- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shoo
senior tag
válasz
fateless #33199 üzenetére
Hátttöö...logouton van egy cikk és ott eléggé bemutatják, hogy miért is zárt...
1-2 példa:
-csak egyfajta bill. van
-nem bővíthető memória
-usb-s megoldások felejtősek...Azt úgy kell használni, ahogy megveszed, ha tetszik, akkor a világ legjobb gépe, de, ha pl. adatot akarsz másolni egy idegen gépre, akkor felejtős...
(#33193) Ateess: Kapacitív tollat tudsz hozzá venni különböző árkategóriában, amik nagyon jól használhatók, de egyik se fogja tudni az s-pen "zsenialitását" (és persze csakis note-al használható
)
-
Blackhole13
senior tag
Elég Apple ellenes voltam, de olvasgatva a kínai tabletek tesztjeit mindig előjön pár bosszantó hiba, és nem szeretnék szívni sokat azzal, hogy használhatóvá tegyem. Nincs bajom a romolással, galaxyS -en nagy előny a sok costum rom, de nem bánnám, ha lenne egy patent rendszer, készen.
Kérdésem inkább arra irányult, hogy az iOS kompenzálja-e kellő mértékben a gyenge hardvert.
A napokban próbáltam egy Asus memopad 10-et, hát az is megdöccent párszor, pedig ott csak költenek az optimalizálásra, és ez gondolkodtatott el. -
zone
őstag
válasz
Blackhole13 #33196 üzenetére
Több kérdést is el kell döntened. Zárt rendszer vagy nyílt? Használt régi vagy vadonatúj garanciás? Kell-e 9.7"? Várnál-e heteket, míg megkapod? Eladnád-e egy éven belül, hogy egy újabbat vegyél? Mennyire számít, hogy van az országban szerviz? Logóért vagy hardverért fizetsz? Szánnál-e időt egyedi ROM telepítésre vagy egyből használni akarod?
Behúzod az ikszet oda, ami neked számít, akár kettőt is, ha nagyon szükséges, összesíted és megvan a döntés.
Én iPad 2-őt használtam és szerintem egy kínai IPS + RK3066 + 1 GB DDR3 összeállítás is van olyan szinten (sebesség és felhasználói élmény). -
Blackhole13
senior tag
Lehet, nem a jó topik, de azon gondolkodom, melyiket lenne érdemes venni: egy 1. generációs ipadet vagy mondjuk egy Pipo M9 vagy valami hasonló szintű kínait.
Valakinek van összehasonítási alapja (nyilván nem az M9-cel), vagy tudna segíteni dönteni?
Netezés, ebook, pdf olvasás lenne elsősorban. -
zone
őstag
Annyival azért nem megy jobban egy nagyobb márka beállított rendszere, mint egy kínai, hogy megérje azt az árkülönbséget. 50 alatt meg nincs is nagy márka, 40 alatt meg főként nincs. Ez egyébként is szoftveres kérdés, de pl. a Cube táblámon most a Hyundai Rock X romja megy.
(#33189) EstiloL2
Írj a Rockstar supportnak. Ha egyéb forrásból szerezted, akkor rossz helyen érdeklődsz. -
-
Ateess
tag
Illetve még annyit, hogy hasonló megoldás működik-e pl Smart-ra, mint az S-pen, hogy órákon esetleg lehessen jegyzetelni?
Bocsi a sok írásért, de holnap délelőtt ki kell választanom a tabot!
Ezért is légyszíves aki tud, az segítsen, ha lehet akkor minél több véleményt írjatok! -
Ateess
tag
Illetve ajánlottátok a Samsung Galaxy Tab 2 10.1-et is itt, annál gondolom az MemoPad Smart hardverileg sokkal erősebb, és egy árban vannak, tehát a Smart jobb választás, nem?
-
EstiloL2
tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy felraktam a Vice City-t a tebletemre (Wayteq xTab 70dc), de mielőtt betöltene a játék, kilép. A másik probléma pedig az, hogy a Most Wanted kb 10 percig működött tökéletesen, viszont hang nélkül, most meg nem akar elindulni.Tudja valaki, hogy mi lehet a baj?
-
sultansmith
senior tag
válasz
geryshepherd #33159 üzenetére
ez egy Eken T01A.
-
Ateess
tag
Ezek a helyek elvileg megbízható boltok.
Asus memopad smart egyébként miért középkategória, értem, h a kijelző nem FHD, meg a gépház műanyag, de a benne levő hardver azért eléggé ütősnek tűnik, nem?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Ateess #33178 üzenetére
Feltételezem 110-ért a Note 10.1-egy egy adócsaló SufniGSM-ben láttad, ahol áfa nélkül vehetsz meg egy használt készüléket 1 év Sufni garanciával és még az is lehet, hogy doboz helyett egy zacskóban kapod meg.
Hivatalos forgalmazásában 24+2 hó Samsung garanciával és áfával 130-ba kerül. -
Ateess
tag
ASUS 99999 Ft, Note 10.1 110 000 Ft, csak ezért kérdezem!
-
Ateess
tag
De a Galaxy Tab 2 csak 2 magos, akkor már az ASUS Memo Pad Smart inkább, viszont még arra válaszoljatok, hogy a MemoPad, vagy a Note 10.1 közül ki mit választana???
-
Ateess
tag
SÜRGŐS!!!
Na tudnátok segíteni, hogy 100e FT-ig, 4 magos, 10,1 colos tabletek közül jelenleg melyik az a gép, ami a legjobb és magyarországi boltban megvehető, fő szempont az anyaghasználat???
Nagyon sürgősen kellenének az ötletek, mert holnapig meg kell rendelnem!!!!LÉGYSZÍVES SEGÍTSETEK!!!!
-
zone
őstag
válasz
csvinkler #33164 üzenetére
A kínai tab hátránya az alap kínai nyelvű rendszer (ezt persze a legtöbb esetben át lehet állítani magyarra, de angolra mindenképp), az előretelepített kínai nyelvű programok, a hosszú szállítási idő és a még hosszabb garancia intézés.
Az előnye, hogy ugyanannyi pénzért jobb hardvert kapsz, és ha népszerűbb fajta, még többféle egyedi rom is letölthető hozzá. Slatedroid.com-on érdemes körül nézni, hogy melyek ezek. -
SPY0817
aktív tag
Szüleimnek vettem egy Tabletet (Prestigio MultiPad 8.0 PRO DUO), de szóval a kérdésem az lenne hogy tud e valaki valami jól összefoglalt felhasználói útmutatót mert nekik szükségük lenne valami kis útmutatásra mert amit hozzá adtak kb annyi hogy kapcsold be.. és ha tud valaki valami összefoglalt oldalt vagy PDFet jó lenne..
-
szilva01
őstag
válasz
geryshepherd #33161 üzenetére
a 'what' meglepődött változata, azért írtam mert túl szép, hogy igaz legyen
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Ez az az eset, amikor boldog-boldogtalan hozzáférhet az internethez és ha úgy gondolja, csinálhat egy webáruházat.
Mondhatni az is hülye, akinek megfordul a fejében, hogy ez nem kamu. Feltételezem, hogy nem véletlen az, hogy csak előreutalással és PayPallal lehet fizetni.
Egyébként érdekes, hogy elvileg cég áll mögötte, persze ezek lehetnek kamu adatok is.
Korábban volt itt más is, aki 15 ezres csúcsszuper tabletet rendelt valami ismeretlen magyar webshopból "ennyiért mit veszíthet" alapon, aztán meg futhatott a pénz után.
Épeszű embernek nincs itthon felesleges pénze ilyenre és gondolkodik azon, hogy miképpen lehetne igaz az, hogy mindenhol a legolcsóbb tablet 20 ezer körül van, erre jön egy jólelkű webshop aki merő jó szándékból ad egyet 6500-ért, holott annyiért még Kínából sem lehet megrendelni. -
Shoo
senior tag
válasz
Hát érdekes, mindenesetre akinek van 6500 hufja feleslegesen az nem veszíthet.
-
csvinkler
csendes tag
Sziasztok,
Megtudnátok mondani, hogy a kínai tableteknek milyen hátrányai vannak a nevesebb gyártókkal szemben?
7"-os tabletet keresek, és a Samsung Galaxy Tab 2, Google Nexus 7, Asus Memo Pad 7-ket néztem ki. De látom, hogy van temérdek kínai is 20-30 ezerrel olcsóbban, hasonló, vagy jobb hardverrel.
Szóval a kérdésem, hogy megéri kiadni ennyivel többet? Ha kínaiakai javasoljátok, akkor azok közül melyikeket? -
Ropman
tag
válasz
Szerintem kamu, mert gps-t tuti nem kapsz ennyiért s tuti nem 7"-on, plusz persze 3g :-) vagy elírás, vagy szimplán átverés.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Hat... Dual core proci, telefonokba latom, hogy rakjak. Nem tul acelos mar... A RAM meretet nem latom.
Mar latom, hogy a kerdes nem is ez volt. -
szilva01
őstag
válasz
wuuut
-
geryshepherd
csendes tag
Üdv! Valaki megtudná nekem mondani hogy milyen fajtájú pontosan a linken szereplő tablet? Illetve hogy ez egy vicc vagy kamu vagy miez?
-
cerka14
csendes tag
Üdv. A mai napon vettem egy ZT (zenithink) C93-as 10,1-es tabletet. A problémám az , hogy frissítettem a rendszert jellybeanre a hivatalos oldalukról. Mert az ICS vmiért az én wifimet nem látta. Megvolt a frissítés. Minden tökéletes. DE . Amikor lezárt a kicsike , egyszer csak újraindult. És ez megy folyamatosan ha lezárom. Ha nyomorászom akkor megy szépen. De ha leteszem és lezárom vagy autó lezárja magát akkor pár másodpercen belül fogja és újra indul. Mit tegyek ?
-
stmiklosi
tag
válasz
chatran #33140 üzenetére
Szevasz!
Én Ainol Aorora2-t vettem. Alapból a kernele nem támogatta a BT kezelést.
Nem kevés küzdelem után )akkor még!) találtam hozzá BT-t kezelő custom ROMot, feltettem, kezeli a közben vásárolt, megérkezett BT Sticket (kb. 4D), van (volt) hozzá BT-s GPS vevőm, kihajítom az ablakba, a tab meg BT-n szépen kommunikál, navigál....
A 3.5, 4.3, és 5" után nem semmi látvány 7"-on navigálni, bár megjegyzem felesleges. Mindegy, működik.
Üdv: StMiklos -
Marcika80
tag
NA sziasztok, csak sikerült találnom egy olyan programot android alá, amivel néhány windowsos "kedvenc játékunk" játszató teljes támogatással android alatt. A program neve winulátor, beálításában segítek akit érdekel.
www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_3_11_xxyh2f90yf.jpg
www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_3_11_nsgvt3rfhr.jpg
egyáltalán nem akad, hangja van a játéknak, teljesen kihasználja a tablet teljesítményét.
-
Ateess
tag
válasz
fateless #33141 üzenetére
Jaja, jogos!
Itthon venném mindenképp, 10 colos tabletet szeretnék, minél magasabb üzemidővel és az összeszerelési minőség is fontos lenne. HDMI, Bluetooth, USB port, IPS kijelző lényeges, GPS annyira nem, de ha van benne, akkor annak nagyon örülnék!
Tehát így 100e FT-ig mi jelenleg a legjobb, kapható készülék???Nagyon SŰRGŐS lenne tényleg, szerda a határ, amíg dönthetek!!!!
Légyszíves segítsetek, ha tudtok!!!! -
csvinkler
csendes tag
Asus memo pad 7-ről van valakinek infója, tapasztalata, hogy milyen?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
sultansmith #33150 üzenetére
Szerintem jó szemmel sem mindig jobb a kisebb kijelző a 16:10-es 7"-os kijelzők nálam például út közben voltak kényelmesek, otthon már kevésbé.
-
havri1
félisten
válasz
sultansmith #33150 üzenetére
Jól használható a 7 col, főleg ha fb használnak nagyrészt, annak mobilos weblapja attekinthető. Thome net nincs véletlenül?
-
Chaser
legenda
válasz
sultansmith #33148 üzenetére
Ha jó a szemük akkor jó, egyébként nem.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
sultansmith #33145 üzenetére
7"-ban a belépőszint kezdődik 20-30 között. Ennyiért 10"-ost nem hogy jót nem találsz, de még szart sem. Talán használtban van valami 1,5-2 éves hulladék, bár az talán már csak levélnehezéknek jó. Ha mindenképpen 10"-os kell, akkor duplázni kéne a kreditet...
-
sultansmith
senior tag
Sziasztok, teljesen szét vagyok, egyáltalán nem vagyok otthon tabletben.
A szüleimnek kellene egy tab (ami ellen én eddig bőszen tüntettem, de úgy tűnik meg lettem győzve), az sem baj ha használt, 20-30 körül, lehetőleg 10 colos, szinte és csak facebook használatáról lenne szó. Azért röcögnie nem kéne, de jó lenne valami jót kifogni. Mindenféle megoldás érdekel!
Előre is köszi a válaszokat!
-
gyga
senior tag
50-55E körül 9-10"-as táblát tudnátok ajánlani.
-
-
chatran
őstag
Bocsánat ha láma a kérdés, nem értek az Androidhoz. Egy olyan tabletre amiben nincs se gps, se bluetooth meg lehet valahogy oldani a navigációt? Gondolok itt USB-s GPS vevő-re például. Az android ezeket felismeri?
-
Attici
őstag
válasz
Don't Panic #33091 üzenetére
Az pont nem jó, mert 16:9-es!
-
Babetta-X
senior tag
válasz
this is life #33136 üzenetére
Megtettem, köszönöm!
-
Ateess
tag
Sziasztok!
Nagyon SŰRGŐS lenne a válasz a kérdésemre!!!
100 ezer forintig mi most a legjobb választás tabletek terén?
Nagyon kellene a válasz, lehetőleg minél több, mert most szerdáig meg kell rendelnem a gépet!!!
Légyszíves segítetek!!!Előre is köszönöm!!!
-
Attix70
aktív tag
válasz
peestike #33129 üzenetére
http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=190779744053&index=1&nav=SEARCH&nid=09961052134
Én innen vettem egy készüléket hosszú keresgélés után.
Ips + jó wifi + Bluetooth, kb. 7 óra használat wifi mellett. Nemsokára csinálok egy rövid összefoglalót, de időm még nincs rá.
Szerintem nincs ebben az árkategóriában ennél jobb készülék.
Remélem tudtam segíteni.
Üdv, Atti -
Babetta-X
senior tag
Halihó! Köszönöm mindenkinek a múltkori segítséget a választásban, végül egy Samsung Galaxy tab 2.0-a 7 colos kiadás lett a nyertes (4.X-es androiddal). Mivel eddig csak symbiannal (ebben eléggé otthon is vagyok, de sajnos mostmár minek..) és windowssal volt dolgom így az androiddal még van néhány megszoknivalóm, Alcatel 0t-990-essel próbálkoztam, de az régebbi és más tészta is.
Lenne néhány fontosabb kérdésem, hátha ti tudjátok a választ:
1: Alapból a memóriakártyára telepít, ha felteszek egy nagyobb játékot, vagy ehhez hackelni kéne valamit? (2.x-nél még kellett úgy tudom)
2: Megoldható, hogy összekötöm a telefonommal és azon keresztül a mobilnetet használva böngészek?
3:Ha van egy játék/program amihez Aderno grafikus chip kell (pl gta3) az futni fog egy ilyen tabon amiben más grafikus chip van? (úgy gondolom jobb.?)
Segítségeteket ismét nagyon köszönöm!
-
peestike
senior tag
sziasztok!
érdeklődnék, hogy nézegetek 8 collos tabletetket, csak net+ filmnézés a cél, persze TV-vel is
össze lenne kötve a gép.
Prestigio MultiPad 8.0 Pro Duo-t hozzáértők szerint megvehetem?
olyan 38-42k HUF közötti a rászánt összeg max.
vagy ha esetleg valaki jobbat ajánl, azt is megköszönöm!
köszönöm.
üdv! -
Shoo
senior tag
válasz
this is life #33127 üzenetére
nézegetem
mikor is jelenik meg?
-
Sajnos nem tudom kiprobalni,a forumjan kene feltenni a kerdeseidet,uzemido szerintem 4-5 ora kozt lehet a neten, a kijelzo gyengebb mint az ips,az eszkozok kezeleserol nincs infom... a wayteq xtab 100dci nem lenne alternativa ? Uzemidore jo volt a tippem,jott az info az eger+billentyu kombonak még megprobalok utana jarni..
-
Shoo
senior tag
válasz
this is life #33110 üzenetére
Valamiért a prestigiohoz húz a szívem, de félek, hogy megint egy problémás tabletet (mármint számomra: nem tudja egyszerre kezelni az egeret meg billt, vagy esetleg kevesebb ideig bírja az akkuja, mint az ips+-é) veszek...
-
-
Taoharcos
aktív tag
Tanácsot szeretnék kérni tablet vásárlással kapcsolatban. Gyerekeknek lenne (7-9 évesek). Javarészt az ő igényeiknek. Pl: Játék. Igazán nem is tudom mire jók. Fimnézés, netezés?
Sokat nem akarok rákölteni, ha nem muszály.
Ezt néztem mint alapgépet, vélemény? -
gacsoi
senior tag
válasz
szilva01 #33121 üzenetére
Az atab7 Szériában van többfajta készülék is.
Én pl. atab7G-t használok, de van T és S tipusjelzésű is.
Tuti, hogy nem tudod egyszerűen más készülék alaplapját beletolni.
Ha jól tudom, a hivatalos szervíz a Mercury.
Egy dolgot viszont nem értek.
Ezeknél a taboknál csak egy picit áll ki a burkolatból a bekapcsoló gomb.
Nem tudom józan ésszel felfogni, hogyan tudtad letörni -
z0d1AK
nagyúr
válasz
szilva01 #33119 üzenetére
Akkor viszont még rosszabb a helyzet, mert itt nem annyira egyszerű a helyzet, hogy csak belepattintod a ConCorde alaplapját és jó lesz. Ha a CC eltérő LCD vezérlőt, vagy hasonlót használ - ami elképzelhető - , akkor semmire sem mész vele. Ebből a szempontból mondhatjuk azt is, hogy nem sok lehetőséged van a javításra. Esetleg próbáld meg ott, ahonnan vettétek, bár a sok ilyen noname tablet forgalmazója semmilyen szerviz hátteret nem tart fenn...
-
szilva01
őstag
válasz
z0d1AK #33118 üzenetére
Megkértem az eladót, hogy fotózza le nekem az alaplapot de még nem válaszolt. A bekapcsológomb úgy néz ki hogy egy kb 3x2x1 mm-es téglatest amiből kiáll egy pöcök (ez lehet nyomni) letört az alaplapról, szóval szerintem nem lehet alaplapcsere nélkül megúszni (ettől függetlenül megvan a letört cucc látszólag semmi baja de ugye ezt nem tudhatom). Azért szedtem szét mert be volt szakadva/esve a bekapcsológomb és azt hittem csak valami elmozdult/valami műanyag eltört amit meg lehet csinálni.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
szilva01 #33117 üzenetére
Igazából azért, mert kívülről hasonlít, még nem biztos, hogy jó lesz az alkatrész, na meg kérdés, hogy ez a gomb letörés milyen mértékű károkat okoz. Ha tényleg hasonlít a Concorde tabletjére, esetleg lehet érdemes volna rászánni a pénzt és velük megnézetni, hátha fizetős javításban meg tudják normálisan csinálni. És hasonló módon jártam el korábban egy Angliából jött tablettel, csak azt a Koobe-nál javíttattam.
Nem véletlen az, hogy a Galaxy Tab 2 7.0 kétszer annyi, mint egy kínai, ez minőségben is meg fog látszódni, már ha csak olyan apróságokat nézünk, hogy nem fog csak úgy letörni használat közben a bekapcsológomb.
-
szilva01
őstag
Hali!
Új vagyok a topicban, remélem nem fogtok hülyének nézni. A húgom nemrég vett egy kínai tabletet (az van ráírva hogy atab7 de rákerestem gúglin az atab7-re és nem úgy néz ki) aminek az akaplapjáról letört a bekapcsológomb. (miközben én használtam
) Találtam is az aprón egy hibás concord tab one-t aminek a hátlapja és a csatlakozósora ugyanúgy néz ki mint ezé. Szerintetek ha bele tudom rakni az úgy fasza lesz? A másik hogy eddig hülyeségnek tartottam a tabletet de most hogy lehetőségem volt kipróbálni megtetszett és szeretnék egy sajátot is. A 7 colos méret tetszik és sima wifis is elég lenne. A samsung jobb annyival mint amennyivel többe kerül vagy az olcsóbbak is megfelelnek? Használat szempontjából 720p-s streameket szeretnék rajta zökkenőmentesen nézni.
-
tjb007
nagyúr
válasz
z0d1AK #33114 üzenetére
Inkább ugyanaz, ugyanúgy a felhőben fut itt is minden mint a többi hasonló szolgáltatásnál csak itt van megkötés míg az előbbinél nincs, bármire felrakhatod (mondjuk szerintem nem kell hozzá sok idő és megoldják azt, hogy nem csak olyan eszközön fusson amiben Tegra SoC van).
Ha jól emlékszem (annyira nem foglakoztat ez a játékos téma) akkor a GRID annyival lesz több, hogy saját tartalmat is lehet streamelni.
Jönnek amúgy még mások, ott van a Gaikai meg még ki tudja hányan vágnak bele ebbe a mókába. -
z0d1AK
nagyúr
-
Marcika80
tag
Sziasztok! Nincs megoldás arra, hogy hogyan lehetne windowsos játékokat futtatni androidon? sokkal izgalmasabb lenne a dolog. Jó lenne, mert van egy jó hardverü gépem és nem tudom jól kihasználni.
-
-
Shoo
senior tag
válasz
this is life #33105 üzenetére
Hát igen, az gyenge lenne. És net nélkül mennyit bírhat? Az ips+-om 6-7 órát simán bírt és játszottam is rajta elég sokat. A prestigio tökéletes lenne, csak félek a hibáktól, ami az ips+-nál is előjöttek, mert kb. ugyanazok is megtörténtek nálam.
Van esetleg valami más választásom a felsoroltakon kívül?
-
gonger
senior tag
válasz
this is life #33107 üzenetére
igen, azt aki samsungot is megtapogattam már. rendben van az biztos, de 55 e a legalacsonyabb ár. Jövő héten megnézem a wayteq 70 dci-t is, mert elég nagy az árkülönbség a kettő között, hogy megérje átgondolni a választást.
-
válasz
gonger #33106 üzenetére
Nem tudom forgalomban van e mar de tippre ,valahol 4 ora korul teljesithet,max 5 ,de ez tenyleg csak saccolas az atlag kinai tabok teljesitmenyet alapul veve..7 colosban ami meg elmegy uzemidoben talan a samu p3110 7 colos es saccra 6 ora folotti uzemidovel kene rendelkeznie...
-
gonger
senior tag
válasz
this is life #33105 üzenetére
És ehhez képest mit tudhat a QayteQ xTab-100dci???
Nekem lehet elég lenne egy 7 "-os Tab is, de a 70 dci üzemeideje szintén nem túl erős, ezért keresnék egy masszívabbat. -
-
Rolli
aktív tag
válasz
this is life #33096 üzenetére
de nem találom sehol külön az apk filet hozzá..honnan tudnám letőlteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest