kicsit melegszik filmnézésnél te melyik böngészőt használod ?
-
válasz
gyuszmó #33399 üzenetére
A samunal nem csak a nevet hanema moge tett munkat is megfizeted(optimalizacio) bar nekem a 10.1 samu van ez a viszonyitasi alapom. Nyers eroben gyengebb mint a kinaiak de es eza lenyeg az optimalizacio miatt,sokkal gordulekenyebb a rendszer,a programok amik a kinai "erosebbnek" nevezetteken lefutnak gond nelkul elmegy ezen is,az uzemidot meg mar meg se emlitem az majdnem a duplaja. 1 honap hasznalat alatt se egy force close,se rendszer osszeomlas, ellenben 10-12 ora hasznalat az van,nem melegszik es gordulekeny,egyedul a dolphin browsert ne szereti,de az szerintem egy bug halmaz lett. Real racing 3 gond nelkul megy rajta ,akar csak a dead trigger ...most hirtelen ennyit tudtam irni a samu mellett p5110 ...de a p3110 csak akkumulatorban ,kameraban es kijelzo meretben kissebb csak, tehat gond ott sem lehet. Ami hatrany nincs usb csati ehez atalakito kell es a hdmi sem megoldhato,csak a dlna. Azert a cc speedel kivarnek ha olyat akarnek venni,ne legyel beta teszter,akkor inkabb egy bejaratottab es eddig megbizhatonak tuno a wayteq 7dci...
-
Hungarikum87
tag
válasz
Chaser #33400 üzenetére
Most meglepődtem
azt vártam h a 3rom Rockchip RK3188-et tartalmazó közül fogtok ajánlani egyet vagy azt mondjátok vegyem inkább ASUS MeMO Pad 10 vagy SAMSUNG P5110 GALAXY TAB2-őt
mert megéri a plussz 40et. Ráadásul elolvastam a Ramos W30HD topikját és már ráhangolódtam h vagy a Ramos vagy a Asus-Samu-------- kínai olcsóbb kontra itthoni drágább közt kell majd döntenem, de ez merőben új helyzet
akkor szerinted fölösleges májusig várni mikorra kiforrják magukat és olcsóbbak lesznek a 4magos gépek?
-
spileraaa
senior tag
Milyen tabletet ajanlanatok 100 $ / 77 € ertekben ?
tobbet nem szanek ra ( es foleg olvasasra ( ebook) es neha email , es chat hasznaltra hasznalnam )
ezt Ramos w28 neztem ki edig de ha tudok jobbat ajanlani akkor irjatok le
ha nem tudtok jobbat akkor melyik ceg megbizhatobb melyiktol rendeljem meg ?1. Ramos w28 http://www.aliexpress.com
[link]2. Ramos w28 http://www.umitablets.com
[link]( a konyvek miat szerintem az ips panel jobb mind a tft ezert valasztotam ezt de lehet tevedek ; e ink kijelzos ebook readert azert nem akarok veni mivel a legtobb konyvben szerepel szines kep vagy abra es legtobb pdf formatum )
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest